FC Barcelona
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
"Ovo je ogromna tehnička pogreška. Čisti jedanaesterac. I onda se priča o španjolskim sucima... ovo je skandal!", uzviknuo je Iturralde González.
"To je zaista, zaista velika tehnička pogreška. Jedna od najvećih u dugo vremena", dodao je. "
"To je zaista, zaista velika tehnička pogreška. Jedna od najvećih u dugo vremena", dodao je. "
Crveni (Dečko zaista nije imao namjeru da ga strusi, ovaj je zabacio nogu i zakačio Cubarsia), i onda gol iz istog tog slobodnjaka je odlučila utakmicu, ali uprkos tome Barca je odigrala fenomenalno i da je u špici neki brzi brutalni realizator (npr Haland) i sa igračem manje bi postigli 2 gola. Zato sve pare koje se imaju (ako se ikako imaju) moraju se usmjeriti ka napadacu kakvi crni bastoniji
Uvijek se pojavi novi glupan u odbrani koji ce nesto usrati debelo. Svake yebene sezone, da je to postalo vise smjesno. A Cubarsi ove sezone se takmici, da bude gori glupan i od Arauja.
I jos na to sve ovaj drugi gol Atletika, gdje se je jos na TV vidjelo, cim je Ruggeri dobio loptu na strani, kako je Sorloth utrcavao i pridobio taj korak prednosti, da nas moze spasiti samo los pas Ruggerija kojeg nazalost nije bilo.
Zao mi je svakog navijaca koji se nadao necemu ove sezone u LP, ali mi jednostavno nismo dorasli jos ovom nivou. Odbrana je na nivou Elchea.
I jos na to sve ovaj drugi gol Atletika, gdje se je jos na TV vidjelo, cim je Ruggeri dobio loptu na strani, kako je Sorloth utrcavao i pridobio taj korak prednosti, da nas moze spasiti samo los pas Ruggerija kojeg nazalost nije bilo.
Zao mi je svakog navijaca koji se nadao necemu ove sezone u LP, ali mi jednostavno nismo dorasli jos ovom nivou. Odbrana je na nivou Elchea.
Dva stopera i centarfor. Cubarsi i Arauho papa. Vise puta su direktno promijenili tok utakmice u korist protivnika.Sport90 je napisao/la: ↑09 apr 2026, 06:48Crveni (Dečko zaista nije imao namjeru da ga strusi, ovaj je zabacio nogu i zakačio Cubarsia), i onda gol iz istog tog slobodnjaka je odlučila utakmicu, ali uprkos tome Barca je odigrala fenomenalno i da je u špici neki brzi brutalni realizator (npr Haland) i sa igračem manje bi postigli 2 gola. Zato sve pare koje se imaju (ako se ikako imaju) moraju se usmjeriti ka napadacu kakvi crni bastoniji
Sta kaze za onaj ponisteni crveni karton od neki dan?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."