AS Roma

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Surreal
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Surreal » 05 apr 2026, 22:38

Naravno, nisam gledao utakmicu. Rekao sam mnogo već o Gasperiniju, zaista bi na ovu sramotu, samo dodatna bila da ne dobije otkaz.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 05 apr 2026, 23:00

Nisam gledao, ocekivao sam poraz al ne bas 5 komada u mrezi.
embrace the chaos

Delvechio
Kontakt:

Post Postao/la Delvechio » 06 apr 2026, 07:02

Taman upalio tv na pocetku tekme i to je to odmah ga ugasio... Mi u sve do jednom derbiju smo manje opasniji nego Pisa i Cremonese, kako to?
Do kad više Čelik koj ne bude produzio ugovor, ovo s Cristanteom mi je smjeh, u kojem on faking klubu u univerzumu bi igrao još i kapiten bio, Pelegriniju zbog gola molim produzetak ugovora, Manciniju takoder, prodat Konea i Weslog pa se cudit zasto smo 85-ut sezonu zaredom 6 ili 7...
Fonseca je za ovog stručnjaka na klupi bio tv u boji....
Od skautinga do trenerske struke baš smo zaglibili žešče, kako izac iz toga na 100 god kluba, odgovor je jednostavan, nikako, dobro vako ništ ne dirat... Ne mogu vise neke igrace gledat i mucit se, treba malo odmora od toga, ma da više ni ne znam kad i skim igramo ako ne vidim taj dan na rezultatima :crazy: ...
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 08 apr 2026, 09:23

Uprava ispituje učinak Gasperinija, a pregovori o novim ugovorima s petoricom igrača stavljeni na čekanje. Friedkini su nezadovoljni rezultatima i spremaju remnont ekipe. Smatraju da su ulaganja bila dovoljna za bolji rezultat, ali da nije pametno ulagano. Biće opet novi sastanak :roll: .
Commando Ultrà Curva Sud

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 08 apr 2026, 10:14

Pa i jesu ubacili skoro milijardu eura u klub, sto transferi sto su se krpili prethodni dugovi. Mi trosimo i previse s obzirom da ne igramo lp, sad druga stvar je sto se cesto mijenjaju treneri i svake godine trazi se neki novi sistem, tako da se fula na transferima jer igraci ne odgovaraju ili jednostavno nemaju kvalitet, najveca enigma je sto potpisujemo veznjake koji budu klupirani jer je Cristante siguran u prvih 11. Ne branim uopce Gaspa, jer trebao je nekad i odustati od svojih 3-4-2-1, ali povrede ove sezone su nas unakazile. Volio bih da grijesim, ali mislim da ce merkato biti bolan, neko od ovih igraca sto vrijede ce ici ispod realne cijene.
embrace the chaos

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 08 apr 2026, 10:45

Denno je napisao/la:
08 apr 2026, 10:14
Volio bih da grijesim, ali mislim da ce merkato biti bolan, neko od ovih igraca sto vrijede ce ici ispod realne cijene.
Isto mislim. Dok će neki škart ostati i dalje tu da nam vadi živce.
Commando Ultrà Curva Sud

Delvechio
Kontakt:

Post Postao/la Delvechio » 08 apr 2026, 12:10

A napokon da su ameri shvatili da s nekim fudbalerima nejde vise od 6 mjesta... Mislim da ovaj put Cristante i Mancini vise ne budu preživili jer su navijači više ludi na njih , spremaju našem capitanu finu porciju zvižduka narednu tekmu...
Baš sto kaze denno vec 2 veznjaka se dovela i dala preko 25 milki a niti jednom se nije dala šansa da igra jer kreten mora igrati....
A jbg fino se trošlilo 3 zadnja mercata pa se bude prodalo sigurno, msl da ce Svilar i Ndicka biti žrtve, nadam se da ne ode Kone, bojim se da on ode a capitano ostane i gdje smo onda....
Znaci uz nekog od nasih top fudbalera odlaze nam sigurno Tsimikas, Ferguson,Zaragoza,Čelik,Dovbyk,Elsharavy,Dybala..
Pelegriniju istjece ugovor i jos se ne zna s njim sta i kako dok Cristante,Mancini,Hermoso ulaze i poslednju godinu ugovora...
Zanimljivo ljeto sigurno..
A pitanje je jel je Gasperini taj za narednu sezonu, mislim da ostaje, mada ga sad i Napoli želi naredne sezone :shock:
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 08 apr 2026, 14:08

Koji smo mi mazohisti jbt. Godinama gledam uspjehe nekih klubova, a mi samo stagniramo. Ona Konferencija je realno uspjeh, ali meni toliko mizeran, da mi je draže da smo kup Italije uzeli. I sad bi mi uspjeh bio da redovno igramo LŠ, ali mi ni to nismo sposobni.
Commando Ultrà Curva Sud

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 09 apr 2026, 08:49

Gledam sinoć one utakmice i razmišljam koliko smo u ovom trenutku mi daleko od onog ozbiljnog fudbala. Ne dao bog da zaigramo protiv jedne od one četiri ekipe od sinoć. Bio bi to masakr. Kako smo to dozvolili posle 2018. i polufinala LŠ. I to polufinala koje smo ravnopravno igrali sa Liverpoolom. Stvarno žalosno. Kad pogledam ta imena tamo i uporedim sa nama, naježim se. I što je najgore, u sledećih pet godina ne vidim nas na tom nivou.

A sad druga tema, povezana sa prethodnom. Slušam sinoć kako će Lewandowski 90% završiti u Milanu. I opet razmišljam, kako Milan godinama, decenijama, dovodi ekstra klasa igrače koji budu pred kraj karijere. Evo mali osvrt: Ronaldo, Rivaldo, Beckham, Ronaldinho, Robinho, Zlatan, Giroud, Modrić itd.....i svaki im se isplatio. Ljudi sa tom politikom prave rezultate. A mi?? Koga mi da nabrojimo? Džeko, Adriano, Toni, Dybala... I ne razmišljamo uopšte u tom smjeru. I pogledajte njihove trofeje pogledajte naše. Umjesto da smo ove sezone mi doveli Icardija i Rabiota recimo ili Verattija, De Bruynea...koga smo doveli?? Zato i jesmo tu gdje jesmo.
Commando Ultrà Curva Sud

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 09 apr 2026, 12:19

PSG je bas lijepo gledati, prelete teren sad pa sad, onaj Vitinha je fantazija igrac.

& mi imamo brojnu publiku, pa posjete na stadionu i broadcasting su visoki, ne placamo igrace nesto enormno, ali svejedno svake god smo u top4 u Italiji po izdvajanju na plate, i dajemo vise od vecine timova u lp, e sad sto takve plate idu na Pellegrinija, Cristantea, sto se nekad preplate potroseni igraci kao npr Pastore, Nzonzi, preplati se Vaz, razne posudbe se placaju masno Ferguson, Zaragoza, uglavnom ima klub bruku imbecilnih poteza, trosi se bez brige i plana za buducnost. Ja sam mislio da mozemo u lp i procistiti ekipu, ali kurko, sad nmg ni otkazat platformu gdje gledam (bi trebao) utakmice niti mogu gledati patnju od fudbala koji igramo. Ne znam koji je rekord poraza u sezoni, al po osjecaju Gasperini je jako blizu da sjebe i to.
embrace the chaos

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 10 apr 2026, 11:45

I večeras sumnjam da ću gledati. Biće to još jedno mučenje.
Commando Ultrà Curva Sud

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 10 apr 2026, 19:36

Sve ide ka tome da će Giuntoli biti novi SD, a da će Massara dobiti nogu.

Ovo su igrači koje je on doveo u Juvnentus:
- Tiago Djaló
- Carlos Alcaraz
- Pierre Kalulu
- Michele Di Gregorio
- Vasilije Adzic
- Francisco Conceição
- Nico Gonzalez
- Juan Cabal
- Khéphren Thuram
- Douglas Luiz
- Teun Koopmeiners
- Alberto Costa
- Randall Kolo Muani
- Renato Veiga

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?

Delvechio
Kontakt:

Post Postao/la Delvechio » 10 apr 2026, 19:57

Grob te jebho pa šta opet Cristante u prvih 11
Također Pelegrini na krilu i Celik na beku.. Pa ne mogu skuzit ovo više jbt.. Šta nema u primaveri nekog nego ovo forsiranje ovih kretenčina..
Gasp jedi i ti gov.na više, naravno da necu gledat ovo dns....

A što se tice sd-a nek vrate Sabatinija :D
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 10 apr 2026, 20:31

Ma ni ja ne gledam, očigledno da neće biti potresa do kraja sezone, tako da Gasperini može i ovdje kiksati komotno.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 10 apr 2026, 21:57

Malen :kafa:

Kakva zvjerka sta je ovo klasa
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Perotti
Kontakt:

Post Postao/la Perotti » 10 apr 2026, 22:39

Como igra s Interom kući, Juventus ide u Bergamo… velike su šanse da sutra budemo jedan bod od 4 mjesta, ili 2. Nama je sljedeća utakmica Atalanta kući, jednom smo ih kući dobili od 2014, nisam neki optimista :D

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 13 apr 2026, 13:17

rasulo potpuno.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 14 apr 2026, 08:36

Nisam gledao. Malen :tokralju: .
Commando Ultrà Curva Sud

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 14 apr 2026, 08:37

Commando Ultrà Curva Sud

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []