Ma ludilo. Isti isti sam preslikan. Sjecam se da je prije poslje/nakon neke tekme bio po neki video na YT pa ga pogledas par puta i to je to. Vecina je to bila neka loziona tipa onaj "BHDRAGON" sto je pravio YT ove "Bosna prkosna od sna", mozda neki highlights to je to.Sheyi je napisao/la: ↑06 apr 2026, 17:41Ne znam za vas, mene ovo jos drzi, tesko mi se fokusirati na zivotne obaveze tj. posao, samo mi u mislima utakmica, mislim da nema intervjua ili emisije da nisam pogledao otkako se zavrsila tekma, na ruku mu ide sto sam ostavio zenu i djecu u Bosni na dvije sedmice, pa imam vremena da pratim sve u miru, a ne da mi djeca skacu po glavi.Ovako mi nije bilo 2014. kad smo otisli. Cak sam i Sinana Sinanovica u svakoj emisiji ispratio
Sad listam na 4 jezika, ne mogu stici sve, region, italijani, CBS, ESPN, amerikanci, podkasti, detalji utakmice, djecak ukrao Donnarumi papiric, pa u cast Dzeki, pa prica Esmira djecak iz Srebrenice, Appleton Wisconsin, pa opet Dzeko kako je underrated, pa slavlje, pa baklje na balkonima, pa pa...
Ovo je nesto nenormalno bukvalno.