Još dva nova intervjua, ko je propustio na TV-u. Ne znam kad je ovo snimano sve, vidim da potencira priču oko Ahmedhodžića, iako nikog ne imenuje, pa rekoh da li je to odgovor na njegov story i tačka sve priče o mogućem povratku. U svakom slučaju, super intervjui
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Još dva nova intervjua, ko je propustio na TV-u. Ne znam kad je ovo snimano sve, vidim da potencira priču oko Ahmedhodžića, iako nikog ne imenuje, pa rekoh da li je to odgovor na njegov story i tačka sve priče o mogućem povratku. U svakom slučaju, super intervjui
-
napapijri1987
- Kontakt:
Sun Tzu: " Ukoliko poznaješ svog neprijatelja i ukoliko poznaješ samoga sebe – ne treba da se plašiš rezultata stotine bitaka".
Sergej Barbarez: " Ako ti ne znas sta radis, nece znati ni tvoj protivnik".
Sergej Barbarez: " Ako ti ne znas sta radis, nece znati ni tvoj protivnik".
Tesko je povjerovat da sam prije tri godine sjedio u busu u luxemburgu i vozio se nazad do hotela, i mislio kako smo u teeeeskom qrcu i da ce trebati cudo da se desi da se u narednih 10 godina vratimo u rang neke okay reprezentacije.Virtu4l je napisao/la: ↑07 apr 2026, 19:08
Moramo biti realni jbg, sve ovo je došlo poprilično neočekivano, preko noći i niko od nas to nije mogao očekivati. Evo ti i ja smo od početka uz ovu reprezentaciju, sumnjam da smo propustili ijednu utakmicu, ali ovo do sad nismo doživjeli.
Uvijek imaš one koji će reći "znao sam", ono klasično kockarski, ali zdrav razum ovo nije mogao očekivati.
Ni sad, nakon svega, niko nema pojma šta očekivati dalje, koliki je domet ovog tima, može li ovako u kontinuitetu, a da budem iskren do kraja - zabolje me neka stvar. Meni je i ovo previše, ni u snu se nisam nadao plasmanu na SP tako da sam sad miran. Uživaću ovo ljeto, pa dalje kako bude.
Ocajno sam htio taj neki brzi bandaid, nekoga na klupi ko ce brzinski da prodrma ekipu, i da na temelju toga gradimo dalje reprezentaciju. Kad je Barba doso, nekako sam imo oprecne osjecaje. Strasno volim Sergeja, ali nisam bio spreman na temeljni rebuilding koji je nedvojbeno slijedio, jer bi to znacilo jos godine bez ikakvog rezultata, trazenje, gradnja, borba. Ali nakon onog ultra teskog perioda, nacin na koji smo usli u ove kvale, negdje u pozadini sam vec poceo da mastam, sta ako, sta fakat ako odemo? Barbin prvi ciklus, hrpa djece talentovane, dzekina zadnja sansa da ode na svjetsko sa ekipom, ono tad mi je djelovalo utopijski.
I sad kad gledam nazad, stvarno sam vjerovo da mozemo, da imamo sanse. Ne velike sanse, ali svejedno sanse da mozemo, i gledaj yebote, odosmo na svjetsko. Nestvarno. Fakat nestvarno
naprijed rejal
Slusam ove intervjue, ne zna se ko je gori od ovih novinara. Koja pitanja i koje neznalice. Boze sacuvaj.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Coolpanda24
- Kontakt:
- JohnCleese
- Kontakt:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Najbolji selektror Bosne i Hercegovine svih vremena. Tačka.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Podrska selektore
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Plasmanom na Euro treba mu produžiti ugovor na jos 4 godine
Do sad nisam mnogo Sergeja komentarisao pa ću evo sad.
Ovo sto je napravljeno je isključivo i samo Sergej mogao napraviti. Niko drugi.
Samo Sergej ima toliko postovanje svih momaka u repki da može da vrati kult reprezentacije i da probudi ljubav momaka prema svetom dresu ovoliko koliko je probudio.
Sergej se prema njima postavio kao prijatelj, roditelj, neko ko je za njih tu bezuslovno ali i postavio u isto vrijeme jasna pravila kojih se moraju pridržavati.
Nije tražio mnogo. Tražio je rad, trud i ljubav prema svetom dresu. Kad tražite tako malo, dobijete 100 puta vise. Dobijete ekipu koja dise zajedno, koja gine na terenu. Zašto? Zato sto su naučeni da rade ko tim. Zato sto imaju isto cilj.
Tako da svaka cast Sergeju sto je vratio djecu tamo gdje pripadaju i sto je u njima probudio ljubav prema domovini i svetom grbu.
Samo naprijed Barba . Ovo je tek početak
Odgovorno tvrdim jer znam da se postoji još mnogo Esmira u Americi koji zele jedan Fan biti novi Esmir i obući sveti dres, a do skora nisu imali takav osjecaj. I na tome ti Barba hvala
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
napapijri1987
- Kontakt:
Najjaci su komentari ovdje: " ne treba nam euforija", " ne treba da stvaramo pritisak ekipi", " nemojte prevelika ocekivanja" itd itd.
Dva dana nakon toga selektor javno kaze da se napravi najveca euforija ikada i da se od njih ocekuje puno
Znaci sve smo promasili.
Dva dana nakon toga selektor javno kaze da se napravi najveca euforija ikada i da se od njih ocekuje puno
Znaci sve smo promasili.
-
zeljovac21
- Kontakt:
A kockar jel?? A neznalica jel? Kakve je sve nadimke trpio od retardiranog bosnje. Popiso vam se u usta i pustio vodu. Samo naprijed Barba, sine bosanski
Keru, ima li te?bhfanatic14 je napisao/la: ↑26 mar 2026, 21:40Najgorih 20 utakmica repke u historiji otkad je ovaj propali klaun sa bijelog brijega "selektor" svi se spradju sa nama i dominiraju nas.
Strašno kakvu je Sergej imao ljevicu, ono što se kaže iz koljena, iz mjesta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Da bog sacuva. Nema smislenog sportskog pitanja iz glave. Sve neka nama svojstvena patetika, znate li koliko ovo narodu znaci? Kako ste doživjeli docek? Jeste li bili ponosni? Da li je ovo najveća moguća pobjeda države? Kako održavate pozitivnu atmosferu?
Ivica Osim 2013 :"Mislim da Barbarez hoce da bude selektor i to je dobro i to je po meni sasvim normalno jer igrac koji je bio veliki igrac zeli da nastavi da bude nesto dalje".
Ne znam za druge forumaše, ali meni Sergejov boss move i aura farming momenat kada ubaci Dežku, Demirovića i Tabakovića. A ovamo sa strana imaš Bajraktarevića - Dedića i Alajbegovića - Memića sa druge.
Faktički igraš sa jednim u sredini ali toliko smo sila u napadu da haman je i on viška
Faktički igraš sa jednim u sredini ali toliko smo sila u napadu da haman je i on viška
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Bordo10, Edbh21, FerdinandF, HariTz, KarlMarx, klasik, Maestro^^, MiranGlasnic, Nakata, Soli, tuzlanskinacin i 58 gostiju.