Postao/la AhmedNurudin » 06 apr 2026, 11:49
Threeplanetrees je napisao/la: ↑06 apr 2026, 11:28
Ovaj Ahmed Nurudin im je jedan od glupljih forumaša i ne znam odakle iskače sa ovim esejima u kojima ništa tačno ne napiše. Imam osjećaj da povuče spida pa od dobrile namlati kilometarski post
Zaista žalosno. Nisam ni očekivao da će ti jedan post promijeniti svijest, ali sam se nadao da će bar probuditi u tebi želju za shvatiš neke stvari. Tužno je kuda jedan život ide. Pored svega ja tebi zaista ne želim zlo, i nadam se da ti tolika mržnja neće uticati na zdravlje, vidim da znaš kako djeluju i neke teške psihoaktivne supstance također želim ti uspiješan izlazak iz tog pakla. Na kraju krajeva tvoje prisustvo na Željinim kanalima i društvenim mrežama donese bar neku korist za algoritam.
DTzmu30 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 11:40
Što, ipak su agrarni dronovi atakovali, direktno navođeni s Bijelog Brijega, travnjak u Vrapčićima lahko samozapaljivom kiselinom?
Očito ima neki problem. Čudi me da me već nije oslovio sa "ustašo". Jedno je navijačko zafrkavanje a jedno lažiranje stvari i pokušaj izazivanja međunacionalne mržnje što su evidentno pokušali, pa je taj slučaj odjednom zaboravljen.Više su sami sebi štete napravili na posljednjem derbiju bakljama .
Zadnja izmjena:
AhmedNurudin, dana/u 06 apr 2026, 11:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙