Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ma nikad vise pa da je Cannavaro iz 2006te, princip i kicma moraju postojati.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ta jedna prilika (pa i vise njih) mu je već data i bio je incident i prekrizen je.Maroon1946 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 21:59Ja bi mu dao jos jednu priliku samo radi njegovog kvaliteta. Da bude bilo kakav incident s tim bi ga precrtao za sva vremena. Seo, Anel, Muharemovic, Dedic je fenomenalna odbrana. Ali mu nikad ne bi dao da starta na Svjetskom morao bi biti na klupi i dao bi mu minute na kapaljku. A ako Sergej i Emir odluce da ga ne zovu nikako ili tek nakon Svjetskog i to bi mi bilo jasno 100%, na njima je da odluce.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Bojim se da nisi upoznat s ostalim tetovazama.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Goalgetter
- Kontakt:
Sjecam se diskusije kad smo pricali da je kalašnjikov medju si..ma pa je bila opaska ne on je na stomaku, srce je medju si..ma
I ovaj forum sve istrpi
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Nikad vise,pa lik je pravio probleme kod 3 ili 4 selektora i dosta.....a i nije neki igrac da toliko o njemu se pise
Jadna ti majka, da je ostala u Malmeu bila bi sa onim Foxtrot gangsterima.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Travnik1921
- Kontakt:
Gdje se može naći fotografija njenog automatskog oružja
-
Brazzzoo123
- Kontakt:
Pa ljudi nije sve samo crno i bijelo, greske su po meni napravljene i od oca mu, zene, pa do selektora. Porodicne svadje su tragedija i sa te strane mi je drago da su se pomirili, jer niko ne treba biti zavadjen sa roditeljima. I taj problem mi je ljudski razumljiv. Ono sto je misterija je,sto je lagao i sto se to nije tako i komuniciralo.Uz to dolazi selektorovo pranje vesa na presicama o igracima, sto treba ostati u svlacionici. Zbog cega se nije moglo reci da nije mentalno spreman, kao kod Huseinbasica.
Sad na SP da ide bilo bi nezasluzeno, ali ne vidim zbog cega se ne mogu za Ligu Nacija izgladiti odnosi.
Sad na SP da ide bilo bi nezasluzeno, ali ne vidim zbog cega se ne mogu za Ligu Nacija izgladiti odnosi.
Travnik1921 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 22:32Gdje se može naći fotografija njenog automatskog oružja![]()
Pogledam komentare na njegovom IG.. Pravi miks. Neki ga žele nazad i pišu kao "Ne obaziri se na negativne komentare Anele, čekamo te nazad"..
Samo jedan pokazatelj kakav smo mi narod i kakav je to mentalni sklop. Znači neko ko te laže, mulja, iznosi prljav veš u javnost pa na kraju se "privremeno" odjavi iz reprezentacije, ti takvu osobu želiš nazad. Kakav podanički mentalitet
Još pogotovo ovo pred SP da se iznese u javnost.. pa ovo se radi u krugu porodice, zar nisu cirkusanti ništa naučili već?
Državni grb je svetinja. Hvala Bogu pa imamo nekoga sa kičmom da stane u kraj ovom cirkusu i boliqurcima koji smatraju da im trebamo dudlati zato što su nas odabrali.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Kako vama ne dosadi prizivati lika kao da je Makelele?Iceplayer je napisao/la: ↑06 apr 2026, 10:28Kako ti ne dosadi trollati temu...ArtVandelay je napisao/la: ↑06 apr 2026, 10:17Ne Janeltu. Igra kao defanzivni vezni. Nama treba neki kreator na sredini.
Jedina kvalifikacija mu što mu je neka naša jadna bošnjakuša dala i odma u prvih 11 A-reprezentacije.
Igrao bi za njemačku da čemu valja.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
Nama je ko narodu izvini dovoljno da oprostimo taman pola familije neko da nam pobije. Mentalitet takav. Hvala Bogu pa se Spaha i Barba nesto pitajuHariTz je napisao/la: ↑06 apr 2026, 22:56Pogledam komentare na njegovom IG.. Pravi miks. Neki ga žele nazad i pišu kao "Ne obaziri se na negativne komentare Anele, čekamo te nazad"..
Samo jedan pokazatelj kakav smo mi narod i kakav je to mentalni sklop. Znači neko ko te laže, mulja, iznosi prljav veš u javnost pa na kraju se "privremeno" odjavi iz reprezentacije, ti takvu osobu želiš nazad. Kakav podanički mentalitet![]()
Još pogotovo ovo pred SP da se iznese u javnost.. pa ovo se radi u krugu porodice, zar nisu cirkusanti ništa naučili već?
Državni grb je svetinja. Hvala Bogu pa imamo nekoga sa kičmom da stane u kraj ovom cirkusu i boliqurcima koji smatraju da im trebamo dudlati zato što su nas odabrali.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Spahić o Ahmedhodžiću bez dileme: "To je završena priča"
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- ArtVandelay
- Kontakt:
Sada kada je se pomirio sa babom, vrijeme je za pomirenje i sa barbarezom i spahićem.
Nismo mi velesila pa da možemo odbacivati stopere svijetske klase poput Ahmedhodžića.
Ahmedhodžić-Muharemović, kakav bi to tandem bio. A kao zamjene Hadžikadunić, Katić, pa i mladi Košpo. Malić, Čelik.
Nismo mi velesila pa da možemo odbacivati stopere svijetske klase poput Ahmedhodžića.
Ahmedhodžić-Muharemović, kakav bi to tandem bio. A kao zamjene Hadžikadunić, Katić, pa i mladi Košpo. Malić, Čelik.
Zadnja izmjena: ArtVandelay, dana/u 06 apr 2026, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
Dok smo mi tu to se neće mijenjati. Poslije nas, ne znam.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- imekorisnicko
- Kontakt:
Tandem ko Rizvanbegović-Gradaščević.ArtVandelay je napisao/la: ↑06 apr 2026, 23:05Sada kada je se pomirio sa babom, vrijeme je za pomirenje i sa barbarezom i spahićem.
Ahmedhodžić-Muharemović, kakav bi to tandem bio. A kao zamjene Hadžikadunić, Katić, pa i mladi Košpo.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Kao što teme kreiraš…kreiraj im jedan sastanak u Julu…neka popričaju. Treba neko vodu da nosi dok se momci pripremaju za utakmice Lige nacija.ArtVandelay je napisao/la: ↑06 apr 2026, 23:05Sada kada je se pomirio sa babom, vrijeme je za pomirenje i sa barbarezom i spahićem.
Ahmedhodžić-Muharemović, kakav bi to tandem bio. A kao zamjene Hadžikadunić, Katić, pa i mladi Košpo.
Stoper svjetske klase koji igra u Feyenoordu sa 27 godinaArtVandelay je napisao/la: ↑06 apr 2026, 23:05Sada kada je se pomirio sa babom, vrijeme je za pomirenje i sa barbarezom i spahićem.
Trenutno korisnika/ca: Amarinho, AshburtonG, Bordo10, Edincapitano, MiranGlasnic, oelcaelala, Soli i 37 gostiju.