Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Da se mene pita furali bi non stop ovu kombinaciju boja kao prvu garnituru, mijenjati samo neke sitne detalje, nijanse, kragne i sl.
jednostavno, lijepo a opet bi bili prepoznatljivi, ovako samo mi i mozda Talijani nekad
jednostavno, lijepo a opet bi bili prepoznatljivi, ovako samo mi i mozda Talijani nekad
Don't believe the hype.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma i ljudi su smijesni, ovakve informacije treba da se tutnu novinarima da budu postavljena prava pitanja na presicama.. evo ovo je totalno legitimno pitanje, nije provokatorsko i kad se na pravi nacin postavi ne vidim razloga da vico tu ne bi dao korektan odgovor.. da ga se pitalo, je li istina da mi nemamo direktan ugovor s Kelmeom i ako jeste da li postoji mogucnost da se prebacimo na drugog dobavljaca opreme u ova 2 mjeseca.. to je sasvim dovoljno vremena da se naprave 2 garniture dresova ako bi bilo zainteresovanosti s nase strane da trazimo nekog novog, ako nema onda okej ostajemo s ovima i cao..
barem ne bi ovdje vodili polemike naredna 2 mjeseca o tome da li se moglo promjeniti, sto nismo, otkud to da nemamo sad ugovor direktan s njima, jel to istina nije li, kakav ce novi dres biti, hocel biti zmaj hocel bit ljiljan hocel biti stecak hocel biti nisan na njemu i sta sve ne
U Denveru. Al nasao sam alternativu neku ovamo. Hvala svakakoBadrHari je napisao/la: ↑08 apr 2026, 19:44U kojem si gradu tamo? Ja cu 07.06. u Chicago pa u St. Louis iz Sarajeva
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
U Denveru. Al nasao sam alternativu neku ovamo. Hvala svakakoBadrHari je napisao/la: ↑08 apr 2026, 19:44U kojem si gradu tamo? Ja cu 07.06. u Chicago pa u St. Louis iz Sarajeva
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- invincible1921
- Kontakt:
Imaju li u ovom fan shopu rep u Sarajevu?
=\_1921_/=
Bitno je da Adis Hadzic svaki yebeni put postavi pitanje kakva je situacija u ekipi...QUARTERBACK je napisao/la: ↑09 apr 2026, 02:02ma i ljudi su smijesni, ovakve informacije treba da se tutnu novinarima da budu postavljena prava pitanja na presicama.. evo ovo je totalno legitimno pitanje, nije provokatorsko i kad se na pravi nacin postavi ne vidim razloga da vico tu ne bi dao korektan odgovor.. da ga se pitalo, je li istina da mi nemamo direktan ugovor s Kelmeom i ako jeste da li postoji mogucnost da se prebacimo na drugog dobavljaca opreme u ova 2 mjeseca.. to je sasvim dovoljno vremena da se naprave 2 garniture dresova ako bi bilo zainteresovanosti s nase strane da trazimo nekog novog, ako nema onda okej ostajemo s ovima i cao..
barem ne bi ovdje vodili polemike naredna 2 mjeseca o tome da li se moglo promjeniti, sto nismo, otkud to da nemamo sad ugovor direktan s njima, jel to istina nije li, kakav ce novi dres biti, hocel biti zmaj hocel bit ljiljan hocel biti stecak hocel biti nisan na njemu i sta sve ne
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Neko voli situacioni nogomet, on voli situaciJona pitanja 
PS. Damire, gledam tvoj potpis i kontam kako smo za relativno kratko vrijeme dosli od "Bruka i sramota. Do vidjenja!" do "On meni nema Bosne, a Neretva huci.."

PS. Damire, gledam tvoj potpis i kontam kako smo za relativno kratko vrijeme dosli od "Bruka i sramota. Do vidjenja!" do "On meni nema Bosne, a Neretva huci.."
Jest vala, kao da je jucer bio ovaj famozni Luksemburg
Ne ponovio se vise.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dresovi koje je radio Stambolić se uopće ne nalaze na oficijelnoj stranici Kelme.
Znači opet dobijamo nešto sa ćizama ili sa kineskim zmajevima, vidim da mu je to fetiš.
Drugo ne razumijem na koji fazon i zašto je on dežurni dizajner za sve brendove na bosanskom tržištu.
Valjda Kelme ima sopstvenu ekipu dizajnera i treba da se pobrine za promociju ako već oblači našu repku.
Oni dresovi koje su radili za Watford, Albion, Espanol su za dvije klasse izgledniji a vjerojatno i kvalitetniji od ovih naših.
Znači opet dobijamo nešto sa ćizama ili sa kineskim zmajevima, vidim da mu je to fetiš.
Drugo ne razumijem na koji fazon i zašto je on dežurni dizajner za sve brendove na bosanskom tržištu.
Valjda Kelme ima sopstvenu ekipu dizajnera i treba da se pobrine za promociju ako već oblači našu repku.
Oni dresovi koje su radili za Watford, Albion, Espanol su za dvije klasse izgledniji a vjerojatno i kvalitetniji od ovih naših.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Mislis kvalitetno guz1nje je tu dovoljna nagrada.eleGancy je napisao/la: ↑08 apr 2026, 10:21Zmajevi.ba – World Line d.o.o. Gradiška vl. Nina Antonić (nekakva fufica sa napuhanim gubicama)AmarHZ87 je napisao/la: ↑07 apr 2026, 21:12Boze sacuvaj kakvi su to amateri u nasem savezu da su prodaju dresova prepustili stranici zmajevi.ba koji samo isporucuju u BiH, cak i ne odgovaraju na mail, a ni kelme ih nema u svom ****! Sve AMATER do AMATERA, nije ni cudo sto ljudi kupuju po pijacama, carsijama itd
Opet Vico umjesao prste i dao odlican posao svojima. + cetalji koji ne pisu Bosanska Gradiska
Ono sto guz1te ne morate zaposljavati
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Nema fiksan datum kad izlaze novi dresovi?
Šta je adidas uradio s ovim svojim, bruka kako su jaki
Kelme ftw, nadam se da neće sekunde ličit na ove 'domaće' trenutne.
Šta je adidas uradio s ovim svojim, bruka kako su jaki
Kelme ftw, nadam se da neće sekunde ličit na ove 'domaće' trenutne.
Walk on
Sigurno je da ce se prijateljska 29. maja igrati u novim dresovima. Sad hoce li kakva prezentacija biti ranije (vjerujem da hoce) zasad nema nista sluzbeno.
Mene zanima, jesmo li mi jedina reprezentacija koja jos nema gotove dresove?
Mene zanima, jesmo li mi jedina reprezentacija koja jos nema gotove dresove?
Dajte ljudi, pustite nam neki sneak peek dresova, da malo vidimo bar...

Ja sam iskreno mislio da svi to znaju.QUARTERBACK je napisao/la: ↑09 apr 2026, 02:02ma i ljudi su smijesni, ovakve informacije treba da se tutnu novinarima da budu postavljena prava pitanja na presicama.. evo ovo je totalno legitimno pitanje, nije provokatorsko i kad se na pravi nacin postavi ne vidim razloga da vico tu ne bi dao korektan odgovor.. da ga se pitalo, je li istina da mi nemamo direktan ugovor s Kelmeom i ako jeste da li postoji mogucnost da se prebacimo na drugog dobavljaca opreme u ova 2 mjeseca.. to je sasvim dovoljno vremena da se naprave 2 garniture dresova ako bi bilo zainteresovanosti s nase strane da trazimo nekog novog, ako nema onda okej ostajemo s ovima i cao..
Mi smo jedino sa adidasom imali direktan ugovor a i to smo upropastili zato jer nismo ispostovali nas dio ugovora.
I sa Legeom smo isli preko nekih predstavnika. Zato smo imali one crne naljepnice preko Legea znakova koji nisu bili regularni.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Ma AI, vidis da je stari grb.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je