Pa vidjećeš sta ce biti kad se zamjeni ovaj Celo. Pa čitave sezone se preokrenu samo jadnom zamjenom na klupi. I naravno da puno puno ovisi od motivacije igrača i atmosfere u svlačionici.Fuerza je napisao/la: ↑09 apr 2026, 17:20Stvarno misliš da profi sportisti na tom nivou igraju i trče isključivo na motivaciju?
Liverpool FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Naravno da bi zamjena trenera dovela do drugačije igre, to stoji. Ali Liverpool je padove energije imao kroz cijelu sezonu. Ti vidiš utakmice sa početka sezone koje su se dobijale, ali u svakoj od tih utakmica je Liverpool imao drastičan pad u igri u jednom trenutku. Ne uspjevaju da održe konstantu i odigraju perfektnu utakmicu od početka do kraja. Ti ćeš to pripisati možda motivaciji i odsustvu trenera koji treba da im održava energiju kroz utakmicu. Ja bih rekao da to što Wirtz ne može da hoda od 60tog minuta nije stvar motivacije.
Ode i Robbo
jedan od rijetkih lidera koji su nam ostali, mislim da je trebao produzit barem jos godinu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Zanimljivo
A evo još loših vijesti:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Joj sve neki apsurd za apsurdom u pm sta bi s klubom
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma ovo je smijesno sve, nema nas na mapi vise. Iduce sezone novi fijasko i nakon njega sve sto valja dize sidro i welcome u pre-Klopp eru.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Od Edwardsa me ne cudi, njemu je i ranije to sve dopizdilo a kako se sad vratio sa zeljom da nadgleda multi klub model razumijem da mu se ne da vise.
S druge strane Hughes mi nije jasan nikako. Tek poceo raditi tu i vec bi da ide dalje. Kao da nije bio sportski direktor Bournemoutha do neki dan.
Vec smo jednom platili skupu cijenu u periodu kad nismo imali taj dio kluba iznad trenera organizovan i cudi me da se FSG opet upusta u taj scenario. Mozda je i njima dosadilo, Henry jednom nogu u grobu svakako. Rizik od ispadanja iz LP automatski rusi njihov koncept kluba koji se u potpunosti sam finansira i odrzava, moguce da im i to pocinje ici na zivce.
S druge strane Hughes mi nije jasan nikako. Tek poceo raditi tu i vec bi da ide dalje. Kao da nije bio sportski direktor Bournemoutha do neki dan.
Vec smo jednom platili skupu cijenu u periodu kad nismo imali taj dio kluba iznad trenera organizovan i cudi me da se FSG opet upusta u taj scenario. Mozda je i njima dosadilo, Henry jednom nogu u grobu svakako. Rizik od ispadanja iz LP automatski rusi njihov koncept kluba koji se u potpunosti sam finansira i odrzava, moguce da im i to pocinje ici na zivce.
Slotov ostanak vjerovatno znaci da europska gostovanja sljedece sezone odrađujemo po zemljama u tranziciji.
Srce, čast i ponos!
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Ovo postaje smjesno,ovakvom konju dat jos jednu sezonu je nevjerovatno.Salahov prijevremeni odlazak je neki garant da i sljedece sezone celo ostaje.Ovi guraju svoje i svoju tvrdoglavost da su bezgresni.Izgleda da ce nakon ovih biti potrebno sve na novo od vlasnika,trenera,sportskih direktora svega.Neka nam je dragi Bog na pomoci da se iz ovoga izvucemo.Da hoce kakve ponude arapa doci na ljeto za ovu dvojicu mazluma pa da i celu povedu sa sobom u Al itihade i Al Hilale
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Jbt već me puca nostalgija za Kloppovim Liverpoolom, posebno kad najave odlazak ovakve legende. Znači bez Robertsona i Salaha od sledeće sezone. Ali stvarno kakav period da budeš navijač Liverpoola. Od 2017. do danas.
Mislim da se neću moći povezati ni sa jednim timom Liverpoola kao sa ovim. Kad odu Virgil i Alisson, ne znam da li će mi gledanje Liverpoola pričinjavati zadovoljstvo.
Mislim da se neću moći povezati ni sa jednim timom Liverpoola kao sa ovim. Kad odu Virgil i Alisson, ne znam da li će mi gledanje Liverpoola pričinjavati zadovoljstvo.
Zamisli da ti je trener ovaj autisticar, a u klubu si 10+ godina gdje si svaki atom snage ostavio
Zaista su neki igraci pravi profesinalci, ja bih ga pljuno na prvom treningu
Zaista su neki igraci pravi profesinalci, ja bih ga pljuno na prvom treningu
I vazda ovako bude
Ako ostave ublehasa i sljedece sezone, nek komotno zapale i Anfield i trening centar i sve sto ima veze s klubom.
Nikad jadnije nismo izgledali
Nikad jadnije nismo izgledali
Srce, čast i ponos!
Olako puštamo baš solidnu backup opciju.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa covjek upravo radi toga i hoce da ide jer ne zeli biti backup opcija
Takvi igraci mi se sviđaju koji zele dati svoj potencijal dok osjecaju da to mogu a ne da odabere laksu opciju da na klupi liverpool-a sjedi a pare kapaju. Jos je interesantno da Liverpool nikada nije uzeo titulu bez Škota u ekipi. Neka Calvina jos koju godinu
Pa godinama se emotivni Klopp za to krivio jbg
Činjenica je da je ovo klub koji daje priliku da se situacija ispravi. Ili bi mozda preferirao Chelsea fazon sa 15 trenera u 15 godina ?
Ne bih, ja bih neku sredinu ako moze, da se ne ide ni u jednu krajnost. Ako covjek obori rekord po broju poraza u jednoj sezoni (na putu je), vec citavu godinu dana ne moze uspostaviti neku ideju i sistem, i nema naznaka popravke, mnogi igraci ga primjetno ne J*** ni dva posto, nije se vala ni uklopio u neki liverpool way, red je za razlaz.
Zapravo je ispao idealan kao prijelazni trener izmedju kloppa i nekog buduceg, sto je nezahvalan posao, s titulom koja nije bila projektovana.
Zapravo je ispao idealan kao prijelazni trener izmedju kloppa i nekog buduceg, sto je nezahvalan posao, s titulom koja nije bila projektovana.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 2 gosta.