Selektor Velsa je upravo tako opisao nasu reprezentaciju.Profesor je napisao/la: ↑07 apr 2026, 14:23Spaha je na pocetku mandata govorio u intervjuju za novabh kako bi najradije da igramo poput Atletiko Madrida.DonRamiz je napisao/la: ↑07 apr 2026, 09:04Barbarez ,2025
„Teško je govoriti o nekom stilu igre nakon godinu dana. Naravno, svaki trener pa tako i ja, imam neku svoju želju kako bih volio da igramo. Sada stasava jedna nova generacija reprezentativaca pa zato neću govoriti o stilu, već je moja najveća želja da imamo intenzitet i kontinuitet u igri. Na terenu želim borbenost i maksimalno zalaganje svakog pojedinca. Voljni momenat ni u jednom trenutku ne smije biti upitan jer igrati za svoju zemlju treba svima biti najveći ponos, zadovoljstvo i motivacija. Sistemi jesu važni ali oni se stvaraju u zavisnosti od igrača koje imate, mi insistiramo na ideji zajedništva, ideji kontinuiteta, stvaranju pobjedničkog mentaliteta i odgovornosti. Važno nam je vratiti imidž i kult reprezentacije a volio bih da našim navijačima dam atraktivnu reprezentaciju koju svi žele gledati.“
Kaze da mu je u karijeri najteze bilo igrati protiv njih. Nikad ne znas hoce linte ujesti, uklizati, slomiti... Znaci borba, zalaganje i oranje terena...
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Veceras sa Barbom intervju na FTV-u. 18:55.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
U fazonu kako da znamo sta im je plan, kad ni oni sami ne znaju sta im je plan
naprijed rejal
Reprezentativni fudbal in a nutshell. Samo trka, zelja, volja, borba do posljednje sekunde. Yebo taktiku.Sveti je napisao/la: ↑07 apr 2026, 18:12U fazonu kako da znamo sta im je plan, kad ni oni sami ne znaju sta im je plan![]()
Bas tako.
naprijed rejal
Trenutno je najvažnije da nas Makedonci malo spuste na zemlju, čisto preventivno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa u slucaju da izgubimo vrlo vjerovatno su to komentari od povelikog broja onih koji ga nisu podrzavali do ovog kvalifikovanja na svjetsko
naprijed rejal
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bas. Ja bih najvise volio da i ne igramo pripremne utakmice, realno sta mi vise imamo isprobavat.
U slucaju losih rezultata u te 2 utakmice vecina raje ce nas otpisat, ako dobijemo obje isti ti ljudi ce nas vidjeti u polufinalu SP. Najvaznije u svemu tome je da bilo koji ishod ne utice na ekipu, a mislim da nece. Predug put su presli da bi im te 2 utakmice narusile samopouzdanje.
Dajte bolan narode, poderat ćemo Makedoniju na Koševu. Ne želim drugačije da razmišljam.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Sve i da ne ostvarimo pozitivan rezultat, opet imam nadu da možemo proći grupu na prvenstvu. Ovim momcima ne treba pritisak, oni su rođeni pobjednici, naročito Kerim i Esmir, u svakom momentu mogu napraviti razliku na terenu i u njih se uzdam.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Govorim od deranju Makedonije. Visoko letiš…nisko padaš.aezakmi je napisao/la: ↑07 apr 2026, 18:47Sve i da ne ostvarimo pozitivan rezultat, opet imam nadu da možemo proći grupu na prvenstvu. Ovim momcima ne treba pritisak, oni su rođeni pobjednici, naročito Kerim i Esmir, u svakom momentu mogu napraviti razliku na terenu i u njih se uzdam.
Bit će Sergej sad na Faceu. https://www.facebook.com/share/14XrPHaToZc/
Zanimljiv intervju. Baš je potencirao to zajedništvo i koliko je važno da svi isto razmišljaju. Kaže isto da je pred Holandiji kasnilo pola tima i da je tada vidio da neki ne mogu biti tu
Upalio da gledam ono Trump i Vucic rent free mi sjede i pricaju 
Walk on
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Moramo biti realni jbg, sve ovo je došlo poprilično neočekivano, preko noći i niko od nas to nije mogao očekivati. Evo ti i ja smo od početka uz ovu reprezentaciju, sumnjam da smo propustili ijednu utakmicu, ali ovo do sad nismo doživjeli.
Uvijek imaš one koji će reći "znao sam", ono klasično kockarski, ali zdrav razum ovo nije mogao očekivati.
Ni sad, nakon svega, niko nema pojma šta očekivati dalje, koliki je domet ovog tima, može li ovako u kontinuitetu, a da budem iskren do kraja - zabolje me neka stvar. Meni je i ovo previše, ni u snu se nisam nadao plasmanu na SP tako da sam sad miran. Uživaću ovo ljeto, pa dalje kako bude.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.