Teško je stavljati ikakve normalne detalje da ne pređe u kič i preseravanje. Bijeli će mi uvijek biti draži od plavih, i uvijek trebaju biti bijeli domaći ne znam otkud uopšte ideja, i kome je pala na pamet, da to postanu plavi dresovi.
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Ovaj lijevi i jeste njihov najljepsi dres. Potpisao bi sad bijelo plavu kombinaciju.katalinski je napisao/la: ↑06 apr 2026, 07:28
Iz kelme kataloga i ponude ovo su jedina dva dresa da bar malo valjaju. ovi dresovi već postoje samo ih prilagoditi našem timu.
Ako nam budu nešto novo radili super, ali onda se neko od naših mora uključiti u izradu i dati ideju, jer ovo ostalo njihovo je kriminalno loše.
Svidjaju mi se ovi
znam raja,al et,vidio sam dosta repki po svijetu gdje ne stavljaju svoju primarnu boju drzave tj sa zastave vec pokasavaju nesto izmislit,ne znam mislim da bi dosta gore ovaj dres izgledo sa nasom plavom bojom umejsto ovomSveti je napisao/la: ↑06 apr 2026, 15:46Istina, i mene podsjeca neodoljivo na francuski dresImamkarbarum je napisao/la: ↑06 apr 2026, 15:45Ma jest drug dobar,nema govora,nego ti nije nasa boja u kojoj smo navikli gledat repku da je Francuska pa hajd.
Ne preporucujem kupovine kopija, mada ne znam kakve ti kopije taj tvoj nudi. Ide ljeto, pratice se tekme na trgovima, u bastama kafica. Iskreno ja prvi ne bih volio da se uscujem na znoj, yebiga jednom u 10 godina cu se isprsit pa kupit orginalni.BosnianDragon2024 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 17:19Raja, na Facebook vidim da covjek iz mog grada ide u Bosnu pa ce nabavit dresove. Ove su njegoge cijene..
Kopija - 40 do 60 KM
Orginal - 120 KM
Da li su ovu fer cijene? I da li vrijedi platit duplo za ovaj orginal dres? On kaže da je ova kopija odlicna i vecina koristi.