Nismo se razumili. Šta mi kao navijači koji (jasno i dobro) uviđamo probleme trebamo i možemo uraditi po tom pitanju. Koje su solucije, rješenja? Od demagogije i kukanja po forumu nemamo hajra osim što nam valjda lakše bude kad jedni s drugima podijelimo tugu i ćemer.ajdohordas je napisao/la: ↑07 apr 2026, 22:34Terapija nije neka naučna fantastika. Vrlo je jednostavno.luckystrike je napisao/la: ↑07 apr 2026, 02:28Ovdje se nerijetko dobro dijagnosticira ali se nikad ne predloži terapija.
Na odgovorne pozicije u klubu zabetoniraš kompetentne ljude ljude koji znaju raditi ovaj posao i koji iza sebe imaju ostvarene rezultate.
Kod nas u klubu je haos i nama treba čovjek da nas posloži po funkcijama, bukvalno od čistačice do trenera i da se u svakom trenutku zna šta je čiji posao.
Malo smo počeli sa tim istina, Zoran će to djelimično posložiti, medjutim problem nastaje opet u tome da ljudi misle da će od nas napraviti Dinamo što je daleko od istine.
Ako ćemo realno, u Hrvatskoj je imao potpunu moć počevši od finansija pa do delegatskih i sudijskih organizacija što mu je u mnogome pomoglo da ostvari rezultate kakve je imao.
Ali da će nas djelimično unaprijediti, siguran sam da hoće.
Primjera radi nama je Ayla vodila pregovore sa igračima, jedno vrijeme se Potura bavila marketingom, raznorazne kuravele iz SFK išle na sastanke za pregovore oko stadiona itd itd.
I naravno, srž svega jeste koliko ćemo mi (kada kažem mi, mislim na Ismira) dopustiti Zoranu da nas posloži obzirom da je dopustio ogromnoj količini šljama da rovari u i oko kluba. Možda čovjek jednostavno ne želi titule, možda je zadovoljan ovim trasnferima i ponekim bljeskom u Evropi, a to je onda druga priča skroz.
ps. ajla je prema svemu sudeći bivša u FKS, što je meni još uvijek teško za svariti, ali anela i ekipa iz sfk i dalje rade kao i do sad.
.png)