Gle ovog pavijana
Liverpool FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
A napusti tu poziciju celavi ako imas imalo srca
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Sramote nas ljudi
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Ovaj jedva docekao mater **** spansku
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- JayCatwright
- Kontakt:
Jedva docekao da sudi sve mu jeb.em a je.bem i tebi brokula seku jer znam da citas
Virgila kod gola on dok je skontao gdje je lopta ovaj vec izisao sam 1 na 1
Konate
Ovo je prekretnica u dvomeču
Idemoo
Ovo je prekretnica u dvomeču
Idemoo
-
JohannWolfgang
- Kontakt:
Kakvi glupani u klubu
Oni su fakat ostavili ublehasa na klupi da unisti ne samo ovu sezonu nego i naredne jer nece izboriti LP sto ce biti veliki udarac. Nekad u Novembru je trebalo otjerati levata i sigurno bi sezona bila daleko uspjesnija. Lik se pogubio u svakom smislu.
Oni su fakat ostavili ublehasa na klupi da unisti ne samo ovu sezonu nego i naredne jer nece izboriti LP sto ce biti veliki udarac. Nekad u Novembru je trebalo otjerati levata i sigurno bi sezona bila daleko uspjesnija. Lik se pogubio u svakom smislu.
Koja budala na klupi ovo nisu istine

Ne znam sta ceka s izmjenama ko da ce magicno proigrat bolje
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Wirtz umro jos prije 15 minuta jos samo fali da se povrijedi
Daj Ramu, ne mogu više ovog Ekitikea i njegove eksperimente sa loptom
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Jel stvarno ovaj misli da izgledamo dobro 75 minuta izmjene ni na vidiku,a bilo je finih kandidata jos na poluvremenu
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Najbolji smo kad nas otpišu
Zabit ce Isak dva do kraja 
Ovako zamisljam one abysmal utakmice na fm
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nece od Wirtza nikad dobiti nista dok god ima ulogu ko da je prime Henderson, nerealno koliko mora trcati na sve strane. Covjek je svaku utakmicu mrtav nakon 50ak minuta a i kad pridje golu od umora ne moze ni dodat kako treba. Bas luksuz igrac za ovakav raspad trenutno.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
A Slote yrboti sebi majku, pa bolje je da sam das otkaz i to usred utakmice. Mrs stocaru holandski glupi.
CPOJ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.