Ja se nadam da neće nikad zaigrati za BiH ali ti samo govorim da je u pitanju bilo koja druga zemlja mi bi ga rado prihvatili..invincible1921 je napisao/la: ↑08 apr 2026, 08:58Naravno da je bitno i uvijek ce biti bitno....jos pogtovo ako neko izjavi to sto vladan serendarishovski je napisao/la: ↑08 apr 2026, 08:57Poenta je da su obojica odbili državu BiH... Nije mi uopšte bitno koja je država u pitanju,to je isto ako gledas cisto kroz sport a ne kroz politiku i religiju i ratove..invincible1921 je napisao/la: ↑08 apr 2026, 08:47
Da ne idemo dalje...jel tebi isto svicarska i srbija? Meni nije i nece nikad bit
Hajrovića smo poslije slavili iako nas je odbio a sad na Kovačeviću ili bilo kom drugom ćemo glumit velike patriote.
Isto bi onda trebali odbiti sve one koji su nekad igrali za Hrvatsku i Srbiju i prekrižit za sva vremena.. A takvih imamo u reprezentaciji od postanka koliko hoces.
Samo je problem što je u pitanju Srbija.
Izet uradi ovo ali pošto je Švicarska u pitanju nema veze.
"Edine, ja sam odlučio. Igrat ću za Švicarsku. Idem s njima u Tunis. Popričao sam s roditeljima i sa drugim ljudima. Hvala tebi puno što si se javio. Želim ti sve najbolje i sretno sa BiH. Bosna će uvijek biti u mom srcu, iako sada ne igram za nju", piše u SMS poruci koju je Hajrović poslao Džeki.
Isto što cemo docekat Pejcinovica kao novog Džeku kad skonta da nema mjesta u Njemackoj .
Novi Džeko" želi igrati samo za Njemačku: "Ako ne budem kvalitetan za Elf, razmislit ću o BiH"