You just got the answer, big dog
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Prvi put da je neko obrisao postove na ovoj temi od kako je gospodin Boehly preuzeo Terek grupaciju.
As of late 2025, Arsenal set a Champions League record by winning seven consecutive matches against Spanish opposition. This historic streak includes victories over clubs like Real Madrid, Sevilla, Girona, Athletic Club, and Atlético Madrid, marking a significant turnaround in their historical record against Spanish sides.
Arsenal može upropastit puno toga ali ovu farmer ligu bi pregazio ko plitak potok.
As of late 2025, Arsenal set a Champions League record by winning seven consecutive matches against Spanish opposition. This historic streak includes victories over clubs like Real Madrid, Sevilla, Girona, Athletic Club, and Atlético Madrid, marking a significant turnaround in their historical record against Spanish sides.
Arsenal može upropastit puno toga ali ovu farmer ligu bi pregazio ko plitak potok.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ma ako City pobijedio naredne 2 utakmice Arsenal nece biti prvak.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Bernardo Silva napusta City na kraju sezone
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Englezi potvrdili dodatno mjesto u LP
Zahvala ide Arsenalu, bez poraza još uvijek u ligi prvaka, deset pobjeda i remi sa Leverkusenom.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Ma zaslužne su sve ekipe koje su igrale u Europi,ugazili su doslovno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Mislim da je Kvicha bio u nekim kombinacijama da pređe u Liverpool kad je odlazio iz Napolia, ne znam ima li ko da me demantuje ?! Sjećam se da sam se pribojavao toga jer su valjda svi znali o kakvom igraču se radi. Srećom Liverpool se okrenuo drugim metama nakon toga, poput Wirtza. 
- ArtemisFowl
- Kontakt:
- Wilshere10
- Kontakt:
Ne moze proci 5 dana a da se Redsi negdje ne izblamiraju. 
Malo je i blam kad prozivaju Arsenal za neki antifudbal, dvije zadnje utakmice na Parku Prinčeva ukupno pet šuteva, od toga jedan u okvir gola uz posjed lopte ispod 30%. Ljudi se šprdaju s njima ko da su Le Havre.Wilshere10 je napisao/la: ↑08 apr 2026, 22:52Ne moze proci 5 dana a da se Redsi negdje ne izblamiraju.![]()
- baboedindzeko09
- Kontakt:
26% posjed lopte i 0 šuteva u okvir gola za 90 minuta

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Vizija Arne Slota.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 apr 2026, 23:0126% posjed lopte i 0 šuteva u okvir gola za 90 minuta
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kolko je to kad se sabere u stotinama miliona eura?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 apr 2026, 23:0126% posjed lopte i 0 šuteva u okvir gola za 90 minuta
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Huges mastermind za transfere sad ga tjeraju motikom.Lik potrošio budžet nekih država sve fule pa bar da je jednog pogodio. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.