Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Mislim da je sve gotovo,sve je rijeseno u prvoj utakmici..Nazalost je to postalo cesto,mozda i precesto da Barca ovako rijesava dvomec....
Mislim da su svi svijesni da kada neko igra s Barcom dvomec ako nedobije prvu utakmicu 1-2 razlike da nema sta traziti u drugoj utakmici,niti se ima cemu nadati...Real treba jos dugo da uci i da drzi jednu grupu igraca na okupu par godina da se uigraju kako treba....
Ni Mourinho nemoze okrenuti Real na pravi put...
Posebno mislim da danas nece nista uraditi sa svojom poznatom taktikom,mucenja protivnika na sredini terena i agresivnim pristupom veznog reda i odbrane samo steti ekipi kao sto je Real....
Mislim da su svi svijesni da kada neko igra s Barcom dvomec ako nedobije prvu utakmicu 1-2 razlike da nema sta traziti u drugoj utakmici,niti se ima cemu nadati...Real treba jos dugo da uci i da drzi jednu grupu igraca na okupu par godina da se uigraju kako treba....
Ni Mourinho nemoze okrenuti Real na pravi put...
Posebno mislim da danas nece nista uraditi sa svojom poznatom taktikom,mucenja protivnika na sredini terena i agresivnim pristupom veznog reda i odbrane samo steti ekipi kao sto je Real....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Eto mozgu dragi, Iniesta nije suspendovan jer je u 61 minuti dobio zuti.Da je u 90setoj bio bi.Ustvar ine bi bio suspendovan nego bi dao uefi 5 hiljada Eura.Suspendovan ja koliko znam nije niko bio iz Reala a toliko su ofiran cin uradili i to u 90 minuavno najbezbolinije je uradio stvar.Nit je koga dofatio jerdnostavno se nije pomakao iz zivog.To je bila 61 minuta i ne kontam sta hoces ?? Pa Realovi igraci nisu dobili suspenziju koji su ofirno sve uradili sto bi Iniesta dobio kad covjek dobio u 61 minuti karton nit ofirno nit sta.Dobio obicno 1 utakmicu zabrane , tj na Dombas Areni.Kao sto su ovi vasi sabani mislim protiv Oksera
Pa rekao sam nije dobio ni novcanu kaznu ko igraci Reala. Kakve veze ima u kojoj je ko minuti dobio karton. I ja i ti znamo da je iznudjen karton, zna i UEFA jeer Iniesta zna nogometna pravila i nije se htio odmaknuti. Vi pricate samo o Iniesti, sto niko ne kaze sto nije suspendovan Alves? Sto Pepeu nije ukinut karton? Sto nije Busquets dobio kakvu kaznu? STO STO STO? Nazvao je covjeka majmunom i sve je ostalo na tome!Andres je napisao/la:Eto mozgu dragi, Iniesta nije suspendovan jer je u 61 minuti dobio zuti.Da je u 90setoj bio bi.Ustvar ine bi bio suspendovan nego bi dao uefi 5 hiljada Eura.Suspendovan ja koliko znam nije niko bio iz Reala a toliko su ofiran cin uradili i to u 90 minuavno najbezbolinije je uradio stvar.Nit je koga dofatio jerdnostavno se nije pomakao iz zivog.To je bila 61 minuta i ne kontam sta hoces ?? Pa Realovi igraci nisu dobili suspenziju koji su ofirno sve uradili sto bi Iniesta dobio kad covjek dobio u 61 minuti karton nit ofirno nit sta.Dobio obicno 1 utakmicu zabrane , tj na Dombas Areni.Kao sto su ovi vasi sabani mislim protiv Oksera
Evo, Alves je iznudio crveni karton ,iznesen je sa igralista kao i Dida, promijenio je tok utakmice, Alves nije dobio nikakvu kaznu, a sta je snaslo Didu mozete procitati na danasnjem clanku AS-a
http://www.as.com/futbol/articulo/dida- ... ftb_11/Tes
Zadnja izmjena: Madridism, dana/u 03 maj 2011, 13:36, ukupno mijenjano 1 put.
Por que
Por que
Imam neki heben osjecaj za veceras..

Imam neki heben osjecaj za veceras..
Ako prvi povedemo, bit ce svasta, ako oni prvi povedu, bit ce katastrofa...
------------------------------------------Iker-------------------------------------------------
-------Arbeloa--------------Karvaljo-------------Albiol---------------Marcelo-------------
--------------------------Lass----------------------------Xabi------------------------------
---------Ronaldo------------------------Kaka-------------------------Di Maria----------
-------------------------------------Benzema------------------------------------------------
Poslije, ubaciti Higuaina umjesto Lassa...
------------------------------------------Iker-------------------------------------------------
-------Arbeloa--------------Karvaljo-------------Albiol---------------Marcelo-------------
--------------------------Lass----------------------------Xabi------------------------------
---------Ronaldo------------------------Kaka-------------------------Di Maria----------
-------------------------------------Benzema------------------------------------------------
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Sve si pogodio osim Kake, veceras Ozil starta..Edin TM87 je napisao/la:Ako prvi povedemo, bit ce svasta, ako oni prvi povedu, bit ce katastrofa...
Pa dokle viseL_blancos je napisao/la:Sve si pogodio osim Kake, veceras Ozil starta..Edin TM87 je napisao/la:Ako prvi povedemo, bit ce svasta, ako oni prvi povedu, bit ce katastrofa...

Roger Federer the greatest of all time!
Mourinho cini mi se da igra 400 utakmica protiv Barcelone ne bi skontao da je Kaka' ma u kakvoj formi bolji igrac od Ozila za ovakve utakmice. Proslu utakmicu lik se zagrijava od 30. minute. Mislim Kaka' je to veliki majstor i veliki igrac nije neki prosjek pa da ga ti tako handris. Zalosno je to sto smo uskraceni za jednog takvog majstora al eto.
Ozil je sjajan igrac kad Real napada, ali kad igra defanzivno on stoji na sredini terena i ne ide niti naprijed niti nazad. Sad ko ce ga znati kakva je to taktika u Mourinha.
Kaka je sjajan igrac, individualac, i ja bi volio da je u prvoj postavi, ali cinjenica je da on ne moze dati maksimum na terenu protiv bilo koje ekipe, a Ozil cijelu sezonu igra sa ovim igracima. Uostalom, Mesut je pokazao da je ekstra igrac u vise navrata, ima sjajan pass, sjajnu kontrolu lopte, sjajnu viziju, mlad je, izdrzljiv, a kad Real napada onda on i Alonso najvise pretrce. Znaci samo je problem ako igramo defanzivno, njega, koliko sam ja primijetio, ili ne ide, ili radi po Mourinhovim naredbama.
Kaka ili Ozil? Ozil definitivno veceras
Kaka je sjajan igrac, individualac, i ja bi volio da je u prvoj postavi, ali cinjenica je da on ne moze dati maksimum na terenu protiv bilo koje ekipe, a Ozil cijelu sezonu igra sa ovim igracima. Uostalom, Mesut je pokazao da je ekstra igrac u vise navrata, ima sjajan pass, sjajnu kontrolu lopte, sjajnu viziju, mlad je, izdrzljiv, a kad Real napada onda on i Alonso najvise pretrce. Znaci samo je problem ako igramo defanzivno, njega, koliko sam ja primijetio, ili ne ide, ili radi po Mourinhovim naredbama.
Da, Ozil je pokazao da je dobar igrac ali protiv manjih ekipa ni u jednoj utakmici protiv Barcelone se covjek nije vidio bukvalno. Ni u prvoj u prvoj polusezoni kad je bilo sta je bilo tad ste ko fol igrali napadacki on 3 puta loptu nije takao. U dosadasnjih 4 derbija ove sezone on je imao mozda 20 tacnih dodavanja sto je porazavajuce a sjetimo se kako je Kaka' odigrao jedini (ovo boli) El Clasico do sada: Bio je ubjedljivo najbolji igrac na terenu. Zbog ovih cinjenica ja bih dao Kaki sansu ali znam da od tog nema nista.Madridism je napisao/la:Ozil je sjajan igrac kad Real napada, ali kad igra defanzivno on stoji na sredini terena i ne ide niti naprijed niti nazad. Sad ko ce ga znati kakva je to taktika u Mourinha.
Kaku staviti, nemamo šta izgubiti a i nije dobio šanse u nijednoj od 3 Classica, nije toliko Ozil dobro odigrao 3 utakmice protiv Barce da je zaslužio mjesto u prvih 11 večeras..
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Slažem se, Kaku oprobati jer se nema šta izgubitiToxicity je napisao/la:Kaku staviti, nemamo šta izgubiti a i nije dobio šanse u nijednoj od 3 Classica, nije toliko Ozil dobro odigrao 3 utakmice protiv Barce da je zaslužio mjesto u prvih 11 večeras..
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Meni je najjaci ovaj Los Blanos koji habla spanski, a ni bosanski ne prica kako treba. Mislim, nista licno druze, al' prvo usavrsi jedan pa onda se prebacuj na drugi.
Nego, jesu li se smirile strasti od srijede ? Strah me bilo komentarisat sta tad, konto sam da ce neko sihre bacit na mene,da sam napisao nesto. Priznajem, Barca mi je draza malo, iako su me htjeli udarat na ekskurziji Katalonci kad sam pjevao "Yo soy Espanol" ili kako se vec pise, iako nista lose nisam mislio.Ali svejedno, realan cu biti. Mourinho je usr'o motku. Ne vjerujte meni, vidite reakciju Casillasa koji izgleda jedini "otamo" zna sta znaci Real i kako trebaju igrati.Covjek je fino priznao da su najvise od svih oni sami krivi. Jeste, kumovao je sudac, ali haj' ti u jednom momentu, onako na prvu odluci je li ono za crveni ili nije. Plus sto Pepeov lik i djelo ne odaje da se radi o filantropu i mirotvorcu. Nego, o vecerasnjoj malo ..Jedino sta zelim je da bude vise fudbala nego prosle srijede. Tad je fudbal bio u stotom planu, a to nije u redu, tako da su nam Barca i Real ostali duzni za veceras.Sanse za Real postoje, mozda su minimalne, ali uz gol postignut u 1. poluvremenu sve bi se moglo okrenuti. No, treba odigrati pametno, bez brutalnosti sa jedne, i simuliranja sa druge strane, cuo sam da Pedro, Busquets i Di Maria nece igrati ovu utakmicu, nakon sto je vidio njihove pothvate u srijedu filmski redatelj ih je zaposlio u ovom novom americkom filmu, tacnije snimaju film o Bin Ladenovom smrti. Di Maria je Bin Laden, usput budi receno. Ne znam ko ce startat umjesto njih veceras, ali smislice nesto ova dvojica hajvana.
Nego, jesu li se smirile strasti od srijede ? Strah me bilo komentarisat sta tad, konto sam da ce neko sihre bacit na mene,da sam napisao nesto. Priznajem, Barca mi je draza malo, iako su me htjeli udarat na ekskurziji Katalonci kad sam pjevao "Yo soy Espanol" ili kako se vec pise, iako nista lose nisam mislio.Ali svejedno, realan cu biti. Mourinho je usr'o motku. Ne vjerujte meni, vidite reakciju Casillasa koji izgleda jedini "otamo" zna sta znaci Real i kako trebaju igrati.Covjek je fino priznao da su najvise od svih oni sami krivi. Jeste, kumovao je sudac, ali haj' ti u jednom momentu, onako na prvu odluci je li ono za crveni ili nije. Plus sto Pepeov lik i djelo ne odaje da se radi o filantropu i mirotvorcu. Nego, o vecerasnjoj malo ..Jedino sta zelim je da bude vise fudbala nego prosle srijede. Tad je fudbal bio u stotom planu, a to nije u redu, tako da su nam Barca i Real ostali duzni za veceras.Sanse za Real postoje, mozda su minimalne, ali uz gol postignut u 1. poluvremenu sve bi se moglo okrenuti. No, treba odigrati pametno, bez brutalnosti sa jedne, i simuliranja sa druge strane, cuo sam da Pedro, Busquets i Di Maria nece igrati ovu utakmicu, nakon sto je vidio njihove pothvate u srijedu filmski redatelj ih je zaposlio u ovom novom americkom filmu, tacnije snimaju film o Bin Ladenovom smrti. Di Maria je Bin Laden, usput budi receno. Ne znam ko ce startat umjesto njih veceras, ali smislice nesto ova dvojica hajvana.
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
[youtube][/youtube]

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Mourinho desde el hotel sí podría comunicarse con Karanka vía telefónic..
Izgleda ce Mourinho gledati tekmu u hotelu, tj. tako moze imati kontakt sa Karankom..
http://www.as.com/futbol/articulo/mou-p ... ftb_20/Tes
Izgleda ce Mourinho gledati tekmu u hotelu, tj. tako moze imati kontakt sa Karankom..

http://www.as.com/futbol/articulo/mou-p ... ftb_20/Tes
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Ja ne znam sta si ti gledao, ali je Ozil na utakmici 1:1 u Madridu usao u drugom dijelu, i kako smo imali njega tako smo i poceli napadati i pritiskati Barcu sa igracem manje. Dok su oni okolo ko budale davali jedni drugima loptu na sredini terena i na svojoj polovici, Ozil je nesto radio. Cak je u finalu kupa takodjer bio predobar, dobio je vecu ocjenu od Xavija, Inieste i Messija, i bio je drugi najbolje ocijenjeni igrac Real Madrida poslije najboljeg igraca utakmice - Ricarda Carvalha.A_d_0 je napisao/la:
Da, Ozil je pokazao da je dobar igrac ali protiv manjih ekipa ni u jednoj utakmici protiv Barcelone se covjek nije vidio bukvalno. Ni u prvoj u prvoj polusezoni kad je bilo sta je bilo tad ste ko fol igrali napadacki on 3 puta loptu nije takao. U dosadasnjih 4 derbija ove sezone on je imao mozda 20 tacnih dodavanja sto je porazavajuce a sjetimo se kako je Kaka' odigrao jedini (ovo boli) El Clasico do sada: Bio je ubjedljivo najbolji igrac na terenu. Zbog ovih cinjenica ja bih dao Kaki sansu ali znam da od tog nema nista.
Ne mozes reci da je bio los u prvoj utakmici jer su bili losi svi koji su igrlai, odnosno Barcelona je iskoristila nedostatak Reala, a to je timska uigranost i pregrst novih igraca u prvoj postavi.
Sto se tice ove zadnje utakmice, vec sam rekao. I na mene je ostavio los dojam jer kao da nije nista htio raditi, samo je stajao na srediniti terena, a mozda je to bila i taktika Josea Mourinha.
nije valjda da ce real igrat' sa 2 zadnja veza ?
pa tako si i primili peticu na nou campu 

Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
Oca mi moga, ahhhahhahahRaul_64 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ko da je Pep gledao ovo prije tekme.. Hebo majku prepisuju taktiku..
Svaka cast za post.. Gdje ovo iskopa..
- Thunderstruck
- Kontakt:
Nadam se da će Mou večeras pokazati zube i pokušati koliko-toliko oteti Barci posjed i tako probati nešto napraviti. Bude li opet čekao kontre bojim se da će biti dosadno.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
- Los_Blanos2
- Kontakt:
El equipo llega al Camp Nou sin Mourinho
Real Madrid stigao na Camp Nou, Mourinho ostao u hotelu..

---------------------Casillas
Arbeloa-----Albiol----------Carvalho------Marcelo
----------------Lass---------Xabi
------C.Ronaldo------Ozil--------Di Maria
------------------Benzema o (Adebayor)
Real Madrid stigao na Camp Nou, Mourinho ostao u hotelu..

---------------------Casillas
Arbeloa-----Albiol----------Carvalho------Marcelo
----------------Lass---------Xabi
------C.Ronaldo------Ozil--------Di Maria
------------------Benzema o (Adebayor)
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.