robovi88 je napisao/la:Dara je makar nešto napravila u životu nego li taj " Slobodan Lalić " za kojeg ja prvi put čujem
izvini,a šta je napravila?
Snimila nekoliko odličnih albuma na kojem je uvijek bilo bar 3-4 HIT-a koji su slušani ... Kada dodje na gostovanje negdje u neku vecu diskoteku ona uvijek bude puno, ima para može srat snjima al ... bmk Dara je kraljica pa se vi pušite
PostPostao/la Frutek dana 02 maj 2011, 18:27
Kad "cujem probaj se napit il napravit dernek" koji ti je glavni argument jer nemaš ukusa dođe mi da te uhvatim za ruku i povedem na HC/Death/Thrash svirku da vidiš dernek uz najjače metal riffove
Hahahahhaha to "škripanje" mi kvari sluh jer
Živim sporo, hranim se masno, šta ti nije jasno?
S' društvom pijem, žderem slasno, probaj i ti, nije kasno!
- SVE TI JE JASNO ! -.-'
PostPostao/la VELA dana 02 maj 2011, 21:52
Ne daj se robe evo za nas dvojicu da cugamo
Hahahahha ma nek vide imal me Joooj gdje me nađe
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
ospem se kad je vidim, nju i njoj slicne (Seka, Stoja, Jana...), pa bolje slusat Ekrema nego njih
[youtube][/youtube]
Uzitak !
Buraz ko je ovaj svega ti
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
robovi88 je napisao/la:Dara je makar nešto napravila u životu nego li taj " Slobodan Lalić " za kojeg ja prvi put čujem
izvini,a šta je napravila?
Snimila nekoliko odličnih albuma na kojem je uvijek bilo bar 3-4 HIT-a koji su slušani ... Kada dodje na gostovanje negdje u neku vecu diskoteku ona uvijek bude puno, ima para može srat snjima al ... bmk Dara je kraljica pa se vi pušite
PostPostao/la Frutek dana 02 maj 2011, 18:27
Kad "cujem probaj se napit il napravit dernek" koji ti je glavni argument jer nemaš ukusa dođe mi da te uhvatim za ruku i povedem na HC/Death/Thrash svirku da vidiš dernek uz najjače metal riffove
Hahahahhaha to "škripanje" mi kvari sluh jer
S' društvom pijem, žderem slasno, probaj i ti, nije kasno!
- SVE TI JE JASNO ! -.-'
PostPostao/la VELA dana 02 maj 2011, 21:52
Ne daj se robe evo za nas dvojicu da cugamo
Hahahahha ma nek vide imal me Joooj gdje me nađe
možda su za tebe to odlični albumi i hitovi,za neke druge ljude nisu
Gledo sam jednom intervju s njim, prica kako je tada dosao na Radio Sarajevo, na audiciju..kao mladi momak jos...jer se tada, samo tako mogla snimiti ploca...samo ko je znao da pjeva,mogo je i pjevat. U ziriju su bili Serbo, Safet i ostali doajeni sevdalinke...i ne znam koju je tacno pjesmu otpjevao...i odmah su mu rekli proso si.....a on se bas iznenadio, nije mogo vjerovat da je odmah prosao... hehe...
Ali, eto...tesko je bilo pored ondasnjih velikana dodci do izrazaja, tako da je ostao u sjeni i zato nije toliko poznat.
Slicno, kao recimo i Sejo Pitic...a pjevacina je...bas pjevacina...sto dovoljno govori da je tada samo kvalitet bio zastupljen i nista drugo...danas snima ko pozeli i sta pozeli.
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 03 maj 2011, 13:08, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Malo ko, moze pjevat s njim uzivo..nekad pomislim da je i najbolji...al eto,tesko je odredit..On,Serif i Saban...definitivno..pa ostali...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
[youtube][/youtube]
Kakva svirka Kemisa 3 harmonike svijeta.
Nezz bas brate, za mene je Enes daleko najbolji uzivo a Serif i Ljuba se mnogo glupiraju kada pjevaju uzivo(bar posljednjih godina) tako da su mi se zgadili jako Sabanu respekt kod njega njega nema toga
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Pa dobro, to je sve kako kome odgovara..jeste,Enes je prejak, apsolutno.ALi, uglavnom se slazemo sta je kvalitetno ..ostalo je stvar ukusa.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nema postavljeno na You Tubeu nekih starih njegovih..to je steta...
dara je kraljica jer je narod pametan koliko i bukva...ona zna pjevati onoliko koliko ja znam atomsku fiziku...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ova od jagoda je perverzija ziva....
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !