FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel imamo bonuse za Gulija, ona dodatna milka eura za ulazak u primeru ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ima 500.000 € + 15%
3-2
3-2
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
Krdzalic je bio najbolji igrac na terenu, i to je dokaz nasta su spali SARAJEVSKI KLUBOVI, da igrac sa 22 godine sa milion povreda bude nabolji igrac utakmice..tabba77 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 12:44Bravo !Sazg je napisao/la: ↑05 apr 2026, 00:24Sve raspustiti večeras. Jedino je Banić imao prolaznu ocjenu i donekle Mujkić. Pitanje je zašto. Zašto igrači koji su igrali prvih 4-5 kola maestralno sada izgledaju ko raštimani orkestar na terenu. Sve ko goli kuvac, od SS preko igrača do tribine, koji kuvac se dešava ???
Sad o Anesu. Vidim da ga neki pljuju i svašta pišu. Ne znam jel to zbog neznanja ili je nešto drugo, nije ni bitno.Anes večeras, po meni nije ni trebao igrati. Bolje da je igrao Miete od početka ali ipak Anes večeras, za razliku od ostatka veznog reda nije bio loš, imao je 2-3 pogrešna pasa ali je imao i 3-4 odlična pasa, Mujketu odlična lopta u 16, Karlosa pogodio u glavu na 10 metara od gola, dvije lopte Ademu oko 16 i još dobrih pasova na sredini. OPET JE IGRAO POZICIJU KOJA NIJE NJEGOVA.
Anes za razliku od ostalih nije odmarao 15 dana nego je igrao obje utakmice U21 po 90 minuta i još putovao autobusom od Zenice do Budimpešte i tako isto nazad. Dana odmora nije imao nego je iz “autobusa” pravo na trening. Anes je u zadnjih 25 dana odigrao 7 utakmica + treninzi + daleki put autobusom. Anes je i u repki igrao sa trakom na koljenu jer osjeća bol još od Superkupa i večeras je stisnuo zube i izašao na teren i kapa mu do poda, za razliku od ostalih.
Sad pljujte po meni pustite njega na miru.
Jos veca sramota je nasa gdje dajemo platu po 600 k€ na godisnjem nivou igracima i jedan igrac koji je u zadnje 2 godine bio povrijdjen 1,9 godina najbolji nas igrac.
Nema potrebe da mi vrsimo pritisak na igrace tipa mujkic kupresnik keremeh bralic, mi moramo vrsit pritisak na ove igrace koji uzimaju milione maraka na godisnjem nivou a kvalitet igre na istom nivou ko u mujkica begana bralica koji za 8 godina zaradi 1 m km. Nisam protiv igraca tipa benko ljajic ristovski sa jakim cv al ako ce pravit prevagu. Takodje treba napravit houticnu situaciju sto se tice ovi uzimaca love za nista cim podpise treba njima na prvi trening doc pomogucnosti prije samog podpisa i prekratit nema lagana igra fina para za kraj karijere. Dodji u klub ako ces pokazat nesto ako dolazis samo da uzmes zadnje pare moras znat da ce te to vise kostat 10x nego stos zaradit.,
Ljudi im zabise 6 komada. Ocito da nismo pogrijesili sto smo prodali Gulisu.
Mora se javeru i odbrana igrat ne samo za nabijanje statistike svoje.
Mora se javeru i odbrana igrat ne samo za nabijanje statistike svoje.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Bas moras biti beskicmenjak da bilo sta pozitivno mozes vidjeti trenutno u klubu i oko kluba.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Kako ti se da više pisati na ovoj temi hiperOs ? Izgleda moderatori me rade ništa.Jet2Holiday je napisao/la: ↑05 apr 2026, 20:13Bas moras biti beskicmenjak da bilo sta pozitivno mozes vidjeti trenutno u klubu i oko kluba.
Drago mi je sto sam vidio osvrt gdje brat kaze da je Mujkic odigrao dobar mec sinoc. Mi kad se natovarimo na ledja nekom nikako da popustimo. I vazda deremo beznacajnu kariku uglavnom domace dijete. Nermin sinoc nas najbolji igrac, samo nastaviti u ovom ritmu. Inace mislim da je Menalo najlosiji nas transfer.
Volio bih da idući derbi na Koševu naša uprava , sličan kavez napravi za gostujuće navijače, dakle sto više armaturne mreže okolo, sa uduplanim mrežama po mogućnosti...
Ono jučer na grbavici je slično logoru, ništa gori ni bolji od onog pod bijelim brijegom
Ono jučer na grbavici je slično logoru, ništa gori ni bolji od onog pod bijelim brijegom
Pa tako su se natovarili i na Gulija bili pa evo vidimo ko je i sta Guli i koliko smo prodisali njegovim odlaskom.bozovic10 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 20:35Drago mi je sto sam vidio osvrt gdje brat kaze da je Mujkic odigrao dobar mec sinoc. Mi kad se natovarimo na ledja nekom nikako da popustimo. I vazda deremo beznacajnu kariku uglavnom domace dijete. Nermin sinoc nas najbolji igrac, samo nastaviti u ovom ritmu. Inace mislim da je Menalo najlosiji nas transfer.
Ja bi iskreno samo mladost furao i ulagao, pa jbt onaj Telalovic odigra jednu dvije i vise ga ni na mapi nema, niti ima svih onih silnih mladih koji su zimus dosli.
2-3 iskusna u ekipi ostalo sve mladost po uzoru na repku i Barbareza.
Mujkic je sinoc bio medju losijim u sastavu, zapravo vec povratka nakon pobjede je jako los na beku i to u oba smjeru i naprijed i nazad. Ocekivao sam da ce napradovati i preuzeti tu lijevu stranu ali ocito suprotno.bozovic10 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 20:35Drago mi je sto sam vidio osvrt gdje brat kaze da je Mujkic odigrao dobar mec sinoc. Mi kad se natovarimo na ledja nekom nikako da popustimo. I vazda deremo beznacajnu kariku uglavnom domace dijete. Nermin sinoc nas najbolji igrac, samo nastaviti u ovom ritmu. Inace mislim da je Menalo najlosiji nas transfer.
Slazem se da Menalo do sad nije opravdao ocekivanja, ali realno lik je krilo, a mi ne igramo sa klasicnim krilima nego igra nekog drugog napadaca i ocito se tu ne snalazi.
Ja mislim da trener ne izvalci iz igraca ono najbolje i da lutamo sa nekim sistemima igre
Protiv zrinjskog:
Mehic
Dizdarevic Gojkovic Mujkic
Beganovic Telalovic Elezi Vrban Đukanovic
Mehmedovic Carlos
Mehic
Dizdarevic Gojkovic Mujkic
Beganovic Telalovic Elezi Vrban Đukanovic
Mehmedovic Carlos
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Kad im je trener glup ko kur.ac, kad je već dao dva gola umjesto da ga vrati na stopera on ga ostavio u napadu do kraja utakmice.
Zna li neko šta se dešava sa Hordama?
Možemo mi pričati svašta i govoriti ovako ili onako, ali realno ta grupa postoji od 1987. i uvijek je bila dio identiteta kluba.
U zadnjih par godina vidi se veliki pad, i po brojnosti i po atmosferi na tribini.
Ima li uopšte neko rješenje da se to popravi i vrati na staro?
Možemo mi pričati svašta i govoriti ovako ili onako, ali realno ta grupa postoji od 1987. i uvijek je bila dio identiteta kluba.
U zadnjih par godina vidi se veliki pad, i po brojnosti i po atmosferi na tribini.
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
-
KosevoZove
- Kontakt:
I ja sam htio da postavim isto pitanje vezano za horde, jbt ja sam isao 2006 bio na sjeveru, pun bio, tekma protiv lesinara argetinski stil, i poslije malo se drzao pun, poslije toga sve manje i manje, smjena generacija i to shvatam, ali sad je bas malo raje u cemu je fora znali ko?HordasFks je napisao/la: ↑05 apr 2026, 21:10Zna li neko šta se dešava sa Hordama?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Telalović je vjerovatno projektovan za sljedeću sezonu kao U21 ako vrate i onog Đurića iz Radnika i tu još prikljućiti Mehmedovića tako da bi u svakoj liniji imao po jednu U21 opciju.ronaldo99 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 20:41Pa tako su se natovarili i na Gulija bili pa evo vidimo ko je i sta Guli i koliko smo prodisali njegovim odlaskom.bozovic10 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 20:35Drago mi je sto sam vidio osvrt gdje brat kaze da je Mujkic odigrao dobar mec sinoc. Mi kad se natovarimo na ledja nekom nikako da popustimo. I vazda deremo beznacajnu kariku uglavnom domace dijete. Nermin sinoc nas najbolji igrac, samo nastaviti u ovom ritmu. Inace mislim da je Menalo najlosiji nas transfer.
Ja bi iskreno samo mladost furao i ulagao, pa jbt onaj Telalovic odigra jednu dvije i vise ga ni na mapi nema, niti ima svih onih silnih mladih koji su zimus dosli.
Opet iznova i iznova treba ponavljati ključ dobrog rezultata je kontinuitet u igračkom kadru da bogdom hoćemo ući u narednu sezonu sa istim igračima to bi bio najveće pojačanje.
Ma brate iskreno Ristovski, Gojkovic, Cimirot pa i Adem ja bi se toga svega rijesio i trazio mladu i svjezu krv, nema od ovih bivsih fudbalera nista.DoktorXabaras je napisao/la: ↑05 apr 2026, 21:26Telalović je vjerovatno projektovan za sljedeću sezonu kao U21 ako vrate i onog Đurića iz Radnika i tu još prikljućiti Mehmedovića tako da bi u svakoj liniji imao po jednu U21 opciju.ronaldo99 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 20:41Pa tako su se natovarili i na Gulija bili pa evo vidimo ko je i sta Guli i koliko smo prodisali njegovim odlaskom.bozovic10 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 20:35Drago mi je sto sam vidio osvrt gdje brat kaze da je Mujkic odigrao dobar mec sinoc. Mi kad se natovarimo na ledja nekom nikako da popustimo. I vazda deremo beznacajnu kariku uglavnom domace dijete. Nermin sinoc nas najbolji igrac, samo nastaviti u ovom ritmu. Inace mislim da je Menalo najlosiji nas transfer.
Opet iznova i iznova treba ponavljati ključ dobrog rezultata je kontinuitet u igračkom kadru da bogdom hoćemo ući u narednu sezonu sa istim igračima to bi bio najveće pojačanje.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Zato još zadugo nećemo napraviti ozbiljan transfer i stvoriti igrača za velike domete. Čelik je očito bio samo anomalija.DoktorXabaras je napisao/la: ↑05 apr 2026, 21:26Telalović je vjerovatno projektovan za sljedeću sezonu kao U21 ako vrate i onog Đurića iz Radnika i tu još prikljućiti Mehmedovića tako da bi u svakoj liniji imao po jednu U21 opciju.ronaldo99 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 20:41Pa tako su se natovarili i na Gulija bili pa evo vidimo ko je i sta Guli i koliko smo prodisali njegovim odlaskom.bozovic10 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 20:35Drago mi je sto sam vidio osvrt gdje brat kaze da je Mujkic odigrao dobar mec sinoc. Mi kad se natovarimo na ledja nekom nikako da popustimo. I vazda deremo beznacajnu kariku uglavnom domace dijete. Nermin sinoc nas najbolji igrac, samo nastaviti u ovom ritmu. Inace mislim da je Menalo najlosiji nas transfer.
Telalović i ostali mladi igrači moraju igrati jer imaju talenat i spremni su za seniorski fudbal, a ne zato što nas neko tamo pravilo primorava na to. Ako već nemamo rezultat, nemamo igru, onda bar možemo gurati mlade igrače u prvi plan. A mi zadnjih nekoliko utakmica igramo bez mladih igrača.
Samo onaj ko ne želi dobro klubu može reći da moramo zadržati ovaj roster na okupu. Toliko troma, spora, neispirasana ofanzivno ekipa, da je to za plakati. U čitavom rosteru nema igrača koji može napraviti nešto u situaciji 1 na 1, a kamoli 1 na 2. Ofanzivna tranzicija je postala naučna fantastika. Ovdje su itekako potrebne promjene i to drastične.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Realno gledajuci Mujkic sinoc bio ok defanzivno, Odinaka se nije vala naigrao. Problem Mujkica je sto cim predje centar on ne zna gdje udara ili kao sinoc se zaleti predribla 3 igraca i onda im doda loptu u noge
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], MaroonBjelave i 16 gostiju.
.png)