Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Anel Ahmedhodžić
Ako mu je Mirso oprostio,moremo li i mi 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
ovo oko Anela se izgleda pocelo kuhat nesto.
pogotovo ako se ispostavi da je Katic zavrsio sezonu ne bi me iznenadilo da se Anela vrati reprezentaciju.
Ako je Barbarez pojeo **** i poceo raditi za Vicu, ako je Vico izjavio da Barba nece biti nikad selektor dok je on tu pa ostog postavio i dao mu prakticno 4 godine da napravi tim, ako je BHF prekinuo rat savezu i stavio interes reprezentacije ispred Vice, moze i Spahic spustiti rucnu i dati Barbi signal da vrsti Anela u reprezentaciju.
pogotovo ako se ispostavi da je Katic zavrsio sezonu ne bi me iznenadilo da se Anela vrati reprezentaciju.
Ako je Barbarez pojeo **** i poceo raditi za Vicu, ako je Vico izjavio da Barba nece biti nikad selektor dok je on tu pa ostog postavio i dao mu prakticno 4 godine da napravi tim, ako je BHF prekinuo rat savezu i stavio interes reprezentacije ispred Vice, moze i Spahic spustiti rucnu i dati Barbi signal da vrsti Anela u reprezentaciju.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ova fuksetina od igraca zeli da se vrati i da nezasluzeno bude clan repstacije na predstojecem Mundijalu. Nece da moze. Odj.ebi sad kad nam dobro ide, samo ces baksuzluk navuci bezveze. Itekako se moze i bez tebe i bez tvoje sponze. 
Dobra joj je i ova tetovaza sto se vidi
Mrrrssssss Aneleeee
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Nisam bio da ga se odreknemo, ali ovaj potez porodice Ahhmedhodzic mi se gadi... sta covjek da kaze i kako se ovako bez stida i srama prodaju muda pod bubrege...
#CarsijaOdjebi
De vam qurac sad kad se izgradila grupa ratnika. Mekušce ne primamo.
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Ne treba ga zvati i. Katic ako ne može a nadam se da će moći, ima Hadzikadunic, Celik i Barišić ispred njega. Pod cijenu da ispadnemo ne zvati ga sad.
Rodjeni za rijaliti Zadruga. Ma stvoreni.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑06 apr 2026, 22:25Nisam bio da ga se odreknemo, ali ovaj potez porodice Ahhmedhodzic mi se gadi... sta covjek da kaze i kako se ovako bez stida i srama prodaju muda pod bubrege...
Ci...ska posla. Eto naon dvije godine se sjetili da se mire kad se repka plasirala.
Obje ruke u vatru dajem da su se davno izmirili ali se "svadjalo" da se ostane u prici pa ako dodje trenutak lako je za javnost vlastita go..a jesti.
Fukare. Daleko im lijepa kuca. Ali evo garantujem va zivotom, ako ga se ne pozove za SP, imacete citati pljuvacinu i Mirse i Cece na savez i repku. Upamtite sta vam kazem i citirajte me
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ma Nikola ce biti dobro 100%legendarnadruga je napisao/la: ↑06 apr 2026, 22:48Ne treba ga zvati i. Katic ako ne može a nadam se da će moći, ima Hadzikadunic, Celik i Barišić ispred njega. Pod cijenu da ispadnemo ne zvati ga sad.
Stisnuce zube
Decko je dvije inekcije primio da odradi Wels i Italiju.
Kaze ma ako treba i bez noge mogu igrati za svjetsko.
I sad bi neko pored takvog momka nekad mozda stavio ovog bez...... da igra??
Nikad pa ni tad!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Iako ne volim ljude kao sto je Spahić, njegovo ponasanje na terenu i rad u savezu je najbolji dokaz njegove vrijednosti i koliko je on bitan za ovu reprezentaciju. Mislim da su svi ovi mladi pristali igrati za nas najvise zahvaljujući Emiru. Ako je on odlucio da Anel vise ne igra za nas tokom njihovog mandata nema razloga da se to ne ispostuje.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Joj kako mi se gadi tacno ovaj mali. Fuj. I nije vrijedno pisati ns ovoj temi, davati mu na znacaju, vrijedjati ga. On je daleko od repke koliko i ja i to je to.
Svi griješimo. Ako Anel ima želju da opet zaigra za Bosnu treba mu dati šansu nekad u budućnosti, ali naravno ne na Svjetskom prvenstvu. Mislim da bi on sad "izgino" na terenu da se dokaže da ispravi grešku. Dati mu šansu u narednom ciklusu kvalifikacija za Euro ili Lige nacija, pa ako pokaže ozbiljnost i želju, a mislim da bi sigurno, opet smo na dobitku.
Ako se izvine saigracima, strucnom stabu i javnosti bujrum u sveti dres u Ligu nacija na jesen. SP moze zaboravit.
TŽV!
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Red je da se ova tema prebaci u odijel reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.