Jel to Srbi ne mogu igrati za reprezentaciju?napapijri1987 je napisao/la: ↑07 apr 2026, 21:57Daj bolan prodji nas se. Nikoga ne interesuje taj idiot.ArtemisFowl je napisao/la: ↑07 apr 2026, 21:50Nikola Katić i Ivan Šunjić su igrali za drugu reprezentaciju, a problem je Vladan što je samo htio igrat za Srbiju.
Covjek je rekao da je prirodni smrd i neka ide u smrdiju medju svoje i slavi genocidase.
Svjetsko prvenstvo 2026
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo 2026
-
Edincapitano
- Kontakt:
Nek samo igra dijaspora, vidis sve sto valja da je iz Njemacke,Austrije,Svedske itd.
Osim Dzeke, sve ostalo u 5 deka, bez dijaspore smo nula.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Izgleda da kamp neće biti u St. Louisu. Hvala Bogu.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Retardirani pitari jos uvijek prizeljkuju prirodnog srbina u repci 
naprijed rejal
Ne bi trebali, protjerivanjem istih dva puta svjetsko.ArtemisFowl je napisao/la: ↑07 apr 2026, 22:21Jel to Srbi ne mogu igrati za reprezentaciju?napapijri1987 je napisao/la: ↑07 apr 2026, 21:57Daj bolan prodji nas se. Nikoga ne interesuje taj idiot.ArtemisFowl je napisao/la: ↑07 apr 2026, 21:50Nikola Katić i Ivan Šunjić su igrali za drugu reprezentaciju, a problem je Vladan što je samo htio igrat za Srbiju.
Covjek je rekao da je prirodni smrd i neka ide u smrdiju medju svoje i slavi genocidase.
Mislim da ćemo se više namučiti sa Katarom, a da ćemo Kanadu ugasiti
Nevjerovatno koliko nas potcjenjuju i slave što igraju protiv nas.
Nevjerovatno koliko nas potcjenjuju i slave što igraju protiv nas.
Nikola Katić i Ivan Šunjić za razliku od Vladana Kovačevića nisu javno istupali i moljakali da igraju za Hrvatsku, odnosno Srbiju.ArtemisFowl je napisao/la: ↑07 apr 2026, 21:50Nikola Katić i Ivan Šunjić su igrali za drugu reprezentaciju, a problem je Vladan što je samo htio igrat za Srbiju.
Nikola Katić i Ivan Šunjić su svoje karijere praktički počeli u Hrvatskoj (Nikola vrlo kratko nakon prvih koraka u rodnom mjestu otišao u Neretvanac). Prirodno je i bilo u takvom okruženju odlučiti igrati za Hrvatsku.
Vladan Kovačević je svoju karijeru izgradio u srcu Bosne i Hercegovine i zbog toga što mu je neko u Sarajevu dao priliku da brani i ispuni snove, igrao je redovno za mlade kategorije naše reprezentacije, cimeri i najbolji drugovi su mu bili neki današnji reprezentativci.
On je ipak odlučio da treba da se bori za poziv Srbije.
Sergej Barbarez je bio nakon prvog razgovora, kako sam kaže, očaran Ivanom Šunjićem, načinom na koji isti razmišlja i kakvu želju ima da igra za reprezentaciju. I na samom pristupu u reprezentativnom dresu se vidi kakvi su to karakteri, obojica.
Nismo mi glupi, jasno je svima da su Hrvatima iz BiH snovi u kockastom dresu, Srbima iz BiH je san dres Orlova - odnosno kod 99% njih je tako, ali neki momci nijednom svojom izjavom nisu nipodaštavali zemlju svog porijekla i zbog svoje želje i pristupa su sasvim pravedno zaslužili, a na kraju i opravdali ukazano povjerenje.
Uostalom, kad Sergej tako odluči, nema greške. U ovoj ekipi nema mekušaca.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Nikola i Ivan nisu nikog moljakali, oni JESU igrali za drugu reprezentaciju. Nisu oni jedini, samo sam njih uzeo kao primjer dvostrukih aršina.forgempp je napisao/la: ↑07 apr 2026, 23:21Nikola Katić i Ivan Šunjić za razliku od Vladana Kovačevića nisu javno istupali i moljakali da igraju za Hrvatsku, odnosno Srbiju.ArtemisFowl je napisao/la: ↑07 apr 2026, 21:50Nikola Katić i Ivan Šunjić su igrali za drugu reprezentaciju, a problem je Vladan što je samo htio igrat za Srbiju.
Nikola Katić i Ivan Šunjić su svoje karijere praktički počeli u Hrvatskoj (Nikola vrlo kratko nakon prvih koraka u rodnom mjestu otišao u Neretvanac). Prirodno je i bilo u takvom okruženju odlučiti igrati za Hrvatsku.
Vladan Kovačević je svoju karijeru izgradio u srcu Bosne i Hercegovine i zbog toga što mu je neko u Sarajevu dao priliku da brani i ispuni snove, igrao je redovno za mlade kategorije naše reprezentacije, cimeri i najbolji drugovi su mu bili neki današnji reprezentativci.
Sergej Barbarez je bio nakon prvog razgovora, kako sam kaže, očaran Ivanom Šunjićem, načinom na koji isti razmišlja i kakvu želju ima da igra za reprezentaciju. I na samom pristupu u reprezentativnom dresu se vidi kakvi su to karakteri, obojica.
Nismo mi glupi, jasno je svima da su Hrvatima iz BiH snovi u kockastom dresu, Srbima iz BiH je san dres Orlova - odnosno kod 99% njih je tako, ali neki momci nijednom svojom izjavom nisu nipodaštavali zemlju svog porijekla i zbog svoje želje i pristupa su sasvim pravedno zaslužili, a na kraju i opravdali ukazano povjerenje.
Uostalom, kad Sergej tako odluči, nema greške. U ovoj ekipi nema mekušaca.![]()
Navedite jednu izjavu Vladanovu gdje je naglasio da ne želi igrati za Bosnu, da to nije njegova zemlja i sl. i riješit ćemo ovu raspravu.
ArtemisFowl je napisao/la: ↑07 apr 2026, 23:28Nikola i Ivan nisu nikog moljakali, oni JESU igrali za drugu reprezentaciju. Nisu oni jedini, samo sam njih uzeo kao primjer dvostrukih aršina.forgempp je napisao/la: ↑07 apr 2026, 23:21Nikola Katić i Ivan Šunjić za razliku od Vladana Kovačevića nisu javno istupali i moljakali da igraju za Hrvatsku, odnosno Srbiju.ArtemisFowl je napisao/la: ↑07 apr 2026, 21:50Nikola Katić i Ivan Šunjić su igrali za drugu reprezentaciju, a problem je Vladan što je samo htio igrat za Srbiju.
Navedite jednu izjavu Vladanovu gdje je naglasio da ne želi igrati za Bosnu, da to nije njegova zemlja i sl. i riješit ćemo ovu raspravu.
Mogu da kažem da to još uvijek nije zatvorena tema. S moje strane ću dati sve od sebe da jednog dana obučem dres Srbije. Da li će se to ostvariti ili ne, nije na meni. Dat ću sve od sebe, kao i ljudi koji rade oko mene. Da li ću ga obući, to će budućnost da pokaže", rekao je Kovačević
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Volio bih iskopati postove gdje sam medju prvima i rijetkima ovdje forsirao to misljenje prije dolaska Barbareza i kad su nas derali svi levati koji igraju fudbala, da bez jake dijaspore nema jake repke BiH. Isto je bilo i u zlatnom periodu naseg fudbala kad smo se prvi put kvalifikovali (pa i oni silni barazi) gdje su nam mahom udarne sile bile iz dijaspore. Cim se pocelo pozivati dosta domacih igraca i ocekivati od njih nesto, dobili smo NISTA.Edincapitano je napisao/la: ↑07 apr 2026, 22:33Nek samo igra dijaspora, vidis sve sto valja da je iz Njemacke,Austrije,Svedske itd.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- invincible1921
- Kontakt:
Jel moguce da se raspravlja o prirodnom poCetniku vladanu..kakav manjak samoposovanja kod nekih ...nevjerovatno zaista
=\_1921_/=
Hvala Bogu imamo ovaj SS koji ima dostojanstvo. Kate Baraba protiv Holandije pola ekipe kasnilo, što govori na kakav pristup se bilo naviklo. Tada su morali povući neke crte. Tražili smo da igraju oni koji žele, dobili smo to, one koji trče makar i gubili, dobili smo i to. Nećemo nikoga moliti da igra. Vraćam onih koji su nas odbili, poslali bi veoma lošu poruku i narušilo red koji je uspostavljen. Samo ovako nastaviti
Taman čovjek pogleda sve na yt i izađu novi intervju 
- PeppermintSA
- Kontakt:
Mnogo toga napisanog stoji, ali isto tako ne smijemo zaboraviti da je Vladan 3 ili 4 puta bio na okupljanjima A reprezentacije, cak i nakon sto je otisao vani. Da je isao na turneje prijateljskih utakmica na kojima bi od 24 pozvana igraca, 23 dobili minute - svi osim njega. Htjeli priznati ili ne, u jednom trenutku je bio potpuno degradiran i stoga se vise nije htio odazivati. Mozda bih ja prvi isto reagovao. Tada je krenuo s pricom da hoce da brani za Srbiju, sto mi je od starta djelovalo kao inacenje.forgempp je napisao/la: ↑07 apr 2026, 23:21Nikola Katić i Ivan Šunjić za razliku od Vladana Kovačevića nisu javno istupali i moljakali da igraju za Hrvatsku, odnosno Srbiju.ArtemisFowl je napisao/la: ↑07 apr 2026, 21:50Nikola Katić i Ivan Šunjić su igrali za drugu reprezentaciju, a problem je Vladan što je samo htio igrat za Srbiju.
Od Vladana praviti nekakvog cetnika je smijesno. Momak je kulturan, vaspitan, niko nikad nije imao ruzne rijeci protiv njega. U Sarajevu - i klubu i gradu su ga svi voljela upravo iz tog razloga.
Da li mislim da treba biti sada pozvan u reprezentaciju? Ne. Cisto zato sto smatram da nam te treba nova tura drame i histerije pred jos jedno Svjetsko prvenstvo. Ne treba nam jos jedan slucaj TS Susic. Meni je samo zao sto neki raniji strucni stabovi nisu imali vise sluha i postovanja prema igracu, jer bi sve ovo izbjegli i danas bi Vladan bio, uz Vasilja, jedna od dvije opcije na golu.

Suze Ivayla!
I dalje tvrdim da je selektorcina za Barbareza.
Dosli smo na prag pod Ivaylom.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ako hoćete biti pošteni, priznat ćete da je Vladan degradiran.
Imate i njegove intervjue kad je tvrdio da će braniti za BiH.
Jeste, njegovo inaćenje je naopako, apsolutno.
Ali Srbenda i četničina nije, apsolutno. Tolika je četničina da je pasoš Srbije izvadio tek kad je imao 23-24 godine, toliko o tome da se smatrao Srbinom ranije.
Imamo DOSLOVNO istu situaciju sad, samo ljude boli ona stvar za to.
Sergej Ignatkov je, dok je igrao za Zrinjski, bio redovan član omladinskih selekcija. Lako provjerivo, sa dva klika.
Kada je prešao u Sarajevo, prekrižen je od strane U-19 selektora Dubravka Orlovića, apsolutno nikad više nije dobio poziv.
Dubravko Orlović je ljudski otpad, na njegovoj poziciji su igrali igrači koji mu do koljena nisu.
Šta se dešava? Javila se Ukrajina, Ignatkov će igrati za U-21 Ukrajine.
Nebitan je Ignatkov, a nebitan je i Kovačević, ali ne može se teretiti samo pojedince, bez da se temeljne probleme riješi.
Da je Kovačević debitovao kad je trebao debitovati, da Orlović nije otpad koji ima na selektorskom mjestu slobodu da ispunjava seljačke ambicije Beusa i Zrinjskog, mi o ovome ne bi danas pričali.
Imate i njegove intervjue kad je tvrdio da će braniti za BiH.
Jeste, njegovo inaćenje je naopako, apsolutno.
Ali Srbenda i četničina nije, apsolutno. Tolika je četničina da je pasoš Srbije izvadio tek kad je imao 23-24 godine, toliko o tome da se smatrao Srbinom ranije.
Imamo DOSLOVNO istu situaciju sad, samo ljude boli ona stvar za to.
Sergej Ignatkov je, dok je igrao za Zrinjski, bio redovan član omladinskih selekcija. Lako provjerivo, sa dva klika.
Kada je prešao u Sarajevo, prekrižen je od strane U-19 selektora Dubravka Orlovića, apsolutno nikad više nije dobio poziv.
Dubravko Orlović je ljudski otpad, na njegovoj poziciji su igrali igrači koji mu do koljena nisu.
Šta se dešava? Javila se Ukrajina, Ignatkov će igrati za U-21 Ukrajine.
Nebitan je Ignatkov, a nebitan je i Kovačević, ali ne može se teretiti samo pojedince, bez da se temeljne probleme riješi.
Da je Kovačević debitovao kad je trebao debitovati, da Orlović nije otpad koji ima na selektorskom mjestu slobodu da ispunjava seljačke ambicije Beusa i Zrinjskog, mi o ovome ne bi danas pričali.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Nevažno je to četnik ili ne,slažem se i ja da se olako to koristi. Činjenica je da se, bez obzira na pozadinu, čovjek javno deklarisao da želi da igra za Srbiju,i ne samo to ,već se i ako ne može da igra za njih još uvijek bori i sanja o tome. Nakon toga svako insistiranje ili predlaganje da on bude dio reprezentacije BiH ikad u budućnosti je besmisleno.PeppermintSA je napisao/la: ↑08 apr 2026, 00:16
Mnogo toga napisanog stoji, ali isto tako ne smijemo zaboraviti da je Vladan 3 ili 4 puta bio na okupljanjima A reprezentacije, cak i nakon sto je otisao vani. Da je isao na turneje prijateljskih utakmica na kojima bi od 24 pozvana igraca, 23 dobili minute - svi osim njega. Htjeli priznati ili ne, u jednom trenutku je bio potpuno degradiran i stoga se vise nije htio odazivati. Mozda bih ja prvi isto reagovao. Tada je krenuo s pricom da hoce da brani za Srbiju, sto mi je od starta djelovalo kao inacenje.
Od Vladana praviti nekakvog cetnika je smijesno. Momak je kulturan, vaspitan, niko nikad nije imao ruzne rijeci protiv njega. U Sarajevu - i klubu i gradu su ga svi voljela upravo iz tog razloga.
Da li mislim da treba biti sada pozvan u reprezentaciju? Ne. Cisto zato sto smatram da nam te treba nova tura drame i histerije pred jos jedno Svjetsko prvenstvo. Ne treba nam jos jedan slucaj TS Susic. Meni je samo zao sto neki raniji strucni stabovi nisu imali vise sluha i postovanja prema igracu, jer bi sve ovo izbjegli i danas bi Vladan bio, uz Vasilja, jedna od dvije opcije na golu.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Strašno degradiran,pozivan u A tim iz Sarajeva sa 20 godina.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑08 apr 2026, 00:31Ako hoćete biti pošteni, priznat ćete da je Vladan degradiran.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Ko god želi dobro našoj Bosni mora učiniti sve da se nikada više u budućnosti nijedan sarajevski mahalaš pita o bilo čemu u savezu jer oni samo gledaju kako gurnuti klupskog igrača u reprezentaciju, kako se utaliti i to je sve.
Trening kamp u Zenici, nacionalni stadion u Zenici, selektor iz Mostara, zgradu saveza neka izmjeste u Banja Luku i promjeniti statut da KS nema nijednog predstavnika u savezu. Ako želimo dobro Bosni i Hercegovini.
Trening kamp u Zenici, nacionalni stadion u Zenici, selektor iz Mostara, zgradu saveza neka izmjeste u Banja Luku i promjeniti statut da KS nema nijednog predstavnika u savezu. Ako želimo dobro Bosni i Hercegovini.
BRATSTVO GRAČANiCA
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAGarfia, JHam, KrajinaKing, MostarReds22 i 32 gosta.