S vizom dođe oko 18k KM ali uključene karte za tekme, a imaju i opciju za prve 2 tekme. Kasnije će objaviti i druge ponude.
https://newcms.centrotours.ba/b2cdocume ... _11-26.pdf
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
S vizom dođe oko 18k KM ali uključene karte za tekme, a imaju i opciju za prve 2 tekme. Kasnije će objaviti i druge ponude.
Ovo je pljačka. 100% možeš odraditi sve 3 tekme (čak i knockout 1-2) za skoro pola ovog novca.FKSzuti je napisao/la: ↑06 apr 2026, 11:44S vizom dođe oko 18k KM ali uključene karte za tekme, a imaju i opciju za prve 2 tekme. Kasnije će objaviti i druge ponude.
zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑06 apr 2026, 11:46Ovo je pljačka. 100% možeš odraditi sve 3 tekme (čak i knockout 1-2) za skoro pola ovog novca.
Glupost ici preko agencije.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑06 apr 2026, 11:46Ovo je pljačka. 100% možeš odraditi sve 3 tekme (čak i knockout 1-2) za skoro pola ovog novca.FKSzuti je napisao/la: ↑06 apr 2026, 11:44S vizom dođe oko 18k KM ali uključene karte za tekme, a imaju i opciju za prve 2 tekme. Kasnije će objaviti i druge ponude.
djonla je napisao/la: ↑06 apr 2026, 11:53Momci jel nekome mrsko da napise tu neku proceduru za dobijanje vize....za nas iz Bosne
Ako sam pofatao na prvu:
1.DS 160 - jel neko vec ispunjavao?
2. Zakazujes termin? prilazes DS, placas vizu, biras termin i kliknes na Request Expedite? (Prije ovoga si morao kupiti kartu za tekmu i prilazes FIFA pass, da dodjes prije na red)
Jel mozda neko prosao ovu proceduru, da nam fino objasni (uz linkove)???
Hvala unaprijed
Ma odlična ponuda, posebno jer uključuje ulaznicu za Kanadu.Goalgetter je napisao/la: ↑06 apr 2026, 11:57Moze se proci nesto jeftinije, ali smatram da nije losa ponuda. Pogotovo za nekog ko se ne zna/ne zeli organizovati.
Grupnu fazu riješiti ispod 10k BAM definitivno.
Navijačke jesu ali ima još prilično ulaznica na FIFA Market za utakmice naše reprezentacije upravo provjeravao.Sheyi je napisao/la: ↑06 apr 2026, 13:13https://www.facebook.com/share/18Tj8q3nsL/
Iz Saveza kazu da su radprodate za navijace BiH sve?
Ne znam tačne cijene letova ali daj Bože da i to ne poskupe za SP. Mora se biti svjestan da se plaća i to, apsolutno ništa ne radiš sve te spremno dočeka i to je to. Sve to ima svoju cijenu. Kontam ko živi tamo jedva će se snaći kad krene SP a kamoli neko ko prvi put u USA dolazi.AshburtonG je napisao/la: ↑06 apr 2026, 13:16@Unofficialpage
Brate letovi unutar USA su max 200$. Ova ponuda je dobra za ljude koji imaju lovu i ne zele se zahmetit organizacijom, te trazenjem karata. Privatno ces proci svakako jeftinije, mozda ne u hotelima s pet zvjezdica, ali AIRBNB je svakako bolja opcija jer mozes naci smjestaj mnogo blize stadionu i mnogo povoljnije.
S druge strane, da imam kes i prije svega slobodno u tom periodu, bez razmisljanja bih uplatio i stavio prst u uho. Vidim da je koncipirano kao godisnji odmor, te za nekog ko nije bio u USA nikad odlicna prilika da spoji ugodno s korisnim.
To svakako.Unofficialpage je napisao/la: ↑06 apr 2026, 13:20Ne znam tačne cijene letova ali daj Bože da i to ne poskupe za SP. Mora se biti svjestan da se plaća i to, apsolutno ništa ne radiš sve te spremno dočeka i to je to. Sve to ima svoju cijenu. Kontam ko živi tamo jedva će se snaći kad krene SP a kamoli neko ko prvi put u USA dolazi.AshburtonG je napisao/la: ↑06 apr 2026, 13:16@Unofficialpage
Brate letovi unutar USA su max 200$. Ova ponuda je dobra za ljude koji imaju lovu i ne zele se zahmetit organizacijom, te trazenjem karata. Privatno ces proci svakako jeftinije, mozda ne u hotelima s pet zvjezdica, ali AIRBNB je svakako bolja opcija jer mozes naci smjestaj mnogo blize stadionu i mnogo povoljnije.
S druge strane, da imam kes i prije svega slobodno u tom periodu, bez razmisljanja bih uplatio i stavio prst u uho. Vidim da je koncipirano kao godisnji odmor, te za nekog ko nije bio u USA nikad odlicna prilika da spoji ugodno s korisnim.![]()
Po meni je ovo okej ponuda, imajući u vidu da je SP, same karte su skupe, itd.