AS Roma
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Cassano2024
- Kontakt:
Re: AS Roma
Vrati se Angelinho izgubimo Wesleya. Ako nismo najnesretniji klub na svijetu... šta smo?
Sreća Čelik je tu.
Sreća Čelik je tu.
Commando Ultrà Curva Sud
Sam sebi si dao odgovor posljednjom recenicom.Cassano2024 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 18:39Vrati se Angelinho izgubimo Wesleya. Ako nismo najnesretniji klub na svijetu... šta smo?
Sreća Čelik je tu.
Ajd da nas panj Cristante razveseli jednom
:
Mancini kod gola reakcija.. Neka Talijani s ovim nasim panjevima nisu vec 3 put na prvenstvu a mi im dajemo nove ugovore.
Mancini kod gola reakcija.. Neka Talijani s ovim nasim panjevima nisu vec 3 put na prvenstvu a mi im dajemo nove ugovore.
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
cristante gol za pobjedu u derby della capitale, halal mu bilo
Evo nam KerimaKlix.ba saznaje: Kerim Alajbegović na pragu prelaska u Romu
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Navodno je razgovarao s Pjanicem oko Rome, tako pisu ovi portali oko kluba, cijena 18-20mil.
Sad Inter, a out su:
Wesley, Kone, Dybala, Dovbyk, Ferguson, i Soule je rovit. Ne mozes nista ni reci za Gaspa kad ti fali pola ekipe cijelu sezonu. Znaci opet nam je gledati Pellegrinija na krilu i Bryana u vezi. Ali kakav levat je Bryan , znao sam da ce fulit penal, dzaba mu rad kad je ogranicen, idealno bi bilo rijesit ga se na ljeto. Mancio je odigrao dobru utakmicu za reprezentaciju, iskreno sretniji bi bio da smo preko nekog drugog otisli na sp al jbt ga.
Sad Inter, a out su:
Wesley, Kone, Dybala, Dovbyk, Ferguson, i Soule je rovit. Ne mozes nista ni reci za Gaspa kad ti fali pola ekipe cijelu sezonu. Znaci opet nam je gledati Pellegrinija na krilu i Bryana u vezi. Ali kakav levat je Bryan , znao sam da ce fulit penal, dzaba mu rad kad je ogranicen, idealno bi bilo rijesit ga se na ljeto. Mancio je odigrao dobru utakmicu za reprezentaciju, iskreno sretniji bi bio da smo preko nekog drugog otisli na sp al jbt ga.
embrace the chaos
- Cassano2024
- Kontakt:
Ali kako talijani rizični pucaju penale. Jesu li ikad pročitali priručnik za izvođenje?
Idemo u Milan desetkovani. Ništa ne očekujem osim poraza i zadnjeg eksera u kovčeg LŠ. Vjerovatno neću ni gledati jer imam neko druženje, tako da ću biti opravdano odsutan, da ne kažem srećom.
Idemo u Milan desetkovani. Ništa ne očekujem osim poraza i zadnjeg eksera u kovčeg LŠ. Vjerovatno neću ni gledati jer imam neko druženje, tako da ću biti opravdano odsutan, da ne kažem srećom.
Commando Ultrà Curva Sud
Odgodi druženje i pogledaj tekmu, kao da bi ti prvi put bilo da odgađaš nešto zbog RomeCassano2024 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 07:42Ali kako talijani rizični pucaju penale. Jesu li ikad pročitali priručnik za izvođenje?![]()
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
- Cassano2024
- Kontakt:
Jbg.. Kao i većina... Odgađao sam mnogo toga... Znao sam sa svadbe otići da gledam utakmicu.. Pa se vraćao.. Ali sad nemam namjeru. Ali... Druženje na koje idem ima veze sa serijom A. Možda prenos bude u pabu. 
Commando Ultrà Curva Sud
Evo niti pocela tekma vec gubimo 1 0 i ovi imali 3 velike šanse... Čelik pošteno bas čuvao Lautara.. Pelegrini kojem se bude produzio vjv ugovor opet na krilu, heroj Zenice lord Cristante opet u prvih 11, nek **** i Gasp i ovi sakupljaci 6 i 7 mjesta, to je to od mene do ljeta, ne mogu vise....
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Ni upalio nisam oni vec gube.
Nadam se da necemo izboriti Evropu jer ova ekipa to ne zasluzuje.
Nadam se da necemo izboriti Evropu jer ova ekipa to ne zasluzuje.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Hajde romanisti mozete vi do preokreta 
Nemaju oni ba kuveta dzaba se nadas 
- Cassano2024
- Kontakt:
Daj 7 golova samo da ovaj klosar ode.Na pravom smo putu.
Cristante nije za nase lige.Hajde jos 2 bjednici.
Naravno, nisam gledao utakmicu. Rekao sam mnogo već o Gasperiniju, zaista bi na ovu sramotu, samo dodatna bila da ne dobije otkaz.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.