Jos ako im je Gavrilovic povrijedjen a kao da sam procitao da jest, treba ih zgazit finoGhuraba je napisao/la: ↑05 apr 2026, 21:59Musa je 3x bolji igrac od Shepherda, pa je izasao iz slicne povrede i skoro mjesec dana izgledao kao izgubljen na parketu. Ja sam prezadovoljan kako ovaj zasad izgleda, a ne sumnjam da ce biti i dosta bolji, samo me strah Muhamedovih rotacija - pogotovo kad se jos i West oporavi. Mogla bi biti guzve na vanjskim pozicijama, a on se bas i ne snalazi najbolje kad je u pitanju raspodjela minuta.
Bravo momci, cijeli dan sam imao osjecaj da Rumuni padaju veceras! Sad jos Igokeu oduciti od kosarke i u aba ligi i u domacem prvenstvu i sezona za 10.Oni su u totalnom rasulu i to se mora iskoristiti. Lazic je u nikad goroj formi, suterski je uzasan, ne moze ni slobodna na 50% da nagura, Amerikanci su im losi, pod kosem su losi, samo treba uci jako protiv njih i razvaliti ih.
![]()
KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Bas tako i u Zetri su igrali lose ali ih je polovinom druge četvrtine krenuo šut za tri poena i napravili su dvocifrenu razliku a mi u ovom sastavu nismo imali snage da se vratimo.VensanKasel je napisao/la: ↑05 apr 2026, 21:54Apsolutno , Cluj je odlična ekipa sa odličnim trenerom .Badgley je napisao/la: ↑05 apr 2026, 21:42Hvala Bogu ova pobjeda je mozda i spasila sezonu. Sad ide domaca utakmica sa Igokeom gdje smo favoriti. Pobjedom bi vjerojatno osigurali to sedmo mjesto i prednost domaćeg terena u play in.
Drago mi je da smo napokon uspjeli pobjediti jednu kvalitetnu ekipu. Uz Murciu koja je igrala bez dva najbolja igrača ovo je najveća pobjeda ove sezone.
Dogurali do četvrtine finala Eurokupa , zamalo u polufinale .
Nekako im ne ležimo imam osjećaj ...
@akisararajevo92 daj nam onu akciju , škola košarke![]()
Bravo za pobjedu
domaca titula ostaje glavni cilj
domaca titula ostaje glavni cilj
Svaka ti čast, jedini si danas bio optimista da ih mozemo dobiti. Sto se tice iduceg kola Igokea je slabija od nas i mislim da smo favoriti u tom duelu.Ghuraba je napisao/la: ↑05 apr 2026, 21:59Musa je 3x bolji igrac od Shepherda, pa je izasao iz slicne povrede i skoro mjesec dana izgledao kao izgubljen na parketu. Ja sam prezadovoljan kako ovaj zasad izgleda, a ne sumnjam da ce biti i dosta bolji, samo me strah Muhamedovih rotacija - pogotovo kad se jos i West oporavi. Mogla bi biti guzve na vanjskim pozicijama, a on se bas i ne snalazi najbolje kad je u pitanju raspodjela minuta.
Bravo momci, cijeli dan sam imao osjecaj da Rumuni padaju veceras! Sad jos Igokeu oduciti od kosarke i u aba ligi i u domacem prvenstvu i sezona za 10.Oni su u totalnom rasulu i to se mora iskoristiti. Lazic je u nikad goroj formi, suterski je uzasan, ne moze ni slobodna na 50% da nagura, Amerikanci su im losi, pod kosem su losi, samo treba uci jako protiv njih i razvaliti ih.
![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
Kakva igračina
Igokei gavrilovic izgleda out ove zadnje dvije tekme
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Al kad Djoko složi trojku kad ne puče tabla

Samo moramo priznati dobar posao Muhameda danas. Povukao je prave poteze u pravom trenutku, naročito sa uvođenjem Kovačevića i Plummera kada se utakmica lomila. Na kraju su te izmjene i donijele rezultat.
- svrakino1921
- Kontakt:
- VensanKasel
- Kontakt:
Kakav kockar , da je fulio yebali bi mu od do
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ako ne uspiju zadrzati Plummera, a ne vjerujem da hoce, pod hitno moraju naci igraca slicnih karakteristika za narednu sezonu. Ekipa izgleda totalno drugacije kad on ima u rosteru. Ovako na prvu, meni na pamet padaju Roberson i Magee. Prvi jeste star, ali sigurno ima bar jos jednu dobru sezonu u nogama. Ako je slobodan naljeto, ja bih ga ponovo zaganjao. Drugi se vjerovatno razilazi s Buducnosti, ove sezone je van ritma, povrede ga zezaju i tesko ce naci EC angazman. Strasan je suter, kad mu se daju minute i adekvatna uloga, u stanju je rutinski zabijati 3+ trojke po mecu uz 45+ posto i slobodna 95+ posto. Jos je neminovno dovesti skorera na poziciji jedinice (nesto na fazon Bouma iz Beca ili Ericka Neala sto je igrao u SCD-u). Dzaba likovi poput Westa i Caruthersa, kad oni nemaju sigurne poene u rukama. Moze se do Bajrama pisati kako igraju odbranu i grizu na parketu, za ovog drugog se moze reci i da je dobar razigravac, ali tu je konstantno poradjanje za svaki kos. O centru koji kupi skokove i gradi reket da ne govorim. Bio bih zadovoljan i kad bi doveli ovog Djordjevica sto igra s Penavom u Poljskoj, momak ima odlicnu sezonu. On umjesto Salica kao backup na 5, Penava umjesto Kovacevica kao backup na 4 i 5 i dosta.
O startnom centru nekom drugom prilikom... 
Salic je produzio ugovor i ostaje tu i sljedece sezoneGhuraba je napisao/la: ↑05 apr 2026, 23:19Ako ne uspiju zadrzati Plummera, a ne vjerujem da hoce, pod hitno moraju naci igraca slicnih karakteristika za narednu sezonu. Ekipa izgleda totalno drugacije kad on ima u rosteru. Ovako na prvu, meni na pamet padaju Roberson i Magee. Prvi jeste star, ali sigurno ima bar jos jednu dobru sezonu u nogama. Ako je slobodan naljeto, ja bih ga ponovo zaganjao. Drugi se vjerovatno razilazi s Buducnosti, ove sezone je van ritma, povrede ga zezaju i tesko ce naci EC angazman. Strasan je suter, kad mu se daju minute i adekvatna uloga, u stanju je rutinski zabijati 3+ trojke po mecu uz 45+ posto i slobodna 95+ posto. Jos je neminovno dovesti skorera na poziciji jedinice (nesto na fazon Bouma iz Beca ili Ericka Neala sto je igrao u SCD-u). Dzaba likovi poput Westa i Caruthersa, kad oni nemaju sigurne poene u rukama. Moze se do Bajrama pisati kako igraju odbranu i grizu na parketu, za ovog drugog se moze reci i da je dobar razigravac, ali tu je konstantno poradjanje za svaki kos. O centru koji kupi skokove i gradi reket da ne govorim. Bio bih zadovoljan i kad bi doveli ovog Djordjevica sto igra s Penavom u Poljskoj, momak ima odlicnu sezonu. On umjesto Salica kao backup na 5, Penava umjesto Kovacevica kao backup na 4 i 5 i dosta.O startnom centru nekom drugom prilikom...
![]()
Kad pročitam za drazoljupca da ostaje i naredne godine, povraca mi se
VELIKA POBJEDA, BRAVO BOSNA
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Nisam to nigdje pronasao, je li to zvanicno ili spamas? Prosle sezone su svako produzenje ugovora objavili na drustvenim mrezama. Odigrao je bolje ove sezone nego Miralem Halilovic iako je u posljednje vrijeme u losoj formi. Tako da je mozda i zasluzio.lonewolf je napisao/la: ↑05 apr 2026, 23:31Salic je produzio ugovor i ostaje tu i sljedece sezoneGhuraba je napisao/la: ↑05 apr 2026, 23:19Ako ne uspiju zadrzati Plummera, a ne vjerujem da hoce, pod hitno moraju naci igraca slicnih karakteristika za narednu sezonu. Ekipa izgleda totalno drugacije kad on ima u rosteru. Ovako na prvu, meni na pamet padaju Roberson i Magee. Prvi jeste star, ali sigurno ima bar jos jednu dobru sezonu u nogama. Ako je slobodan naljeto, ja bih ga ponovo zaganjao. Drugi se vjerovatno razilazi s Buducnosti, ove sezone je van ritma, povrede ga zezaju i tesko ce naci EC angazman. Strasan je suter, kad mu se daju minute i adekvatna uloga, u stanju je rutinski zabijati 3+ trojke po mecu uz 45+ posto i slobodna 95+ posto. Jos je neminovno dovesti skorera na poziciji jedinice (nesto na fazon Bouma iz Beca ili Ericka Neala sto je igrao u SCD-u). Dzaba likovi poput Westa i Caruthersa, kad oni nemaju sigurne poene u rukama. Moze se do Bajrama pisati kako igraju odbranu i grizu na parketu, za ovog drugog se moze reci i da je dobar razigravac, ali tu je konstantno poradjanje za svaki kos. O centru koji kupi skokove i gradi reket da ne govorim. Bio bih zadovoljan i kad bi doveli ovog Djordjevica sto igra s Penavom u Poljskoj, momak ima odlicnu sezonu. On umjesto Salica kao backup na 5, Penava umjesto Kovacevica kao backup na 4 i 5 i dosta.O startnom centru nekom drugom prilikom...
![]()
Igokea, subota u 18:00, odlične cijene ulaznica.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Termini Bosne ove godine bas losi puno utakmica petak ili ponedjeljak , utorak. Pa ova poklapanja s fudbalom itd. Pa bar 500 ljudi koji dodju na kosevo otišli bi pogledati i kosarku ili obrnuto.
Dobar termin, jeftina karta ako ne bude bar 2000 onda i nismo zasluzili klub u ABA ligi.
Pa nema jos uvijek u medijima. Dobio sam info od osobe bliske njemu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.