29.05.2026. BiH - Sjeverna Makedonija
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
29.05.2026. BiH - Sjeverna Makedonija
Ova informacija potvrđena je za makedonski Sportsport, uz dodatak da će izabranici Goce Sedloskog igrati i prijateljsku utakmicu protiv Turske.
Duel između BiH i Sjeverne Makedonije planiran je 29. maja na stadionu Koševu, baš kako je na nedavnoj konferenciji za medije najavio predsjednik Nogometnog saveza BiH Vico Zeljković.
Re: 29.05.2026. BiH - Sjeverna Makedonija
Mislim da će SŠ i momci ući s pravim pristupom protiv Kanade. Slušam Barbareza danas, kaže da bi bilo iznenađenje da prođemo grupu i da se vidi ranking gdje smo mi, a gdje su ostali. Sumnjam ja da će oni i podcijeniti ili precijeniti protivnike.
Više je po meni ovdje problem naše javnosti koja trenutno ne vidi realan kvalitet naših igrača nego ih glorifikuje u euforiji. Mislim imamo kvalitet, ali polako.
Bilo bi tragično da se ne napuni, dobar termin, ispraćaj u Ameriku i nadam se nešto manje cijene ulaznica.
U slucaju lijepog vremena ne sumnjam da nece biti 25k+ ljudi.
Ma raja nije navikla na puno Koševo, pa malo čudno zvuči.
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Upravo. Pogotovo sto je ispracaj pred SP. Mada mislim da nece pretjerivati jer i Vico rece neki dan cilj nam je da dodje sto vise ljudi na Kosevo.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Mozda zvucim preoptimisticno i subjektivno, ali rang lista nije nase realno stanje. Mi smo u punom zamahu, momentum je na nasoj strani, a nas tim je tako skrojen od igraca da svako naredno kolo u ligama mozemo rasti i napredovati, toliko talenta i mladosti koje se tek treba izbrusiti i usmjeriti. To se vidi na terenu, vidi se na pressingu i totalnom fudbalu kojeg igramo, pucamo od snage i time odlicno prikrivamo mane.CAGarfia je napisao/la: ↑07 apr 2026, 18:32Mislim da će SŠ i momci ući s pravim pristupom protiv Kanade. Slušam Barbareza danas, kaže da bi bilo iznenađenje da prođemo grupu i da se vidi ranking gdje smo mi, a gdje su ostali. Sumnjam ja da će oni i podcijeniti ili precijeniti protivnike.
Više je po meni ovdje problem naše javnosti koja trenutno ne vidi realan kvalitet naših igrača nego ih glorifikuje u euforiji. Mislim imamo kvalitet, ali polako.![]()
Mi smo u posljednjih par mjeseci dobili Rumune koji su tad bili cini mi se 49. na rang listi (pali su za 7 mjesta), sa Austrijom u gostima odigrali nerijeseni i zamalo pobijedili (na 24. su mjestu), izbacili Wales u gostima koji su 37. mjesto, a onda i Italiju na 12. mjestu.
I Katar kojeg se ovdje osporava i ismijava je na 55. mjestu (napredovao za 1 mjesto), dok je Kanada na 30. i Švica na 19. ( obje pale za 1 mjesto).
Tako da rang lista tek za godinu dana ce imati smisla za nas, misljenja sam. Nema razloga da se ikoga plasimo, uvijek treba respekt biti prisutan, ali i muda koja nasi momci imaju. Ja sam bas optimistican ovo SP
075 ❤
Ali nigdje zvanicne informacije, zapravo je krenulo s foruma da bi mogli s Makedoncima, onda je ovaj portal objavio, a nakon toga svi ostali.
Ma meni je generalno ta lista bezveze, iako, naravno, mora postojati. Ali nije uopste mjerodavna.Beduin je napisao/la: ↑07 apr 2026, 22:04Mozda zvucim preoptimisticno i subjektivno, ali rang lista nije nase realno stanje. Mi smo u punom zamahu, momentum je na nasoj strani, a nas tim je tako skrojen od igraca da svako naredno kolo u ligama mozemo rasti i napredovati, toliko talenta i mladosti koje se tek treba izbrusiti i usmjeriti. To se vidi na terenu, vidi se na pressingu i totalnom fudbalu kojeg igramo, pucamo od snage i time odlicno prikrivamo mane.CAGarfia je napisao/la: ↑07 apr 2026, 18:32Mislim da će SŠ i momci ući s pravim pristupom protiv Kanade. Slušam Barbareza danas, kaže da bi bilo iznenađenje da prođemo grupu i da se vidi ranking gdje smo mi, a gdje su ostali. Sumnjam ja da će oni i podcijeniti ili precijeniti protivnike.
Više je po meni ovdje problem naše javnosti koja trenutno ne vidi realan kvalitet naših igrača nego ih glorifikuje u euforiji. Mislim imamo kvalitet, ali polako.![]()
Mi smo u posljednjih par mjeseci dobili Rumune koji su tad bili cini mi se 49. na rang listi (pali su za 7 mjesta), sa Austrijom u gostima odigrali nerijeseni i zamalo pobijedili (na 24. su mjestu), izbacili Wales u gostima koji su 37. mjesto, a onda i Italiju na 12. mjestu.
I Katar kojeg se ovdje osporava i ismijava je na 55. mjestu (napredovao za 1 mjesto), dok je Kanada na 30. i Švica na 19. ( obje pale za 1 mjesto).
Tako da rang lista tek za godinu dana ce imati smisla za nas, misljenja sam. Nema razloga da se ikoga plasimo, uvijek treba respekt biti prisutan, ali i muda koja nasi momci imaju. Ja sam bas optimistican ovo SP
Mizacas spadosmo na 74. mjesto, a nikad se dignuti, evo u zadnjih 13 utakmica imamo 2 poraza (Slo prijateljska i Austrija kvale), 6 pobjeda i 5 remija (+ dvije pobjede na penale, ne znam broji li se to). Znaci trebas se porodit da napredujes za 10 mjesta.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, aqarius, Bosanac90, Bosnjo22, CHR, Confiance, Cwirek, dena24, denza, Diadora, DjaniTarik, Edincapitano, EdinjoBos, FerdinandF, Fudo, Godfather, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, Grk1234, guillermo, Homelander, JHam, Kaunas, kouadio, lakilone, leo1946, linethreader, Lokomotifa, marlostanf1eld, Marokanci58, MostarReds22, myself, Nakata, omanovski, Pact1921, perodeformero, RacioEmocionalan, Rauber33, rossonero85, rukometubih23, SanaBosna, Shevko, signalidunapark, StevieG8, tale07, TefalTava, Venom, visarionovich, worchester i 287 gostiju.