Re: Champions League 2025/26
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Re: Champions League 2025/26
barsi fali devetka koja zna i moze osutat po golu, visak je olmo, feran, lewa... yamal je najbolji igrac i klasa je, ne moze sam, mozes biti kakvo hoces krilo ako nemas kome dodati
Liverpool je hinjska ekipa i ko i ima neke sanse.
Barcelona će u uzvratu izgubiti 4:0 ili viŝe kao ono skoro u Kupu kralja.
Barcelona će u uzvratu izgubiti 4:0 ili viŝe kao ono skoro u Kupu kralja.
Trpanje ku.rcine u grlo culesima i skuzerima. Neprocjenjivo. 
Jedva čekam da vidim Choleove kozare kući kako čuvaju rezultat i kradu vrijeme
. Barcelona ima šansu za prolaz ali mora im se dosta stvari poklopiti da ih user.e baš, teško da će ovi izgubit 3 razlike kući
Iako Atletico ima dosta manje šanse protiv Atletica iz Londona nego ovi palamudani. Lijepa noć za ljubitelje fudbala
. Barcelona ima šansu za prolaz ali mora im se dosta stvari poklopiti da ih user.e baš, teško da će ovi izgubit 3 razlike kući
Iako Atletico ima dosta manje šanse protiv Atletica iz Londona nego ovi palamudani. Lijepa noć za ljubitelje fudbala
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Atletico na Wandi i van nje su potpuno drugacije ekipe,oni van Madrida i sa igracem vise igraju haramball.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Isto je kad ce prvak bit bayern ili psg,igraju svemirski fudbal za ostale
Jos da zna dodati... 4-5 puta najobicniji pas promasuje.
Nista novo u Evropi. Posteno sudjenje i Barca donja.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Vidjam sinoc bilo slavlje kobasicara nakon pobjede, docekali nakon 14 godina
Otad se cijeli svijet promjenio, Madrid otad prekuco ligu prvaka, vise ligi prvaka uzeo nego svi klubovi zajedno
Katalonija likovala, nocas izgubi i to na Kampu Novom, jos imaju obraza nesto govorit nakon Negreire
Madrid je svima toliko nabio komplekse pa se samo iz godine u godinu nesto izmislja protiv Madrida haha
Govorili su da krademo pa smo osvajali i sa varom, govorili su da unistavamo mlade talente pa zaboravise na Ramosa, Higuaina, Benzemu, Marcela....da ne nabrajam dalje koliko je se talenata razvilo u Madridu
Govorili su da trosimo pa vise engleski osrednji timovi trose nego Madrid.
Zna se ko je najveci klub na svijetu, sve ostalo je prevara
Otad se cijeli svijet promjenio, Madrid otad prekuco ligu prvaka, vise ligi prvaka uzeo nego svi klubovi zajedno
Katalonija likovala, nocas izgubi i to na Kampu Novom, jos imaju obraza nesto govorit nakon Negreire
Madrid je svima toliko nabio komplekse pa se samo iz godine u godinu nesto izmislja protiv Madrida haha
Govorili su da krademo pa smo osvajali i sa varom, govorili su da unistavamo mlade talente pa zaboravise na Ramosa, Higuaina, Benzemu, Marcela....da ne nabrajam dalje koliko je se talenata razvilo u Madridu
Zna se ko je najveci klub na svijetu, sve ostalo je prevara
Tako je prijatelju, pusti neznalice sto prate fudbal na facebooku, tiktoku i instagramu. Kaze Real trosi najvise, a ono Aston Villa vise para potrosila. Al dzaba, boj ne bije puska vec srce u junaka.resko1 je napisao/la: ↑08 apr 2026, 23:12Vidjam sinoc bilo slavlje kobasicara nakon pobjede, docekali nakon 14 godina![]()
Otad se cijeli svijet promjenio, Madrid otad prekuco ligu prvaka, vise ligi prvaka uzeo nego svi klubovi zajedno![]()
Katalonija likovala, nocas izgubi i to na Kampu Novom, jos imaju obraza nesto govorit nakon Negreire![]()
Govorili su da krademo pa smo osvajali i sa varom, govorili su da unistavamo mlade talente pa zaboravise na Ramosa, Higuaina, Benzemu, Marcela....da ne nabrajam dalje koliko je se talenata razvilo u MadriduGovorili su da trosimo pa vise engleski osrednji timovi trose nego Madrid.
Zna se ko je najveci klub na svijetu, sve ostalo je prevara![]()
Mi ovdje jos uvijek cekamo oduzimanje trofeja u periodu 2004-2021, i naravno Messiju da se oduzmu svi individualni trofeji.
Remember, remember the 5th of November.
-
Invincibles14
- Kontakt:
Šta kažu la liga stručnjaci, kakve su šanse Arsenalu kontra Atletika? Mene nešto strah da nas ne stignu Diegove suze sa Emiratesa.
To je tebi najveca bol,messijeve titule hahaha,placi placi,ti i tvoj drug viniTonySosa je napisao/la: ↑08 apr 2026, 23:21Tako je prijatelju, pusti neznalice sto prate fudbal na facebooku, tiktoku i instagramu. Kaze Real trosi najvise, a ono Aston Villa vise para potrosila. Al dzaba, boj ne bije puska vec srce u junaka.resko1 je napisao/la: ↑08 apr 2026, 23:12Vidjam sinoc bilo slavlje kobasicara nakon pobjede, docekali nakon 14 godina![]()
Otad se cijeli svijet promjenio, Madrid otad prekuco ligu prvaka, vise ligi prvaka uzeo nego svi klubovi zajedno![]()
Katalonija likovala, nocas izgubi i to na Kampu Novom, jos imaju obraza nesto govorit nakon Negreire![]()
Govorili su da krademo pa smo osvajali i sa varom, govorili su da unistavamo mlade talente pa zaboravise na Ramosa, Higuaina, Benzemu, Marcela....da ne nabrajam dalje koliko je se talenata razvilo u MadriduGovorili su da trosimo pa vise engleski osrednji timovi trose nego Madrid.
Mi ovdje jos uvijek cekamo oduzimanje trofeja u periodu 2004-2021, i naravno Messiju da se oduzmu svi individualni trofeji.
-
signalidunapark
- Kontakt:
Mentalna bolest u rangu MAGA pokreta.TonySosa je napisao/la: ↑08 apr 2026, 23:21Tako je prijatelju, pusti neznalice sto prate fudbal na facebooku, tiktoku i instagramu. Kaze Real trosi najvise, a ono Aston Villa vise para potrosila. Al dzaba, boj ne bije puska vec srce u junaka.resko1 je napisao/la: ↑08 apr 2026, 23:12Vidjam sinoc bilo slavlje kobasicara nakon pobjede, docekali nakon 14 godina![]()
Navijanje za RM ima za posljedicu: manjak kritičkog razmišljanja, deluzije, soiciopatsko ponašanje, narcisoidni poremećaj ličnosti i patološko laganje. Lijeka nema.
- DinGospo21
- Kontakt:
Čim dođu evropske utakmice, kad sude sudije koje nisu na platnom spisku, nema ni penala ni opraštanja crvenih kartona.
Niko osim reala nemu tu privilegiju da ima svoje sudije u Evropi i da ih bira od utakmice do utakmice. Nekad Oliver, nekad marcinjak al matrica je manje vise ista
- DinGospo21
- Kontakt:
To je ta posljedica navijanja za rm kako neko iznad rece. Sta bi. Kakav nacin komunikacije s drugima. Zaprepasten sam
Trenutno korisnika/ca: Wilshere10 i 13 gostiju.