FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- StriktnoZlo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovo na grbavici je nešto najjadnije što sam vidio za svojih haman 30 godina...
Kakva neozbiljnost, kakav pi.čkast pristup Maria samo da se ne izgubi, izbij nabij, ma fuj.
Ovakvog Želju ne napasti i ne natrpati ih jer ih nije natrpao samo onaj ko nije probao, a taj "onaj" smo mi !!
FUJ FUJ FUJ!
Krivo mi je što nismo izgubili samo zbog Maria koji bi valjda tada dobio otkaz. Nikada ne bih svome klubu loše želio, ali ako bi poraz otjerao Marija odmah bih pristao.
Svaki put kad si neki pritisak izvršio, tačno vidiš da im je odbrana lopate teške koje ne znaju šta da rade i pogube se. ALII JOK HAJMO MALO RAZVUČI I ČEKATI KRAJ PROTIV NAJLOŠIJE EKIPE U LIGI.
Tako sam bio popišan iako je ovo prvi derbi koji mi je protekao bez ikakve euforije.
MARIO ZAŠTO MUJKIĆ ISPRED KUPREŠAKA ZAŠTO???
ZAŠTO TAJ KUPREŠAK I KADA UĐE U IGRU IGRA POZICIJU KOJA NIJE LWB ??? ZAŠTO RETARDE ???
ZAŠTO MENALU NE DAŠ U KONTINUIITETU PAR TEKMI ILI U ŠPICU SA CARLOSOM ILI KAO KRILO NJEGOVA PRIRODNA ???
ZAŠTO NE IGRA TELALOVIĆ NIKAKO, A DEČKO JE POKAZAO DA IMA POTENCIJALA???
ZAŠTO JE MEHMEDOVIĆ SKLONJEN U JUNIORE???
FUJ FUJ FUJ NIKAD SE NISAM GORE OSJEĆAO NEGO POSLIJE OVOG DERBIJA, JOŠ GLEDAM ONI NAŠI SE MORBIDI POBILI FUJ.
DOK GOD JE OVA GARNITURA NA SJEVERU, NAMA NEMA HAJRA. PRAVE HORDE TRENUTNO NISU NA SJEVERU, NEGO OBIČNE POTRČKE OD BJEGUNCA I HIKETA IM FUJJ.
Vratit će se horde aBd ponovo, a vi možete sa bjeguncem zajedno u hrvatsku ili CG ! M.R.Š S.T.O.K.O.
Kakva neozbiljnost, kakav pi.čkast pristup Maria samo da se ne izgubi, izbij nabij, ma fuj.
Ovakvog Želju ne napasti i ne natrpati ih jer ih nije natrpao samo onaj ko nije probao, a taj "onaj" smo mi !!
FUJ FUJ FUJ!
Krivo mi je što nismo izgubili samo zbog Maria koji bi valjda tada dobio otkaz. Nikada ne bih svome klubu loše želio, ali ako bi poraz otjerao Marija odmah bih pristao.
Svaki put kad si neki pritisak izvršio, tačno vidiš da im je odbrana lopate teške koje ne znaju šta da rade i pogube se. ALII JOK HAJMO MALO RAZVUČI I ČEKATI KRAJ PROTIV NAJLOŠIJE EKIPE U LIGI.
Tako sam bio popišan iako je ovo prvi derbi koji mi je protekao bez ikakve euforije.
ZAŠTO TAJ KUPREŠAK I KADA UĐE U IGRU IGRA POZICIJU KOJA NIJE LWB ??? ZAŠTO RETARDE ???
ZAŠTO MENALU NE DAŠ U KONTINUIITETU PAR TEKMI ILI U ŠPICU SA CARLOSOM ILI KAO KRILO NJEGOVA PRIRODNA ???
FUJ FUJ FUJ NIKAD SE NISAM GORE OSJEĆAO NEGO POSLIJE OVOG DERBIJA, JOŠ GLEDAM ONI NAŠI SE MORBIDI POBILI FUJ.
DOK GOD JE OVA GARNITURA NA SJEVERU, NAMA NEMA HAJRA. PRAVE HORDE TRENUTNO NISU NA SJEVERU, NEGO OBIČNE POTRČKE OD BJEGUNCA I HIKETA IM FUJJ.
Vratit će se horde aBd ponovo, a vi možete sa bjeguncem zajedno u hrvatsku ili CG ! M.R.Š S.T.O.K.O.
"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA
ma napusis se i pravim i krivim hordama kurca, samo mahalate, a nemate pojma, bitno je da se baci kost
Mujkic vjerovatno igra tj "gura se" da bi se prodao ovo ljetoStriktnoZlo je napisao/la: ↑06 apr 2026, 13:43Ovo na grbavici je nešto najjadnije što sam vidio za svojih haman 30 godina...
FUJ FUJ FUJ!
Mehmedovic ne znam,na pripremama pokazao da moze
Telalovicu bi odgovorala neka posudba da skuplja minute,on nema nista od ovog sjedenja na klupi
- StriktnoZlo
- Kontakt:
Opet će se horde vratiti ne brini, za sad neka dečko vodi iz druge države kako da se ponašate i slušajte
"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA
U15 FK Sarajevo - FK Borac Banja Luka 7:2
- Maroon1946
- Kontakt:

Zasto je Mirvicu toliko tesko da shvati da za osvajanje lige nisu potrebne zvijezde kojima ce dati za nase uslove preveliku platu za osvajanje titule?
Da li on i nakon 5 godina misli da ako dovede zvijezde sa velikim karijerama da cemo se mi prosetati ligom i uzeti titulu?
Recept je jednostavan napravi ekipu koja je spoj mladosti i iskustva. Ti iskusni igraci koje dovedes dovodi one kojima je u interesu da ozive karijeru. Nisu Stojcev, ni Rahman, ni Tatar bili u nekoj odlicnoj formi pa su dosli kod nas. Ali su ljudi dosli ovdje da odigraju sezonu ili vise da ozive karijeru i idu dalje. Mi dovodimo igrace koji su ovdje dosli ne bi li jos nesto zaradili i zavrsili karijeru. Dovodimo Hrvate koji ne bi mogli igrati ni u 2HNLu.
Jbt 5 godina je proslo a ti si 0 puta bio bar blizu titule. I proci ce jos 5 on ce i dalje raditi po svojem i nista se nece promijeniti.
Timovi U17 i U19 su danas važniji.
U17 može napraviti važan korak ka osvajanju titule kod kuće protiv Borca. ( FKS 49) i ( Borac 45)
U19
Imao si +4 na Zrinjski a sa Čengićem je to -9 (2 utakmice manje odigrane).
ako danas ne pobijedimo Slaviju u gostima, morat ćemo otpustiti Čengića. davanje posla njemu je ionako bila najveća greška posljednjih godina.
U17 može napraviti važan korak ka osvajanju titule kod kuće protiv Borca. ( FKS 49) i ( Borac 45)
U19
Imao si +4 na Zrinjski a sa Čengićem je to -9 (2 utakmice manje odigrane).
ako danas ne pobijedimo Slaviju u gostima, morat ćemo otpustiti Čengića. davanje posla njemu je ionako bila najveća greška posljednjih godina.
-
rimljanin90
- Kontakt:
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Nemoj tako, eno ga tek diplomiro, treba ga pustiti da prenese stečeno znanjeTuro je napisao/la: ↑06 apr 2026, 14:43Timovi U17 i U19 su danas važniji.
U19
Imao si +4 na Zrinjski a sa Čengićem je to -9 (2 utakmice manje odigrane).![]()
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Bili smo bolji skoro od svakog protivnika u proljetnom dijelu. Mozda nismo od Veleza u kupu i Borca u BL. Ali na kraju se samo bodovi racunajumma_hz je napisao/la: ↑06 apr 2026, 08:06Kad sam na miru opet pregledao tekmu vidim da smo protiv ovih nesrecnika trebali hladno voditi 2:0,helem bili smo bolja ekipa dosta i njih je opet sadaka sacuvala..Oni su imali dvije sanse neke,plus cisto ponisten gol kad onaj ludjak punim udara Mujkica u zglob.Ja ne znam ovi nasi sto se uvlace u supak malima kad je cist faul.Ugl dosta smo bili bolji i zasluzili smo pobjedu.Zeljo je nesta na ho ruk pokusavao al tanki su bas.
Dovedes dobrog trenera (ZZ) on djubre tesko kao covjek. Dat odkaz nakon prvog kola i odradjenog ljetni priprema je ubojstbo kluba bez predomisljaja.
Opravdanje nemoze bit para nema za nesto pa para ima za nesto drugo.
Nemozemo ovo pisat na gresku Mirvica, ovu sezonu je sjebo ZORAN ZEKIC, btw; produzio je ugovor 2 mjeseca prije nego sto je otiso.
Takodje 4:4 protiv radnika, katastrofalna igra protiv zrinjskog na kosevu 0-1 go iz pokreta, od 3 derbija jedan pobjedio 2-1 , prvi na kosevu prvo pol karastrofa mogli smo dozivit katastrofu.
Takodje zelio bi da upalite prvo prestavljanje zekicevo, vidjecete da je dosao u nas klub bez imalo zelje i preko kurcevog bola.
Mario kad je dosao pokazao je postivanje prema klubu, pokazao volju i predanost, A DOSAO JE U MNOGO TEZEM TRENUTKU NEGO ZEKIC. A na kraju moglo bi se desit da osvoji vise bodova nego zekic a i ostecen sudiskim odlukam podjednako. Zoran je jedino napravio taj iskorak u kupu.
Takodje ZZ JE PRODAO CELIKA, koji je bio mnogo manje bitan na ekipu nego sto je slucaj, za Gulija jattu mlinarica bez koji je ostao mario.
Igra jeste kita al ucinak zekica i marija na grbavici jednak onje utakmice 0-0 . Uz konstataciju da smo bolje igrali a isto tako da smo mogli izgubit taj derbi kad je francuz kljuc fulio citav go sa 6 metara
Opravdanje nemoze bit para nema za nesto pa para ima za nesto drugo.
Nemozemo ovo pisat na gresku Mirvica, ovu sezonu je sjebo ZORAN ZEKIC, btw; produzio je ugovor 2 mjeseca prije nego sto je otiso.
Takodje 4:4 protiv radnika, katastrofalna igra protiv zrinjskog na kosevu 0-1 go iz pokreta, od 3 derbija jedan pobjedio 2-1 , prvi na kosevu prvo pol karastrofa mogli smo dozivit katastrofu.
Takodje zelio bi da upalite prvo prestavljanje zekicevo, vidjecete da je dosao u nas klub bez imalo zelje i preko kurcevog bola.
Mario kad je dosao pokazao je postivanje prema klubu, pokazao volju i predanost, A DOSAO JE U MNOGO TEZEM TRENUTKU NEGO ZEKIC. A na kraju moglo bi se desit da osvoji vise bodova nego zekic a i ostecen sudiskim odlukam podjednako. Zoran je jedino napravio taj iskorak u kupu.
Takodje ZZ JE PRODAO CELIKA, koji je bio mnogo manje bitan na ekipu nego sto je slucaj, za Gulija jattu mlinarica bez koji je ostao mario.
Igra jeste kita al ucinak zekica i marija na grbavici jednak onje utakmice 0-0 . Uz konstataciju da smo bolje igrali a isto tako da smo mogli izgubit taj derbi kad je francuz kljuc fulio citav go sa 6 metara
Bordo TV je uzasan ovo se ne moze gledati
Evo gledam na sofa scoru piše da smo izgubili 2:0 ma da nije još potvrdjeno...e moj ČengićuTuro je napisao/la: ↑06 apr 2026, 14:43Timovi U17 i U19 su danas važniji.
U19
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
2:1 izgubili,Mehmedovic pocasni golvisokohz je napisao/la: ↑06 apr 2026, 17:55Evo gledam na sofa scoru piše da smo izgubili 2:0 ma da nije još potvrdjeno...e moj ČengićuTuro je napisao/la: ↑06 apr 2026, 14:43Timovi U17 i U19 su danas važniji.
U19
Popusili smo titulu,svaka im cast
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Odmah se vidi i čuje da on nema pojma.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Dovedite Mudražiju sljepci!!!!
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Ja sam se nadao Kovačeviċu, a ne ovom Mariju. Medjutim uveza čovjek koliko 9 tekmi, pa kontam mozda je i u dure. Al’ eto.
1946
100 x bolji potez nego Ljajić, jer se Ljajiću uopšte ne igra, bitno je da svaki mjesec kane 100 milja
Trenutno korisnika/ca: bvsic, ErosViverosViv, jasmin10, Laganini1986 i 16 gostiju.

.png)