Ne opravdavam vrijedjanje porodice, ali neka se zapita zbog cega je uopste dosao u situaciju da ga vrijedjaju.akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 23:52to je malo preteska konstatacija
[url] https://sportske. ba/clanak/odbio-reprezentaciju-bih-u-hajduk-stigao-na-posudbu-iz-glasgow-rangersa/ [/url]
sad je popularno svrsavati na Katica, uz puno pravo, ali jedan je odabrao BiH ispred Svedske, a jedan nas je vise puta odbijao zbog Hrvatske pa smo mu zaboravili, pa zasto ne bi i Anelu istoSvojevremeno se nalazio u kombinacijama za reprezentaciju BiH, ali je stasiti Hercegovac korektno stavio do znanja da ga zanima isključivo igranje za Hrvatsku i da će čekati poziv ‘’vatrenih’’
prestao je igrati za reprezentaciju zbog vrijedjanja porodice, ne podnosi svako isto te stvari
Nikola Katić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Nikola Katić
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
19vendetta87
- Kontakt:
Nije on prestao igrati za reprezentaciju, nego je odstranjen iz iste, zbog bezobrazluka kod 4 zadnja selektora.akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 23:52
prestao je igrati za reprezentaciju zbog vrijedjanja porodice, ne podnosi svako isto te stvari
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nije tačno.akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 23:52sad je popularno svrsavati na Katica, uz puno pravo, ali jedan je odabrao BiH ispred Svedske, a jedan nas je vise puta odbijao zbog Hrvatske pa smo mu zaboravili, pa zasto ne bi i Anelu isto
Prvo provjeri zbog čega se uopšte došlo u ovakvu situaciju i šta je prethodilo ovome.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Prvo je on uradio soft delete pa je onda Spaha factory reset uradio i obrisao ga skroz za skroz.19vendetta87 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 23:55Nije on prestao igrati za reprezentaciju, nego je odstranjen iz iste, zbog bezobrazluka kod 4 zadnja selektora.akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 23:52
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
Marokanci58
- Kontakt:
Kakva je ovo braritna i ljudina, vole te majstore i Bosna i Hrvatska. Komandos!
BRATSTVO GRAČANiCA
Pricaju i da mu je Spaha trazio da promjeni menadzera i neku vrstu reketa, ako hoce igrati. Da Anel na to nije pristajao nikako i da je pukla tikva, koja se poslije obojila sa tim kao da ne zeli igrati za BiH, a jedini je koji je imao mjesto u Svedskoj reprezentaciji i rekao NE radi igranja za BiH, bez ikakvih uslova. Sve se ispeglalo sa tim da mu se hebe porodica, jer mu je zena valjda Srpkinja. Pa, kao izdao je BiH.HariTz je napisao/la: ↑06 apr 2026, 23:57Nije tačno.akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 23:52sad je popularno svrsavati na Katica, uz puno pravo, ali jedan je odabrao BiH ispred Svedske, a jedan nas je vise puta odbijao zbog Hrvatske pa smo mu zaboravili, pa zasto ne bi i Anelu isto
Prvo provjeri zbog čega se uopšte došlo u ovakvu situaciju i šta je prethodilo ovome.
Ma ne vjerujem to za menadzera. Da je to u pitanju, kao da se ne bi oglasio Ahmedhodzic odmah i skinuo pritisak sa sebe. Sam pao, sam se ubio. Sad nek navija preko TV-a.Leotar je napisao/la: ↑08 apr 2026, 09:17Pricaju i da mu je Spaha trazio da promjeni menadzera i neku vrstu reketa, ako hoce igrati. Da Anel na to nije pristajao nikako i da je pukla tikva, koja se poslije obojila sa tim kao da ne zeli igrati za BiH, a jedini je koji je imao mjesto u Svedskoj reprezentaciji i rekao NE radi igranja za BiH, bez ikakvih uslova. Sve se ispeglalo sa tim da mu se hebe porodica, jer mu je zena valjda Srpkinja. Pa, kao izdao je BiH.HariTz je napisao/la: ↑06 apr 2026, 23:57Nije tačno.akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 23:52sad je popularno svrsavati na Katica, uz puno pravo, ali jedan je odabrao BiH ispred Svedske, a jedan nas je vise puta odbijao zbog Hrvatske pa smo mu zaboravili, pa zasto ne bi i Anelu isto
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
E jeste dosadni sa nebitnim likom, nit će igrati za BiH nit nam treba...
Momak nije konfliktan, nikada ni u jednom klubu nije imao problem. Sa druge strane imas tip igraca koji je uvijek imao problem zbog svog bahatog ponasanja gdje god je igrao, cak i onu optuznicu za namjestanje utakmica u Rusiji.DamirT je napisao/la: ↑08 apr 2026, 09:19Ma ne vjerujem to za menadzera. Da je to u pitanju, kao da se ne bi oglasio Ahmedhodzic odmah i skinuo pritisak sa sebe. Sam pao, sam se ubio. Sad nek navija preko TV-a.Leotar je napisao/la: ↑08 apr 2026, 09:17Pricaju i da mu je Spaha trazio da promjeni menadzera i neku vrstu reketa, ako hoce igrati. Da Anel na to nije pristajao nikako i da je pukla tikva, koja se poslije obojila sa tim kao da ne zeli igrati za BiH, a jedini je koji je imao mjesto u Svedskoj reprezentaciji i rekao NE radi igranja za BiH, bez ikakvih uslova. Sve se ispeglalo sa tim da mu se hebe porodica, jer mu je zena valjda Srpkinja. Pa, kao izdao je BiH.
Čuj momak nije konfliktan samo što se izbo sa ocem nije, daj pusti te šuplje sa svakim selektorom konflikt imao...Leotar je napisao/la: ↑08 apr 2026, 09:30Momak nije konfliktan, nikada ni u jednom klubu nije imao problem. Sa druge strane imas tip igraca koji je uvijek imao problem zbog svog bahatog ponasanja gdje god je igrao, cak i onu optuznicu za namjestanje utakmica u Rusiji.DamirT je napisao/la: ↑08 apr 2026, 09:19Ma ne vjerujem to za menadzera. Da je to u pitanju, kao da se ne bi oglasio Ahmedhodzic odmah i skinuo pritisak sa sebe. Sam pao, sam se ubio. Sad nek navija preko TV-a.Leotar je napisao/la: ↑08 apr 2026, 09:17
Pricaju i da mu je Spaha trazio da promjeni menadzera i neku vrstu reketa, ako hoce igrati. Da Anel na to nije pristajao nikako i da je pukla tikva, koja se poslije obojila sa tim kao da ne zeli igrati za BiH, a jedini je koji je imao mjesto u Svedskoj reprezentaciji i rekao NE radi igranja za BiH, bez ikakvih uslova. Sve se ispeglalo sa tim da mu se hebe porodica, jer mu je zena valjda Srpkinja. Pa, kao izdao je BiH.
Pa nije budala da suti na nesto sto nije istina. Jos sebi syebao karijeru u reprezentaciji.Leotar je napisao/la: ↑08 apr 2026, 09:30Momak nije konfliktan, nikada ni u jednom klubu nije imao problem. Sa druge strane imas tip igraca koji je uvijek imao problem zbog svog bahatog ponasanja gdje god je igrao, cak i onu optuznicu za namjestanje utakmica u Rusiji.DamirT je napisao/la: ↑08 apr 2026, 09:19Ma ne vjerujem to za menadzera. Da je to u pitanju, kao da se ne bi oglasio Ahmedhodzic odmah i skinuo pritisak sa sebe. Sam pao, sam se ubio. Sad nek navija preko TV-a.Leotar je napisao/la: ↑08 apr 2026, 09:17
Pricaju i da mu je Spaha trazio da promjeni menadzera i neku vrstu reketa, ako hoce igrati. Da Anel na to nije pristajao nikako i da je pukla tikva, koja se poslije obojila sa tim kao da ne zeli igrati za BiH, a jedini je koji je imao mjesto u Svedskoj reprezentaciji i rekao NE radi igranja za BiH, bez ikakvih uslova. Sve se ispeglalo sa tim da mu se hebe porodica, jer mu je zena valjda Srpkinja. Pa, kao izdao je BiH.
A to da nije konfliktan, Boga mi ne bi se bas slozio. Samo vidjeti sta je selektorima radio, pa lazirao povrede. Pusti ba, nije ni njegovo maslo za Ramazana.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kako malo pomalo opet pocinju teorije zavjere isplivavati i perfidno optuzivati Spahu jer valjda nihe popularno Sergeja sada pljucati. Koje prokletstvo lezi u glavama nekih navijaca BiH. Za puno manje stvari je Dalic ispalio Rebica i Livaju i niko nije imao dodatne komentare.Anel je tempirana bomba u ekipi i samo bi najveci neprijatelj reprezentacije pozelio takav slucaj u svlacionici na SP. Osim toga ja jos nisam procitao ni da se covjek ispricao i stavio na raspolaganje. Zadnje sto sam za njega cuo je da je on stavio BiH na pocek. Da li je pocek reprezentacije kanceliran ili jos vazi?
Ma to su botovi iz drugi država, sa ciljem ljuljanja atmosfere i stvaranjem konflikata. Pa to rade gdje god napredak ostvarimo cilj je poljuljati isto...dubrovnik je napisao/la: ↑08 apr 2026, 10:15Kako malo pomalo opet pocinju teorije zavjere isplivavati i perfidno optuzivati Spahu jer valjda nihe popularno Sergeja sada pljucati. Koje prokletstvo lezi u glavama nekih navijaca BiH. Za puno manje stvari je Dalic ispalio Rebica i Livaju i niko nije imao dodatne komentare.Anel je tempirana bomba u ekipi i samo bi najveci neprijatelj reprezentacije pozelio takav slucaj u svlacionici na SP. Osim toga ja jos nisam procitao ni da se covjek ispricao i stavio na raspolaganje. Zadnje sto sam za njega cuo je da je on stavio BiH na pocek. Da li je pocek reprezentacije kanceliran ili jos vazi?
-
Sindikat12
- Kontakt:
Imaju informacije da bi se rado vratio ali su 4 problema koja ga koce, 2 od toga su debelo najveca. Spaha ga ne zeli ni pod razno i zbog igraca jer bi se atmosfera populjala zestoko. Dok je Spaha tu Anel je bivsi.dubrovnik je napisao/la: ↑08 apr 2026, 10:15Kako malo pomalo opet pocinju teorije zavjere isplivavati i perfidno optuzivati Spahu jer valjda nihe popularno Sergeja sada pljucati. Koje prokletstvo lezi u glavama nekih navijaca BiH. Za puno manje stvari je Dalic ispalio Rebica i Livaju i niko nije imao dodatne komentare.Anel je tempirana bomba u ekipi i samo bi najveci neprijatelj reprezentacije pozelio takav slucaj u svlacionici na SP. Osim toga ja jos nisam procitao ni da se covjek ispricao i stavio na raspolaganje. Zadnje sto sam za njega cuo je da je on stavio BiH na pocek. Da li je pocek reprezentacije kanceliran ili jos vazi?
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Fakat cirkus. Zamisli, tražio mu promjenu menadžera. Mislim, ako se to priča, pa neće ovaj nikad više prići stadionu gdje igra reprezentacija. I ne treba.dubrovnik je napisao/la: ↑08 apr 2026, 10:15Kako malo pomalo opet pocinju teorije zavjere isplivavati i perfidno optuzivati Spahu jer valjda nihe popularno Sergeja sada pljucati. Koje prokletstvo lezi u glavama nekih navijaca BiH. Za puno manje stvari je Dalic ispalio Rebica i Livaju i niko nije imao dodatne komentare.Anel je tempirana bomba u ekipi i samo bi najveci neprijatelj reprezentacije pozelio takav slucaj u svlacionici na SP. Osim toga ja jos nisam procitao ni da se covjek ispricao i stavio na raspolaganje. Zadnje sto sam za njega cuo je da je on stavio BiH na pocek. Da li je pocek reprezentacije kanceliran ili jos vazi?
A sto se Emira tice nije on problem nego rjesenje. Problem je sto nekolicina uopce razmatra mogucnost Anelovog povratka za SP. Spaha je rijesenje problema za reprezentaciju BiH. Za ovaj uspjeh zasluzan je koliko i Sergej tako da je ocito da je on Penicilin za sve viruse koji su Bosnu mucili u proslosti. Sreca pa je za sada Spaha tu da bude brana od samodestrukcije koja je toliko tipicna za Bosance.Sindikat12 je napisao/la: ↑08 apr 2026, 10:43Imaju informacije da bi se rado vratio ali su 4 problema koja ga koce, 2 od toga su debelo najveca. Spaha ga ne zeli ni pod razno i zbog igraca jer bi se atmosfera populjala zestoko. Dok je Spaha tu Anel je bivsi.dubrovnik je napisao/la: ↑08 apr 2026, 10:15Kako malo pomalo opet pocinju teorije zavjere isplivavati i perfidno optuzivati Spahu jer valjda nihe popularno Sergeja sada pljucati. Koje prokletstvo lezi u glavama nekih navijaca BiH. Za puno manje stvari je Dalic ispalio Rebica i Livaju i niko nije imao dodatne komentare.Anel je tempirana bomba u ekipi i samo bi najveci neprijatelj reprezentacije pozelio takav slucaj u svlacionici na SP. Osim toga ja jos nisam procitao ni da se covjek ispricao i stavio na raspolaganje. Zadnje sto sam za njega cuo je da je on stavio BiH na pocek. Da li je pocek reprezentacije kanceliran ili jos vazi?
Ili visak vremena jednostavno, naci cemo mi nesto, slavilo se dugo, sta sad? @dubrovnik - samodestrukcija, prava rijec. Hipoteticki da ovaj forum ne postoji koliko manje bi imali prostor za manevar glupostimaIceplayer je napisao/la: ↑08 apr 2026, 10:21Ma to su botovi iz drugi država, sa ciljem ljuljanja atmosfere i stvaranjem konflikata. Pa to rade gdje god napredak ostvarimo cilj je poljuljati isto...dubrovnik je napisao/la: ↑08 apr 2026, 10:15Kako malo pomalo opet pocinju teorije zavjere isplivavati i perfidno optuzivati Spahu jer valjda nihe popularno Sergeja sada pljucati. Koje prokletstvo lezi u glavama nekih navijaca BiH. Za puno manje stvari je Dalic ispalio Rebica i Livaju i niko nije imao dodatne komentare.Anel je tempirana bomba u ekipi i samo bi najveci neprijatelj reprezentacije pozelio takav slucaj u svlacionici na SP. Osim toga ja jos nisam procitao ni da se covjek ispricao i stavio na raspolaganje. Zadnje sto sam za njega cuo je da je on stavio BiH na pocek. Da li je pocek reprezentacije kanceliran ili jos vazi?
Walk on
Super samo neka ne prilazi, svakako je više kući trčao nego za reprezentaciju...izdzezveubrazil je napisao/la: ↑08 apr 2026, 10:44Fakat cirkus. Zamisli, tražio mu promjenu menadžera. Mislim, ako se to priča, pa neće ovaj nikad više prići stadionu gdje igra reprezentacija. I ne treba.dubrovnik je napisao/la: ↑08 apr 2026, 10:15Kako malo pomalo opet pocinju teorije zavjere isplivavati i perfidno optuzivati Spahu jer valjda nihe popularno Sergeja sada pljucati. Koje prokletstvo lezi u glavama nekih navijaca BiH. Za puno manje stvari je Dalic ispalio Rebica i Livaju i niko nije imao dodatne komentare.Anel je tempirana bomba u ekipi i samo bi najveci neprijatelj reprezentacije pozelio takav slucaj u svlacionici na SP. Osim toga ja jos nisam procitao ni da se covjek ispricao i stavio na raspolaganje. Zadnje sto sam za njega cuo je da je on stavio BiH na pocek. Da li je pocek reprezentacije kanceliran ili jos vazi?
Bravodubrovnik je napisao/la: ↑08 apr 2026, 10:15
A sto se Emira tice nije on problem nego rjesenje. Problem je sto nekolicina uopce razmatra mogucnost Anelovog povratka za SP. Spaha je rijesenje problema za reprezentaciju BiH. Za ovaj uspjeh zasluzan je koliko i Sergej tako da je ocito da je on Penicilin za sve viruse koji su Bosnu mucili u proslosti. Sreca pa je za sada Spaha tu da bude brana od samodestrukcije koja je toliko tipicna za Bosance.
Shvatam ja ove moraliste koji bi prebacivali krivicu na nekoga drugog ili trećeg, ima ih na svim mogućim temama.
Anel Ahmedhodžić je jasna priča, najjasnija ikada. Dečko je jednostavno pomislio da je neki autoritet, da može da radi što mu je volja, posebno jer smo tada imali loše rezultate, sve je bilo na ivici pucanja i on je tu pokušao da glumi neku igračinu.
Dobio je ono što ga sleduje i ta priča se treba zatvoriti. Ono što on treba da uradi jeste izvinjenje, prvo saigračima pa onda stručnom štabu i navijačima i da onda očekuje poziv za sljedeće kvalifikacije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Chevalier, Goalgetter, Google [Bot], invincible1921, Iobit, Micron, MiranGlasnic, perun, Sveti i 84 gosta.