Haj Hajradinovic on je povrijedjen citavu sezonu . Ali po meni je Barisic mozda najgori igrac kojeg sam ja vidio u reprezentaciji . Mozda za klub igra dobro ali u dresu reprezentacije je opsta katastrofa.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑07 apr 2026, 13:39pozoves zadnji spisak plus hajradinovic i barisic i to je to
Svjetsko prvenstvo 2026
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Svjetsko prvenstvo 2026
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
E čuj Vladan Kovačević, pa ne bi ga pozvao da je prajm Nojer.
"Mogu da kažem da to još uvijek nije zatvorena tema. S moje strane ću dati sve od sebe da jednog dana obučem dres Srbije. Da li će se to ostvariti ili ne, nije na meni. Dat ću sve od sebe, kao i ljudi koji rade oko mene. Da li ću ga obući, to će budućnost da pokaže", rekao je Kovačević
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mislis li odgovorit sad nakon sto sam ti naveo primjer zasto je srbenda? Ili si se nasao sad u nekom poslu, nekoj frci.Morpheus je napisao/la: ↑07 apr 2026, 12:04Kada mi odgovoriš zašto četnik onda mi se javi, a do tada tišina.Pact1921 je napisao/la: ↑07 apr 2026, 12:00A dobro nekad je lijepo zivjeti u ne znanju . Ja sam postivao Kovacevica kao golmana smatrao sam ga najboljim u ligi one 2 sezone ali to je cinjenica da je frajer cetnik mozda javno se ne izjasnjava ali opet najgori su ti prikriveni. Ali sve se u Sarajevu odmah sazna ko je sta pricao i protiv koga . Na kraju krajeva i Zvjezdan Misimovic je bio odlican igrac za repku a opet je izabrao nas samo sto ga je tad odbila Srbija i Crna Gora dok su bili jedna zemlja pa evo sad je pokazao pravo lice sa Borcem i Vicom .Kad vidim da sam pogriješio, javit ću se i priznati da sam pogriješio.
Pošto živim u neznanju, daj pomozi mi da znam zašto je četnik. Evo ti ne živiš u tom neznanju. Hajde reci zašto, gdje je ta činjenica?
Prije toga si ko stampac pisao o njemu i napdao nas.
To ne mora biti nikakav dokaz jer sam puno puta vidio ko je sve lajkovao takve stranice pa ih ne zovem četnicima, ustašama, itd. Ako ću njega radi toga zvati četnikom, onda moram i druge. On je pogriješio zato što je šutio, zato što nije rekao tako, tako i tako, jasno i glasno da objasni pa makar i ja bio u krivu samo da kaže. Moguće da mu je neko rekao da šuti, ali greška po meni. Uostalom, nebitno. On neće dobiti poziv. Neki tamo lik ga je napisao kao svoju želju, ali nema ništa od njega i to je to.Amarinho je napisao/la: ↑07 apr 2026, 13:18Evo ja ga ne znam licno niti znam razlog zasto se nije odazvao. Odazvanje samo kao tako ne moze biti razlog zasto je "cetnik" (sta je to uopste?).
Dakle 2026 nam preostaje da od javne licnosti analiziramo trag koju ostavlja na drustvenim mrezama i recimo 3minute mi je trebalo da vidim da Vladan recimo prati i lajkuje stranice koji sire cudne stvari u najmanju ruku (da ne kazem velikosrbske budalestine).
Tipa serbstreet recimo koji se ubi pisajuci o "The illegal NATO bombing 1999" i "never forget 1999" ili stranica koja za 9. januar objavljuje "Dan Republike Srpske" uz cudne slike itd ili "Brat za Brata REPUBLIC OF SRPSKA" neki vojnici, ili daju pocast nekim cudnim generalima, spominje "hrvatsko-muslimansku ofanzivu" uz emotivan video nekog matora sto je kao bjezao iz neke vukoje.bine itd. Kao da Sunjic postavlja nesto u vezi nekih ofanziva ili Dzeko ili sta ja znam.
Mrsko mi dalje spominjat ima jos par takvih stranica.
Nisam spreman za tvoj "whataboutism" da prati i Sergeja i FK Sarajevo i sta ja znam.
Ovo gore mi pokazuje da je poprilicno glup prije svega. Budes malo pametan, ja da imam BILO kakav politcki stav sigurno kao fudbaler, milioner, necu ni trag toga iznjet u javnost. On ocigledno ima taj mentalni sklop da je veliki Srbin pa eto izvoli.
Eto. Nisam ti ja jedan od tih što pobjegne i čeka da se zaboravi.
Ovo što je postavio Virtual, ovo je bilo nakon što ga je savez otjerao, nakon što je izgubio šanse da upiše nastup za reprezentaciju BiH. Izgubio šanse i onda se prebacio za Srbiju. A ne može ni za njih.
Zadnja izmjena: Morpheus, dana/u 07 apr 2026, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
I dodju ovdje i govore da je otisao jer ga savez nas nije htio zvati.Virtu4l je napisao/la: ↑07 apr 2026, 14:07E čuj Vladan Kovačević, pa ne bi ga pozvao da je prajm Nojer.
"Mogu da kažem da to još uvijek nije zatvorena tema. S moje strane ću dati sve od sebe da jednog dana obučem dres Srbije. Da li će se to ostvariti ili ne, nije na meni. Dat ću sve od sebe, kao i ljudi koji rade oko mene. Da li ću ga obući, to će budućnost da pokaže", rekao je Kovačević
Pa nije ni Petev Dedica odmah zvao, pa momku nije palo na pamet da ide za Austriju. Lik Cipetica koristio prije njega. Najlakse glupe izgovore davati...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Može li ko objasniti fenomen konstantnog pitarskog pušenja qurca prirodnom Srbinu?
Nije baš ista situacija kao sa Dedićem. Dva, tri puta se odazivao (sjedio na klupi, išao preko bare na prijateljsku, itd) i onda je nešto bilo između njega i saveza i prestao je dobijati pozive. Zašto je tačno prestao dobijati pozive to znaju savez i Kovačević. Mislim da nećemo nikad saznati.DamirT je napisao/la: ↑07 apr 2026, 14:10I dodju ovdje i govore da je otisao jer ga savez nas nije htio zvati.Virtu4l je napisao/la: ↑07 apr 2026, 14:07E čuj Vladan Kovačević, pa ne bi ga pozvao da je prajm Nojer.
"Mogu da kažem da to još uvijek nije zatvorena tema. S moje strane ću dati sve od sebe da jednog dana obučem dres Srbije. Da li će se to ostvariti ili ne, nije na meni. Dat ću sve od sebe, kao i ljudi koji rade oko mene. Da li ću ga obući, to će budućnost da pokaže", rekao je Kovačević![]()
Pa nije ni Petev Dedica odmah zvao, pa momku nije palo na pamet da ide za Austriju. Lik Cipetica koristio prije njega. Najlakse glupe izgovore davati...
Da li je mogao sačekati da se promijene ljudi iz saveza sa kojima sa zakačio, možda.
Dajte link podcasta
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Ja navijam za Sarajevo i volim Sarajevo, ali ću se uvijek smijati u facu ljudima koji vole Sarajevo, a prizivaju neočetnika Gavrila da bude na golu reprezentacije. Mrš bolan, ne mere!!!
Druže spamaš temu s prirodnim Srbinom koji je jasno dao do znanja da čeka dres Srbije. Imate temu pod nazivom Reprezentacija Srbije, pa tu do mile volje o njemu.
Kao prvo, nisam ja započeo temu u vezi njega
Kao drugo, ja kažem samo da nije četnik, to što nekome ovo smeta nije do mene, ali ne govorim da se treba pozvati u reprezentaciju **** majku čita li ovdje iko išta, jeste li naučili čitati
Kao treće, onaj što je pokrenuo raspravu za Kovačevića ima pravo da napiše svoje mišljenje koga treba pozvati, kao i ti i svi ostali
- Maroon1946
- Kontakt:
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Bez Anela on nam trenutno ne treba
Je li zvanično da igramo protiv Sj. Makedonije i Alžira ili to je još uvijek nezvanično?
Bio bi red da se ode na Koševo i isprate momke
Bio bi red da se ode na Koševo i isprate momke
Joj kako se obukla bila u Velsu. Seljanka na kvadrat
A neki su ismijavali informaciju da ovo apsolutno niko ne čita niti koga zanima.
Pa neki tekst je bio objavljen, ne mogu se sjetiti na kojem portalu, u vezi nekog stadiona koji je bio kopiran od A do Ž sa ovog foruma
-
Sindikat12
- Kontakt:
Koga je sve Sergej Barbarez zvao u reprezentaciju
Golmani: Nikola Vasilj, Osman Hadžikić, Martin Zlomislić, Vedad Muftić, Kenan Pirić.
Odbrana: Ermin Bičakčić, Sead Kolašinac, Denis Hadžikadunić, Jusuf Gazibegović, Amar Dedić, Adrian Leon Barišić, Nihad Mujakić, Nikola Katić, Stjepan Radeljić, Tarik Muharemović, Nail Omerović, Nidal Čelik, Arjan Malić, Eman Košpo, Emir Karić, Anel Ahmedhodzić.
Vezni red: Dino Beširović, Haris Hajradinović, Amir Hadžiahmetović, Dario Šarić, Benjamin Tahirović, Ivan Bašić, Denis Huseinbašić, Armin Gigović, Dženis Burnić, Esmir Bajraktarević, Ivan Šunjić, Amar Memić, Kerim Alajbegović, Rade Krunić, Enver Kulašin, Ifet Đakovac, Madžid Šošić, Dal Varešanović.
Napad: Edin Džeko, Luka Menalo, Ermedin Demirović, Haris Tabaković, Luka Kulenović, Samed Baždar, Jovo Lukić.
Golmani: Nikola Vasilj, Osman Hadžikić, Martin Zlomislić, Vedad Muftić, Kenan Pirić.
Odbrana: Ermin Bičakčić, Sead Kolašinac, Denis Hadžikadunić, Jusuf Gazibegović, Amar Dedić, Adrian Leon Barišić, Nihad Mujakić, Nikola Katić, Stjepan Radeljić, Tarik Muharemović, Nail Omerović, Nidal Čelik, Arjan Malić, Eman Košpo, Emir Karić, Anel Ahmedhodzić.
Vezni red: Dino Beširović, Haris Hajradinović, Amir Hadžiahmetović, Dario Šarić, Benjamin Tahirović, Ivan Bašić, Denis Huseinbašić, Armin Gigović, Dženis Burnić, Esmir Bajraktarević, Ivan Šunjić, Amar Memić, Kerim Alajbegović, Rade Krunić, Enver Kulašin, Ifet Đakovac, Madžid Šošić, Dal Varešanović.
Napad: Edin Džeko, Luka Menalo, Ermedin Demirović, Haris Tabaković, Luka Kulenović, Samed Baždar, Jovo Lukić.
Zadnja izmjena: Sindikat12, dana/u 07 apr 2026, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: al87, ANamelessGhoul, Fudbalbr1, General505, Iceplayer, imekorisnicko, Leotar, Micron, Mostarska, Pact1921, s4mke, ultrazonfa i 68 gostiju.