Pazi moavanti003 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 12:45Cuj ovog po grupe u zatvoru po na tjeralicama al on se zule uhvatio.Pazi te se noći manijaci ce opet na bijambare doćiDoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 12:40Zadnjih 20 godina minuse redovno skupljate, preko mafijasa Zule i njegovih ahbaba se malo digli ovih par godina i OPET dobijate po labrnjiNajveci kur.ac u BiH
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Znamo da vam je bolje s njima, davno su dokazi isplivali. U goste vam dolaze, kućni prijatelji, odlasci na slave i rođenja djece, davno je to preraslo navijacke stvari.
Zbog ovakvih je ona parola o papcima dignuta na Koševu.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- Riquelme1921
- Kontakt:
E nemojte vi o kriminalcima na tribini, Adnan Šerak, Kundo, parole za ubicu..DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 12:40Zadnjih 20 godina minuse redovno skupljate, preko mafijasa Zule i njegovih ahbaba se malo digli ovih par godina i OPET dobijate po labrnjiTempero je napisao/la: ↑06 apr 2026, 11:38Satro slave prolazNoke995 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 11:31Da ih bude 10 hiljada u kopu svaku utakmicu, ne mogu te komplekse izliječit nikako.
Prvo šatro slave prolaz repke a pozadina je da se malo prošetaju Titovom i Centrom jer znaju da neće bit nikakve reakcije. Ovo im je drugi put u zadnjih 20 godina da su dobacili do Centra.
Sad ove parole pa i objave na zvaničnoj bruka i sramota.
Svaki dan sebi ponavljajte mi smo Sarajlije, možda to jednog dana zaista budete i osjećali.TM i RA jedino i idu na sva gostovanja repke, ma gdje god to bilo.
Od koga ocekivati reakciju?
Zadnjih 20 godina… parole… zvanicna… vidim ipak da si samo dijete s vec puno kompleksa prema najvecoj i najjacoj grupi u BiH.Najveci kur.ac u BiH
Grupa iznad svakog pojedinca.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Masa je njihovih blamiranja mada se i Sarajevo znalo obrukati kao sa objavama poput Hips don't lie . Jako neozbiljno ponašanje za jedan klub kao što je Željezničar. Onaj spidaš spominje neke dronove ali ne spominje kako smo nakon prvog proklizavanja otjerali ćelavog degenerika čim je počeo blamirati klub. Potenciraju taj gradski dnk i brojnost, a to Sarajevo u prvom pretkolu skupi 30 hiljada protiv Trnave dok oni 10 hiljada karata za evropsku utakmicu prodaju pet dana. Mitomani i falsifikatori svega kao da ih je isti **** pravio kao naše komšije. Mada nema tu puno razlike pošto je mnogo bluda bilo po austrougarskim štalamaVorovus je napisao/la: ↑06 apr 2026, 11:45Ne zaboraviti ni pred derbi na Kosevu kad su objavili one 4 slike za najavu, a namjerno izabrali najgore rusevne kadrove da sto sto sjebanije prikazu Kosevo.Threeplanetrees je napisao/la: ↑06 apr 2026, 10:56Željezničar se tako nisko spušta sa ovim seoskim objavama. Prvo ona poslje utakmice pa sada ova blamaža gdje preko dana grada Sarajeva pokušavaju biti nešto što nisu. Ja ne znam ko im vodi ove stranice ali pogubljeno i provincijski do jaja
Taj sto im vodi drustvene mreze je prava hinja.
A da bar danas ispostujete 6. april grad Sarajeva, da se jedan dan ponasate ko sarajlije i civilizovani ljudi, sta mislie ? pitanje i zeljovcima i pitarima.
Pa sutra se nastavite castiti sa cetnicima, zemuncima, starosjediocima i slicne pizdarije.
Pa sutra se nastavite castiti sa cetnicima, zemuncima, starosjediocima i slicne pizdarije.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 06 apr 2026, 13:07, ukupno mijenjano 1 put.
Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine obavještava javnost da su rasprodate sve ulaznice namijenjene za navijače Bosne i Hercegovine za utakmice FIFA Svjetskog prvenstva 2026, protiv Kanade, Švajcarske i Katara.
Veliki interes i podrška koju su navijači iskazali još jednom potvrđuju snažnu povezanost reprezentacije i njenih pristalica, koje će i na najvećoj svjetskoj fudbalskoj smotri biti uz naš tim.
NS/FS BiH se ovom prilikom zahvaljuje svim navijačima na ukazanom povjerenju i podršci, uz uvjerenje da će „Zmajevi“ imati snažan vjetar u leđa na predstojećem Mundijalu.
Veliki interes i podrška koju su navijači iskazali još jednom potvrđuju snažnu povezanost reprezentacije i njenih pristalica, koje će i na najvećoj svjetskoj fudbalskoj smotri biti uz naš tim.
NS/FS BiH se ovom prilikom zahvaljuje svim navijačima na ukazanom povjerenju i podršci, uz uvjerenje da će „Zmajevi“ imati snažan vjetar u leđa na predstojećem Mundijalu.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- OldTownDistrict
- Kontakt:
+1
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Joj druže Manijaci se pišaju po cijeloj BiH navijačkoj sceni godinama već, i to od brojnosti, gostovanja, akcija...Threeplanetrees je napisao/la: ↑06 apr 2026, 12:59Masa je njihovih blamiranja mada se i Sarajevo znalo obrukati kao sa objavama poput Hips don't lie . Jako neozbiljno ponašanje za jedan klub kao što je Željezničar. Onaj spidaš spominje neke dronove ali ne spominje kako smo nakon prvog proklizavanja otjerali ćelavog degenerika čim je počeo blamirati klub. Potenciraju taj gradski dnk i brojnost, a to Sarajevo u prvom pretkolu skupi 30 hiljada protiv Trnave dok oni 10 hiljada karata za evropsku utakmicu prodaju pet dana. Mitomani i falsifikatori svega kao da ih je isti **** pravio kao naše komšije. Mada nema tu puno razlike pošto je mnogo bluda bilo po austrougarskim štalamaVorovus je napisao/la: ↑06 apr 2026, 11:45Ne zaboraviti ni pred derbi na Kosevu kad su objavili one 4 slike za najavu, a namjerno izabrali najgore rusevne kadrove da sto sto sjebanije prikazu Kosevo.Threeplanetrees je napisao/la: ↑06 apr 2026, 10:56Željezničar se tako nisko spušta sa ovim seoskim objavama. Prvo ona poslje utakmice pa sada ova blamaža gdje preko dana grada Sarajeva pokušavaju biti nešto što nisu. Ja ne znam ko im vodi ove stranice ali pogubljeno i provincijski do jaja
Taj sto im vodi drustvene mreze je prava hinja.![]()
Mislim, znam da vam je to svima teško prihvatit, ali treba pogledat istini u oči.
Šta ti je mauna ?Combattente87 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 08:01Pričala je i jedna treba iz Sarajeva da će se pojaviti najbolji klub na balkanu, pa evo već 5 godina mauna, sad ne znam jel pričala istinu ili samo još malo treba sačekati !?fks74 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 22:34Ko će ući umjesto njih ? Čelik valjda zbog nekih dugova neće dobiti licencu, čovjek iz Zenice mi pričao. E sada jeli istina, stvarno nemam pojma.dubioza144 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 21:23
Pa nek udje onda druga koja dobije, na koji je nacin rudar uso ove sezone il tu igra ulogu koja ekipa ispada jel iz federacije il rsa, il za ove iz federacije ne igra se nikakva uloga![]()
![]()
Koji manijak je pretucen?KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 apr 2026, 11:46
Najglasniji su im ovi nesretnici koji grad vide samo kad bude tekma, i to jednom mjesecno![]()
Od ovog ponosno,
Do ovog u samo par minuta:
Kakvo blamiranje![]()
![]()
- Combattente87
- Kontakt:
fks74 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 13:18Šta ti je mauna ?Combattente87 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 08:01Pričala je i jedna treba iz Sarajeva da će se pojaviti najbolji klub na balkanu, pa evo već 5 godina mauna, sad ne znam jel pričala istinu ili samo još malo treba sačekati !?![]()

BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Ko je spominjao navijacke grupe?Arma00 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 13:13Joj druže Manijaci se pišaju po cijeloj BiH navijačkoj sceni godinama već, i to od brojnosti, gostovanja, akcija...Threeplanetrees je napisao/la: ↑06 apr 2026, 12:59Masa je njihovih blamiranja mada se i Sarajevo znalo obrukati kao sa objavama poput Hips don't lie . Jako neozbiljno ponašanje za jedan klub kao što je Željezničar. Onaj spidaš spominje neke dronove ali ne spominje kako smo nakon prvog proklizavanja otjerali ćelavog degenerika čim je počeo blamirati klub. Potenciraju taj gradski dnk i brojnost, a to Sarajevo u prvom pretkolu skupi 30 hiljada protiv Trnave dok oni 10 hiljada karata za evropsku utakmicu prodaju pet dana. Mitomani i falsifikatori svega kao da ih je isti **** pravio kao naše komšije. Mada nema tu puno razlike pošto je mnogo bluda bilo po austrougarskim štalama![]()
Mislim, znam da vam je to svima teško prihvatit, ali treba pogledat istini u oči.
Ti si stvarno najveci glupan na forumu, svaki ti je post za ismijavanje.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
- StriktnoZlo
- Kontakt:
Šta kaže brat na bistriku više plavih ?

"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA
Oni koji konstantno iz sedmice u sedmicu dokazuju nešto obično budu u krivu pa tako i vi.KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 apr 2026, 11:52Koliko kmecite i kako se vidi koliko vas boli ovo starosjedioci i cinjenica da vas je u gradu manje uvijek bilo i da ce vas uvijek biti manje. Ukratko, istina vas boli i samo kmecite![]()
Opasno ih peru neki kompleksi. Frustracije ih pucaju isto tako. Nije im lako.
FK 70>30 ZeljeznicarMorpheus je napisao/la: ↑06 apr 2026, 14:30Oni koji konstantno iz sedmice u sedmicu dokazuju nešto obično budu u krivu pa tako i vi.KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 apr 2026, 11:52Koliko kmecite i kako se vidi koliko vas boli ovo starosjedioci i cinjenica da vas je u gradu manje uvijek bilo i da ce vas uvijek biti manje. Ukratko, istina vas boli i samo kmecite![]()
Satrali ste se dokazujući da vas ima više. Eto još ste i parolu napisali, još malo pa će biti transparent koji će stajati svaku utakmicu. Mogli bi stadion preimenovati u "stadion Ima Nas Više" ili da nas dresu napišete "Ima nas više".
Pitari njih deset nafata jednog lika i to im je najveci podvig godinama
Izvan sarajeva bitni ko sebilj, ne smiju otici ni u lukavicu, a kamoli negdje drugo
Grupa im je smijesna, picka do picke sa kompleksima prema manijacima i zelji i to je im je sustina postojanja
Ne idu na utakmice repke, izbjegavaju lesinare i slicne grupe
I dodje ovaj pise nisam ja nodi, nisi ti brate nodi, ti si **** ko i grupa ti
Izvan sarajeva bitni ko sebilj, ne smiju otici ni u lukavicu, a kamoli negdje drugo
Grupa im je smijesna, picka do picke sa kompleksima prema manijacima i zelji i to je im je sustina postojanja
Ne idu na utakmice repke, izbjegavaju lesinare i slicne grupe
I dodje ovaj pise nisam ja nodi, nisi ti brate nodi, ti si **** ko i grupa ti
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup