Re: Champions League 2025/26
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
- Wilshere10
- Kontakt:
Re: Re: Champions League 2025/26
Cestitke Arsenalu i Bayernu na prolasku u SF. Skroz ocekivano. 
Dosao samo da cestitam navijacima Bayerna i mojim Gunnerima na sinocnjim pobjedama 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nisam se ja nicemu ponadao, znam da je svejedno ko ce suditi. Ti se malo trebas zapitati sto se radujes necijoj povredi ligamenata.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Btw Olise > Yamal. I po statistici ove sezone, i po eye testu. Nazalost, ne igra u Barceloni pa nema PR.
Vini kad poraste želi da bude Olise a Mbape Kane.
Vidi se tek sad koliko je značilo završiti prvi i drugi u grupnoj fazi. Uzvrat kod kuće, bez pritiska.
Da je kojim slučajem Real pobijedio u Minhenu uz jedan gol razlike, već bi Frankovci otpisali protivnika, a ovako sami sebe tješe da ništa nije gotovo, zaboravljajući da posljednja tri dvomeča sa Bayernom su isključivo dobijali na prednost domaćeg terena i onaj haos koji prave zadnjih 15 minuta, a to im sinoć baš nikako nije uspjelo
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Mogu oni uvijek povesti sudiju sa sobom, ili da sudija bude uslikan sa njihovom kesom pri izlasku iz svlacionice.coelho41 je napisao/la: ↑08 apr 2026, 10:04Vidi se tek sad koliko je značilo završiti prvi i drugi u grupnoj fazi. Uzvrat kod kuće, bez pritiska.![]()
Da je kojim slučajem Real pobijedio u Minhenu uz jedan gol razlike, već bi Frankovci otpisali protivnika, a ovako sami sebe tješe da ništa nije gotovo, zaboravljajući da posljednja tri dvomeča sa Bayernom su isključivo dobijali na prednost domaćeg terena i onaj haos koji prave zadnjih 15 minuta, a to im sinoć baš nikako nije uspjelo![]()
Nadam se rutinskoj pobjedi Baye u MinKenu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
I pored VARa sinoc dvije greske, crveni tahu i penal nad oliseom, neshvatljivo je da pored tolike tehnologije i dalje imamo velike propuste.
Zadnja tri dvomeca Real je dobio dvije utakmice na Allianz Areni, nikakav haos i domaci teren.coelho41 je napisao/la: ↑08 apr 2026, 10:04Vidi se tek sad koliko je značilo završiti prvi i drugi u grupnoj fazi. Uzvrat kod kuće, bez pritiska.![]()
Da je kojim slučajem Real pobijedio u Minhenu uz jedan gol razlike, već bi Frankovci otpisali protivnika, a ovako sami sebe tješe da ništa nije gotovo, zaboravljajući da posljednja tri dvomeča sa Bayernom su isključivo dobijali na prednost domaćeg terena i onaj haos koji prave zadnjih 15 minuta, a to im sinoć baš nikako nije uspjelo![]()
Kakav je igrac olise majko draga. Odavno nisam vidio da se neko onako kvalitetno popisao po bernabeu.
1946-1987
Vini je sinoc dokazao da je prosjecno sr.anje iz brazila koji place i trazi penale,nije nista uradio kao i penbappe osim tap ina,luis diaz i kane su magistri nogometa za njih dvojicu
Niko ne replicira ne odgovara ovo "crveni tahu".
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ma kakav crveni,samo penbappe izdramatizirao
Oliver se pobrinuo da ne napusti SB praznih ruku.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Daj ba gdje ce za ovo dat penal 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: MiranGlasnic i 3 gosta.