Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
hahahaha, al sad gledam penale (nasao razlog da jos jednom pogledam) sa fokusom na nase dresove. Pa nema puno razlike od ovog na tezgi

Samo sto je na tezgi zmaj vidljiviji

Samo sto je na tezgi zmaj vidljiviji
- akisarajevo92
- Kontakt:
cek zar mi vec imamo nekakve zmajeve na dresu bokte, nisam ni zagledao sta je ovo po dresu
ovima iz saveza odgovara da nam tako neku lijevu stvar zalijepe kao "identitet", jos uz ove odvratne jeftine boje daj, daj nam bijelo-plavu kombinaciju, moze malo zute na kragnu ili stucne i to je to
ovima iz saveza odgovara da nam tako neku lijevu stvar zalijepe kao "identitet", jos uz ove odvratne jeftine boje daj, daj nam bijelo-plavu kombinaciju, moze malo zute na kragnu ili stucne i to je to
Don't believe the hype.
Na cemu ste ljudi??? Vec odavno nam je zmaj na dresu. To je trenutni dres.
A dolazi novi dizajn do juna.
A dolazi novi dizajn do juna.
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Jeste vi ljudi normalni, to je taj isti dres, trenutni
- akisarajevo92
- Kontakt:
isti dres a kragna i rukavi potpuno drugaciji 

a Husein-kapetan Gradaščević Zmaj od Bosne
Don't believe the hype.
Nije isti zmaj
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Mozes vec naruciti, a ne vidis ni kako izgledaju. Ovo mogu samo Ameri.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Nema šanse da igrači nisu imali uvid u nove dresove i dali svoje mišljenje. Kontam da će zvanična predstava biti prvog dana okupljanja…Goalgetter je napisao/la: ↑09 apr 2026, 20:23Mozes vec naruciti, a ne vidis ni kako izgledaju. Ovo mogu samo Ameri.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Ma jesu imali, poslje utakmice sa Velsom i jako su zadovoljni. Novi dresovi su top to sam cuo od vise strana.MiranGlasnic je napisao/la: ↑09 apr 2026, 20:34Nema šanse da igrači nisu imali uvid u nove dresove i dali svoje mišljenje. Kontam da će zvanična predstava biti prvog dana okupljanja…Goalgetter je napisao/la: ↑09 apr 2026, 20:23Mozes vec naruciti, a ne vidis ni kako izgledaju. Ovo mogu samo Ameri.
- invincible1921
- Kontakt:
Poso da uzmem danas u onoj Symbol radnji...ova majica koja je kvalitete da je jedino nosis na fizicko kosta 59 MARAKA...mrs u pm
=\_1921_/=
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Sve ostalo je nebitno.Sindikat12 je napisao/la: ↑09 apr 2026, 20:37Ma jesu imali, poslje utakmice sa Velsom i jako su zadovoljni. Novi dresovi su top to sam cuo od vise strana.MiranGlasnic je napisao/la: ↑09 apr 2026, 20:34Nema šanse da igrači nisu imali uvid u nove dresove i dali svoje mišljenje. Kontam da će zvanična predstava biti prvog dana okupljanja…Goalgetter je napisao/la: ↑09 apr 2026, 20:23Mozes vec naruciti, a ne vidis ni kako izgledaju. Ovo mogu samo Ameri.
- Goalgetter
- Kontakt:

We are excited to confirm that the new Bosnia and Herzegovina national team kits for the 2026 World Cup are coming soon.
At this stage, we are unable to share detailed information prior till to the official announcement. However, both home and away kits will be available, including player version and fan version.
As the official distributor, we are now accepting pre-orders. Quantities are limited across all sizes, including both adult and youth.
Secure your order now.
Estimated shipping: no later than June 1, 2026.
Zasto bi pre order nesto sto nisam jos vidio
Zato što dres još nije gotov.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
General505
- Kontakt:
Ne pametujete
Cekajteee
Cekajteee
Meni samo nije jasno zasto bi ovaj kelme indija izmisljao neki dres za ovaj mocup ako tu ujedno nije novi, mogli su jednostavnu staviti stari u mocup.
Ja bi nakvise volio da to zaista nije novi, ali evo koja je onda logika objave…
Ja bi nakvise volio da to zaista nije novi, ali evo koja je onda logika objave…
Zašto da se čeka, na oficijelnoj stranici Kelme nema ni sadašnjeg dresa Bosne pa ako hoćeš ni Željezničara ali su postavljeni dresovi Nepala i Libana.
Kako stoje stvari neće ga biti ni za SP.
Ako ti znaš nešto više onda podijeli sa nama makar i u šiframa
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Trenutno korisnika/ca: 313, Bing [Bot], dubrovnik, edin139, Edincapitano, Goalgetter, Google Adsense [Bot], KarlMarx, legendarnadruga, LukavacBHF, MiranGlasnic i 73 gosta.