NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

NeRi_K
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la NeRi_K » 06 apr 2026, 11:13

Prije svega lijep je osjećaj vidjeti nas u vrhu tabele, jer realno tome trebamo uvijek težiti.

Bilo bi super zadržati drugu poziciju do kraja sezone, siguran sam da bi to diglo dodatno atmosferu za sezonu 2026/2027.

U Vitezu trebamo ganjati tri boda, iako ne bih bio nezadovljan ni sa neriješenim rezultatom.

Ono što me ponovo razočaralo je posjeta, pa ono je definitivno žalosno. Priželjkujem dvije gostujuće pobjede do kraja ove sedmice, pa da onda vidim hoće li biti izgovora za slabu posjetu na utakmici protiv Radnika iz Hadžića.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 06 apr 2026, 11:21

Nažalost, moram napisati par riječi jer stvarno više nema smisla trpiti i šutati. Skoro 2 godine rada u NK “Jedinstvo” donijele su mi mnogo ponosa, radosti, tuge, brige, rada, ali i uvrede, prijetnje i izbušene gume na autu pa se iz inata nastavilo dalje jer imam osobe oko sebe u koje imam povjerenje, a mislim i oni u mene, međutim “vrijeđanje mozga” više neželim i neću.

U trenutku dolaska na čelno mjesto odnosno podrške prije svega gradonačelnika Sedića, ali i počasnog predsjednika Abdića, nije bilo druge strane jer je situacija bila bezizlazna bar je tako izgledala, ni bodova ni para…

Neću nabrajati urađeno jer svi koji danas dolaze na utakmice to i vide u svakom vidu, ali znamo i mi da može i bolje međutim tu dolazimo do pitanja podrške u bilo kom vidu a najviše u sredstvima.

Razlog za ovu moju reakciju nalazi se u konstantnom omalovažavanju i “podmetanju noge” od strane menadžmenta JU za sport, odmor i rekreaciju, bivšeg i sadašnjeg direktora.

Zadnji put molim da se urazume jer roditelji preko 200 djece, treneri, i svi uključeni u NKJ imaju visok prag tolerancije ali dosta je vaše nesposobnosti i pokušaja da MI budemo u svađi sa drugima zbog Vaše nesposobnosti.

Sasu treba podrzati na sve nacine.

lobiranje
Kontakt:

Post Postao/la lobiranje » 06 apr 2026, 12:04

Svi oni znaju sta je radio bivsi direktor dvorane i sta radi dan danas... I svima njima nije bio problem da ga ostave i dalje u poslo oko dvorane... I sad se cude kad nesposobni ne znaju raditi svoj posao :urnebes:

arabijskisupi
Kontakt:

Post Postao/la arabijskisupi » 06 apr 2026, 13:00

Mene zanima ovo za dresove, jer pojavio se snimak na stranici, da li su to zvanični dresovi za nastavak sezone ili samo neki pilot projekat, smatram da su vizuelno dosta siromašni, upoređujući one koji su se prodavali prije 2 godine mislim, prvenstveno sto na prednjoj strani nema kuli, a kvalitet je 100x bolji od onih koji su se prodavali, znate li možda nešto više

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 06 apr 2026, 14:27

arabijskisupi je napisao/la:
06 apr 2026, 13:00
Mene zanima ovo za dresove, jer pojavio se snimak na stranici, da li su to zvanični dresovi za nastavak sezone ili samo neki pilot projekat, smatram da su vizuelno dosta siromašni, upoređujući one koji su se prodavali prije 2 godine mislim, prvenstveno sto na prednjoj strani nema kuli, a kvalitet je 100x bolji od onih koji su se prodavali, znate li možda nešto više
Ja se nadam da je u pitanju samo pilot projekat i pocetak saradnje. Sumnjam da ce bas na prsima pisati GD SPORT ima tu prostora za nekoga pristojnog sponzora.

Meni dres izgleda kulturica, iako sam se nadao da ce to biti GIVOVA i ovo izgleda zadovoljavajuce.

Nim
Kontakt:

Post Postao/la Nim » 06 apr 2026, 17:16

Moze posjeta i veca. Al kad vidite posjetu na ostalim stadionima jasno je stanje fudbala u BH nazalost.
Ono sto meni smeta sto smo na zapadu mrtvi. Malo zavicemo jedinstvo jedinstvo kad momci pritisnu i to je to. Uspavana publika dosta. Mozemo mi to bolje.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 06 apr 2026, 17:26

Nim je napisao/la:
06 apr 2026, 17:16
Moze posjeta i veca. Al kad vidite posjetu na ostalim stadionima jasno je stanje fudbala u BH nazalost.
Ono sto meni smeta sto smo na zapadu mrtvi. Malo zavicemo jedinstvo jedinstvo kad momci pritisnu i to je to. Uspavana publika dosta. Mozemo mi to bolje.
Zato ste u Bihacu nije navijalo 15 godina. Odrasle su generacije koje su bile uskracene gledati kako im se klub bori i ganja neki rezultat.

Posjeta u cijeloj drzavi je tuzna, imas 3,4 kluba koja se gledaju ostalo je sve zali Boze. Jedinstvo je uvijek pri samom vrhu svih ovih godinama, ne kazem ja to nego statistika. Cisto malo za sve one koji nas u prici i tekstovima izostavljaju stalno.

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 06 apr 2026, 18:39

Nim je napisao/la:
Moraš drug tamo na malu al u sredinu da vidiš kako se komunicira sa protivnickim igračima, ima njih par nađu kurbana u protivnickoj ekipi pa se iživljavaju na njemu a kad dobiju odgovor nazad e onda tek masakar slijedi…

Nim
Kontakt:

Post Postao/la Nim » 06 apr 2026, 19:20

Bihac1299 je napisao/la:
06 apr 2026, 18:39
Nim je napisao/la:
Moraš drug tamo na malu al u sredinu da vidiš kako se komunicira sa protivnickim igračima, ima njih par nađu kurbana u protivnickoj ekipi pa se iživljavaju na njemu a kad dobiju odgovor nazad e onda tek masakar slijedi…

Hahaha bio sam tu nekoliko puta i sve sam vidio. A cuje se to sve do zapada. Ma da nije to sto spominjem.
Nemamo tu neku naviku navijanja, pjesmu ili nesto. Probam nekad povesti i ja sam cujem i druge al ne prati raja. Ma da sto brat Inat kaze nije bilo navijanja 15 godina, nije bilo borbe sve je bilo kako je vec bilo u klubu i pomrtva publika je rezultat toga. Ako Bog da nastavice se raditi u klubu ko sada, i docice i do toga.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 06 apr 2026, 19:39

Nim je napisao/la:
06 apr 2026, 19:20
Bihac1299 je napisao/la:
Nim je napisao/la:

Hahaha bio sam tu nekoliko puta i sve sam vidio. A cuje se to sve do zapada. Ma da nije to sto spominjem.
Nemamo tu neku naviku navijanja, pjesmu ili nesto. Probam nekad povesti i ja sam cujem i druge al ne prati raja. Ma da sto brat Inat kaze nije bilo navijanja 15 godina, nije bilo borbe sve je bilo kako je vec bilo u klubu i pomrtva publika je rezultat toga. Ako Bog da nastavice se raditi u klubu ko sada, i docice i do toga.
Treba vremena za to sve. Ne mozemo nakon 6-7 mjeseci dobre igre ocekivati tolike promjene. Na tribinama su druge generacije, nije kao nekad. Kako god opet i 2000 ljudi je dobra posjeta, tesko cemo mi doci do 5-6 hiljada u ovom mrtvom gradu. Pa Sloboda igra pred 300 ljudi u Tuzli. Ovo oko 1500-2000 ljudi je za ocekivati i narednih par utakmics, tesko prebaciti preko

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 06 apr 2026, 20:05

Nim je napisao/la:
06 apr 2026, 19:20
Bihac1299 je napisao/la:
Nim je napisao/la:

Nemamo tu neku naviku navijanja, pjesmu ili nesto. Probam nekad povesti i ja sam cujem i druge al ne prati raja. Ma da sto brat Inat kaze nije bilo navijanja 15 godina, nije bilo borbe sve je bilo kako je vec bilo u klubu i pomrtva publika je rezultat toga. Ako Bog da nastavice se raditi u klubu ko sada , i docice i do toga.
Vjeruj da je sve stvar navike, to sto pokusavas povesti je :thumbup: , svaka cast. Primjera radi KK Bosna koja je europski gigant se nakon 20 godina vratila u svijet kosarke igra u dvorani pred 3-4 hiljade svaku utakmicu u kojoj glas niko ne pusta. Ljudi se ponasaju isto kao da je zabranjeno pravo pozoriste…

Meni ovo sve nekako trenutno izgleda prirodno i iskreno. Ide polako mucimo se i vjerujemo u proces. Sminkamo stadion, vidim sve vise ljudi u obiljezjima kluba srce ko Pljesevica. Kad se sjetim 200.tih i objasnjavanja zasto clanovi Sile Nebeske ne mogu dolaziti u dresovima Bayern, Milana itd :D

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 06 apr 2026, 23:22

Ja svaku utakmicu ostanem bez glasa do poluvremena, okrecu se ljudi na zapadu gledaju ko se dere :rol:

Na utakmici se izgalamim i miran citavu sedmicu :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

EDL
Kontakt:

Post Postao/la EDL » 07 apr 2026, 07:09

Ne znam koliko nasih navijača čita forum al jedna flekica za nas vezana za tribine, prvo hodanje po stolicama da bi se došlo do željenog mjesta, bilo uvijek do sad al ev sad kad smo dobili nove stolice ne mora biti, cupkanje nogama i naslanjanje nogama na stolicu ispod sebe, bilo i prije al ne mora sad, ostavljanje hrpe smeća iza sebe poslije utakmice, bilo i prije al ne mora sad, da se 10km za ulaz al ne mora se uzimati za pravo sebi da radiš sta hoces jer si dao 10km, kao što neki imaju mišljenje jer su toliko platili kartu.
Ponesi neku kesicu i pokupi brate za sobom. I ovako se stalno za druge bacaju komentari, kako ovo kako ono, a niko ne kreće od sebe prvo, pa nisi na smetiliste doso, ne pokazuje se ljubav prema klubu laprdanjem nego djelima

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 apr 2026, 12:37

Slazem se EDL, ne treba nam nista ni dati jer sve sjebemo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 07 apr 2026, 13:20

EDL je napisao/la:
07 apr 2026, 07:09
Ne znam koliko nasih navijača čita forum al jedna flekica za nas vezana za tribine, prvo hodanje po stolicama da bi se došlo do željenog mjesta, bilo uvijek do sad al ev sad kad smo dobili nove stolice ne mora biti, cupkanje nogama i naslanjanje nogama na stolicu ispod sebe, bilo i prije al ne mora sad, ostavljanje hrpe smeća iza sebe poslije utakmice, bilo i prije al ne mora sad, da se 10km za ulaz al ne mora se uzimati za pravo sebi da radiš sta hoces jer si dao 10km, kao što neki imaju mišljenje jer su toliko platili kartu.
Ponesi neku kesicu i pokupi brate za sobom. I ovako se stalno za druge bacaju komentari, kako ovo kako ono, a niko ne kreće od sebe prvo, pa nisi na smetiliste doso, ne pokazuje se ljubav prema klubu laprdanjem nego djelima
Postave ljudi na izlazu velike kese za smeće, znači samo treba ponijeti sa sobom...

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 07 apr 2026, 18:24

Evo naš brat cazinski ,,voće durić,, izjavio da će usk dobiti vjerovatno 2 nova terena/ renoviranje travnjaka… kamenica je dogovorena već i mislim da opet nas nema u ovoj priči jer teško da će cazinjanin dopustiti da oba terena idu za Bihać…

p.s gdje je sinčina Abdić zar nije umjesto budimlića dobio mjesto u odboru saveza, jel poslao ikakvu inicijativu za jedinstvo… grdne rane moje na šta smo spali u pm…

Sve predispozicije imamo za dalji razvoj kako kluba tako i infrastrukture ali koče nas ,,pojedinci,,…

U ovom našem Bihaću je izgleda interes mene/pojedinca bitniji od grupe, nas navijača, igrača…ne čudi me Sašina objava uopšte…!

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 07 apr 2026, 19:26

Bihac1299 je napisao/la:
07 apr 2026, 18:24
Evo naš brat cazinski ,,voće durić,, izjavio da će usk dobiti vjerovatno 2 nova terena/ renoviranje travnjaka… kamenica je dogovorena već i mislim da opet nas nema u ovoj priči jer teško da će cazinjanin dopustiti da oba terena idu za Bihać…

p.s gdje je sinčina Abdić zar nije umjesto budimlića dobio mjesto u odboru saveza, jel poslao ikakvu inicijativu za jedinstvo… grdne rane moje na šta smo spali u pm…

Sve predispozicije imamo za dalji razvoj kako kluba tako i infrastrukture ali koče nas ,,pojedinci,,…

U ovom našem Bihaću je izgleda interes mene/pojedinca bitniji od grupe, nas navijača, igrača…ne čudi me Sašina objava uopšte…!
Tom **** cazinskom gospodju pozdravljam, za tog djubru je grijeh reci brat i u sali. Abdic je tu za platu isto kao sto je Budimlic bio puca njima qurac za NKJ.

Jedinstvo je bitno samo navijacima i ovim ljudima u upravi, siri interes ne postoji. Nemamo mi ministre u vladi, a i da imamo vjerovatno bi ih bolio qurac. Zato sutra kad Sasa i ekipa dignu sve ovo za stepenicu gore nece nas ko imati povuci za rukav.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 apr 2026, 19:55

InatSilniBosanski je napisao/la:
07 apr 2026, 19:26
Zato sutra kad Sasa i ekipa dignu sve ovo za stepenicu gore nece nas ko imati povuci za rukav.
Samo da Sasa i ekipa ne dignu ruke i odu zbog raznih podmetanja nogu.

Nim
Kontakt:

Post Postao/la Nim » 08 apr 2026, 16:07

Nema nikakvog prijenosa?

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.