Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Salah na klupi, odmah smo 50% jaci.
Mendes ga prosle godine stavio u dzep a sta bi mu tek sad radio...
Mendes ga prosle godine stavio u dzep a sta bi mu tek sad radio...
Vjerovatno Frimpong RW Wirtz LW
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Neka je konacno nesto probao novo.Svakako cijelu sezonu igramo kao bez krila sa Gakpom i Salahom
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Samo da nas ne natrpaju da se ima sta gledati u uzvratu 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Joj imal mi ista vise iritantno od ovih navijaca PSG
Auu bice tesko za gledat
Ovo je sramota za gledati
Idi Arne na poluvremenu odmah
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
A mora li se svaka nabiti u zrak pa nismo tolike talasike
**** mater sto se dernja lik na tribini wtf
Safonov prije Gravenbercha skontap šta Virgil hoće
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Probao novo u aprilu mjesecu. Ovo je period kad više nema šta da probaš.LiverpoolREDS je napisao/la: ↑08 apr 2026, 19:54Neka je konacno nesto probao novo.Svakako cijelu sezonu igramo kao bez krila sa Gakpom i Salahom
Haramball artete je poetry in motion za ovo naše.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
E ovo je prava igra bez krilaLiverpoolREDS je napisao/la: ↑08 apr 2026, 19:54Neka je konacno nesto probao novo.Svakako cijelu sezonu igramo kao bez krila sa Gakpom i Salahom
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Ma.nikad nije kasno,ovaj ostaje i sljedecu sezonu valja nama istrpit ovo sve.Sva trojica ce zajedno napustit.Ovo je mucno za gledat,valjda drugo poluvrijeme bude bolje ulaskom nasih "zvijezda"Fuerza je napisao/la: ↑08 apr 2026, 21:22Probao novo u aprilu mjesecu. Ovo je period kad više nema šta da probaš.LiverpoolREDS je napisao/la: ↑08 apr 2026, 19:54Neka je konacno nesto probao novo.Svakako cijelu sezonu igramo kao bez krila sa Gakpom i Salahom
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Vidi se da je Slot probao da skuha nesto maksuz za ovu utakmicu al je ispao zesci zajeb 
Kako ostane 5 pozadi trio naprijed pokusa odigrati nekakav pressing ali Pariz to lako rijesi sa spustanjem Vitinhe i automatski imaju 4v3 situaciju. Najgore i sto nam je odbrana toliko udaljena od sredine i napada pa moraju ovoliko stoperi iskakat da popune rupe u sredini.
Ne znam sto nismo poceli s onim 442 dijamantom, ove sezone nam je uvijek dao dobar rezultat u LŠ.
Kako ostane 5 pozadi trio naprijed pokusa odigrati nekakav pressing ali Pariz to lako rijesi sa spustanjem Vitinhe i automatski imaju 4v3 situaciju. Najgore i sto nam je odbrana toliko udaljena od sredine i napada pa moraju ovoliko stoperi iskakat da popune rupe u sredini.
Ne znam sto nismo poceli s onim 442 dijamantom, ove sezone nam je uvijek dao dobar rezultat u LŠ.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.