...zemunci nam na jugu
Premijer liga BiH - aktuelno
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zaista žalosno. Nisam ni očekivao da će ti jedan post promijeniti svijest, ali sam se nadao da će bar probuditi u tebi želju za shvatiš neke stvari. Tužno je kuda jedan život ide. Pored svega ja tebi zaista ne želim zlo, i nadam se da ti tolika mržnja neće uticati na zdravlje, vidim da znaš kako djeluju i neke teške psihoaktivne supstance također želim ti uspiješan izlazak iz tog pakla. Na kraju krajeva tvoje prisustvo na Željinim kanalima i društvenim mrežama donese bar neku korist za algoritam.Threeplanetrees je napisao/la: ↑06 apr 2026, 11:28Ovaj Ahmed Nurudin im je jedan od glupljih forumaša i ne znam odakle iskače sa ovim esejima u kojima ništa tačno ne napiše. Imam osjećaj da povuče spida pa od dobrile namlati kilometarski post
Očito ima neki problem. Čudi me da me već nije oslovio sa "ustašo". Jedno je navijačko zafrkavanje a jedno lažiranje stvari i pokušaj izazivanja međunacionalne mržnje što su evidentno pokušali, pa je taj slučaj odjednom zaboravljen.Više su sami sebi štete napravili na posljednjem derbiju bakljama .
Zadnja izmjena: AhmedNurudin, dana/u 06 apr 2026, 11:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
- DoktorXabaras
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Koliko kmecite i kako se vidi koliko vas boli ovo starosjedioci i cinjenica da vas je u gradu manje uvijek bilo i da ce vas uvijek biti manje. Ukratko, istina vas boli i samo kmeciteDoktorXabaras je napisao/la: ↑06 apr 2026, 11:45
Imati kompleks prema gradu iz kojeg dolaziš nema nikakve veze sa navijačkim grupama, prvo ste sami sebe zakucali sa onim starosjedioci a sad ste počeli pisati sarajlije, pere vas kompleks glavnog grada i to pokazujete svakog dana. Ako nečemu pripadaš koji ku.rac to moraš dokazivati svaki dan.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Da naravno da nas nervira ovo starosjedioci jer Gmazovi, Domorcki, Šteaus ili kako već idu ta prezimena nikad nisu bila dio identiteta glavnog grada neko ko je došao prije 100 godina samo je u vašim glavama starojedioc a to da vas je više se u potpunosti slažem, odos došljaka i građana Sarajeva je odavno premašio omjer 60-40.KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 apr 2026, 11:52Koliko kmecite i kako se vidi koliko vas boli ovo starosjedioci i cinjenica da vas je u gradu manje uvijek bilo i da ce vas uvijek biti manje. Ukratko, istina vas boli i samo kmeciteDoktorXabaras je napisao/la: ↑06 apr 2026, 11:45
Imati kompleks prema gradu iz kojeg dolaziš nema nikakve veze sa navijačkim grupama, prvo ste sami sebe zakucali sa onim starosjedioci a sad ste počeli pisati sarajlije, pere vas kompleks glavnog grada i to pokazujete svakog dana. Ako nečemu pripadaš koji ku.rac to moraš dokazivati svaki dan.![]()
Dobro je vise sa tim malograđanskim prepucavanjima.
Svim sarajlijama i patriotama sretan 6. april, dan grada Sarajeva
Svim sarajlijama i patriotama sretan 6. april, dan grada Sarajeva
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
DoktorXabaras je napisao/la: ↑06 apr 2026, 12:00Da naravno da nas nervira ovo starosjedioci jer Gmazovi, Domorcki, Šteaus ili kako već idu ta prezimena nikad nisu bila dio identiteta glavnog grada neko ko je došao prije 100 godina samo je u vašim glavama starojedioc a to da vas je više se u potpunosti slažem, odos došljaka i građana Sarajeva je odavno premašio omjer 60-40.KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 apr 2026, 11:52Koliko kmecite i kako se vidi koliko vas boli ovo starosjedioci i cinjenica da vas je u gradu manje uvijek bilo i da ce vas uvijek biti manje. Ukratko, istina vas boli i samo kmeciteDoktorXabaras je napisao/la: ↑06 apr 2026, 11:45
Imati kompleks prema gradu iz kojeg dolaziš nema nikakve veze sa navijačkim grupama, prvo ste sami sebe zakucali sa onim starosjedioci a sad ste počeli pisati sarajlije, pere vas kompleks glavnog grada i to pokazujete svakog dana. Ako nečemu pripadaš koji ku.rac to moraš dokazivati svaki dan.![]()
Sigurno si donio zakljucak po onom sto vidis na vasim tekmama na Kosevu, ja bih isao vise.
Da sumiramo:
Zeljo > osnovali Sarajlije, najvece legende Sarajlije, najveci treneri Sarajlije, najbolji igraci Sarajlije, prva navijacka grupa osnovana u starom gradu.
Sarajevo > osnovali doseljenici, najvece legende iz drugih gradova, najbolji treneri iz drugih gradova, najbolji igraci, 99% iz drugih gradova, prva navijacka grupa osnovana u novom gradu.
Uvijek prvi pocinjete ovu pricu, nije vam ovo 2010 da lazete i da prolaze spinovi.
Starosjedioci
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ma ima još toga nego se ne isprati. "100 000 pravih plavih", itd. Protiv zajebancija između klubova nemam apsolutno ništa, al baš zapada za oči koliko Mirza (ili ko im već vodi društvene mreže) nema smisla i osjećaja za zajebanciju nego je jako često neki seljakluk. Pratim rad mnogih klubova po tom pitanju i rijetko gdje je primitivizam i neprofesionalnost u tolikom omjeru. S druge strane kad pogledam, navijači im uživaju u tome, podržavaju takve objave i to je svakako dobar pokazatelj kakvi mentalni sklopovi navijaju za taj klub. Uostalom, znate ih i sami kakvi su, da vam ne pričam bezveze.Vorovus je napisao/la: ↑06 apr 2026, 11:45Ne zaboraviti ni pred derbi na Kosevu kad su objavili one 4 slike za najavu, a namjerno izabrali najgore rusevne kadrove da sto sto sjebanije prikazu Kosevo.Threeplanetrees je napisao/la: ↑06 apr 2026, 10:56Željezničar se tako nisko spušta sa ovim seoskim objavama. Prvo ona poslje utakmice pa sada ova blamaža gdje preko dana grada Sarajeva pokušavaju biti nešto što nisu. Ja ne znam ko im vodi ove stranice ali pogubljeno i provincijski do jaja
Taj sto im vodi drustvene mreze je prava hinja.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Vi parole pisete za zemun pet godina, o cemu pricas? Cuj prosetali se titovom kao neka opasnost vreba pa ne smiju, ugasena vam podgrupa tiktokera, valjda nece opet na vrata pistoljima dolaziti ko zna.. Siamo noi..Noke995 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 11:42Eto takve su vam parole i mentalitet nešto slično kao tvoj odgovor.Tempero je napisao/la: ↑06 apr 2026, 11:38Satro slave prolazNoke995 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 11:31Da ih bude 10 hiljada u kopu svaku utakmicu, ne mogu te komplekse izliječit nikako.
Prvo šatro slave prolaz repke a pozadina je da se malo prošetaju Titovom i Centrom jer znaju da neće bit nikakve reakcije. Ovo im je drugi put u zadnjih 20 godina da su dobacili do Centra.
Sad ove parole pa i objave na zvaničnoj bruka i sramota.
Svaki dan sebi ponavljajte mi smo Sarajlije, možda to jednog dana zaista budete i osjećali.TM i RA jedino i idu na sva gostovanja repke, ma gdje god to bilo.
Od koga ocekivati reakciju?
Zadnjih 20 godina… parole… zvanicna… vidim ipak da si samo dijete s vec puno kompleksa prema najvecoj i najjacoj grupi u BiH.![]()
Fk Željezničar.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Eto vidiš, sam si potvrdio sve ono što sam napisao, kompleks koji vas pere je veći od bilo koje privrženosti klubu za koji navijate.KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 apr 2026, 12:13DoktorXabaras je napisao/la: ↑06 apr 2026, 12:00Da naravno da nas nervira ovo starosjedioci jer Gmazovi, Domorcki, Šteaus ili kako već idu ta prezimena nikad nisu bila dio identiteta glavnog grada neko ko je došao prije 100 godina samo je u vašim glavama starojedioc a to da vas je više se u potpunosti slažem, odos došljaka i građana Sarajeva je odavno premašio omjer 60-40.KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 apr 2026, 11:52
Koliko kmecite i kako se vidi koliko vas boli ovo starosjedioci i cinjenica da vas je u gradu manje uvijek bilo i da ce vas uvijek biti manje. Ukratko, istina vas boli i samo kmecite![]()
Sigurno si donio zakljucak po onom sto vidis na vasim tekmama na Kosevu, ja bih isao vise.
Da sumiramo:
Zeljo > osnovali Sarajlije, najvece legende Sarajlije, najveci treneri Sarajlije, najbolji igraci Sarajlije, prva navijacka grupa osnovana u starom gradu.
Sarajevo > osnovali doseljenici, najvece legende iz drugih gradova, najbolji treneri iz drugih gradova, najbolji igraci, 99% iz drugih gradova, prva navijacka grupa osnovana u novom gradu.
Uvijek prvi pocinjete ovu pricu, nije vam ovo 2010 da lazete i da prolaze spinovi.
Starosjedioci
Uživajte i dalje.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Šatro slave prolaz repke..što vi ne slavite? Što ne idete sa BHF na tekme? Što ne pratite reprezentaciju? Čuj šatro slave prolaz repke.Noke995 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 11:31Da ih bude 10 hiljada u kopu svaku utakmicu, ne mogu te komplekse izliječit nikako.
Prvo šatro slave prolaz repke a pozadina je da se malo prošetaju Titovom i Centrom jer znaju da neće bit nikakve reakcije. Ovo im je drugi put u zadnjih 20 godina da su dobacili do Centra.
Svaki dan sebi ponavljajte mi smo Sarajlije, možda to jednog dana zaista budete i osjećali.
Što se tiče parola ne kontam šta je sramota, vama zemunci tema već godinama.
Grupa iznad svakog pojedinca.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
StarosjediociDoktorXabaras je napisao/la: ↑06 apr 2026, 12:19Eto vidiš, sam si potvrdio sve ono što sam napisao, kompleks koji vas pere je veći od bilo koje privrženosti klubu za koji navijate.KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 apr 2026, 12:13DoktorXabaras je napisao/la: ↑06 apr 2026, 12:00
Da naravno da nas nervira ovo starosjedioci jer Gmazovi, Domorcki, Šteaus ili kako već idu ta prezimena nikad nisu bila dio identiteta glavnog grada neko ko je došao prije 100 godina samo je u vašim glavama starojedioc a to da vas je više se u potpunosti slažem, odos došljaka i građana Sarajeva je odavno premašio omjer 60-40.
Da sumiramo:
Starosjedioci
Uživajte i dalje.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Zadnjih 20 godina minuse redovno skupljate, preko mafijasa Zule i njegovih ahbaba se malo digli ovih par godina i OPET dobijate po labrnjiTempero je napisao/la: ↑06 apr 2026, 11:38Satro slave prolazNoke995 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 11:31Da ih bude 10 hiljada u kopu svaku utakmicu, ne mogu te komplekse izliječit nikako.
Svaki dan sebi ponavljajte mi smo Sarajlije, možda to jednog dana zaista budete i osjećali.TM i RA jedino i idu na sva gostovanja repke, ma gdje god to bilo.
Zadnjih 20 godina… parole… zvanicna… vidim ipak da si samo dijete s vec puno kompleksa prema najvecoj i najjacoj grupi u BiH.
Neka lakse malo nije ni njima lako..6 obilježja od ekipa im palo,na sjeveru im stanje nikad gore niko ni s kim ne može,bježe gdje stignu.Vrte zemunce 5 zadnjih derbija jer nema se za sta drugo prozvat
Cuj ovog po grupe u zatvoru po na tjeralicama al on se zule uhvatio.Pazi te se noći manijaci ce opet na bijambare doćiDoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 12:40Zadnjih 20 godina minuse redovno skupljate, preko mafijasa Zule i njegovih ahbaba se malo digli ovih par godina i OPET dobijate po labrnjiTempero je napisao/la: ↑06 apr 2026, 11:38Satro slave prolazNoke995 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 11:31Da ih bude 10 hiljada u kopu svaku utakmicu, ne mogu te komplekse izliječit nikako.
Zadnjih 20 godina… parole… zvanicna… vidim ipak da si samo dijete s vec puno kompleksa prema najvecoj i najjacoj grupi u BiH.Najveci kur.ac u BiH
Pitari opet podivljali, dobro neko napisa, ako se zarati prvo njih pobit
Previše se družite s četnicima. Sad bi i komšije ubijali. Dobro vas dresiraju.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Bolje s cetnicima nego s vama jer ste vi gori od četnika mame vam
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, Semrush [Bot] i 11 gostiju.
.png)