AhmedNurudin je napisao/la: ↑05 apr 2026, 18:42
Rodjeni81 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 18:27
KONTRASVIH je napisao/la: ↑05 apr 2026, 17:41
Ovo vam je slika i prilika navijaca Veleza. Zbog ovakvog nacina razmisljanja, ne treba se cuditi sto ih ovi drugi ponizavaju na svakom cosku, kako na ulici tako i na stadionu.
Cini mi se da su zadnje dvije pobjede na Grbavici koje su imali, jedna iz ofsajda, a drugoj je prethodila cista ruka. I nakon svega toga opet dodju ovako, bez imalo obraza, istraumirani i nemocni da prosipaju teorije. Moraju pronaci nacin da podanistvo pokazu.
Ne postoji klub u ligi koji je vise puta ostecen od Zelje u zadnjih 4-5 godina.
Zbog kojeg nacina razmisljanja? Mislis svi ovdje glupi pa niko ne zna za 25 godina lopovluka tvog kluba? Jado jadni hajde izbaci svaku nasu medjusobnu utakmicu poslije rata do danas bar ono sto ima na internetu i sve lopovluke na obe strane.
Suge jedne pokazali ste pravo lice kad ste izletili ko pizde iz 4r. Sta ti ono u klubu kazu skupo vam placati kaznu za onaj transparent sto se iznosio prije pocetka utakmica na teren zbog kojeg su svi klubovi placali par hiljada KM kazne. I vi neki **** glumite? Vi bi se za nesto borili?
Kad je povaljana Sloboda u drugu ligu dok ste se vi nasladjivali sto ste prodali Leotaru i izbacili ih, ovdje je **** majka i upravi i igracima jos na poluvremenu iako niko sa sigurnoscu nije znao je li namjesteno. Bar pokazes malo dostojanstva i ne budes bezmudna jajara.
Sad prozivate Sarajevo parolom, jer su Horde sprale ljagu sa sebe zbog namjestenog kupa.
Varioci predjite sa parola na djela.
Opet lažete sami sebe. Kako bolan možeš pisati laž na laž i ustrajati u tome. 4R je inicijativa kojom ste vi željeli štiti svoja leđa za divljačke poteze kakve ste navikli. Zašto smo mi problem a ne naprimjer FK Sarajevo gdje je direktor Kasum morao podnijeti ostavku i time je propala inicijativa. Hajmo i do te slobode, fudbalski klub sloboda je izbacio sam sebe porazom od slavije. Naša utakmica u trebinju nije ništa odlučivala. Izbacite te teorije zavjera iz glave. Ako ste već vjerovali da je gospodin Amar Osim dio nečasnih radnji zašto je postao vaš trener CCA 10 godina nakon toga. Vi ste zaista tragični.
Kako smo zeljeli stititi svoja ledja kad su svi klubovi pozvani da se prikljuce? Kako smo zeljeli stititi svoja ledja kad je Velez pisao saopstenja kad se npr. Mladost DK povali od sudije i bruku se para dalo samo zbog toga, kako smo zeljeli stititi svoja ledja kad smo izgubili najbolju upravu i predsjednika poslije rata zbog te borbe sa lopovima u koju smo usli onda kad smo bili najjaci od rata i klub digli na zdrave noge.
Pa dok je bio Kasum i on je bio u tome, otisao Kasum izletili i oni iz incijative. I u nas kad je Hasic digao ruke dosao je Kevelj, sta ce se on boriti kad je i sam lopov.
Jeste Sloboda izgubila ali ste vi a i mi prodali utakmicu. Razlika je sto su se jedni usutili dok su drugi **** majku igracima i upravi na poluvremenu a i poslije u gradu se nisu najbolje proveli.
Jeste dosao Osim, to je bilo koliko se sjecam poslije Hasica i sta ono bi na svakoj utakmici ko mu je pjevao
"Amar Osim je prava debilcina, usi klempave glava velika" od prve do zadnje utakmice dok je bio tu.
1981 brato! nikad jajare i bezmudani.