Ne razumijem o kakvom nijjetu pišeš. Lik je sportski rukovodilac i kao takav je najobičniji menadžer. Samo se kod nas sve svodi na priče o patriotizmu. Ponavljam, sportski rukovodilac je najobičniji menadžer. Ovaj savezom rukovodi bolje od njegovih prethodnika i to je prosto mjerljivo. Nije pitanje umjetničkog dojma ili ličnih simpatija već mjerljivih činjenica - infrastrukturni projekti, porast budžeta saveza, TV prava, sponzorski ugovori, reforma liga, plasman klubova u grupne faze Uefinih takmičenja, pozicioniranost u Uefi, sada i plasman reprezentacije na SP. Opet kazem, ja sam prvo navijac Sarajeva, pa tek onda sve ostalo i ovom savezu ne mogu halaliti suđenje u ligi, ali čovjeku se mora priznati da radi bolji posao od njegovih prethodnika kada se pogleda sve. A to da li radi iz ljubavi prema državi i reprezentaciji ili iz nekih ličnih, karijernih interesa je potpuno irelevantno. Radije nam daj vrhunskog menadžera koji nema ama baš nikakve emocije prema državi, nego nekog nominalnog patriotu koji ne radi ništa, koji ne zna ili ne želi ili samo puni svoje džepove. Ta priča o patriotizmu je zaista postala vrlo dosadna.GIBRA je napisao/la: ↑08 apr 2026, 12:34I meni je ovo abnormlano glupo koliko je Bošnjak krenuo podržavati Vicu, nevjerovatno stvarno i još druge ubjedjuje da on ima čist nijjet...... Smiješno...
Ali....
Koliko god sudjenje bilo na štetu sarajevskih klubova istom apsolutno istom količinom su i Željo i Sarajevo krivi za svoje vlastito znanje, mnogo isprepleteni interesa, loše organizacije i ne ozbiljnosti vlada u oba kluba
Ubjedjen sam da kad bi uredili klubove da bi i pored kardinalnog sudjenja obe ekipe znatno skočile na tabeli
Vico Zeljković
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- PeppermintSA
- Kontakt:
Re: Vico Zeljković
Vico sram te bilo unistio si ligu petice svojim dolaskom i srozao je na nivo Andore.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Predsjednice, samo razvijaj infrastrukturu i reprezentaciju, neka Borac bude prvak 20 puta, ne obaziri se na dusmane!
Gradnja već ove godine. Veliki si Vico, najveći u historiji!
Od Kulina bana do Vicinih dana!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Majmunčino lažljiva, Borcu je rekonstrukcija terena trajala 5 mjeseci.
Već je ispričano 100 puta da su kopanjem terena na Koševu pronađeni neki kablovi iz vremena ZOI pa se čekalo sedmicama da se nađe ko je nadležan. Teren je završen u decembru pred zimsku pauzu u kojoj se ne igra skoro 3 mjeseca, koja si ti naravno uračunao u 300 dana.
Tom pitaru6785 se ne odgovara.
Napravio je kanalizaciju i na matičnoj temi.
Napravio je kanalizaciju i na matičnoj temi.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Što bi Forest Gamp reko: budala je ko budala utipka.Vorovus je napisao/la: ↑07 apr 2026, 22:30Nek si ispravio budalu, spomenuo ga 20 puta i sve "zna" o njemu, a ne zna ni kako se preziva.DamirT je napisao/la: ↑07 apr 2026, 21:56*MilicicMaverick je napisao/la: ↑07 apr 2026, 21:53
Milić je Vicin savjetnik, njegova desna i lijeva ruka, šaptač pametnih izjava, sastavljač inteligentnih objava, mastermajnd svih gazdinih dosadašnjih uspjeha, nasmijana debela čelava glava pored šefa na svakoj slici i videu.
Po meni je to Milić. Šta je po tebi?![]()
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Nije mi se vise dalo. Postalo je besmisleno. Kada navijaci BiH klubova pocnu gurat Musemica i Osima na selektorsko mjesto sta tu vise imas pisati.Sheyi je napisao/la: ↑08 apr 2026, 13:17Gdje si ti bio 6 godina?dubrovnik je napisao/la: ↑08 apr 2026, 11:40Vico Zeljkovic je enigma. Razum govori da je po defaultu protiv BiH ali rezultati i svjedoci tvrde suprotno. Cak je i Ceferin prisao sudcima prije utakmice u Zenici i rekao im da sude posteno i ne boje se nicega. Makar po rijecima svjedoka. Ako projekt nacionalnog stadiona finalizira zasluzuje spomenik ispred njega. Njegovi motivi su nepoznati ali rezultat je vidljiv.![]()
soccerfan je napisao/la: ↑08 apr 2026, 06:16Potpis.PeppermintSA je napisao/la: ↑07 apr 2026, 23:31Ja Vici, odnosno Vicinom savezu ne mogu da halalim stanje u Premijer ligi. Ne mislim da je Vico lično odgovaran za lakrdije koje se dešavaju u ligi, ali njegov savez, odnosno savez na čijem je on čelu je omogucio sve ovo. I da, istina je da se uvijek mešetarilo u našoj ligi, da su uvijek postojali privilegovani klubovi i da su ti privilegovani klubovi nekada bili oni sarajevski. Takođe, istina je da su sarajevski klubovi svojim neradom i svojom nakaradnom sportskom politikom sami krivi za ogroman dio svojih užasnih rezultata. Međutim, nikada suđenje nije bilo onako užasno kao zadnjih par godina (još je ove sezone dobro kako je bilo prošle i pretprošle). To je jedna stvar.
E sad, s druge strane credit should be given where credit is due. Vico, odnosno savez na čijem je čelu od njegovog dolaska je zaista unaprijedio neke aspekte fudbala u našoj zemlji. Činjenica je da je:
1. liga je smanjenja.
2. urađeni su tereni
3. obezbjeđena su tv prava
4. urađeni su razni drugi infrastrukturni projekti
5. najavljeno je moguće ujedinjenje druge lige
6. u A reprezentaciju je doveden selektor kojem je dato da sam pravi svoj stručni štab mimo nacionalnog ključa.
7. doveden je Miske, pa poslije njega Spaha da ganja ovu djecu po dijaspori, a Savez promptno riješava papirologiju
8. najavljena je izgradnja nacionalnog stadiona.
Neko će reći da to nisu velike stvari i možda nisu, ali postavlja se pitanje zašto niko drugi to nije uradio? Kad smo se plasirali u Brazil, silni milioni su raskućeni i završili u boga pitaj čijim džepovima. Domaća liga se igrala po njivama, 80% stadiona nije imalo reflektore i normalne semafore. Na kraju krajeva, A reprezentaciju su sudije kasapile i zlostavljale u svakoj bitnijoj tekmi, dok danas predsjednik UEFA-e silazi u svlačionice pred meč odluke da upozori sudije da sude pošteno. Hoću reći, moramo biti pošteni i priznati ono što je dobro urađeno.
Ja sam manijak i slazem se sa postom.
Da Sarajevo i Zeljo imaju jak igracki kadat i predsjednistvo kluba, nema tog sudije koji bi toliko mogao unistiti sezonu vala.
Moze jednu tekmu, eto moze i dvije. Ali toliko da ovoliko godina ni jedan klub ne osvoji titulu vala nemoze nema sanse.
Klubovi trebaju prvenstveno da srede u svojoj avliji pa ce onda biti i titula.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Ako mislis da je dobro za DEZAVU BIH to sto vico/beus odredjuju koce bit prvak drzave, i koji direktno guraju novac borcu zrinjskom (kroz uefa takmicenje) i koji direktno unistavaju FK SARAJEVO (najvise) klub koji vise proizvodi mladi igraca od svih klubova zajedno u pl bh i koje plasira (donosi dodatnu vrijednost drzavi ligi) vani za ogromne pare (mujkic celik baresanovic buljubasic krdzalic mujkic)VensanKasel je napisao/la: ↑08 apr 2026, 09:16A ko je kriv buraz što je 0 igrača iz naše lige , Vico ili klubovi ?Pitar6785 je napisao/la: ↑08 apr 2026, 07:59Vico napravio terene (20% opstina)70% uefa 10% savez.
Borcu teren pravljen 45 dana, FK SARAJEVU. 300 dana.
Vico uradio Var, AL U K U R CU, Var je u momentu kad smo ga mi dobili bio obaveza, oko vara sve Uefa finansirala softvere edukaciju itd itd.
Vico doveo barbareza kojeg je nabio na k u r a c kad je tek dosao, i kad je za 4 godine promjenio 5 selektora onda reko haj moze barbarez 75% je srbin. On je ocekivao katastrofu da kaze vidis kako sam ja znao traziliste barbareza eto bio vam je barbarez **** vas on
Skratio ligu, ok
Rekao da ce ujedinit drugu lige to nije jos uradjeno i to never bit uradjeno.
Pravice nacionalni stadion, hoce ako uefa fifa federacija sponozori repke budu htjeli finansirat.
Al ovu lakrdiju gdje sloga igra protiv borca sa juniorima
Gdje sudije guraju konstantno borac, sto ti je od lige napravi sprdacinu bosnjo zmiri nato..
Sta bh klubovi imaju od svjetskog prvenstva. 0 igraca iz pl bh ce bit na svjetskom 0 igraca igralo kvalifikacije
Da se mi razumijemo drago je meni sto smo se kvalifikovali radi promocije drzave, al sto se tice bh klubova od ovih 5 m€ sto ce dobit savez (4 m€ ide igracima ss) klubovi ce dobit k kao k u r c i n u.
**** vas vico i beus
Takodje FK SARAJEVO je obezbjedio najbolje uslove za rad, imaju takodje primanja i sve i ti opravdavas to kroz kakve koristi ima drzava.
Evo zrinjski borac su igrali grupu conference lige, gdje su mladi bh igraci gdje akademija gdje su igraci iz bh.
Bosnjo podrzava sobstveno unistavanje opravdavajuci da se guraju klubovi da budu prvaci jel po njihovom je bolje da cetnici i ustase budu prvaci ne zasluzeno (ilegalnim guranjem) nego da bosnjacki klub bude prvak jer ima kvalitet na fer play.
A opravdanje je; sta mi imamo od tog sto ce FK SARAJEVO bit prvak kad u FK SARAJEVU igraju stranci.
Naravno u bircu i zrinjskom sve igraju bosanci a kad pogledas roster i FK SARAJEVO i borac i zrinjski imaju isti broj igraca koji jisu bosanci..
FK SARAJEVO je proizveli vise igraca za bh reprezentaciju-e nego svi klubovi zajedno. Samim tim zaradili vise nego svi klubovi zajedno.
Ponovicu NIDAL CELIK IGRA U 5toj ligi svjets o to u ekipi koja je 2 na tabeli, 19 godina.
Kovacevic Vladen igra u 7/8 ligi svjeta to sto je savez njega **** radi pirica i hadzikica i takvi budala to nije problem naseg kluba.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Bzvz se raspravljate kad je sve sto pricate istina. Sudjenje u ligi je kriminalno, Zeljo i Sarajevo su katastrofalni i neovisno o suđenju,po objektivnim parametrima Vico je bolji od njegovih prethodnika.
Ko ti garantuje da Borac ili Zrinjski ne bi bili prvaci i da je sve posteno? To ako ulozis najvise para nije garancija da ces nesto osvojiti.Pitar6785 je napisao/la: ↑08 apr 2026, 16:49Ako mislis da je dobro za DEZAVU BIH to sto vico/beus odredjuju koce bit prvak drzave, i koji direktno guraju novac borcu zrinjskom (kroz uefa takmicenje) i koji direktno unistavaju FK SARAJEVO (najvise) klub koji vise proizvodi mladi igraca od svih klubova zajedno u pl bh i koje plasira (donosi dodatnu vrijednost drzavi ligi) vani za ogromne pare (mujkic celik baresanovic buljubasic krdzalic mujkic)VensanKasel je napisao/la: ↑08 apr 2026, 09:16A ko je kriv buraz što je 0 igrača iz naše lige , Vico ili klubovi ?Pitar6785 je napisao/la: ↑08 apr 2026, 07:59Vico napravio terene (20% opstina)70% uefa 10% savez.
Vico uradio Var, AL U K U R CU, Var je u momentu kad smo ga mi dobili bio obaveza, oko vara sve Uefa finansirala softvere edukaciju itd itd.
Vico doveo barbareza kojeg je nabio na k u r a c kad je tek dosao, i kad je za 4 godine promjenio 5 selektora onda reko haj moze barbarez 75% je srbin. On je ocekivao katastrofu da kaze vidis kako sam ja znao traziliste barbareza eto bio vam je barbarez **** vas on
Skratio ligu, ok
Pravice nacionalni stadion, hoce ako uefa fifa federacija sponozori repke budu htjeli finansirat.
Gdje sudije guraju konstantno borac, sto ti je od lige napravi sprdacinu bosnjo zmiri nato..
Sta bh klubovi imaju od svjetskog prvenstva. 0 igraca iz pl bh ce bit na svjetskom 0 igraca igralo kvalifikacije
Da se mi razumijemo drago je meni sto smo se kvalifikovali radi promocije drzave, al sto se tice bh klubova od ovih 5 m€ sto ce dobit savez (4 m€ ide igracima ss) klubovi ce dobit k kao k u r c i n u.
**** vas vico i beus
Takodje FK SARAJEVO je obezbjedio najbolje uslove za rad, imaju takodje primanja i sve i ti opravdavas to kroz kakve koristi ima drzava.
Evo zrinjski borac su igrali grupu conference lige, gdje su mladi bh igraci gdje akademija gdje su igraci iz bh.
Bosnjo podrzava sobstveno unistavanje opravdavajuci da se guraju klubovi da budu prvaci jel po njihovom je bolje da cetnici i ustase budu prvaci ne zasluzeno (ilegalnim guranjem) nego da bosnjacki klub bude prvak jer ima kvalitet na fer play.
A opravdanje je; sta mi imamo od tog sto ce FK SARAJEVO bit prvak kad u FK SARAJEVU igraju stranci.
Naravno u bircu i zrinjskom sve igraju bosanci a kad pogledas roster i FK SARAJEVO i borac i zrinjski imaju isti broj igraca koji jisu bosanci..
FK SARAJEVO je proizveli vise igraca za bh reprezentaciju-e nego svi klubovi zajedno. Samim tim zaradili vise nego svi klubovi zajedno.
Ponovicu NIDAL CELIK IGRA U 5toj ligi svjets o to u ekipi koja je 2 na tabeli, 19 godina.
Kovacevic Vladen igra u 7/8 ligi svjeta to sto je savez njega **** radi pirica i hadzikica i takvi budala to nije problem naseg kluba.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- PeppermintSA
- Kontakt:
To je to. Ni oduzet ni dodat.imekorisnicko je napisao/la: ↑08 apr 2026, 16:55Bzvz se raspravljate kad je sve sto pricate istina. Sudjenje u ligi je kriminalno, Zeljo i Sarajevo su katastrofalni i neovisno o suđenju,po objektivnim parametrima Vico je bolji od njegovih prethodnika.
Svaka čast na komentaru.PeppermintSA je napisao/la: ↑08 apr 2026, 13:49Ne razumijem o kakvom nijjetu pišeš. Lik je sportski rukovodilac i kao takav je najobičniji menadžer. Samo se kod nas sve svodi na priče o patriotizmu. Ponavljam, sportski rukovodilac je najobičniji menadžer. Ovaj savezom rukovodi bolje od njegovih prethodnika i to je prosto mjerljivo. Nije pitanje umjetničkog dojma ili ličnih simpatija već mjerljivih činjenica - infrastrukturni projekti, porast budžeta saveza, TV prava, sponzorski ugovori, reforma liga, plasman klubova u grupne faze Uefinih takmičenja, pozicioniranost u Uefi, sada i plasman reprezentacije na SP. Opet kazem, ja sam prvo navijac Sarajeva, pa tek onda sve ostalo i ovom savezu ne mogu halaliti suđenje u ligi, ali čovjeku se mora priznati da radi bolji posao od njegovih prethodnika kada se pogleda sve. A to da li radi iz ljubavi prema državi i reprezentaciji ili iz nekih ličnih, karijernih interesa je potpuno irelevantno. Radije nam daj vrhunskog menadžera koji nema ama baš nikakve emocije prema državi, nego nekog nominalnog patriotu koji ne radi ništa, koji ne zna ili ne želi ili samo puni svoje džepove. Ta priča o patriotizmu je zaista postala vrlo dosadna.GIBRA je napisao/la: ↑08 apr 2026, 12:34I meni je ovo abnormlano glupo koliko je Bošnjak krenuo podržavati Vicu, nevjerovatno stvarno i još druge ubjedjuje da on ima čist nijjet...... Smiješno...
Ali....
Koliko god sudjenje bilo na štetu sarajevskih klubova istom apsolutno istom količinom su i Željo i Sarajevo krivi za svoje vlastito znanje, mnogo isprepleteni interesa, loše organizacije i ne ozbiljnosti vlada u oba kluba
Ubjedjen sam da kad bi uredili klubove da bi i pored kardinalnog sudjenja obe ekipe znatno skočile na tabeli
Slično sam pokušao napisati na temi FK Sarajevo i doživio teške uvrede.
Suđenje je sranje, ali je opet bolje nego ikad. Sjećam se svake sezone od rata naovamo. Salem Prolić je KLAO NK Čelik svaki derbi sa Sarajevom. Lakrdije od utakmica. Sarajevo i Željo su godinama bili privilegovani.
Vico je za promjenu pismen, elokventan čovjek. Do sada neviđeno u našem fudbalu. Vidi se da ima poštovanje Čeferina i drugih UEFA zvaničnika, ranije su naše zvaničnike gledali kao primitivce koje treba izbjegavati.
Ako Vico napravi novo Bilino, upisat će se zlatnim slovima u historiju BH fudbala.
Da je dobronamjeran prema FK Sarajevo pokazuje izjava za koncert Dine Merlina.
Nedavna izjava o Srbima u reprezentaciji - savršena.
Kakva smo **** generalno, Vico ne smrdi toliko...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Nije da djelimicno nisi u pravu ali treba reci da u prvih 11 reprezentacije koji su istrcali na Bilinu Polju protiv Italije su bila 2 igraca koja su na ovaj ili oni nacin etablirani u Zrinjskom. Vasilj i Basic.Cak i Hrvatska ima igraca koji je etabliran u Zrinjskom. Ipak da ostanem kod prvih 11 u Zenici.Osim Vasilja i Basica samo je Edin Dzeko igrao PL BiH i to desetljecima unatrag. Sta rade omladinske selekcije Sarajeva i Zeljeznicara i gdje su igraci koje oni proizvode meni nije jasno. Nije vam za to niko kriv. Pa Zrinjski nadje Sucica u Bugojnu ili Cesi Memica u Sarajevskom predgradju a vasi slijepci to ne vide. Da ne govorim da Partizan redovno pronalazi igrace u Sandzaku a Sarajevo je slijepo za tako nesto. Osim ovog da li mi mozes navesti Bosnjaka rodjenog i odraslog u Bosni a koji je u zadnjih 40-50 godina bio znacajan trener u Evropi. Hercegovinu iskljuci iako i tu knjiga spada na par slova. Tu je nesto u korijenu pogresno a ja ne znam koji je razlog i zasto je to tako. Nije Vice za to kriv.Pitar6785 je napisao/la: ↑08 apr 2026, 16:49Ako mislis da je dobro za DEZAVU BIH to sto vico/beus odredjuju koce bit prvak drzave, i koji direktno guraju novac borcu zrinjskom (kroz uefa takmicenje) i koji direktno unistavaju FK SARAJEVO (najvise) klub koji vise proizvodi mladi igraca od svih klubova zajedno u pl bh i koje plasira (donosi dodatnu vrijednost drzavi ligi) vani za ogromne pare (mujkic celik baresanovic buljubasic krdzalic mujkic)VensanKasel je napisao/la: ↑08 apr 2026, 09:16A ko je kriv buraz što je 0 igrača iz naše lige , Vico ili klubovi ?Pitar6785 je napisao/la: ↑08 apr 2026, 07:59Vico napravio terene (20% opstina)70% uefa 10% savez.
Skratio ligu, ok
**** vas vico i beus
- feniksptica
- Kontakt:
Sta pricas tiValencia je napisao/la: ↑08 apr 2026, 21:11Svaka čast na komentaru.PeppermintSA je napisao/la: ↑08 apr 2026, 13:49Ne razumijem o kakvom nijjetu pišeš. Lik je sportski rukovodilac i kao takav je najobičniji menadžer. Samo se kod nas sve svodi na priče o patriotizmu. Ponavljam, sportski rukovodilac je najobičniji menadžer. Ovaj savezom rukovodi bolje od njegovih prethodnika i to je prosto mjerljivo. Nije pitanje umjetničkog dojma ili ličnih simpatija već mjerljivih činjenica - infrastrukturni projekti, porast budžeta saveza, TV prava, sponzorski ugovori, reforma liga, plasman klubova u grupne faze Uefinih takmičenja, pozicioniranost u Uefi, sada i plasman reprezentacije na SP. Opet kazem, ja sam prvo navijac Sarajeva, pa tek onda sve ostalo i ovom savezu ne mogu halaliti suđenje u ligi, ali čovjeku se mora priznati da radi bolji posao od njegovih prethodnika kada se pogleda sve. A to da li radi iz ljubavi prema državi i reprezentaciji ili iz nekih ličnih, karijernih interesa je potpuno irelevantno. Radije nam daj vrhunskog menadžera koji nema ama baš nikakve emocije prema državi, nego nekog nominalnog patriotu koji ne radi ništa, koji ne zna ili ne želi ili samo puni svoje džepove. Ta priča o patriotizmu je zaista postala vrlo dosadna.GIBRA je napisao/la: ↑08 apr 2026, 12:34I meni je ovo abnormlano glupo koliko je Bošnjak krenuo podržavati Vicu, nevjerovatno stvarno i još druge ubjedjuje da on ima čist nijjet...... Smiješno...
Ali....
Slično sam pokušao napisati na temi FK Sarajevo i doživio teške uvrede.
Suđenje je sranje, ali je opet bolje nego ikad. Sjećam se svake sezone od rata naovamo. Salem Prolić je KLAO NK Čelik svaki derbi sa Sarajevom. Lakrdije od utakmica. Sarajevo i Željo su godinama bili privilegovani.
Vico je za promjenu pismen, elokventan čovjek. Do sada neviđeno u našem fudbalu. Vidi se da ima poštovanje Čeferina i drugih UEFA zvaničnika, ranije su naše zvaničnike gledali kao primitivce koje treba izbjegavati.
Ako Vico napravi novo Bilino, upisat će se zlatnim slovima u historiju BH fudbala.
Da je dobronamjeran prema FK Sarajevo pokazuje izjava za koncert Dine Merlina.
Nedavna izjava o Srbima u reprezentaciji - savršena.![]()
Kakva smo **** generalno, Vico ne smrdi toliko...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ti brate znas da je Vasilj sjedio na klupi u Zrinjskom imao minuta kao i ja jer je prvi golman bio Kenan Piric . A Zeljo je proizveo fine igrace neki su igrali prije a neki se i nisu nesto naigrali . Gojak , Hajradinovic i Sehic su nasi koji su eto nedavno igrali . Hadziahmetovic i Dzeko su isto nasi produkti koji jos igraju za repku . Imao si jos prije Zukanovica i Cocalica koji su eto malo igrali . A imas ti igraca koji su bili nivo repke ali nisu igrali a to su igraci kao Stilic , Bajic , Zolotic , Hodzic. Imas i Viscu koji nije iz naseg OP ali su ga doveli sa 18 godina iz Banovica isto kao Besliju iz Zivinica prije 30 godina. Izaslo je iz naseg kluba finih igraca. Evo par zadnjih godina je malo stalo ali ima ovih par mladih talenata koji bi mogli nesto izvuci kao mali Foco da se nije povrijedio imao bi top sezonu sa 18 godina . Sosic isto tako sa 23 godine ga zeznu povreda. Pa i Sarajevo je finih igraca imalo kao Celik koji je u Lensu . Buljubasic je meni taj neki tip Hadziahmetovica po stilu igre . Samo sto zadnjih godina niko ne dobija prilike da se dokaze . Ali eto navijacima reprezentacije je Vico top a nama navijacima iz Premijer Lige je najvece zlo . Ali ipak je najlakse tipkati u Becu kako je vico dobar a ovi sto idu i po kisi i po snijegu i kad je plus 40 i kad je minus prateci domaci fudbal od Bihaca i Bijeljine do trebinja oni su samo budale i nisu prave patriote jer ipak ne treba ti domaci fudbal kad mozes gledati Top 5 ligu na televiziji i molis boga da dijaspora izabere tvoj dres.dubrovnik je napisao/la: ↑08 apr 2026, 21:15Nije da djelimicno nisi u pravu ali treba reci da u prvih 11 reprezentacije koji su istrcali na Bilinu Polju protiv Italije su bila 2 igraca koja su na ovaj ili oni nacin etablirani u Zrinjskom. Vasilj i Basic.Cak i Hrvatska ima igraca koji je etabliran u Zrinjskom. Ipak da ostanem kod prvih 11 u Zenici.Osim Vasilja i Basica samo je Edin Dzeko igrao PL BiH i to desetljecima unatrag. Sta rade omladinske selekcije Sarajeva i Zeljeznicara i gdje su igraci koje oni proizvode meni nije jasno. Nije vam za to niko kriv. Pa Zrinjski nadje Sucica u Bugojnu ili Cesi Memica u Sarajevskom predgradju a vasi slijepci to ne vide. Da ne govorim da Partizan redovno pronalazi igrace u Sandzaku a Sarajevo je slijepo za tako nesto. Osim ovog da li mi mozes navesti Bosnjaka rodjenog i odraslog u Bosni a koji je u zadnjih 40-50 godina bio znacajan trener u Evropi. Hercegovinu iskljuci iako i tu knjiga spada na par slova. Tu je nesto u korijenu pogresno a ja ne znam koji je razlog i zasto je to tako. Nije Vice za to kriv.Pitar6785 je napisao/la: ↑08 apr 2026, 16:49Ako mislis da je dobro za DEZAVU BIH to sto vico/beus odredjuju koce bit prvak drzave, i koji direktno guraju novac borcu zrinjskom (kroz uefa takmicenje) i koji direktno unistavaju FK SARAJEVO (najvise) klub koji vise proizvodi mladi igraca od svih klubova zajedno u pl bh i koje plasira (donosi dodatnu vrijednost drzavi ligi) vani za ogromne pare (mujkic celik baresanovic buljubasic krdzalic mujkic)VensanKasel je napisao/la: ↑08 apr 2026, 09:16
A ko je kriv buraz što je 0 igrača iz naše lige , Vico ili klubovi ?
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Necu se ja prepirati sa vama iz Sarajeva. Ako ste vi zadovoljni sa tim sta imate i ja sam. Ako je to sto si nabrojao sve ja ne bih bio zadovoljan.Razumijem ja da vi volite svoje klubove i to je ok ali ja i dalje mislim da tu nesto ne radi kako treba a to nesto nije Vice. Ima li koji trener nakon rata da ste stvorili ili je i za to Vice kriv.Pact1921 je napisao/la: ↑08 apr 2026, 22:10Ti brate znas da je Vasilj sjedio na klupi u Zrinjskom imao minuta kao i ja jer je prvi golman bio Kenan Piric . A Zeljo je proizveo fine igrace neki su igrali prije a neki se i nisu nesto naigrali . Gojak , Hajradinovic i Sehic su nasi koji su eto nedavno igrali . Hadziahmetovic i Dzeko su isto nasi produkti koji jos igraju za repku . Imao si jos prije Zukanovica i Cocalica koji su eto malo igrali . A imas ti igraca koji su bili nivo repke ali nisu igrali a to su igraci kao Stilic , Bajic , Zolotic , Hodzic. Imas i Viscu koji nije iz naseg OP ali su ga doveli sa 18 godina iz Banovica isto kao Besliju iz Zivinica prije 30 godina. Izaslo je iz naseg kluba finih igraca. Evo par zadnjih godina je malo stalo ali ima ovih par mladih talenata koji bi mogli nesto izvuci kao mali Foco da se nije povrijedio imao bi top sezonu sa 18 godina . Sosic isto tako sa 23 godine ga zeznu povreda. Pa i Sarajevo je finih igraca imalo kao Celik koji je u Lensu . Buljubasic je meni taj neki tip Hadziahmetovica po stilu igre . Samo sto zadnjih godina niko ne dobija prilike da se dokaze . Ali eto navijacima reprezentacije je Vico top a nama navijacima iz Premijer Lige je najvece zlo . Ali ipak je najlakse tipkati u Becu kako je vico dobar a ovi sto idu i po kisi i po snijegu i kad je plus 40 i kad je minus prateci domaci fudbal od Bihaca i Bijeljine do trebinja oni su samo budale i nisu prave patriote jer ipak ne treba ti domaci fudbal kad mozes gledati Top 5 ligu na televiziji i molis boga da dijaspora izabere tvoj dres.dubrovnik je napisao/la: ↑08 apr 2026, 21:15Nije da djelimicno nisi u pravu ali treba reci da u prvih 11 reprezentacije koji su istrcali na Bilinu Polju protiv Italije su bila 2 igraca koja su na ovaj ili oni nacin etablirani u Zrinjskom. Vasilj i Basic.Cak i Hrvatska ima igraca koji je etabliran u Zrinjskom. Ipak da ostanem kod prvih 11 u Zenici.Osim Vasilja i Basica samo je Edin Dzeko igrao PL BiH i to desetljecima unatrag. Sta rade omladinske selekcije Sarajeva i Zeljeznicara i gdje su igraci koje oni proizvode meni nije jasno. Nije vam za to niko kriv. Pa Zrinjski nadje Sucica u Bugojnu ili Cesi Memica u Sarajevskom predgradju a vasi slijepci to ne vide. Da ne govorim da Partizan redovno pronalazi igrace u Sandzaku a Sarajevo je slijepo za tako nesto. Osim ovog da li mi mozes navesti Bosnjaka rodjenog i odraslog u Bosni a koji je u zadnjih 40-50 godina bio znacajan trener u Evropi. Hercegovinu iskljuci iako i tu knjiga spada na par slova. Tu je nesto u korijenu pogresno a ja ne znam koji je razlog i zasto je to tako. Nije Vice za to kriv.Pitar6785 je napisao/la: ↑08 apr 2026, 16:49
Ako mislis da je dobro za DEZAVU BIH to sto vico/beus odredjuju koce bit prvak drzave, i koji direktno guraju novac borcu zrinjskom (kroz uefa takmicenje) i koji direktno unistavaju FK SARAJEVO (najvise) klub koji vise proizvodi mladi igraca od svih klubova zajedno u pl bh i koje plasira (donosi dodatnu vrijednost drzavi ligi) vani za ogromne pare (mujkic celik baresanovic buljubasic krdzalic mujkic)
Pa Slaven Belupo proda igraca za 5 miliona Eura covjece.
Pogledaj sudce koji sude PL BiH i koliko je onih iz Bosnjacke kvote koji vas cijelo vrijeme potkradaju. Je li to moraju raditi? Tko vodi savez u Sarajevu? Safet Susic neki dan kaze nisam gledao utakmicu sa Welsom. Mogao bi danima ovako. Vice je manja steta za reprezentaciju od Bosnjaka koji su tu bili prije njega. Nadjite svog Barbareza i Spahica pa ce i vama biti bolje.
Najbolji predsjednik saveza ikad. Statuu mu dici kad mu istekne mandat. Zivio predsjednice 
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat