Ali pazi kako to niko ne spominje, samo su ljiljani "ratna" zastavaIceplayer je napisao/la: ↑09 apr 2026, 16:49Ratovali su i oni sa trobojkom i šahovnicom. Kad su toliko moralni za ljiljane neka prvo ispred svoje kuće počiste...
Svjetsko prvenstvo 2026
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Svjetsko prvenstvo 2026
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- invincible1921
- Kontakt:
Ako nista makar su "ratna" zastava Bosne i Hercegovine drazve koju ova reprezntacija predstavlja...ove druge dvije nisu...
Ljudi nam prave kvaku 22.....jedini nacin da priblizis BiH srbima i hrvatima ,je da pristanes da BiH nema bar ne u ovom obliku i teritoriju....
=\_1921_/=
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Pa ja se slažem s tobom da se neće navijati za BiH u Širokom ili Foči (random gradovi s nebošnjačom većinom). Ja nemam problem s tim. Samo sam te pitao zašto misliš da bi se oni trebali okupljati oko ljiljana i prihvatiti je kao svoje? To je tvoja izjava bila, da ljiljani okupljaju sve oko sebe.invincible1921 je napisao/la: ↑09 apr 2026, 16:29Evo napiso sam Medalu,,,,nek se u Zapadnom Mostaru i Banja Luci organizuuje gleanje utakmice protiv kanade, 21:00 fin termin. Svi ponesu zvanicnu zastavu BiH i posalju poruku nama da je to zastava drazve pa cemo diskutovat. Jel posteno?ArtemisFowl je napisao/la: ↑09 apr 2026, 16:24Zašto onda misliš da Srbi i Hrvati trebaju voljeti zastavu protiv koje su ratovali?invincible1921 je napisao/la: ↑09 apr 2026, 16:03
Za one koji pejvaju da BiH nije njihova drzava i vrijedjaju nas na najgore nacine....sigurno ne, jer zasto bi ?
Znas ...srbi i hrvati su pravo pametni kad treba drugom pricat price, a kad oni nesto trebaju onda ne moze nista....nek Srbija stavi pola orla srpski a pola orla albanski pa nek priblize Srbiju albancima na Kosovu....nek hrvati stave 4S kao sestu insigniju iznad sahovnice i priblize hrvatsku srbima iz krajine ....jel posteno ?
Ja mogu uvazvat necije misljenje u pogledu bilo cega dok je tome nekome stalo do toga ocemu diskutjemo, ako tebi nije stalo do necega onda si se sam iskljucio iz rasprave...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije bitno ko za koga navija ali da javno neki političar kaže da ga ne zanima država u kojoj želi da se kandiduje za člana Predsjedništva e to je poseban nivo bezobrazluka i nepoštovanja. Možeš ti privatno da radiš šta hoćeš ali bi na TV-u ipak trebao imati neku vrstu manira i poštovanja i ako ništa slaži da hoćeš navijati. Ali, ne mogu oni to prevaliti preko usta pa makar to bilo i u šali ili u laži.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- invincible1921
- Kontakt:
Ne moraju se oni okupljat oko nicega, ali onda ako je vec tako ne trebaju ni da pricaju nama sta mi trebamo....ako cemo vec o ljiljanima, vracam se na prijasnje postove.ArtemisFowl je napisao/la: ↑09 apr 2026, 17:18Pa ja se slažem s tobom da se neće navijati za BiH u Širokom ili Foči (random gradovi s nebošnjačom većinom). Ja nemam problem s tim. Samo sam te pitao zašto misliš da bi se oni trebali okupljati oko ljiljana i prihvatiti je kao svoje? To je tvoja izjava bila, da ljiljani okupljaju sve oko sebe.invincible1921 je napisao/la: ↑09 apr 2026, 16:29Evo napiso sam Medalu,,,,nek se u Zapadnom Mostaru i Banja Luci organizuuje gleanje utakmice protiv kanade, 21:00 fin termin. Svi ponesu zvanicnu zastavu BiH i posalju poruku nama da je to zastava drazve pa cemo diskutovat. Jel posteno?ArtemisFowl je napisao/la: ↑09 apr 2026, 16:24
Zašto onda misliš da Srbi i Hrvati trebaju voljeti zastavu protiv koje su ratovali?
Znas ...srbi i hrvati su pravo pametni kad treba drugom pricat price, a kad oni nesto trebaju onda ne moze nista....nek Srbija stavi pola orla srpski a pola orla albanski pa nek priblize Srbiju albancima na Kosovu....nek hrvati stave 4S kao sestu insigniju iznad sahovnice i priblize hrvatsku srbima iz krajine ....jel posteno ?
Ja mogu uvazvat necije misljenje u pogledu bilo cega dok je tome nekome stalo do toga ocemu diskutjemo, ako tebi nije stalo do necega onda si se sam iskljucio iz rasprave...
Svaki srbin se 100000 puta moze prije poistovjetiti sa ljiljanima nego ja sa trobojkom....tako da pricati price "bile su tri strane, svi smo se ubijali, bla bla" naprosto nisu tacne....medjutim nije ni bitno uopste, jedino bitno je da ne postoji opcija u kojoj ce oni prihvatiti ista u vezi BiH.
Taman da je zastava BiH srpska trobojka sa orlovima oni je opet ne bi prihvatili jer je to zastava BiH, koja postoji kao nezavisna drzava...
=\_1921_/=
Pa da to im je i fazon da nasu zastavu predstave kao lošu, a njihova što je činila genocid i UZP kao sve legalno i dobro. Najgore je što naši ljudi nasjedaju na tu propagandu...
Pa sta je radio muftija Muamer Zukorlic ?Unofficialpage je napisao/la: ↑09 apr 2026, 17:22Nije bitno ko za koga navija ali da javno neki političar kaže da ga ne zanima država u kojoj želi da se kandiduje za člana Predsjedništva e to je poseban nivo bezobrazluka i nepoštovanja. Možeš ti privatno da radiš šta hoćeš ali bi na TV-u ipak trebao imati neku vrstu manira i poštovanja i ako ništa slaži da hoćeš navijati. Ali, ne mogu oni to prevaliti preko usta pa makar to bilo i u šali ili u laži.
Covjek nije rekao da ga ne zanima
Sta hoces da kazes? Muftija se kandidovao za predsjednika Srbije, a navija za BiH? Tako je, samo sto od njega nikad nisi mogao cuti da prica nesto PROTIV Srbije, niti da za nju ne navija.ExEsPerac je napisao/la: ↑09 apr 2026, 18:00Pa sta je radio muftija Muamer Zukorlic ?Unofficialpage je napisao/la: ↑09 apr 2026, 17:22Nije bitno ko za koga navija ali da javno neki političar kaže da ga ne zanima država u kojoj želi da se kandiduje za člana Predsjedništva e to je poseban nivo bezobrazluka i nepoštovanja. Možeš ti privatno da radiš šta hoćeš ali bi na TV-u ipak trebao imati neku vrstu manira i poštovanja i ako ništa slaži da hoćeš navijati. Ali, ne mogu oni to prevaliti preko usta pa makar to bilo i u šali ili u laži.
Pa eno vidjeli smo nedavno kako se u Pazaru maše srbijanskom zastavom (sto je OK), ali sliku da Srbi po BL, BN ili Hrvati u ŠB ili Mo mašu bh. zastavim, e to neces vidjeti nikad. Nikad.
Nemoguce je povlaciti bilo kakve paralele između nas i njih!!! + uvijek uzeti u obzir da je nad nama izvršen genocid, kulturocid, urbicid, agresija, silovanja itd. Zamisli da smo mi njima ucinili sto su oni nama. Allahu ekber!! Ne smijem ni pomisliti sta bi poslije rata bilo s nama.
-
oelcaelala
- Kontakt:
Korektno pitanje.ArtemisFowl je napisao/la: ↑09 apr 2026, 12:12Ako je pozvao 5 napadača za baraž, zašto misliš da će zvati samo 4 za kompletno Svjetsko prvenstvo?oelcaelala je napisao/la: ↑09 apr 2026, 10:32Mnogi su upadali nekad u 24 pa će na TV gledati...ArtemisFowl je napisao/la: ↑09 apr 2026, 07:07Jovo Lukić pozvan među 24, a kao sigurno neće biti među 26. Kod pojedinaca ga nema ni na proširenom spisku![]()
Kod mene ga nema ni među 26. Inače Jovo je neko ko igra u ligama petice, jako mlad i perspektivan napadač sa velikim doprinosom u plasmanu reprezentacije na SP. Spisak bez njega ne bi bio moguć ni u ludilu.![]()
Čovjek igra rumunsku ligu, puni 28. godina i nema niti jedan nastup za reprezentaciju u ovom ciklusu, čak nije bio nijednom ni u protokolu...![]()
Ne znam umjesto koga upada ako su svi zdravi: Džeko, Demirović, Tabaković, Baždar. Takođe ne vidim ni umjesto koga bi upao pored spomenutih igrača koji su igrali utakmice i donijeli repci plasman. Poziv Lukiću povlači i poziv Čeliku koji je sve ono s početka što ovaj nije, igra ligu petice, a mlad. Samim tim dvojica bi morala biti istisnuta, a nema šanse ni smisla. Plus oporavkom Hajradinovića otvara se mogućnost igranja s 1. devetkom, tako da 5. špiceva nešto ne vidim na ovoj listi. Jovo će u kafani gledati utakmice ako budu svi zdravi.
Prvo, jer oporavkom Hajradinovića, kojeg Barbarez jako gotivi, otvara se mogućnost igranja sa desetkom i devetkom a ne dvije devetke, tako da u slučaju da se 2 napadača povrijede prije će odabrati ovu varijantu neko debitanta Lukića. Zašto je pozivan Lukić, mislim da je pozvan da mu se pokaže da se računa na njega u budućem periodu, a i kao nagrada za izvanserijsku statistiku, kao što je selektor i rekao i uporedio ga sa Čelikom. Koliko je bio bitan za baraž govori to da je obje sa tribina pregledao, navodno je i povreda neka bila, ali evo prije reprezentativne igrao utakmicu, poslije reprezentativne igrao utakmicu. A ne vidim da nekog može istisnuti iz gore navedena 24. igrača.
A to da je Baždar nekima sigurniji od Lukića, ne znam ima li potrebe komentarisati ali eto politički hahaha - Baždar je tu bio od Bukurešta do Italije. Dakle 10/10 utakmica u protokolu, 2 je bio starter a 5 ulazio s klupe, zabio i pogodak, igrao i Sloveniju i Maltu. Lukić se prvi put pojavljuje u kampu nakon izleta u Americi gdje je otišao isključivo jer su igrali igrači iz domaćeg prvenstva. Mislim da je nenormalno pisati kako Baždar ima prednost u odnosu na Lukića. Možda Lukić bude naš najbolji napadač do WC30, ali trenutno je situacija takva kakva jest, i ne treba je izvrtati!
Isto tako u sandzaku masu sandzackom zastavom sto nikom osim teskih radikala ne smeta.231983 je napisao/la: ↑09 apr 2026, 18:06Sta hoces da kazes? Muftija se kandidovao za predsjednika Srbije, a navija za BiH? Tako je, samo sto od njega nikad nisi mogao cuti da prica nesto PROTIV Srbije, niti da za nju ne navija.ExEsPerac je napisao/la: ↑09 apr 2026, 18:00Pa sta je radio muftija Muamer Zukorlic ?Unofficialpage je napisao/la: ↑09 apr 2026, 17:22Nije bitno ko za koga navija ali da javno neki političar kaže da ga ne zanima država u kojoj želi da se kandiduje za člana Predsjedništva e to je poseban nivo bezobrazluka i nepoštovanja. Možeš ti privatno da radiš šta hoćeš ali bi na TV-u ipak trebao imati neku vrstu manira i poštovanja i ako ništa slaži da hoćeš navijati. Ali, ne mogu oni to prevaliti preko usta pa makar to bilo i u šali ili u laži.
Pa eno vidjeli smo nedavno kako se u Pazaru maše srbijanskom zastavom (sto je OK), ali sliku da Srbi po BL, BN ili Hrvati u ŠB ili Mo mašu bh. zastavim, e to neces vidjeti nikad. Nikad.
Nemoguce je povlaciti bilo kakve paralele između nas i njih!!! + uvijek uzeti u obzir da je nad nama izvršen genocid, kulturocid, urbicid, agresija, silovanja itd. Zamisli da smo mi njima ucinili sto su oni nama. Allahu ekber!! Ne smijem ni pomisliti sta bi poslije rata bilo s nama.
Treba biti posten i reci da ponekad malo na silu trazimo da smo mi nekom No1.
Muftija je imao izreku "Ako neko kaze da je Kinez neces ga pitat gdje su ti krive oči"
Okej. Ljudi su Srbi ,Hrvati. Neki navijaju i za Srbiju i za Bosnu. Neki samo za Srbiju ali ne navijaju protiv Bosne,sve do te linije je okej.
Niko Bosnjacima u Sandzaku ne govori da bjeze iz njihove Srbije u svoju Bosnu koja ja svim Bosnjacima tamo duhovni centar tako da nije fino ni mi takve stvari da radimo.
Ne znam da li sam čuo veće smeće nego ovo
Da se Bošnjaci u Sandzaku 1% prema Srbiji ophode kao Srbi u BiH prema BiH, vidio bi ti novu "Istragu poturica" ahbabu vrlo brzo.ExEsPerac je napisao/la: ↑09 apr 2026, 18:58Isto tako u sandzaku masu sandzackom zastavom sto nikom osim teskih radikala ne smeta.231983 je napisao/la: ↑09 apr 2026, 18:06Sta hoces da kazes? Muftija se kandidovao za predsjednika Srbije, a navija za BiH? Tako je, samo sto od njega nikad nisi mogao cuti da prica nesto PROTIV Srbije, niti da za nju ne navija.
Muftija je imao izreku "Ako neko kaze da je Kinez neces ga pitat gdje su ti krive oči"
Okej. Ljudi su Srbi ,Hrvati. Neki navijaju i za Srbiju i za Bosnu. Neki samo za Srbiju ali ne navijaju protiv Bosne,sve do te linije je okej.
Niko Bosnjacima u Sandzaku ne govori da bjeze iz njihove Srbije u svoju Bosnu koja ja svim Bosnjacima tamo duhovni centar tako da nije fino ni mi takve stvari da radimo.
Niko o tome ne prica. To su pitanja koliko je kome ustavni poredak koje zemlje dozvolio231983 je napisao/la: ↑09 apr 2026, 19:23Da se Bošnjaci u Sandzaku 1% prema Srbiji ophode kao Srbi u BiH prema BiH, vidio bi ti novu "Istragu poturica" ahbabu vrlo brzo.ExEsPerac je napisao/la: ↑09 apr 2026, 18:58Isto tako u sandzaku masu sandzackom zastavom sto nikom osim teskih radikala ne smeta.231983 je napisao/la: ↑09 apr 2026, 18:06
Sta hoces da kazes? Muftija se kandidovao za predsjednika Srbije, a navija za BiH? Tako je, samo sto od njega nikad nisi mogao cuti da prica nesto PROTIV Srbije, niti da za nju ne navija.
Ja pricam samo o unutrasnjem osjecaju svake osobe da ima pravo da se izrazava i osjeca kako ko hoce bez toga da ce mu neko reci mrs u Srbiju.
- Goalgetter
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 09 apr 2026, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ovo za reklamu su dobro rekli, isto neka pjesma za reklamu tipa honde ili za gillette.
Doslovno mogu napraviti istu pjesmu za pola sata.. pa ne može biti gora da ga yebeš
-
napapijri1987
- Kontakt:
Pa vi ne biste imali igraca da odigrate jednu utakmicu da vam nema ljudi rodjenih izvan Hrvatske.Iobit je napisao/la: ↑09 apr 2026, 15:35Znači realan uspjeh reprezentacije bi bio drugačiji da nema ovolikog uvoza, valjda onda nakon ovog plasmana na svjetsko vi kao država zaslužujete da vam se popravi infrastruktura, da se ulaže više, da svi shvate koliko je ovo velika reklama za cijeli svijet, i da i vi možete reč evo i mi smo nešta napravili
Sta hrvat rodjen u BiH je hrvat, a bosnjak rodjen u Austriji treba da bude Austrijanac?
I sta je Srbin rodjen u Hrvatskoj? Kako in moze na novcanicu.
Kakav salto mortale pravite vi katolici to je za nepovjerovat.
Ma sve ti je to slično i kod vas i kod nas samo što mi imamo više igrača koji su direktno produkt hrvatskog nogometa
Trenutno korisnika/ca: 231983, forgempp, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Mostarska, s4mke, Soli, tuzlanskinacin i 48 gostiju.