FC Barcelona

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Dokle će ekipa dogurati u Ligi prvaka ove sezone?

Anketa je završila: 27 feb 2026, 23:24.

Osmina finala
6
21%
Četvrtfinale
10
36%
Polufinale
2
7%
Finale
1
4%
Osvajaju Ligu prvaka
9
32%

Ukupno glasova: 28

Romariooo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Romariooo » 05 apr 2026, 19:40

Markinhio je napisao/la:
05 apr 2026, 07:51
Zna li se ista za Bernala?Neki govore da je izvrnuo zglob
Nema ga desetak, dana, prvu protiv atletica propusta, revans mozda na klupi, steta, al moze se i mora i bez njega

Ne znam kakva je situacija sa de jongom, sta se tu dogadja, coni mi se i s njim je mrka kapa za ove duele s atleticom

Ali nesto ce tu flick skrpiti, prva utakmica kod kuce mislim nekako imam predosjecaj da ce maximalno napadacki ici i da u vezi igrati pedri, fermin i olomo, ofanzivno dakle, pa kom opanci kom obojci
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 05 apr 2026, 20:06

Ma igrat će Garcia, Pedri i Fermin. Rashford me nervira napravi razliku 1 na 1 i onda se zabije u drugog igrača zbog sebičnosti, na stranu što je u presingu za kuratz. Sa Raphom bi se nadao i finalu.
Don't hate what you don't understand.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 05 apr 2026, 20:25

xaviesta je napisao/la:
05 apr 2026, 20:06
Ma igrat će Garcia, Pedri i Fermin. Rashford me nervira napravi razliku 1 na 1 i onda se zabije u drugog igrača zbog sebičnosti, na stranu što je u presingu za kuratz. Sa Raphom bi se nadao i finalu.
Previse si pesimista, put do finala vodi preko atletica i arsenala najvjerovatnije, a niti jedna od ekipa nije nesto sto se ne moze proci i bez rafinje i jos pokojeg igraca, imamo nekih mana, al imaju i oni itekako i cak bi rekao da smo i favorit protiv obje te ekipe, no vidjecemo, ne moze se to porediti nor s interom od prosle godine kad smo bili apsolutni favoriti, ovo su sad ozbiljnije ekipe al realno mislim da smo blagi favoriti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 05 apr 2026, 20:52

Romario hegemonicar :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 05 apr 2026, 21:14

TonySosa je napisao/la:
05 apr 2026, 20:52
Romario hegemonicar :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Jok, nekad je bila hegemonija, sad je samo blagi optimizam
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Markinhio
Kontakt:

Post Postao/la Markinhio » 06 apr 2026, 11:53

Zadnji ferranov gol je bio 31.1.,lik od tada nije zabio ni asistirao za barcu,pod hitno na prodaju

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 06 apr 2026, 12:07

Markinhio je napisao/la:
06 apr 2026, 11:53
Zadnji ferranov gol je bio 31.1.,lik od tada nije zabio ni asistirao za barcu,pod hitno na prodaju
Jedino prodaja na stočnoj pijaci dolazi u obzir, ko ce kupit levata
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Sport90
Kontakt:

Post Postao/la Sport90 » 06 apr 2026, 12:12

Ma razlika ove sezone u odnosu na prošlu je ne srljanje za gol vise pod svaku cijenu. Pa je posljedica toga da baraca ima najbolju odbranu u ligi (ili jednu od najboljih). Tako da se Flik mislim malo taktički pripremio za LP, gdje će se postaviti igra i nece se srljati da se da protivniku 3-4 gola a rizikovati da se primi isto toliko. Yamal je opet na vrhunskom nivou, jedino sto je problem u odnosu na prošlu sezonu je to sto nema špicu koja je u top formi. Lewa od prošle sezone i ove sezone nije ni sjenka i zbog toga barci treba da bude prioritet špica a ne neki štoperi.

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 06 apr 2026, 16:27

Prioritet baciti na La Ligu ovu sezonu. Imamo +7 i morali bi biti zesci glupani pa to ispustiti pogotovo protiv ovakvog Reala.
U LP mi nemamo sta traziti. Sve i da prodjemo Atletiko, necemo moci Arsenal. A i ako kojim cudom prodjemo Arsenal u finalu bi nas rasuli Bayern ili PSG. Ne bi bilo mozda ko lani Inter, ali 2-3 razlike bi tu bilo. Zato bolje odmah sad ispasti nego u finalu popusiti da te jos vise boli.

Markinhio
Kontakt:

Post Postao/la Markinhio » 06 apr 2026, 17:13

Lavcina je napisao/la:
06 apr 2026, 16:27
Prioritet baciti na La Ligu ovu sezonu. Imamo +7 i morali bi biti zesci glupani pa to ispustiti pogotovo protiv ovakvog Reala.
U LP mi nemamo sta traziti. Sve i da prodjemo Atletiko, necemo moci Arsenal. A i ako kojim cudom prodjemo Arsenal u finalu bi nas rasuli Bayern ili PSG. Ne bi bilo mozda ko lani Inter, ali 2-3 razlike bi tu bilo. Zato bolje odmah sad ispasti nego u finalu popusiti da te jos vise boli.
Za finale se vraca raphinha,probat ovo proci,i potuc se sa arsenalom

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 06 apr 2026, 22:38

Markinhio je napisao/la:
06 apr 2026, 17:13
Lavcina je napisao/la:
Moze se vratiti bruda koliko hoce, mi sa ovom odbranom nemamo sta traziti protiv te 2 ekipe.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 06 apr 2026, 22:50

Jesi i glup u pm
Don't hate what you don't understand.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 06 apr 2026, 23:22

Lavcina je napisao/la:
06 apr 2026, 22:38
Markinhio je napisao/la:
06 apr 2026, 17:13
Lavcina je napisao/la:
Moze se vratiti bruda koliko hoce, mi sa ovom odbranom nemamo sta traziti protiv te 2 ekipe.
Kakva smijesna luzerska prica, cuj nemamo sta traziti u ligi prvaka i trebamo sad kao sve baciti na la lgu gdje imamo 7 bodova prednosti i real nikakav kao glavni konkurent

Pa upravo sva logika svijeta kaze da se sad moramo baciti na ligh prvaka prvenstveno jer u ligi imamo zalihu solidnu, cu jatletoco ako i prodjemo necemo arsenal, pa atletico je i opasniji od arsenala jer je namazana ekipa, arsenal nista posebno ekipa i tu smo mi ne revjopravji nego i favoriti, odbrana ce se zategnuti sigurno u tim utakmicama, a nije ni odbrana sve, pita se i napad

A i i finale to neko potencijaljo, reci da u jednoj utakmici nemamo sanse protiv pariza ili bajerna je najsmjesnije od svega, oni nam gode i vise nego atletico npr, jedva cekam neki obracun s njima jer su napadacke ekipe i da vidimo okrsaj bez gardova i da vidimo kako nemamo sanse

Od svih ekipa jedino mi imamo osovinu pedri yamal ooja je sposobna da izmisla dva tri gola po utakmici i da nas vezni red sakrije loptu protivniku svakom, odbrana jeste tanka ali pogotovo sad sa cancelom dobijamo jos jednog igraca koji moze napraviti prevagu naprijed tako da nasa odbrana i nece imati previse posla ni prostora za gresku

Ne mogu nikako te luzerske suplje price, jedva cekam susrete da vide levati da smo konkurentni itekako, meni je nekako iskreno najopasniji protivnik atletico i ako njih prodjemo samo nebo je granica i samo opusteno, u ligi igrati ko i do sad s malo manje potrosnje i vise prilike igracima koji nisu nosioci igre i bice to lagano do kraja rutinski osvojeno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.