Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Od svih igrača koji se spominju, jedino Janelt i Pejčinović bi mogao u SAD, Janelt je već dobro povezan s timom a i tamo bi bio naš najbolji igrač, a Pejčinović ima mjesta među naša 4 napadača, prije Baždara, a iza ove trojice standardnih.
Svi ostali se mogu nadati septembru i LN.
Tako je. S tim da je Pejčinović za sad nerealniji čak i od Janelta, on je nekoliko puta rekao da čeka Njemačku, pa ako to ne bude da će onda razmisliti mi ili CG (ako bude gledao konkurenciju u napadu izabraće ove druge).231983 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 18:41Od svih igrača koji se spominju, jedino Janelt i Pejčinović bi mogao u SAD, Janelt je već dobro povezan s timom a i tamo bi bio naš najbolji igrač, a Pejčinović ima mjesta među naša 4 napadača, prije Baždara, a iza ove trojice standardnih.
Glory Glory Man United
Ma samo gospodin Janelt ako se čudo desi.
Ma ja sumnjam da će ijedan od njih ići, čak sam za Janelta haman i skroz izgubio nadu, ali eto samo onako pisem, od svih igraca koji se spominju kao potencijal oni bi jedino mogli biti nekakav upgrade trrnutno.Daduli je napisao/la: ↑05 apr 2026, 18:46Tako je. S tim da je Pejčinović za sad nerealniji čak i od Janelta, on je nekoliko puta rekao da čeka Njemačku, pa ako to ne bude da će onda razmisliti mi ili CG (ako bude gledao konkurenciju u napadu izabraće ove druge).231983 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 18:41Od svih igrača koji se spominju, jedino Janelt i Pejčinović bi mogao u SAD, Janelt je već dobro povezan s timom a i tamo bi bio naš najbolji igrač, a Pejčinović ima mjesta među naša 4 napadača, prije Baždara, a iza ove trojice standardnih.
Mahmic, Busuladzic, Miljevic, Deket, Jakupovic, Hasic, Prevljak, Smajlagic i slični nece u Ameriku.
Pa očigledno da su šanse za Janelta nepostojeće ili minimalne. Ali opet, vidim ga da je tu sa reprezentativcima non stop.. što koji klinac dolazi ako nema nikakve šanse.. Da možda ne postoji neki proces u pozadini za koji javnost nije upoznata.. haj' ga znaj.231983 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 18:49Ma ja sumnjam da će ijedan od njih ići, čak sam za Janelta haman i skroz izgubio nadu, ali eto samo onako pisem, od svih igraca koji se spominju kao potencijal oni bi jedino mogli biti nekakav upgrade trrnutno.
Mahmic, Busuladzic, Miljevic, Deket, Jakupovic, Hasic, Prevljak, Smajlagic i slični nece u Ameriku.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Šta god da se desi…on sutra treba dobiti mjesto skauta ili funkciju u savezu. Mi mu se moramo zahvaliti na njegovoj želji, htijenju, i poštenom odnosu prema reprezentaciji BiH. Imamo momke koji mogu za nas igrati bez problema…pa ih moramo moliti da dodju igrati za nas…Janelt zna da imam minimalne šanse i opet je tu, daje svoj doprinos. To mu se ne smije zaboraviti…osim što je dobar igrač…on je fenomenalan čovjek.HariTz je napisao/la: ↑05 apr 2026, 18:51Pa očigledno da su šanse za Janelta nepostojeće ili minimalne. Ali opet, vidim ga da je tu sa reprezentativcima non stop.. što koji klinac dolazi ako nema nikakve šanse.. Da možda ne postoji neki proces u pozadini za koji javnost nije upoznata.. haj' ga znaj.231983 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 18:49Ma ja sumnjam da će ijedan od njih ići, čak sam za Janelta haman i skroz izgubio nadu, ali eto samo onako pisem, od svih igraca koji se spominju kao potencijal oni bi jedino mogli biti nekakav upgrade trrnutno.
Demirel Hodzic mijenja svedsku za bih? Pricao je sa barbom i spahicem nedavno valjda. Znal neko vise slucajno
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Bio je na utakmici kada smo dobili Rumune u Zenici…indirektno potvrdio da je naš…nadam mu se…samo da ne gledam onu drvosječu Omića…od fudbalera jedino što ima su kopačke.
On je presao u Orgryte danas debitovao protiv Malmea prvestvenu
Malic pola sata odlican u pobjedu Sturma portiv Rapida
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- ArtVandelay
- Kontakt:
Janelta jedini što veže za nas je bošnjakuša koja mu je dala i odma ga u reprezentaciju
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Kako brani Destanoglu protiv Fenera. Sigurno ne bi bilo na odmet imati ga u ekipi. Mladji je 5 godina od Vasilja. Taman bi s njima dvojicom mogli mirno prstiti Hamzica i Siljevica
Vasilj tek ulazi u najbolje godine i moze sigurno odraditi na visokom nivou jos jedan cetverogodisnji ciklus
Pogotivo ako jos posle sp promijeni klub i i tu napravi iskorak a velike su sanse
Pogotivo ako jos posle sp promijeni klub i i tu napravi iskorak a velike su sanse
Gdje je megatalent erwin omic. Poseban selam
-
19vendetta87
- Kontakt:
A tek Adis Jašić...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Kakav je ovaj Kenan Busuladzic u Malmö igra? Slucajno naisao na njega danas....
-
adrenaline323
- Kontakt:
Za aik danas igrao Amel Mujanic 25 godina veznjak, valja li cemu?
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Selam i za starog švicarca Bećira.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
DjaniTarik
- Kontakt: