FC Barcelona
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Pedri je imao žuti karton čini mi se a i trebao je jedan trkač vise u ekipi. Ne vjerujem da se radi o povredi.
Veceras nije htjelo. Vjerujem da je Briz igrao umjesto Patetika veceras da bi isto bilo.
Smijesan kriterij kod sudije za kartone žute boje. I ona situacija kad golman izvodi prekid a igrac patetika uzima loptu u ruke. Čudna situacija.
Veceras nije htjelo. Vjerujem da je Briz igrao umjesto Patetika veceras da bi isto bilo.
Smijesan kriterij kod sudije za kartone žute boje. I ona situacija kad golman izvodi prekid a igrac patetika uzima loptu u ruke. Čudna situacija.
Rashford je pokazao zasto ne treba ostati u Barci.
Imao je tri odlicne sanse veceras, ne zna zabiti gola i to je to. Raphinha je za njega Messi i Ronaldinho u jednom.
Mrsh iz Barce.
Imao je tri odlicne sanse veceras, ne zna zabiti gola i to je to. Raphinha je za njega Messi i Ronaldinho u jednom.
Mrsh iz Barce.
Ne smijem dusu grijesiti,Rashford je odlicna alternativa.Pored Yamala danas jedini koji je obrazli koristan bio,nema zavrsnicu ali yebi ga ne moze sve imati,u suprotnom ne bi bio back-up opcija.Preorao je teren,bio u sansana,sam stvarao sanse.Los dan,los dan i Yamala ili jednostavno nedostatak koncentracije i bahatosti kad treba zakucati.addebisi je napisao/la: ↑08 apr 2026, 23:22Slazem se za Arsenal a i Psg, pogledaj samo koliki roster te ekipe imaju, u nas Raphina se povrijedi, nema niko ni blizu da nadomjesti njegovu efikasnost, I to nas je kostalo ive sezone u LP, Po meni i Bayern bi nas nakantao al ono bas, jaki su ive sezone vjeruj mi, oni i psg jedino se mogu staviti iznad nas ove sezone, kada je raphinja tu, na tom smo Rangu, u uzvratu je sve moguce zapoceti bez lewe i Ferrana jedina nada za nasJoeBleck je napisao/la: ↑08 apr 2026, 23:14Samo PSG igra bolji fudbal.Razlog je stabilnost nazad i bolja organizacija u igri,ostale ekipe su bara bara,smatram da bi se Arsenal potencijalno prosao lakse nego se ocekuje.Sve je to daleko,Atletico je u LP nas Azrail.addebisi je napisao/la: ↑08 apr 2026, 23:05Tesko bi mogli osvojiti svakako sa ovom ekipom ligu lrvakq ove godine, bayern psg su orejaki s arsenalom bi se dalo igrati, uglavnom bez raphinje napad je 70 posto manje efikasan i to je najveci problem, rashford je vvrs bio medju boljim al on ne zna dati gol treba mu milion sansi, lewa ne moze igrat vise p4vu postavu u LP, ferran nikad nije ni bio za Barce, trebaju dva solidna napadaca i jedan stoper za uzeti lifu sampiona naredne sezone, flick izvlaci maximum iz ove ekipe, atletiko siri roster ima i to je presudilo, ljudi znaju igrati nok aut fazu mi ne i to je to, svaka cast za borbu i zelju u drugom poluvremenu sa igracem manje, cubarsi flop sezone, nije jos gotovo al treba nam preraspoloz3na ekipa u madridu a to bez vodje raphinje tesko moze da se desi...
Bayern me nije odusevio,Real im je napravio previse sansi iz 3 pasa.Igraju slicno kao mi,sa kiksarama nazad.Cak sta vise i dalje mislim da Real ima adekvatne sanse da prodje,luda noc Vinija,Mbappea ili iz drugog plana Valverdea i Real ce to pospremiti lagano.
Pustite pricu o cholu, atletico je veceras oo nikad imao ofanzivju postavu, alvarez grizman lukman i simeone su sve ofanzivni igraci, ne znam sta moze ofanzivnije kod kuce, do crvenog kartona jisu mogli nista zbog naseg visokog presinga i kontrole lopte, jedna greska kad leva u presingu pusta igraca i izrodi se se situacija za crveni, mnoge sudije realno ono ne bi svirale ko faul, i jos iz tog eurogol dobijes
Onda posle toga s igracem manje opet smo imali precku i dvije tri odlicne prilike, atletico iz jednog napada spacnog postize i drugi gol i to je to, dosta su nafakaski dosli do ovog rezultata, sto ne znaci da da barca ne moze iz slicne igre ko veceras vec u prvom povesti 2 0
Dosta se stvari mora poklopiti, ali prolaz nije nemoguca misija, ne znam sta je sa pedrija, hocel igrati de jog , vidjecemo i to, nasa ekipa igra lud fudbal, ludo gubi i ispada, ludo moze i okrenuti, ko imalo prati ovu barcu zna da kod nas nista normalno ne moze i zato 2 0 za ovu ludu ekipu jit je bogzna kakva garancija za kad vodi, niti kad gubi da ispadne
Onda posle toga s igracem manje opet smo imali precku i dvije tri odlicne prilike, atletico iz jednog napada spacnog postize i drugi gol i to je to, dosta su nafakaski dosli do ovog rezultata, sto ne znaci da da barca ne moze iz slicne igre ko veceras vec u prvom povesti 2 0
Dosta se stvari mora poklopiti, ali prolaz nije nemoguca misija, ne znam sta je sa pedrija, hocel igrati de jog , vidjecemo i to, nasa ekipa igra lud fudbal, ludo gubi i ispada, ludo moze i okrenuti, ko imalo prati ovu barcu zna da kod nas nista normalno ne moze i zato 2 0 za ovu ludu ekipu jit je bogzna kakva garancija za kad vodi, niti kad gubi da ispadne
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
100%.jasmin10 je napisao/la: ↑08 apr 2026, 23:23I miljama bolja investicija od Bastonija koji igra samo sa trojicom pozadi.let3 je napisao/la: ↑08 apr 2026, 23:21Odgovorno tvrdim da je (osim Cubarsija) Tarik Muharemovic bolji defanzivac od svih trenutnih u Barci.
Ne treba kritikovati ni Gerarda, ni Erica, ni Arauja. Oni ne mogu bolje, a Flick izvlaci maksimum iz njih. Plus svi zajedno su kostali 0 eura. To je to, svaka njima cast kao masijcima![]()
Ali sa njima se ne moze osvojiti LP.
Da je ta cudna situacija bila kod nas, ukljucio bi se var i sudija bi svirao crveni nakon pregleda i sva bi evropa i nasi navijaci pricali kakvi su glupani, ovako nikom nistaMukebir je napisao/la: ↑08 apr 2026, 23:26Pedri je imao žuti karton čini mi se a i trebao je jedan trkač vise u ekipi. Ne vjerujem da se radi o povredi.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Hegemonicar Romario zaboravio kako Barcelona igra u gostima u LP.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Dobro je ti ****
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Kakva retardirana ekipa, deceniju se iste stvari ponavljaju
I kakvo je čudovište Yamal
Boljeg driblera (osim Messija a i on nije daleko) nisam gledao
I kakvo je čudovište Yamal
Boljeg driblera (osim Messija a i on nije daleko) nisam gledao
Sto posto.Romariooo je napisao/la: ↑08 apr 2026, 23:30Da je ta cudna situacija bila kod nas, ukljucio bi se var i sudija bi svirao crveni nakon pregleda i sva bi evropa i nasi navijaci pricali kakvi su glupani, ovako nikom nistaMukebir je napisao/la: ↑08 apr 2026, 23:26Pedri je imao žuti karton čini mi se a i trebao je jedan trkač vise u ekipi. Ne vjerujem da se radi o povredi.
Uglavnom je prosipala u gostima prednost s domaceg terena, sad je druga situacija i druga prica pa bumo vidjeli
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Atletico je u zadnjih cca 8 pobjeda protiv Barce,fudbalski na terenu Barcu razvalio samo jednom i to nedavno na Wandi.Slucajnost ? Ne bi rekao.Ne mozes pljuvati stil igre koji donese ono najvaznije,rezultat.Jednostavno nacin na koji dodju je dozvoljen.Romariooo je napisao/la: ↑08 apr 2026, 23:28Pustite pricu o cholu, atletico je veceras oo nikad imao ofanzivju postavu, alvarez grizman lukman i simeone su sve ofanzivni igraci, ne znam sta moze ofanzivnije kod kuce, do crvenog kartona jisu mogli nista zbog naseg visokog presinga i kontrole lopte, jedna greska kad leva u presingu pusta igraca i izrodi se se situacija za crveni, mnoge sudije realno ono ne bi svirale ko faul, i jos iz tog eurogol dobijes
Licno,do crvenog nismo dramaticno bolji bili ni na lopti a kamoli u sansama.Cak je u momentu izasla statistika tamo nekad oko 40te minute da je Atletico imao veci posjed i vise pasova.
Pobit se pa sta bude,krvnicki odigrati na rubu crvenog.Njihovom igrom probati ovo okrenuti.
Situacija prije gola onog jablana gdje su nasi trazili penal za igranje rukom i odma poslije toga faul jel neko nasao ponovljene snimke,ima li prostora da kukamo?
Dodavanje Yamala za Trashforda je cista perverzija
Steta sto govedo ne zna zabiti i pretvoriti ono bogovsko dodavanje u asistenciju.
Godinama glupani ponavljaju iste greske i nikako da nauce. I opet ce ispadati sve dok ne sloze pravu odbranu. Znaci i naredne sezone ce isto sranje biti ,ko da gledam.
Koje je ovo ispadanje zbog gluposti zadnje linije i crvenih kartona ? Araujo par puta sa crvenim kartonim i losim postavljanjem, veceras Cubarsi ko zadnji amater
Da ima zdravog Lewu i Raphinhu imao bi 30 asistencija već. Zadnje 2 sezone je na Messijevom prosjeku driblinga po utakmici. Govorimo o prajmu Messija, što je onako bolesno za balavca od 18 godinalet3 je napisao/la: ↑08 apr 2026, 23:41Dodavanje Yamala za Trashforda je cista perverzija![]()
Steta sto govedo ne zna zabiti i pretvoriti ono bogovsko dodavanje u asistenciju.
Godinama glupani ponavljaju iste greske i nikako da nauce. I opet ce ispadati sve dok ne sloze pravu odbranu. Znaci i naredne sezone ce isto sranje biti ,ko da gledam.
Koje je ovo ispadanje zbog gluposti zadnje linije i crvenih kartona ? Araujo par puta sa crvenim kartonim i losim postavljanjem, veceras Cubarsi ko zadnji amater![]()
Što se tiče odbrane treba naći novog Iniga. S jednim takvim je i ova kamikaza odbrana kudikamo sigurnija.
Mislim da je treće ispadanje, ali pričekajmo @mokesa
- jasonstatham
- Kontakt:
Nije me ovaj poraz nešto pogodio. Bilo je pitanje vremena. Eto, to bi danas, mnogo toga se poklopilo. Pravo podsjeća na ono ispadanje protiv istog protivnika prije 12-ak godina, kad je drama bila.
Yamal igra sam. Igra sam za taj neki vrhunski fudbal koji se traži za max domete u Evropi. Nema s kim.
Rash dokazao zašto je backup. Dokazao zašto je igrač vs Everton ili Getafe, ali nije za ono čemu Barcelona teži. Da je to što on misli da jeste, taj igrač one šanse realizuje. I donosi pametne odluke.
Barcelona nije igrala 10 na 11. Igrala je 9 na 11. Lewa je završio priču evropskoj fudbala, godine čine svoje. Nema ga na terenu. Bukvalno ničim ne pridonosi. Nema snage, ne trči, ne pritišće, ne pogađa kao nekad, potrebno mu je mnogo šansi. Treba mu napraviti lijep oproštaj i pustiti ga da ide, a na njegovo mjesto valjda ima neko dijete iz Masie, gore od ovih njegovih nestanaka iz igre nema.
Kad je tu i Ferran, Barcelona u napadu čini čuda, ponajviše zahvaljujući Yamalu. Ajkula je mentalno propala, a vala i ranije nije to bila pljačka, tada sam to tvrdio, sada evo dokazuje.
Očekivao sam tešku utakmicu, da će ih slomiti u drugom, neki 1:0 ili 2:0, ali nije bilo. Srećom ima uzvrat, Atleti ne zna igrati bunker i kući, a moraće, u svemu tome, možda se pogube, kao ono kako braniti kući vodstvo, potpuno njima nova situacija. Tu vidim šansu. A Barcelona nakon ovoga nema šta da izgubi.
Yamal igra sam. Igra sam za taj neki vrhunski fudbal koji se traži za max domete u Evropi. Nema s kim.
Rash dokazao zašto je backup. Dokazao zašto je igrač vs Everton ili Getafe, ali nije za ono čemu Barcelona teži. Da je to što on misli da jeste, taj igrač one šanse realizuje. I donosi pametne odluke.
Barcelona nije igrala 10 na 11. Igrala je 9 na 11. Lewa je završio priču evropskoj fudbala, godine čine svoje. Nema ga na terenu. Bukvalno ničim ne pridonosi. Nema snage, ne trči, ne pritišće, ne pogađa kao nekad, potrebno mu je mnogo šansi. Treba mu napraviti lijep oproštaj i pustiti ga da ide, a na njegovo mjesto valjda ima neko dijete iz Masie, gore od ovih njegovih nestanaka iz igre nema.
Kad je tu i Ferran, Barcelona u napadu čini čuda, ponajviše zahvaljujući Yamalu. Ajkula je mentalno propala, a vala i ranije nije to bila pljačka, tada sam to tvrdio, sada evo dokazuje.
Očekivao sam tešku utakmicu, da će ih slomiti u drugom, neki 1:0 ili 2:0, ali nije bilo. Srećom ima uzvrat, Atleti ne zna igrati bunker i kući, a moraće, u svemu tome, možda se pogube, kao ono kako braniti kući vodstvo, potpuno njima nova situacija. Tu vidim šansu. A Barcelona nakon ovoga nema šta da izgubi.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
To je takav dan, takva utakmica, kad sve ide pogrešno, a protivnik te praktično bez igre porazi.
Nema predaje, ima još druga utakmica. Za mene Barcelona uopće nije odigrala slabo, čak što više, usudim se reći, odigrala je vrlo dobro.
Nije lopta htjela u gol, a protivniku je sve uspjelo. Crveni, gol iz prekida i iskorištena polušansa u drugom. Osim tog još samo onaj
prodor Alvareza u prvom i to je to.
Barcelona je odigrala hrabro, puno trčanja sa igračem manje. Tako treba pokušati i u gostima. Utakmicu treba početi isti sastav kao i u prošlu subotu.
Ok, Cubarsija nema, Eric ili Araujo tamo, u sredini Eric ili Gavi, Olmo i Pedri pored, u napadu, Yamal, Rashford i Fermin.
Treba sve pokušati, ništa nije izgubljeno. Do crvenog je bila potpuna dominacija u igri, nisu iskoristili šanse, u jednoj minuti se utakmica slomila.
Crveni neću komentirati. Vjerovatno jeste. Isti sudija je isključio Arauja protiv PSG, ako se ne varam.
Ono što me je smetalo je tolerirana gruba igra ATM. Nebrojeno izuzetno grubih i bezobraznih faulova, naročito na Yamalu. Sudac ga uopće nije zaštitio.
Može li mi neko objasniti ono hvatanje lopte rukom igrača ATM ?
Samo hrabro, treba igrati i potražiti prolaz. Danas sam fasciniran trčanjem igrača Barcelone, borbom, presingom sa igračem manje.
Ti elementi igre su bili vrhunski. Šteta zbog neefikasnosti. Medicinska služba Barcelone još jednom pokazala neznanje. Oni nisu uspjeli oporaviti FDJ do ove utakmice. Sramota.
Iste povrede su izbacile Raphinhu iz stroja. Nešto ne štima. Bernal je mogao stisnuti zube. Nekad neke stvari ne razumijem.
Nema predaje, ima još druga utakmica. Za mene Barcelona uopće nije odigrala slabo, čak što više, usudim se reći, odigrala je vrlo dobro.
Nije lopta htjela u gol, a protivniku je sve uspjelo. Crveni, gol iz prekida i iskorištena polušansa u drugom. Osim tog još samo onaj
prodor Alvareza u prvom i to je to.
Barcelona je odigrala hrabro, puno trčanja sa igračem manje. Tako treba pokušati i u gostima. Utakmicu treba početi isti sastav kao i u prošlu subotu.
Ok, Cubarsija nema, Eric ili Araujo tamo, u sredini Eric ili Gavi, Olmo i Pedri pored, u napadu, Yamal, Rashford i Fermin.
Treba sve pokušati, ništa nije izgubljeno. Do crvenog je bila potpuna dominacija u igri, nisu iskoristili šanse, u jednoj minuti se utakmica slomila.
Crveni neću komentirati. Vjerovatno jeste. Isti sudija je isključio Arauja protiv PSG, ako se ne varam.
Ono što me je smetalo je tolerirana gruba igra ATM. Nebrojeno izuzetno grubih i bezobraznih faulova, naročito na Yamalu. Sudac ga uopće nije zaštitio.
Može li mi neko objasniti ono hvatanje lopte rukom igrača ATM ?
Samo hrabro, treba igrati i potražiti prolaz. Danas sam fasciniran trčanjem igrača Barcelone, borbom, presingom sa igračem manje.
Ti elementi igre su bili vrhunski. Šteta zbog neefikasnosti. Medicinska služba Barcelone još jednom pokazala neznanje. Oni nisu uspjeli oporaviti FDJ do ove utakmice. Sramota.
Iste povrede su izbacile Raphinhu iz stroja. Nešto ne štima. Bernal je mogao stisnuti zube. Nekad neke stvari ne razumijem.