Emir Spahić

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Odgovori
CHR
Kontakt:

Emir Spahić

Post Postao/la CHR » 02 apr 2026, 04:41

Udaradio je ogroman posao, iskreno. Kapa dole

dubrovnik
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la dubrovnik » 02 apr 2026, 12:12

Kao i prije nekoliko godina dok sam cesto pisao na ovom forumu moj sugradjanin se spominje samo ako napravi nesto sto je povezano sa njegovim temperamentom. Ovaj put tiho u pozadini, van svjetla reflektora stoji legenda i istinski kreator ovog nogometnog cuda. Svima se klanjamo i zahvaljujemo na ovom uspjehu a on i dalje suti i radi a malo tko ga i spominje. Mozda je i najbolje ovako. Bravo Spaha!!!

Lillieolfe
Kontakt:

Post Postao/la Lillieolfe » 07 apr 2026, 04:14

dubrovnik je napisao/la:
02 apr 2026, 12:12
Kao i prije nekoliko godina dok sam cesto pisao na ovom forumu moj sugradjanin se spominje samo ako napravi nesto sto je povezano sa njegovim temperamentom. Ovaj put tiho u pozadini, van svjetla reflektora stoji legenda fnf i istinski kreator ovog nogometnog cuda. Svima se klanjamo i zahvaljujemo na ovom uspjehu a on i dalje suti i radi a malo tko ga i spominje. Mozda je i najbolje ovako. Bravo Spaha!!!

Slažem se, takvi ljudi često ostanu u sjeni iako nose ogroman dio zasluga. Možda mu to i odgovara, ali svakako zaslužuje više priznanja.
Zadnja izmjena: Lillieolfe, dana/u 09 apr 2026, 03:47, ukupno mijenjano 1 put.

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 07 apr 2026, 07:57

Ljudi poput spahe su emotivni, tesko Im pada neuspjeh, stresavaju se, nikad se ne znaju opustiti uvijek Im mozak Radi 300 na sat. Tesko podnose nepravdu, licemjerje I kmekanje.

Bezrezervno lete glavom na kopacku I automatski ocekuju od ostalih da rade isto. Cim se pojavi neka pizda ili pozer, ljudi poput spahe ne mogu biti dugo u njihovom okruzenju jer automatski dobiju poriv da ga prebiju ko macku.

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 07 apr 2026, 08:05

dubrovnik je napisao/la:
02 apr 2026, 12:12
Kao i prije nekoliko godina dok sam cesto pisao na ovom forumu moj sugradjanin se spominje samo ako napravi nesto sto je povezano sa njegovim temperamentom. Ovaj put tiho u pozadini, van svjetla reflektora stoji legenda i istinski kreator ovog nogometnog cuda. Svima se klanjamo i zahvaljujemo na ovom uspjehu a on i dalje suti i radi a malo tko ga i spominje. Mozda je i najbolje ovako. Bravo Spaha!!!
evo nam i djubrovnika, uz Ajaxa najveće neznalice foruma ikad. Pa otkad te bolan nije bilo. Tip je svršavao na Prosinečkog svojevremeno. :rol:
Glory Glory Man United

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, Cwirek, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], LeCoq, meecko i 73 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []