Emir Spahić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Emir Spahić
Udaradio je ogroman posao, iskreno. Kapa dole
Re: Emir Spahić
Kao i prije nekoliko godina dok sam cesto pisao na ovom forumu moj sugradjanin se spominje samo ako napravi nesto sto je povezano sa njegovim temperamentom. Ovaj put tiho u pozadini, van svjetla reflektora stoji legenda i istinski kreator ovog nogometnog cuda. Svima se klanjamo i zahvaljujemo na ovom uspjehu a on i dalje suti i radi a malo tko ga i spominje. Mozda je i najbolje ovako. Bravo Spaha!!!
-
Lillieolfe
- Kontakt:
dubrovnik je napisao/la: ↑02 apr 2026, 12:12Kao i prije nekoliko godina dok sam cesto pisao na ovom forumu moj sugradjanin se spominje samo ako napravi nesto sto je povezano sa njegovim temperamentom. Ovaj put tiho u pozadini, van svjetla reflektora stoji legenda fnf i istinski kreator ovog nogometnog cuda. Svima se klanjamo i zahvaljujemo na ovom uspjehu a on i dalje suti i radi a malo tko ga i spominje. Mozda je i najbolje ovako. Bravo Spaha!!!
Slažem se, takvi ljudi često ostanu u sjeni iako nose ogroman dio zasluga. Možda mu to i odgovara, ali svakako zaslužuje više priznanja.
Zadnja izmjena: Lillieolfe, dana/u 09 apr 2026, 03:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ljudi poput spahe su emotivni, tesko Im pada neuspjeh, stresavaju se, nikad se ne znaju opustiti uvijek Im mozak Radi 300 na sat. Tesko podnose nepravdu, licemjerje I kmekanje.
Bezrezervno lete glavom na kopacku I automatski ocekuju od ostalih da rade isto. Cim se pojavi neka pizda ili pozer, ljudi poput spahe ne mogu biti dugo u njihovom okruzenju jer automatski dobiju poriv da ga prebiju ko macku.
Bezrezervno lete glavom na kopacku I automatski ocekuju od ostalih da rade isto. Cim se pojavi neka pizda ili pozer, ljudi poput spahe ne mogu biti dugo u njihovom okruzenju jer automatski dobiju poriv da ga prebiju ko macku.
evo nam i djubrovnika, uz Ajaxa najveće neznalice foruma ikad. Pa otkad te bolan nije bilo. Tip je svršavao na Prosinečkog svojevremeno.dubrovnik je napisao/la: ↑02 apr 2026, 12:12Kao i prije nekoliko godina dok sam cesto pisao na ovom forumu moj sugradjanin se spominje samo ako napravi nesto sto je povezano sa njegovim temperamentom. Ovaj put tiho u pozadini, van svjetla reflektora stoji legenda i istinski kreator ovog nogometnog cuda. Svima se klanjamo i zahvaljujemo na ovom uspjehu a on i dalje suti i radi a malo tko ga i spominje. Mozda je i najbolje ovako. Bravo Spaha!!!
Glory Glory Man United
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, Cwirek, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], LeCoq, meecko i 73 gosta.