Zato ne treba **** zivu silu. U zabludi zivi svako ko misli da ce oni zavoljeti drzavu ako mi pravili ustupke, mijenjali zastave, himne i ostale stavri. Ljudi moji, plan je bio da NESTANEMO. Zato zastava sa ljiljanima mora biti svetinja. Drago mi je da je i ovaj trebinjski cetalj napokon izgovorio ono sto odavno misli. Svako kome je ovo REZERVNA drzava nema sta traziti ovdje.invincible1921 je napisao/la: ↑09 apr 2026, 14:38Doslovno sve sto je trebao izgovoriti je "Navijacu za BiH na SP" i tu bi sva prica zavrsila...mogo je rec i "Navijam za Srbiju i BiH"....ne bi mu se zmajerilo
Medjutim cak je i to previse za srbe, a ovdje se prica o ljiljanima ili sta ti ja znam cemu sve ne![]()
![]()
znaci jedan od "najnormlanijih" srba politicara u RS, ne moze cak ni da prevali preko usta da ce navijat za drzavu iz koje dolaze, a kamol sta vise....i onda im se mi pravdamo nesto?? Onda ti jos dodju i pricaju kako su Vladan i slicni ok ....
Ironije radi upravo ovaj isti Vukan neki dan drzi moralne pridike o navijanju i zastavama navijaca BiH za koju on ne navija.....zamisli sad ja dodjem i pitarima pocnem pricat sto su vam zastave ovakave...ono brate sta te boli qrac?
Svjetsko prvenstvo 2026
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Svjetsko prvenstvo 2026
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Ma oni bi da bosna ne postoji i da je to srpska neka drzava eto sta oni hoce, J**+ se njima za nama.Beli98 je napisao/la: ↑09 apr 2026, 15:20Zato ne treba **** zivu silu. U zabludi zivi svako ko misli da ce oni zavoljeti drzavu ako mi pravili ustupke, mijenjali zastave, himne i ostale stavri. Ljudi moji, plan je bio da NESTANEMO. Zato zastava sa ljiljanima mora biti svetinja. Drago mi je da je i ovaj trebinjski cetalj napokon izgovorio ono sto odavno misli. Svako kome je ovo REZERVNA drzava nema sta traziti ovdje.invincible1921 je napisao/la: ↑09 apr 2026, 14:38Doslovno sve sto je trebao izgovoriti je "Navijacu za BiH na SP" i tu bi sva prica zavrsila...mogo je rec i "Navijam za Srbiju i BiH"....ne bi mu se zmajerilo
Medjutim cak je i to previse za srbe, a ovdje se prica o ljiljanima ili sta ti ja znam cemu sve ne![]()
![]()
znaci jedan od "najnormlanijih" srba politicara u RS, ne moze cak ni da prevali preko usta da ce navijat za drzavu iz koje dolaze, a kamol sta vise....i onda im se mi pravdamo nesto?? Onda ti jos dodju i pricaju kako su Vladan i slicni ok ....
Ironije radi upravo ovaj isti Vukan neki dan drzi moralne pridike o navijanju i zastavama navijaca BiH za koju on ne navija.....zamisli sad ja dodjem i pitarima pocnem pricat sto su vam zastave ovakave...ono brate sta te boli qrac?
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Petar Sučić najbolji produkt bh. fudbala
Znači realan uspjeh reprezentacije bi bio drugačiji da nema ovolikog uvoza, valjda onda nakon ovog plasmana na svjetsko vi kao država zaslužujete da vam se popravi infrastruktura, da se ulaže više, da svi shvate koliko je ovo velika reklama za cijeli svijet, i da i vi možete reč evo i mi smo nešta napravili
- invincible1921
- Kontakt:
Haj da fino i to elaboriramo....
- Niko ne brani Srbima u BiH da navijaju za Srbiju ko sto ne brani ni Bosnjacima u sandzaku da navijaju za BiH
Sta je razlika?
- Bosnjaci iz Sandzaka ne pricaju da ce ocjepit sandzak i rusit ustavno pravni poredak Srbije oni postuju drzavu Srbiju i njene zakone, dok je Srbima u BiH prakticno bit njihovog postojanja da ruse BiH
- To ti je ona prica "svi smo se ubijali i palili kuce"....jeste ako je i ukro sam cokloadu i serijski sam ubica ista stvar posto je u sustini oboje krivicno djelo...
Zastave i ostala obiljezja?
- Trobojka i ljiljani niakd nece biti isto, niti ce trobojka ikad biti prihvaljtiva Bosnjacima i patriotama BiH. Ljiljani pozivaju i srbe i hravate da vole BiH, srpska trobojka poziva Srbe da eliminiraju fizicki ,,,da fizicki, sve one koji nisu Srbi. Dakle srpska trobojka je simbol direktne prijenjte prije svega Bosnjacima a onda i Bosni i Hercegovini...sa druge starne Ljiljani nisu nikom prijetnja osim interesu ovih sto nose trobojke da im se osujete planovi.
- Dalje sto se tice cisto navijanja i obiljezhja drzave:
KO NOSI LJILJANE POSTUJE BIH I NEMA PROBLEM NI SA ZVANICNOM ZASTAVOM
KO NOSI TROBOJKE I SAHOVNICE IMA PROBLEM SA ZVANICNOM ZASTAVOM JER NOSIT TROBOJKE I SAHNOVICE I PRICAT O BIH, JE ISTO KO DA UZMES SAL ZELJE ODES NA SJEVER KOSEVA I KAZES STA FALI PA MI SMO KLUB IZ ISTE LIGE
Uostalom pitanje za Srbe, ako vec ne volite BiH ni u kakvom obliku, koji qrac se uopste petljate oko navijaca, igraca, obiljezja,,,,mi smo se jednom zayebali oko zastave, odustali od one pod kojom smo ginuli da bi se nametnula nova, KOJU OPET SRBI NE POSTUJU?
Sta vi hocete uospte od nas? da sami podrzimo nestanak BiH i da se onda sami pobuijamo i pobacamo u grobnice da vi ne prljate ruke ?
=\_1921_/=
Ja se stvarno slazem samo mi je zasmetalo sto je Vukan sam sebi kontradiktoran. Ali nije da nismo navikli.Kajzer10 je napisao/la: ↑09 apr 2026, 13:43
Jedno je ne navijati, drugo navijati protiv. Zamara ta prica. Ima svako pravo da ne navija za bilo koga. Ja da sam rodjen u Srbiji, ovakav kakav sam, ne bi navijao za Srbiju nego za BiH. I to je moj izbor i treba da se postuje.
Nismo mi nikakav izuzetak po tom pitanju. Opet kazem, govorim o nenavijanju, a ne navijanju protiv. Navijati protiv je odvratno, ali i to zamara. Boli me briga ko ce se kako postaviti.
Ovom novinaru sad klicu, a jedna te ista prica i busanje novinarskog patriotizma u stilu Emele. Tipa kaze Nenad Nesic nije, ona jest, nije jest, i tako se pet minuta ko fol gadjaju. Ako ista, novinar je digao rejting onom koga je navodno ponizio. Ono, svaka cast.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- invincible1921
- Kontakt:
Ok i zasto onda Vukan ima potrebu da komentarise navijace drazve za koju ne navija, i ocigledno i ne smatra svojom ?Madal je napisao/la: ↑09 apr 2026, 15:55Ja se stvarno slazem samo mi je zasmetalo sto je Vukan sam sebi kontradiktoran. Ali nije da nismo navikli.Kajzer10 je napisao/la: ↑09 apr 2026, 13:43
Jedno je ne navijati, drugo navijati protiv. Zamara ta prica. Ima svako pravo da ne navija za bilo koga. Ja da sam rodjen u Srbiji, ovakav kakav sam, ne bi navijao za Srbiju nego za BiH. I to je moj izbor i treba da se postuje.
Nismo mi nikakav izuzetak po tom pitanju. Opet kazem, govorim o nenavijanju, a ne navijanju protiv. Navijati protiv je odvratno, ali i to zamara. Boli me briga ko ce se kako postaviti.
Ovom novinaru sad klicu, a jedna te ista prica i busanje novinarskog patriotizma u stilu Emele. Tipa kaze Nenad Nesic nije, ona jest, nije jest, i tako se pet minuta ko fol gadjaju. Ako ista, novinar je digao rejting onom koga je navodno ponizio. Ono, svaka cast.
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
Za one koji pejvaju da BiH nije njihova drzava i vrijedjaju nas na najgore nacine....sigurno ne, jer zasto bi ?ArtemisFowl je napisao/la: ↑09 apr 2026, 14:59Za koga navijaju Bošnjaci kada bosanskohercegovački klubovi igraju nokaut fazu europskih takmičenja?
=\_1921_/=
Pa to samo potvrdjuje moj stav da je kontradiktoran i supalj.invincible1921 je napisao/la: ↑09 apr 2026, 16:00
Ok i zasto onda Vukan ima potrebu da komentarise navijace drazve za koju ne navija, i ocigledno i ne smatra svojom ?
Oni iz mrznje i neznanja vezuju ljiljane za bošnjacku zastavu i ima vise smisla da svi nosimo zvanicnu zastavu koliko god ja volio ljiljane. Ali njima zastava uopste nije problem nego dobar izgovor. Da nema ljiljana opet bi sve isto bilo doslovno. Zato ih nabit na qurac
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Sredstvima od plasmana na SP (i ako bude jos neki rezultat na SP) moze se dosta toga unaprijediti u domacoj ligi, ulaganjem u infrestrukturu, ako bude interesa. Prvi plasman nazalost nismo iskoristili u smislu podizanja kvaliteta samog nogometa u drzavi. Umjesto toga Savez je sebi napravio zgradu. Zato se nadam da ce ovaj put biti drugacije.Iobit je napisao/la: ↑09 apr 2026, 15:35Znači realan uspjeh reprezentacije bi bio drugačiji da nema ovolikog uvoza, valjda onda nakon ovog plasmana na svjetsko vi kao država zaslužujete da vam se popravi infrastruktura, da se ulaže više, da svi shvate koliko je ovo velika reklama za cijeli svijet, i da i vi možete reč evo i mi smo nešta napravili
Pa i kod vas u Hrvatskoj se vjerujem prica "zakolutala" trecim mjestom u Francuskoj, ostvarena igracima vecinom koji su bili izdanci razvoja u bivsoj drzavi (cini mi se 6 ili 7 igraca su bili popularni "čileanci"). Poslije toga je sve islo svojim tokom, jer ste iskoristili te benefite i investirali kroz infrastrukturu, skolovanje trenera...a naravno krenuli ste i dovoditi igrace hrvatskog porijekla sa svih strana.
Kao sto rekoh, nadam se da ce ovaj put i kod nas biti drugacije, i da cemo odabrati pravi put...
Inace, nije nama neka novost bila da strepimo za buducnost reprezentacije. Novost nam je sada kada imamo ovoliku mladost u ekipi.
Prije je bilo: Sta kad odu Kodro, Baljic, Konjic ko ce ih zamjeniti? Pa dodje Barbarez, Papac, Bajramovic, Misimovic..pa smo kontali ko ce zamjeniti Barbareza. Papca...dodjose Spahic, Ibisevic, Pjanic, Dzeko, Lulic, Medunjanin, Begovic...pa smo kontali ko ce njih zamjeniti.. i to smo kontali dok nisu ova djeca sad dosla
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 09 apr 2026, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
Je li ovo nema onih Srba na forumu, a vi napravili raspravu?
Idemo na Svjetsko, njima nek pucaju čirevi. Ni Vukan ni bilo ko nije drugačiji, sve i jedan ista ****. Bezveze im se pokušava naći neki plus i bezveze potreba da je nešto bitno za koga likovi kojima je sistem vrijednosti svakako nakaradan podežavaju.
Ako su se Miki Pirs i ostala **** vlaška uključili, ok. Ali sumnjam, govanca su tu kad mogu provocirati i to je to.
Idemo na Svjetsko, njima nek pucaju čirevi. Ni Vukan ni bilo ko nije drugačiji, sve i jedan ista ****. Bezveze im se pokušava naći neki plus i bezveze potreba da je nešto bitno za koga likovi kojima je sistem vrijednosti svakako nakaradan podežavaju.
Ako su se Miki Pirs i ostala **** vlaška uključili, ok. Ali sumnjam, govanca su tu kad mogu provocirati i to je to.
- invincible1921
- Kontakt:
Ok, kad bude SP ne se organizuje gledanje na trgu u BL i dodje 10k sa zvanicnim zastavma i posalju poruku Bosnjacima da je to zvanicna zastava a ne ljiljani..u tom slucaju mozemo diskutovatiMadal je napisao/la: ↑09 apr 2026, 16:06Pa to samo potvrdjuje moj stav da je kontradiktoran i supalj.invincible1921 je napisao/la: ↑09 apr 2026, 16:00
Ok i zasto onda Vukan ima potrebu da komentarise navijace drazve za koju ne navija, i ocigledno i ne smatra svojom ?
Oni iz mrznje i neznanja vezuju ljiljane za bošnjacku zastavu i ima vise smisla da svi nosimo zvanicnu zastavu koliko god ja volio ljiljane. Ali njima zastava uopste nije problem nego dobar izgovor. Da nema ljiljana opet bi sve isto bilo doslovno. Zato ih nabit na qurac
=\_1921_/=
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Zašto onda misliš da Srbi i Hrvati trebaju voljeti zastavu protiv koje su ratovali?invincible1921 je napisao/la: ↑09 apr 2026, 16:03Za one koji pejvaju da BiH nije njihova drzava i vrijedjaju nas na najgore nacine....sigurno ne, jer zasto bi ?ArtemisFowl je napisao/la: ↑09 apr 2026, 14:59Za koga navijaju Bošnjaci kada bosanskohercegovački klubovi igraju nokaut fazu europskih takmičenja?
A inace su Srbi i Hrvati prihvatili plavo-zutu ono u fulu...cijelom Republikom Srpskom vijori se trokut sa zvijezdama, bas kao i kroz Hercegovinu kad prodjes?
I mi smo ratovali protiv trobojke i sahovnice, pa ni Srbima ni Hrvatima ne pada na pamet da je se odreknu. Al se moze srati o necemu "sto ih inace ne zanima i totalno su ravnodusni prema tome"... Ma zajebi ovu pricu, mi smo na Svjetskom
I mi smo ratovali protiv trobojke i sahovnice, pa ni Srbima ni Hrvatima ne pada na pamet da je se odreknu. Al se moze srati o necemu "sto ih inace ne zanima i totalno su ravnodusni prema tome"... Ma zajebi ovu pricu, mi smo na Svjetskom
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 09 apr 2026, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
Jesu li ratovali protiv himne (koju je pisao Srbin)? Eto ugodilo se tu, pa opet zvižde. I postoje tri miliona primjera istih. Prođi sa zastavom BiH (trokut) Banja Lukom ili Fočom, pa ćeš i ti rizikovati da dobiješ po nosu.ArtemisFowl je napisao/la: ↑09 apr 2026, 16:24Zašto onda misliš da Srbi i Hrvati trebaju voljeti zastavu protiv koje su ratovali?invincible1921 je napisao/la: ↑09 apr 2026, 16:03Za one koji pejvaju da BiH nije njihova drzava i vrijedjaju nas na najgore nacine....sigurno ne, jer zasto bi ?ArtemisFowl je napisao/la: ↑09 apr 2026, 14:59Za koga navijaju Bošnjaci kada bosanskohercegovački klubovi igraju nokaut fazu europskih takmičenja?
Vlasi su patološka **** i tu nema pomoći. Njihova jedina ideja je velika Srbija. Sve drugo je ubleharenje njihovo za koje lijek ima Albin Kurti.
- invincible1921
- Kontakt:
Evo napiso sam Medalu,,,,nek se u Zapadnom Mostaru i Banja Luci organizuuje gleanje utakmice protiv kanade, 21:00 fin termin. Svi ponesu zvanicnu zastavu BiH i posalju poruku nama da je to zastava drazve pa cemo diskutovat. Jel posteno?ArtemisFowl je napisao/la: ↑09 apr 2026, 16:24Zašto onda misliš da Srbi i Hrvati trebaju voljeti zastavu protiv koje su ratovali?invincible1921 je napisao/la: ↑09 apr 2026, 16:03Za one koji pejvaju da BiH nije njihova drzava i vrijedjaju nas na najgore nacine....sigurno ne, jer zasto bi ?ArtemisFowl je napisao/la: ↑09 apr 2026, 14:59Za koga navijaju Bošnjaci kada bosanskohercegovački klubovi igraju nokaut fazu europskih takmičenja?
Znas ...srbi i hrvati su pravo pametni kad treba drugom pricat price, a kad oni nesto trebaju onda ne moze nista....nek Srbija stavi pola orla srpski a pola orla albanski pa nek priblize Srbiju albancima na Kosovu....nek hrvati stave 4S kao sestu insigniju iznad sahovnice i priblize hrvatsku srbima iz krajine ....jel posteno ?
Ja mogu uvazvat necije misljenje u pogledu bilo cega dok je tome nekome stalo do toga ocemu diskutjemo, ako tebi nije stalo do necega onda si se sam iskljucio iz rasprave...
=\_1921_/=
Jesu ratovali i protiv daytonske zastave?ArtemisFowl je napisao/la: ↑09 apr 2026, 16:24Zašto onda misliš da Srbi i Hrvati trebaju voljeti zastavu protiv koje su ratovali?invincible1921 je napisao/la: ↑09 apr 2026, 16:03Za one koji pejvaju da BiH nije njihova drzava i vrijedjaju nas na najgore nacine....sigurno ne, jer zasto bi ?ArtemisFowl je napisao/la: ↑09 apr 2026, 14:59Za koga navijaju Bošnjaci kada bosanskohercegovački klubovi igraju nokaut fazu europskih takmičenja?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Legendo, to što je rat završen ne znači da ćemo se praviti da ga nije bilo.ArtemisFowl je napisao/la: ↑09 apr 2026, 16:24Zašto onda misliš da Srbi i Hrvati trebaju voljeti zastavu protiv koje su ratovali?invincible1921 je napisao/la: ↑09 apr 2026, 16:03Za one koji pejvaju da BiH nije njihova drzava i vrijedjaju nas na najgore nacine....sigurno ne, jer zasto bi ?ArtemisFowl je napisao/la: ↑09 apr 2026, 14:59Za koga navijaju Bošnjaci kada bosanskohercegovački klubovi igraju nokaut fazu europskih takmičenja?
Ne trebaju voljeti, ne moraju, **** me zaboli. Ali njihovo ratovanje nije jednako kao naše ratovanje. Vrlo jednostavno.
- invincible1921
- Kontakt:
Oni najvise rautju sa pamecu i logikomBeli98 je napisao/la: ↑09 apr 2026, 16:36Jesu ratovali i protiv daytonske zastave?ArtemisFowl je napisao/la: ↑09 apr 2026, 16:24Zašto onda misliš da Srbi i Hrvati trebaju voljeti zastavu protiv koje su ratovali?invincible1921 je napisao/la: ↑09 apr 2026, 16:03
Za one koji pejvaju da BiH nije njihova drzava i vrijedjaju nas na najgore nacine....sigurno ne, jer zasto bi ?
=\_1921_/=
Ratovali su i oni sa trobojkom i šahovnicom. Kad su toliko moralni za ljiljane neka prvo ispred svoje kuće počiste...invincible1921 je napisao/la: ↑09 apr 2026, 16:40Oni najvise rautju sa pamecu i logikomBeli98 je napisao/la: ↑09 apr 2026, 16:36Jesu ratovali i protiv daytonske zastave?ArtemisFowl je napisao/la: ↑09 apr 2026, 16:24
Zašto onda misliš da Srbi i Hrvati trebaju voljeti zastavu protiv koje su ratovali?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAGarfia, JHam, KrajinaKing, MostarReds22 i 30 gostiju.