Kod njega se neće osjetiti taman da ne igra nikako do kraja prvenstva. Narod opet piše kako je dobro odigrao protiv Italije a razlog malo bolje igre leži samo u tome što smo imali 70 minuta igrača više... Da je bilo 11 protiv 11,opet bi neku glupost napravio,jer momak jednostavno nema kvalitet,nažalost ali je tako... Od njega očekivati nešto i stvarat mu pritisak može samo biti gore po reprezentaciju.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 apr 2026, 19:27Problem je što Tahirović tone sve dublje i dublje. Iz Rome u Ajax, u Ajaxu nakon određenog vremena -> tribine, hajde iz Ajaxa u Brondby, drugi/treći najskuplje plaćeni igrač u historiji kluba, nakon određenog vremena -> tribine.M1k3y je napisao/la: ↑07 apr 2026, 15:20Moze reci ko sta hoce, ali u njega treba vjerovati. Kao sto smo vjerovali da ce Esmir se izvuci od bukvalno 0 minuta po utakmici.
Jeste u periodu opadanja i stvarno mu lose ide. Medjutim i on je sam svjestan koliko i sta moze. Pokaze s vremena na vrijeme po koju dugu loptu, dobar pass, precizan sut, pa protiv Austrije ih je bacao ko busquets. Da je imao Mourinha u Ajaxu sad bi bio nosilac naseg veznog reda. Glupo je reci, ali treba mu trener svjetske klase da ga natjera da radi i da maksimum ne bitno u kojem klubu.
Samopouzdanja skoro da i nema zato i igra povuceno. Na debiju kod nas odigrao fenomenalno, na jednoj utakmici sjecam se ne znam s kim smo igrali, zaustavio 100% gol sansu I zadobio blagi potres mozga.
Samopouzdanje i rad sa njim, ima jos vremena do 26-te moze igrati u solidnom klubu lige 5, ako se bas potrudi mozda I vise.
Niko nije od suhog potencijala I talenta postao igrac. Ako bude imao pravilne odluke ubuduce i popravi odredjene segmente treba ocekivati opet klubove poput Rome, Lazia, Atalante itd.
Problem je što sada iz Brondbyja mora stepenicu još niže, dok je Esmir uzeo dvije stepenice više tako što je prešao iz polu-amaterskog MLS-a u ozbiljan klub kakav je PSV. Gdje će Esmir dalje, to niko od nas ne zna, ali je činjenica da nije na tribinama i ako ništa ulazi sa klupe ili je na klupi.
Realnost je da Benjamin vjerovatno do SP neće odigrati nijedne jedine minute 3 mjeseca za klub i ako ga se planira slučajno u prvih 11 ili tu oko prvih 11 onda smo mi u problemu, ne samo on. Jednostavno ne možeš vjerovati igraču koji 3 mjeseca nije šutnuo lopte u jednoj utakmici na bilo kojem nivou.
Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Benjamin Tahirović
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Prvi korak ka fudbalskom ozdravljenju ovog momka je da se definite: jeli dm-deep lying playmaker ili box to box.
Tek onda moze polako krenuti naprijed na nadogradzivanjem. Ovako niti je dovoljno trkacki jak za DM a ofanzivno preslab za box to box veznjaka
Tek onda moze polako krenuti naprijed na nadogradzivanjem. Ovako niti je dovoljno trkacki jak za DM a ofanzivno preslab za box to box veznjaka
Tanak igrac, da se zapitas ko ga drzi i u Brondbiju. Momak imao sansu, kao malo ko, da krene iz velike Rome i pokaze se, nije uspio. Ajax, kao rasadnik koji talente kreira u opasne igrace, oped pad i tjeranje. Brondbi, opet pad. Nikakav ucinak nema ni kada igra, dvije asistencije za 20 utakmica. Pitanje bi li imao mjesta i u Leotaru.
Evo repost sad nakon sto ste ga prestali toliko pljuvati. Nisam aman neki ljubitelj njega, krivac 1/1 za go Velsa, hodajuci problem. Ali definitivno ima slifa, i malo je sramota da ga nije do sada iskoristio u potpunosti, mada moj post iznad u neku ruku opravdava to.eleGancy je napisao/la: ↑23 mar 2026, 12:12Mene ne bi cudilo da je to istina. Frajer fakat nije nafakali. Budes veci talenat nego npr sad Bajraktarevic danas(Market Value mu bio 6 miliona sa 20 godina, igras u Ajaxu - znaci nije EPL da su napuhane cijene.).
Predjes u Ajax kao takav talenat, solidnu sezonu odigras za tipa igraca kojem ne mjeris ucinak golovima i asistencijama(2 gola 4 asistencije u ligi) i nafaka ti takva da se potrefis narednu sezonu u Ajaxu kad je bio u raspadu i od tad se nije sastavio ni blizu kakav je bio bar 2023...
Prvu sezonu znaci dobro odigrao, nova sezona - klupira te trener, bace te u drugi tim i logicno ko ce te htjet kupit tako. Mislim definitivno Ajax je tad bio prezasicen "talentima". Evo i u Brondbyu fakat lik im stvara sanse nestvarne, ali nema ko realizovati.
Ja se slazem da je nekad spor i nezainteresovan, ja se slazem da nije zasluzio kod nas igrati kad je sjedio u stanu u Amsterdamu a ne visio na treninzima. To su sve cinjenice.. Ali cinjenica je i da mi i dan danas nemamo veceg talenta(i sa 23 godine je mlad da kroz par godina moze izrast u igracinu).
Ove stvari vezano ko mu je babo, jel neki krimos, i te stvari koliko ga mogu izdignut mogu ga i ukopat, ne znas kome je babo stao na zulj...
Ali treba tu pogledati i sa druge strane, one psiholoske. Jarane treba podnijet da propadens ovako sa 22 godine. Tesko je podnijet to u 30 i kojoj kamo li sa 22. Nadat se da je i ovaj +50% update cijene zimus povecao mu sanse da bude na radaru barem nekih fenjerasa lige 5.
Benjo ima slifa ali ne razvija se kako treba. U utakmici blijesne po koji put kad se pronadje u situaciji gdje moze da dodje do izrazaja neki njegov kvalitet poput progresivnog pasa, slanja dubinskih lopti ili igre na malom prostoru blizu gola protivnika. Problem za veznjaka poput njega je da su to random stvari koje se dese i da on uglavnom nema kontrolu nad situacijom.
Vrlo malen ili nikakav progres vidimo u tom segmentu kontrole utakmice iz veznog reda. Tako da je on gotovo isti igrac vec nekoliko godina. Jedna stvar koju moram podvuci je da on ili ne trci dovoljno ili ako trci ne trci kako treba. Nezahvalno je pricati o fizickoj spremi igraca s obzirom da u to nemamo potpuni uvid ali bih volio vidjeti sveprisutnost njegovu svaki put kad stoperi ili bekovi imaju loptu sto nije slucaj, cak i vise izuzetak. U Velsu recimo ulaskom Basica smo dobili upravo tu dimenziju koja nam je trebala. A treba nam i generalno jer u zadnjoj trecini imamo rjesenja na pretek ali ako se limitiras da ti napadi uvijek jednodimenzionalno idu po boku ili da Esmir/Alajbegovic moraju sa centra nesto zapoceti, to nas onda uveliko ogranicava.
Ja i dalje vjerujem u Benjamina i nadam se da uz ozbiljan rad uspije prvenstveno u glavi sloziti kockice, ali nece ni reprezentacija, s obzirom na trajektoriju ove generacije koja rapidno raste, jos dugo moci biti slamka spasa za njegovu karijeru.
Vrlo malen ili nikakav progres vidimo u tom segmentu kontrole utakmice iz veznog reda. Tako da je on gotovo isti igrac vec nekoliko godina. Jedna stvar koju moram podvuci je da on ili ne trci dovoljno ili ako trci ne trci kako treba. Nezahvalno je pricati o fizickoj spremi igraca s obzirom da u to nemamo potpuni uvid ali bih volio vidjeti sveprisutnost njegovu svaki put kad stoperi ili bekovi imaju loptu sto nije slucaj, cak i vise izuzetak. U Velsu recimo ulaskom Basica smo dobili upravo tu dimenziju koja nam je trebala. A treba nam i generalno jer u zadnjoj trecini imamo rjesenja na pretek ali ako se limitiras da ti napadi uvijek jednodimenzionalno idu po boku ili da Esmir/Alajbegovic moraju sa centra nesto zapoceti, to nas onda uveliko ogranicava.
Ja i dalje vjerujem u Benjamina i nadam se da uz ozbiljan rad uspije prvenstveno u glavi sloziti kockice, ali nece ni reprezentacija, s obzirom na trajektoriju ove generacije koja rapidno raste, jos dugo moci biti slamka spasa za njegovu karijeru.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Nakon sinoćnje utakmice, Steve Cooper dodatno se osvrnuo na problematičnu situaciju oko Benjamina Tahirovića, koja još uvijek nije riješena jer je igrač trenutno bolestan.
Tahirović i Klaiber su odstranjeni iz ekipe iz disciplinskih razloga, a tako je bilo i protiv FC Nordsjællanda.
– Morat ćete mi vjerovati, ali Benjamin se vratio sa reprezentativnog okupljanja pod temperaturom. Nismo ga vidjeli nekoliko dana, osim prekjučer (nedjelja ujutro). Bio je odsutan par dana, pa nisam imao priliku obaviti ozbiljan razgovor s njim.
Rečeno mi je da se osjeća bolje i ako se ne pojavi sutra (srijeda), razgovarat ćemo u četvrtak kada se vrati. Nema nekih velikih promjena u vezi s njim, situacija ostaje ista, ali jednostavno ga još nisam vidio i nismo popričali o svemu što se izdešavalo.
Na pitanje da li je ikako razgovarao s njim:
– Ne, odnosno jesam, ali skroz kratko. Trenutno je bolestan i kao što rekoh, nisam ga vidio. Ljudi će možda misliti da lažem, ali to je istina. Razgovarat ću s njim narednih dana pa ćemo vidjeti kako stvari stoje i šta mi ima reći, rekao je Steve Cooper.
Tokom reprezentativnog okupljanja, na kojem je Tahirović bio pozvan, Barbarez je nagovijestio da ga je Cooper izostavio zato što je Bosna i Hercegovina igrala protiv njegove rodne zemlje – Velsa.
Steve Cooper je upitan da prokomentariše tu izjavu, ali se samo nasmijao na te riječi.
Koliko su namazani, a sad kad je prošao baraž mogu razgovaratiCoolpanda24 je napisao/la: ↑08 apr 2026, 13:30Nakon sinoćnje utakmice, Steve Cooper dodatno se osvrnuo na problematičnu situaciju oko Benjamina Tahirovića, koja još uvijek nije riješena jer je igrač trenutno bolestan.
Tahirović i Klaiber su odstranjeni iz ekipe iz disciplinskih razloga, a tako je bilo i protiv FC Nordsjællanda.
– Morat ćete mi vjerovati, ali Benjamin se vratio sa reprezentativnog okupljanja pod temperaturom. Nismo ga vidjeli nekoliko dana, osim prekjučer (nedjelja ujutro). Bio je odsutan par dana, pa nisam imao priliku obaviti ozbiljan razgovor s njim.
Rečeno mi je da se osjeća bolje i ako se ne pojavi sutra (srijeda), razgovarat ćemo u četvrtak kada se vrati. Nema nekih velikih promjena u vezi s njim, situacija ostaje ista, ali jednostavno ga još nisam vidio i nismo popričali o svemu što se izdešavalo.
Na pitanje da li je ikako razgovarao s njim:
– Ne, odnosno jesam, ali skroz kratko. Trenutno je bolestan i kao što rekoh, nisam ga vidio. Ljudi će možda misliti da lažem, ali to je istina. Razgovarat ću s njim narednih dana pa ćemo vidjeti kako stvari stoje i šta mi ima reći, rekao je Steve Cooper.
Tokom reprezentativnog okupljanja, na kojem je Tahirović bio pozvan, Barbarez je nagovijestio da ga je Cooper izostavio zato što je Bosna i Hercegovina igrala protiv njegove rodne zemlje – Velsa.
Steve Cooper je upitan da prokomentariše tu izjavu, ali se samo nasmijao na te riječi.
Sve to stoji ali on je u jednom trenutku imao sve koliko-toliko za sta ga danas kritikujemo da nema. Znaci to govori da je mentalno dozivio dubok pad, sto prije se od toga oporavi garantujem da ce usmjeriti karijeru u pravom smjeru. Naravno mora pozuriti jer mu je vec 23.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 apr 2026, 19:27Problem je što Tahirović tone sve dublje i dublje. Iz Rome u Ajax, u Ajaxu nakon određenog vremena -> tribine, hajde iz Ajaxa u Brondby, drugi/treći najskuplje plaćeni igrač u historiji kluba, nakon određenog vremena -> tribine.M1k3y je napisao/la: ↑07 apr 2026, 15:20Moze reci ko sta hoce, ali u njega treba vjerovati. Kao sto smo vjerovali da ce Esmir se izvuci od bukvalno 0 minuta po utakmici.
Jeste u periodu opadanja i stvarno mu lose ide. Medjutim i on je sam svjestan koliko i sta moze. Pokaze s vremena na vrijeme po koju dugu loptu, dobar pass, precizan sut, pa protiv Austrije ih je bacao ko busquets. Da je imao Mourinha u Ajaxu sad bi bio nosilac naseg veznog reda. Glupo je reci, ali treba mu trener svjetske klase da ga natjera da radi i da maksimum ne bitno u kojem klubu.
Samopouzdanja skoro da i nema zato i igra povuceno. Na debiju kod nas odigrao fenomenalno, na jednoj utakmici sjecam se ne znam s kim smo igrali, zaustavio 100% gol sansu I zadobio blagi potres mozga.
Samopouzdanje i rad sa njim, ima jos vremena do 26-te moze igrati u solidnom klubu lige 5, ako se bas potrudi mozda I vise.
Niko nije od suhog potencijala I talenta postao igrac. Ako bude imao pravilne odluke ubuduce i popravi odredjene segmente treba ocekivati opet klubove poput Rome, Lazia, Atalante itd.
Problem je što sada iz Brondbyja mora stepenicu još niže, dok je Esmir uzeo dvije stepenice više tako što je prešao iz polu-amaterskog MLS-a u ozbiljan klub kakav je PSV. Gdje će Esmir dalje, to niko od nas ne zna, ali je činjenica da nije na tribinama i ako ništa ulazi sa klupe ili je na klupi.
Realnost je da Benjamin vjerovatno do SP neće odigrati nijedne jedine minute 3 mjeseca za klub i ako ga se planira slučajno u prvih 11 ili tu oko prvih 11 onda smo mi u problemu, ne samo on. Jednostavno ne možeš vjerovati igraču koji 3 mjeseca nije šutnuo lopte u jednoj utakmici na bilo kojem nivou.
Mozemo se samo nadati, a bas je suhoparno kad tzv. strucnjaci kazu "nema kvalitet" zbog odredjene greske jer nemaju logicnije objasnjenje. Posloziti kockice u glavi i aBd bice to dobroClutch je napisao/la: ↑08 apr 2026, 12:15Benjo ima slifa ali ne razvija se kako treba. U utakmici blijesne po koji put kad se pronadje u situaciji gdje moze da dodje do izrazaja neki njegov kvalitet poput progresivnog pasa, slanja dubinskih lopti ili igre na malom prostoru blizu gola protivnika. Problem za veznjaka poput njega je da su to random stvari koje se dese i da on uglavnom nema kontrolu nad situacijom.
Njegov Klub ima jednu pobjedu u ovoj godini Ko je tu kriv Tahir ili Trener
Obe njegove kardinalne greske, protiv Velsa kao i greska protiv Italije nakon koje je bio primoran praviti faul i dobio zuti karton se mogu pripisati nedostatku rutine i takmicarskog ritma. Obe reakcije su bile daleko ispod nivoa same utakmice.M1k3y je napisao/la: ↑08 apr 2026, 14:30Mozemo se samo nadati, a bas je suhoparno kad tzv. strucnjaci kazu "nema kvalitet" zbog odredjene greske jer nemaju logicnije objasnjenje. Posloziti kockice u glavi i aBd bice to dobroClutch je napisao/la: ↑08 apr 2026, 12:15Benjo ima slifa ali ne razvija se kako treba. U utakmici blijesne po koji put kad se pronadje u situaciji gdje moze da dodje do izrazaja neki njegov kvalitet poput progresivnog pasa, slanja dubinskih lopti ili igre na malom prostoru blizu gola protivnika. Problem za veznjaka poput njega je da su to random stvari koje se dese i da on uglavnom nema kontrolu nad situacijom.
Siguran sam da ce nas stab uraditi vrhnuski posao kada je u pitanju fizicka priprema igraca za Svjetsko prvenstvo i tu posebno cekam da vidim Benju kako ce izgledati..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ja ću ponoviti što pišem godinama. Spor, nemotoričan, trapav, neagilan. Fudbal to ne prašta. Možeš se kretati brzinom puža, ali imati brze pokrete tijela kod drugih stvari.
On to nema, ne može nikad imati, da ne znam koliko radi na sebi. Bašić će se pet puta okrenuti oko svoje ose dok ovaj jednom.
Ne mrzi ga niko, ali gledamo fudbal i primjećujemo. Volio bih da me razuvjeri, ali ja ne vidim kako može riješiti ovaj svoj nedostatak.
Postoji razlog što su svi playmakeri istog kalupa, i niko nije visok kao Benjamin. Jednostavno, ne možeš na tu visinu imati okretnost Xavija, Pirla, ma Bašića, da ne idemo dalje od Bašića.
Dan-noć treba sjediti i gledati utakmice Busquetsa, Rodrija, Matića i sličnih igrača i truditi se da prepiše koliko može i inkorporira u svoj način igre.
On to nema, ne može nikad imati, da ne znam koliko radi na sebi. Bašić će se pet puta okrenuti oko svoje ose dok ovaj jednom.
Ne mrzi ga niko, ali gledamo fudbal i primjećujemo. Volio bih da me razuvjeri, ali ja ne vidim kako može riješiti ovaj svoj nedostatak.
Postoji razlog što su svi playmakeri istog kalupa, i niko nije visok kao Benjamin. Jednostavno, ne možeš na tu visinu imati okretnost Xavija, Pirla, ma Bašića, da ne idemo dalje od Bašića.
Dan-noć treba sjediti i gledati utakmice Busquetsa, Rodrija, Matića i sličnih igrača i truditi se da prepiše koliko može i inkorporira u svoj način igre.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Matića nije bilo na mapi do njegove 23. godine…postao je preozbiljan igrač sa 26. Jorge Jesus je od njega napravio igračinu.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑08 apr 2026, 16:11Ja ću ponoviti što pišem godinama. Spor, nemotoričan, trapav, neagilan. Fudbal to ne prašta. Možeš se kretati brzinom puža, ali imati brze pokrete tijela kod drugih stvari.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Puna podrska ovon momku. Tihom radniku koji 100% profesionslno odradjuje sto mu Barba postavi kao cilj. Mentalitet na kojem se gradi repka.
Samo sto naš Tahirović ide silaznom putanjom dok je Matić nakon Slovačke uvijek trenirao i igrao za klubove koji nastupaju u top 5 ili 6 liga u Europi.Danska je dosta ispod tog levela... I tu je njegov najveci problem sto nigdje nije izborio mjesto i napravio neki napredak.MiranGlasnic je napisao/la: ↑08 apr 2026, 16:28Matića nije bilo na mapi do njegove 23. godine…postao je preozbiljan igrač sa 26. Jorge Jesus je od njega napravio igračinu.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑08 apr 2026, 16:11Ja ću ponoviti što pišem godinama. Spor, nemotoričan, trapav, neagilan. Fudbal to ne prašta. Možeš se kretati brzinom puža, ali imati brze pokrete tijela kod drugih stvari.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Matić je prvu ozbiljniju sezonu odigrao sa 22 za Vitesse…ljudi završili 15. na tabeli…rishovski je napisao/la: ↑08 apr 2026, 16:48Samo sto naš Tahirović ide silaznom putanjom dok je Matić nakon Slovačke uvijek trenirao i igrao za klubove koji nastupaju u top 5 ili 6 liga u Europi.Danska je dosta ispod tog levela... I tu je njegov najveci problem sto nigdje nije izborio mjesto i napravio neki napredak.MiranGlasnic je napisao/la: ↑08 apr 2026, 16:28Matića nije bilo na mapi do njegove 23. godine…postao je preozbiljan igrač sa 26. Jorge Jesus je od njega napravio igračinu.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑08 apr 2026, 16:11Ja ću ponoviti što pišem godinama. Spor, nemotoričan, trapav, neagilan. Fudbal to ne prašta. Možeš se kretati brzinom puža, ali imati brze pokrete tijela kod drugih stvari.
Fazon je druže sto je i Tahir igrao tu ligu i sto se opet nije nametnuo pa makar da igra i za neku ekipu u koja se bori za sredinu tabele ili za opstanak.. Uskoro ce imati vise nastupa u reprezentaciji nego sto je imao u toj ligi. I onda otisao u Dansku i tebi je to isti slučaj kao kod MatićaMiranGlasnic je napisao/la: ↑08 apr 2026, 16:52
Matić je prvu ozbiljniju sezonu odigrao sa 22 za Vitesse…ljudi završili 15. na tabeli…![]()
Postavio sam video vec evo ovdje cu opet. Na 2:45 grle ga igraci prilazi iz staff-a neko i smije se govori "daj ja cu prvi".
Dakle Benjo se odlucio da puca prvi, bez "utakmica" za Brondby, poslje "greske" u Walesu, nakon sto je klupiran protiv Italije, sa psiholoskim stresom oko tog klempe Coopera (izgleda Hadzibegic je Klopp za njega).
To sad sto je raja na forumu zarazena, sto neki gore pisu pozicije koje su naucili na SEGA FM-u itd je sve prica za kante.
Taj video realitet, to je Benjamin Tahirovic.
Dakle Benjo se odlucio da puca prvi, bez "utakmica" za Brondby, poslje "greske" u Walesu, nakon sto je klupiran protiv Italije, sa psiholoskim stresom oko tog klempe Coopera (izgleda Hadzibegic je Klopp za njega).
To sad sto je raja na forumu zarazena, sto neki gore pisu pozicije koje su naucili na SEGA FM-u itd je sve prica za kante.
Taj video realitet, to je Benjamin Tahirovic.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Matić je otišao u jednu od najgorih ekipa u Holandiji…naš vragolan pravi transfere u neke od najjačih ekipa u ligama u kojima je igrao…njemu treba jedna sezona bez pritiska…u ekipi koja ima za cilj da završi na sredini tabele i izbore opstanak u Aprilu. Da…isti mi je slučaj.rishovski je napisao/la: ↑08 apr 2026, 17:07Fazon je druže sto je i Tahir igrao tu ligu i sto se opet nije nametnuo pa makar da igra i za neku ekipu u koja se bori za sredinu tabele ili za opstanak.. Uskoro ce imati vise nastupa u reprezentaciji nego sto je imao u toj ligi. I onda otisao u Dansku i tebi je to isti slučaj kao kod MatićaMiranGlasnic je napisao/la: ↑08 apr 2026, 16:52
Matić je prvu ozbiljniju sezonu odigrao sa 22 za Vitesse…ljudi završili 15. na tabeli…![]()
![]()
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Ko hoće nek čestitaTahirović se izvinio, te je vraćen u ekipu
Kao što je već poznato, Tahirović i Klaiber bili su odstranjeni iz ekipe, a to je bila posljedica toga što je trener Steve Cooper smatrao da dvojac ne ispunjava timske i klupske vrijednosti. Navodno je to povezano s time da Tahirović i Klaiber nisu pokazali pravi stav na treninzima.
Prema informacijama koje donosi danska TV2, Tahirović se u četvrtak obratio treneru, upravi kluba kao i saigračima i izvinio se, nakon čega je ponovo normalno trenirao s ekipom na sunčanom trening-centru Brøndbyja.
Sean Klaiber nije bio prisutan na treningu u četvrtak, a njegova situacija ostaje nepromijenjena, i dalje je izostavljen iz ekipe s obzirom da nije želio uputiti izvinjenje.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Bordo10, dedo26, Edbh21, FerdinandF, General505, HariTz, KarlMarx, Maestro^^, MiranGlasnic, Nakata, Soli, tuzlanskinacin i 62 gosta.