Pavlović jedan od boljih u drugom poluvremenu. Prvo je bio potanak.CrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑07 apr 2026, 22:57Neuer beton, sve je odbranio
Upamecano klasika najgori kad najvise treba
Pavlovic 0 bodova
Nonsalantno, trebalo je biti 1:4 najmanje ali eto...
FC Bayern München
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Tanak je bio prvo poluvrijeme skroz. Steta ove nonsalancije u napadu na kraju, morali smo jos jedan zabiti.Omerbavarac je napisao/la: ↑07 apr 2026, 23:04Na ovo sam se morao osvrnuti, nadam se da je ispred ove nule zaboravljena jedinica jer cu u suprotnom imati misljenje da se ovaj derbi gledao preko sofascore aplikacije.
Cestitam 
Bit ce yebeno u Minhenu. Dobili ste i armiju drugih navijaca, samo im pertle vire iz guzova vam
al je red da ovdje cestitam.
Ovo su prave utakmice.
Bit ce yebeno u Minhenu. Dobili ste i armiju drugih navijaca, samo im pertle vire iz guzova vam
Ovo su prave utakmice.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- Omerbavarac
- Kontakt:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Dobro je sljedeća utakmica za 8 dana, dan više odmora za Kanea. Da je on samo malo ranije došao u Bayern, yeba mu Tottenham obitelj
Mislis na culese koji vole bayernovu kobasu?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Mnogo promašaja sa obje strane, a najteže one Gnabrija i Upe. Ovako nešto sam i očekivao uz još jedan gol u njihovoj mreži. Da dadoše bio bi dibar za par desetina. U Minkenu ima da ih mlatnemo po ušima, najmanje 2 razlike.
Train je jedini normalan madridista. Treba ga banovat. 
Sta si gledo brate mili ako ti je Pavlovic 0.. Covjek uz Neuera i Olisea nas najbolji igrac veceras.CrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑07 apr 2026, 22:57Neuer beton, sve je odbranio
Upamecano klasika najgori kad najvise treba
Pavlovic 0 bodova
Nonsalantno, trebalo je biti 1:4 najmanje ali eto...
Kad sam vidio onaj promašaj Viniciusa nakon kiksa Upamecana znao sam ćemo pobjediti.
Neuer uz par loših ispucavnja je bio mačka na golu ovakav Manu nam treba.
Sad ih idemo dotući u Minhenu.
Neuer uz par loših ispucavnja je bio mačka na golu ovakav Manu nam treba.
Sad ih idemo dotući u Minhenu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Iskreno pomiješana osjećanja, svaka pobjeda je naravno dobra, ali u ovakvim dvomecima jedan gol nije velika prednost, pogotovo sto smo na 0:2 imali taj momentum na našoj strani i mogli možda i riješiti sve.
Prelagano su nam nekako dolazili do gola, u situacijama kad je u nas lopta iz lošeg pasa dodju u situaciji 2v2, dok mi iz naših kontra nismo uspijevali ni šuta uputiti. Da je bilo samo malo vise pribranosti rezultat je mogao biti i povoljniji, nudili su nam se.
Ovako je sve jos uvijek otvoreno, moramo kuci odigrati jos bolje ako želimo proći dalje, jer se ni Real sigurno nece predati.
Prelagano su nam nekako dolazili do gola, u situacijama kad je u nas lopta iz lošeg pasa dodju u situaciji 2v2, dok mi iz naših kontra nismo uspijevali ni šuta uputiti. Da je bilo samo malo vise pribranosti rezultat je mogao biti i povoljniji, nudili su nam se.
Ovako je sve jos uvijek otvoreno, moramo kuci odigrati jos bolje ako želimo proći dalje, jer se ni Real sigurno nece predati.
Dobro nam je ekipa odigrala, u većem dijelu susreta jako dobro. Pogodilo se u pravo vrijeme. A i bitno je na Bernabeu pogodit 2X. Petljalo se ponekad u napadu, pa smo mogli i više zabiti, ali mali broj ekipa kada primi gol, kojim Real na svom stadionu smanji rezultat, uspije do kraja održati prednost i ipak dobiti utakmicu na Bernabeu. Tamo kada primiš gol, onda si pod apsolutnim pritiskom. Neuer, Olise i Pavlović su odigrali fenomenalne utakmice i drugi skoro svi dobri. Ne bi previše ni odbranu kritikovao, ono jedno se Upi ne bi smjelo desiti, ali sreća na kraju. Kući nema opuštanja, ali s ovako dobrom igrom, pa kući i sigurnijom i kroz svih 90 minuta, trebalo bi se proći.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
PObjeda ni u jednom momentu nije dosla u pitanje.
Real se nudio samo tako, i ono na kraju se moralo dati barem jedan go
Sto se tice njihovih prilika , napisao sam na pocetku da samo trojica mogu dati go i tako je i bilo
Realno prevelik su kvalitet vini i mbpace na rupe u odbrani bayerna.
Ako jhedan freiburg utrpa dva komada, kako nece real.
Jako jako je losa odbrana bayerna
Real se nudio samo tako, i ono na kraju se moralo dati barem jedan go
Sto se tice njihovih prilika , napisao sam na pocetku da samo trojica mogu dati go i tako je i bilo
Realno prevelik su kvalitet vini i mbpace na rupe u odbrani bayerna.
Ako jhedan freiburg utrpa dva komada, kako nece real.
Jako jako je losa odbrana bayerna
Najgori ubjedljivo Rupamecano ovaj lik je za izučavanja.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Napokon smo ih dobili, posebno nakon toliko godina na Santiago Bernabeuu, mislim da je najbitnije sto smo probili led i da cemo u Minhenu ipak pokazati da smo kvalitetnija ekipa ove sezone. Jedini nas minus kao i uvijek je to sto zaposljavamo Upamecana.
Sa odbranom Bayerna se mora živjeti, to više nije do samih igrača nego do sistema. Jel tako šljivo
Niti mi možemo puno pasti za 8 dana, a ni oni porasti.
Biće gusto u revanšu.
Niti mi možemo puno pasti za 8 dana, a ni oni porasti.
Biće gusto u revanšu.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- Omerbavarac
- Kontakt:
Neuer je veceras osigurao dodatnu godinu ugovora sa kojim ce oboriti odredjene rekorde a vjerujem da je to i njemu cilj tako da na kraju imamo rijesenu jedinicu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Šta ste vi gledali pa pljujete Aleksa. Realno Kane je bio loš, unatoč golu, jer nije ni trčao niti je pravio probleme, za razliku od Diaza, koji je mogao više, ali nije bio loš unatoč golu. Izmjene tanko i Upa najtanje, ali tek nakon primljenog gola. Ne mogu se oteti dojmu da ga ne bi primili da je Laimer igrao 

Nevjerovatni su tita mi.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Koliko vidim jedan lik "pljuje" Pavlovića i isto tako Laimera.
Zanemarljiva statistika
Zanemarljiva statistika
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.