Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

ArtVandelay
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la ArtVandelay » 06 apr 2026, 23:26

beka23 je napisao/la:
06 apr 2026, 23:14
ArtVandelay je napisao/la:
06 apr 2026, 23:05
Sada kada je se pomirio sa babom, vrijeme je za pomirenje i sa barbarezom i spahićem.

Nismo mi velesila pa da možemo odbacivati stopere svijetske klase poput Ahmedhodžića.

Ahmedhodžić-Muharemović, kakav bi to tandem bio. A kao zamjene Hadžikadunić, Katić, pa i mladi Košpo. Malić, Čelik.
Stoper svjetske klase koji igra u Feyenoordu sa 27 godina :rol: Trollcino stara, sta kazes na to sto je Gospodja Ahmedhodzic aka AK47 nebosnjakinja? To je inace tvoja tematika

Griješiš. Bošnjakinje su moja tematika. Šta da kažem? I moja izabranica je nebošnjakinja, najvjerovatnije iz istih razloga kao kod mladog gospodina.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?

Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 06 apr 2026, 23:43

Vise vrijedi Katiceva kap znoja koja otpadne sa dresa nego 11 ovakvih kao Ahmedhodzic. Ovdje nije vazno nogometno znanje, Anelovo nepozivanje je temelj promjene mentaliteta BiH reprezentacije.Neka se izvine suigracima i stozeru reprezentacije i zamoli da se uzme u obzir nakon SP ako stvarno zeli dres natrag. Ovo ljeto neka provede na Maldivima tamo ce imati manje pritiska.

LukavacBHF
Kontakt:

Post Postao/la LukavacBHF » 06 apr 2026, 23:52

Znam jednog čovjeka koji je ženu uhvatio na kamari sa švalerom. Od silnog iznenađenja i šoka, strogo joj je rekao:"Ako te još jednom uhvatim, stvarno ću se naljutiti!".

Vidim da nije jedini, dosta forumaša isto rezonuje stvari sa A.A.
Samo je jedan - SERGEJ BARBAREZ!

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 07 apr 2026, 00:00

dubrovnik je napisao/la:
06 apr 2026, 23:43
Vise vrijedi Katiceva kap znoja koja otpadne sa dresa nego 11 ovakvih kao Ahmedhodzic. Ovdje nije vazno nogometno znanje, Anelovo nepozivanje je temelj promjene mentaliteta BiH reprezentacije.Neka se izvine suigracima i stozeru reprezentacije i zamoli da se uzme u obzir nakon SP ako stvarno zeli dres natrag. Ovo ljeto neka provede na Maldivima tamo ce imati manje pritiska.
Pogodio si ga u "sridu" :thumbup:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 07 apr 2026, 02:14

dubrovnik je napisao/la:
Nadam se da je sve ok sa Katicem, valjda se brzo vrati na teren. Ove dvije tekme su mu otvorile vrata za neki solidan klub u ligi petice a i Schalke nije los izbor.
Sto se tice Anela, ako se izvine i kojim slucajem bude neka povreda onda nek razmisle u pozivu.
Tarik, Katic, Adrian i Denniz su prva 4. Svakako Celik ako nastavi ovako u klubu.
Anel ako se ne vrati u repku nikad jaci klub nece vidjeti.

ArtVandelay
Kontakt:

Post Postao/la ArtVandelay » 07 apr 2026, 06:31

dubrovnik je napisao/la:
Čuj nije važno nogometno znanje... na čemu si ti?
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?

Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 07 apr 2026, 07:35

ArtVandelay je napisao/la:
07 apr 2026, 06:31
dubrovnik je napisao/la:
Čuj nije važno nogometno znanje... na čemu si ti?
U ovoj situacija 100% nije, kao sto kolega iznad kaže, “TEMELJ PROMJENE MENTALITETA” ova situacija sa papucarem, a mislim da ga Muharemovic i Dedić ne bi prihvatili tako lako, kao vodje ove reprezentacije, na to dodaj i Alajbegovica, Esmira, Demira. Vise volim istrpit Čelika i Malica, Kospu, ako Nikola ne može, trenutno su vise zaslužili nego ker, a realno sto neko napisa iznad, o kojoj kvaliteti pričamo frajer sa 27 igra u feyenoordu ? Znaci sad njemu treba reprezentacija vise nego ikada da bi napravio dobar transfer. Možda, ali veliko MOŽDA za LN, Al sam mišljenja da ga Deda,Muharem,Esmir, Alajbeg i Demir ne bi prihvatili, pogotovo prva dva!!! Na kraju krajeva vjerujem u Spahica i da će ker ostati daleko od reprezentacije, ciganska posla nam trenutno nisu potrebna!!!
Da bi iskopati nekog novog Lulica za tu lijevu stranu…
Zadnja izmjena: Muumii, dana/u 07 apr 2026, 07:40, ukupno mijenjano 1 put.

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 07 apr 2026, 07:39

Veliko je pitanje Kako bi ga glavni igraci prihvatili da se vrati. Koliko se sjecam dedic i muharemovic su se kacili s njim preko drustvenih mreza nakon sto je otisao. Bojim SE da bi to pokvarilo atmosferu, jednostavno drugi igraci ga ne bi vidjeli Kao nekoga na koga se mogu osloniti.

Iskreno, anel jeste kmecavac I mekusac ali kada vidim Kako se barba odnosio prema drugim igracima I Kako je ostrio kitu, mislim da veliki dio zasluga za anelovo neigranje pripada barbi.

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 07 apr 2026, 07:47

Diadora je napisao/la:
07 apr 2026, 07:39
Veliko je pitanje Kako bi ga glavni igraci prihvatili da se vrati. Koliko se sjecam dedic i muharemovic su se kacili s njim preko drustvenih mreza nakon sto je otisao. Bojim SE da bi to pokvarilo atmosferu, jednostavno drugi igraci ga ne bi vidjeli Kao nekoga na koga se mogu osloniti.

Iskreno, anel jeste kmecavac I mekusac ali kada vidim Kako se barba odnosio prema drugim igracima I Kako je ostrio kitu, mislim da veliki dio zasluga za anelovo neigranje pripada barbi.
Ajde da kažemo u da je ostrio kitu na nekome, na kraju svega koga boli qrac za te stvari ? Druga stvar sto te nove degeneracije, ne smije čovjek nikom ništa reci, odma mu ugrožavas ljudska prava, da zayebi me sa tim, sve picckice i mekušci, žene im naredjuju, treba bit ponosan sto imamo momke kakvi su Muharemovic i Dedić u odbrani i ljudi bi sada tu dodavali nekog derpea, NIKAKO, ni u kom slučaju!!! Jel napravio čovjek rezultat bez smrada tog, jel nas konačno sve dere euforija, jel konačno imamo TIM na terenu, ovoliko povezanosti nije bilo izmedju igrača na SP 2014. Pustit Barbu da radi svoj posao i tjt, on ako odluci da vnogo treba vratiti, ja mu vjerujem da ga treba vratiti, ako kaže suprotno, upravu je 100%, ali ne treba ni u kom slučaju pokušavati opravdati vancego ak47 i prebacivati krivnju na nekoga drugog.

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 07 apr 2026, 08:07

Jel se ovo Mirso pomirio s Anelom i s zenom? Stavio slike kako stoje zajedno na Facebooku.

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 07 apr 2026, 08:09

Diadora je napisao/la:
07 apr 2026, 07:39
Samo jedan u nizu maestralnih poteza Sergeja Barbareza.

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 07 apr 2026, 08:12

Nigdje veze , za tog desnog štopera prednost bi trebali imati Katić , Barišić, Čelik. Za lijevog Muharemović je broj 1 , rezerve su mu Radeljić i Mujakić (po nekim varijantama i Kolašinac može lijevog štopera igrati), ili npr. neko od ove trojice sa desnog štopera. Tu je i Hadžikadunić , koji je više libero i trenutno igra u najslabijoj ligi i ekipi (čak i od turske lige i HNL). Takođe ova dvojica mlađih koji dolaze Malić i Košpo. Po kom kriteriju i da se izvine i da svi žele da ga vrate bi Ahmedhodžić bio ispred njih? Tip doslovno nazaduje zadnjh godina i igra i klubovi... ovi ostali ili stoje na mjestu ili napreduju.
Glory Glory Man United

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 07 apr 2026, 08:18

O Anelu odlucuju selektor i igraci u koordinaciji, ako su oni za onda ok, ako nisu nista od njega, kako sada tako i za ubuduce. To je to, nema se tu sta više filozofirati.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 apr 2026, 08:19

Pricu o Anelu potencirate samo vi pojedinci, i pojedini mediji. Ocito da vam smeta da se konacno stvorio jedan pozitivan ambijent oko reprezentacije, pa bi da to kao po obicaju sjebete.

Da je veznjak, razumio bih, ali pozicija na kojoj smo najboljoj popunjeni, vi kmecite ovim likom, nevjerovatno.

Badgley
Kontakt:

Post Postao/la Badgley » 07 apr 2026, 08:27

Los tajming da su ovo uradili prije prve utakmice baraza pa bi imalo smisla. Ovako su bas providni.

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 07 apr 2026, 08:27

Anel zeli nazad ali tek nakon SP. Dvije stvari koce njegov povratak Spaha i dobar dio igraca, i zbog toga ja mislim da je on bivsi sve dok je Spaha tu.

Maverick
Kontakt:

Post Postao/la Maverick » 07 apr 2026, 08:50

Badgley je napisao/la:
07 apr 2026, 08:27
Los tajming da su ovo uradili prije prve utakmice baraza pa bi imalo smisla. Ovako su bas providni.
Mozda je to Mirsaga davn'o izgladio sa snahom al samo sad odlučili da puste u eter. Tajming is evriting.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ

samobih
Kontakt:

Post Postao/la samobih » 07 apr 2026, 08:54

Baš lijepo što se pomirio sa porodicom. Puno zdravlaja i sreće u klubu mu želim. Ne treba vrijeđati ni njega ni članove porodice. Ovi momci su prolili krv da odemo na SP, sve nas obradovali, napravili svjetsku senzaciju i sad se treba po njima popišati svima zbog Anela koji je to gledao sve sa strane. Ljudi dragi jeste li vi normalni. Bar ovaj SS ima dostojanstva i mislim da neće dozvoliti uopšte pitanje o tome, a nadam se da niko od naših novinara neće to ni spomenuti. Treba da uživamo i da je fokus na ovim momcima. Ja bih banovao sa foruma svakoga ko smopene povratak Anela.

Vrhbosnian
Kontakt:

Post Postao/la Vrhbosnian » 07 apr 2026, 09:16

Anel nema šta tražiti na SP kao i svaki drugi igrač koji nije iznio teret kvalifikacija. I ovaj kadar koji imamo je za nas sasvim dovoljan da prođemo grupnu fazu, što i jeste naš realan domet. S druge strane tako je jedino pošteno i ne treba ugrožavati atmosferu, zajedništvo i hemiju ove reprezentacije, što se uradilo 2014., sa izborom kadra, višemjesečnim polemikama i negativnom energijom oko toga prije odlaska na SP, a nakon kojeg je uslijedio potpuni raspad.

Međutim, ukoliko dečko zaista ima želju i ambiciju da nastavi igrati za reprezentaciju BiH (nakon SP), treba biti svjestan da prvi korak mora doći od njega, tj. da se javno oglasi, izvine za nesportsko i neprofesionalno ponašanje, prvo selektoru pa onda navijačima i javnosti, i kaže stavljam se na raspologanje ako me tim treba i selektor odluči da me zove. To je jedini ispravni i mogući način, i nadam se da će biti neko pametan ko će moći posavjetovati njega i njegovog oca, da idu u tom pravcu.

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 07 apr 2026, 09:21

Sindikat12 je napisao/la:
07 apr 2026, 08:27
Anel zeli nazad ali tek nakon SP. Dvije stvari koce njegov povratak Spaha i dobar dio igraca, i zbog toga ja mislim da je on bivsi sve dok je Spaha tu.
Koji igraci? Znas li neko ime?

Ma nikad on nece igrati dok je Spahic tu, jedino ako mu bukvalno padne na koljena, onda mozda ima neke sanse. Ne vjerujem da Anel hoce preko mrtvih da ide ali sigurno bi volio igrati ligu nacija i naprijed, to sam 100 posto siguran.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, CAGarfia, dubrovnik, Google Adsense [Bot], Proximic i 28 gostiju.