Liverpool FC

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da li Slot treba ostati trener Liverpoola?

1. Da
28
39%
2. Ne
27
38%
3. Dati mu do Nove godine
17
24%

Ukupno glasova: 72

Fuerza
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Fuerza » 08 apr 2026, 23:10

Što kaže @SoloControTutti žao mi je što nije išlo. Hvala mu za titulu prošle sezone, ali nema smisla više ovo.
Pa nije PSG prime Barca da nam krije loptu. A što ne najgore nije PSG jedini koji nam to radi, to nam se dešava prečesto ove sezone.

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 08 apr 2026, 23:12

Sad ce celo izjavit za vikend smo primili 4 sad smo samo 2 napredak je vidljiv.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 08 apr 2026, 23:12

Fuerza je napisao/la:
08 apr 2026, 23:10
Što kaže @SoloControTutti žao mi je što nije išlo. Hvala mu za titulu prošle sezone, ali nema smisla više ovo.
Pa nije PSG prime Barca da nam krije loptu. A što ne najgore nije PSG jedini koji nam to radi, to nam se dešava prečesto ove sezone.
Realno su najblizi tome. :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 apr 2026, 23:15

Jel ti stvarno mislis da je ON sposoban da osvoji titulu? Tacno je od pocetka do kraja prosle sezone Kloppova energija curila, kao pjescani sat. Da je iole ozbiljnija ekipa bila u utrci sa nama prosle godine i tu bi titulu ispusio. Evo sada se jasno vidi kako radi i kako trenira sa timom na koji je skrseno pola milijarde. Kad uzmes u obzir sve, mislim da je bez ikakve dvojbe na zadnjem mjestu, odmah iza Hodgsona. Interesantno je kako svi ovi igraci za repku odigraju za razliku od ovog šarlatanluka. 0 šuteva u okvir i 26% lopta u posjedu je sigurno jedna od najlošijih statistika u ligi prvaka, posebno u završnim utakmicama.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 08 apr 2026, 23:17

A ma i igraci odustali od njega, vjerovatno i ne slusaju sta prica vise, ovo nocas je bila igra samo da nas ne ubiju ko City 4 razlike pa da ima vece sanse da zadrzi posao

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 08 apr 2026, 23:18

Slotanjahu je trebo bit otjeran nakon sto je od Foresta i PSV-a na Anfieldu ukupno primio 7 komada.

Nema se veceras nista novo za reci. Jadno, otuzno, svaki igrac je ubijen u pojam, bukvalno nijedan pozitivan aspekt u igri. Jbt pa izugbio si sa dva gola razlike i zadovoljan ides kuci. Ovo se ni u najmracnije dane nije desavalo
Srce, čast i ponos!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 apr 2026, 23:19

Slut je probao i sa duplim blokom ali ni to ne umije

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 08 apr 2026, 23:20

Ma covjek se izgubio ovo je sramota da dozivi jutro kao zaposlen.Salah se zagrijavao od 30 minute na kraju nije ni minute dobio.Krila koja bi i mogla nesto napravit su ostala na klupi al zato je Gakpo tu jos je vecinu bio na desnom krilu.Gubis 2-0 posao ti visi o koncu ti cekas da nesto mjenjas 78minuta u mecu gdje si izdominiran od prve do zadnje minute.Citavu sezonu se zali na dupli blok i napakon dosla ekipa koja se nadigrava covjek sve u 16m stavio.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 apr 2026, 23:23

Od veceras je “Slut”, jer ko nije pit’o nije ni dobio

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 08 apr 2026, 23:36

LiverpoolREDS je napisao/la:
08 apr 2026, 23:20
Čitavu sezonu se zali na dupli blok i napakon dosla ekipa koja se nadigrava covjek sve u 16m stavio.
Al bukvalno :urnebes:

Haj okej ljudi su jaci i takticki, tehnicki, imaju boljeg trenera i veci individualni kvalitet u napadu ali da si ovoliko fizicki inferiorniji a igras u Engleskoj to mi ne ide u glavu. To nije samo veceras citavu sezonu ista prica. Ekipa nam je spremna za nekih 60-70 minuta a i to ne na najvisem intenzitetu. Ovi novi sto su dosli tipa Kerkez, Wirtz, Frimpong njih vec nakon sat vremena hvataju grcevi i jedva hodaju po terenu. Razumijem da treba adaptacija ali smo na kraju sezone a nigdje naznake da ce bit nesto spremniji. Ne znam stvarno, ne mozes igrat moderan fudbal i pomisljat da dobijes ovakve ekipe ako nemas snage za to.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 09 apr 2026, 11:01

Već deset po britanskom, nema otkaza
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 09 apr 2026, 11:16

Nece ga ni dobiti. Spremni su rizikovati i plasman u LP samo da ga ne sutnu u toku sezone.

Sport90
Kontakt:

Post Postao/la Sport90 » 09 apr 2026, 11:34

StevieG8 je napisao/la:
08 apr 2026, 23:36
Čitavu sezonu se zali na dupli blok i napakon dosla ekipa koja se nadigrava covjek sve u 16m stavio.

Haj okej ljudi su jaci i takticki, tehnicki, imaju boljeg trenera i veci individualni kvalitet u napadu ali da si ovoliko fizicki inferiorniji a igras u Engleskoj to mi ne ide u glavu. To nije samo veceras citavu sezonu ista prica. Ekipa nam je spremna za nekih 60-70 minuta a i to ne na najvisem intenzitetu. Ovi novi sto su dosli tipa Kerkez, Wirtz, Frimpong njih vec nakon sat vremena hvataju grcevi i jedva hodaju po terenu. Razumijem da treba adaptacija ali smo na kraju sezone a nigdje naznake da ce bit nesto spremniji. Ne znam stvarno, ne mozes igrat moderan fudbal i pomisljat da dobijes ovakve ekipe ako nemas snage za to.
Pa jedno 25 godina glavna izvlacenja za samaranje engleksih timova koje se dese u evropi od ostalih ekipa u ovoj fazi takmicenja su bila mi imamo tesku ligu teske protivnike i umorniji smo od ostalih klubova - pa nek ti i ovaj put to bude opravdanje zasto ih neko fizicki pojede.

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 09 apr 2026, 11:49

Sport90 je napisao/la:
09 apr 2026, 11:34
StevieG8 je napisao/la:

Pa jedno 25 godina glavna izvlacenja za samaranje engleksih timova koje se dese u evropi od ostalih ekipa u ovoj fazi takmicenja su bila mi imamo tesku ligu teske protivnike i umorniji smo od ostalih klubova - pa nek ti i ovaj put to bude opravdanje zasto ih neko fizicki pojede.
Ko ovdje opce prica o tome sto si naveo? Naglasak komentara je da je nespremnost rezultat slabe utreniranosti.
Srce, čast i ponos!

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 09 apr 2026, 12:06

Finn je napisao/la:
09 apr 2026, 11:16
Nece ga ni dobiti. Spremni su rizikovati i plasman u LP samo da ga ne sutnu u toku sezone.
i šta će dobiti time, propuštenje LP iduće sezone bi bio nemjerljiv fijasko.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 09 apr 2026, 12:32

Steven Gerrard je slobodan isto.

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 09 apr 2026, 13:05

Arvid je napisao/la:
09 apr 2026, 12:06
Finn je napisao/la:
09 apr 2026, 11:16
i šta će dobiti time, propuštenje LP iduće sezone bi bio nemjerljiv fijasko.
Retardi, tesko im priznati da su pogrijesili s ovim pa ce radije trpiti.

Meanwhile, pljacka stoljeca

Sport90
Kontakt:

Post Postao/la Sport90 » 09 apr 2026, 16:01

Venom je napisao/la:
09 apr 2026, 11:49
Sport90 je napisao/la:
StevieG8 je napisao/la:

Ko ovdje opce prica o tome sto si naveo? Naglasak komentara je da je nespremnost rezultat slabe utreniranosti.
Nema to veze sa nespremnoscu vec sa nezainteresiranost igrača da igraju pod ovim trenerom. On njih ne moze naložiti ne moze pokrenuti i to je razlog zašto izgledaju mlitavo.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 09 apr 2026, 16:57

I found freedom. Losing all hope was freedom.

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 09 apr 2026, 17:20

Sport90 je napisao/la:
09 apr 2026, 16:01
Venom je napisao/la:
09 apr 2026, 11:49
Sport90 je napisao/la:

Nema to veze sa nespremnoscu vec sa nezainteresiranost igrača da igraju pod ovim trenerom. On njih ne moze naložiti ne moze pokrenuti i to je razlog zašto izgledaju mlitavo.
Stvarno misliš da profi sportisti na tom nivou igraju i trče isključivo na motivaciju?

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.