Ivan Šunjić

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Amarinho
Kontakt:

Re: Ivan Šunjić

Post Postao/la Amarinho » 08 apr 2026, 18:43

Prepisao je one pozicije koje je naucio na SEGA Football Manageru, deep lying playmaker, box to box midfielder i te nebuloze.

Samo ga treba na blok i vozdra.

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 08 apr 2026, 18:58

JohnCleese je napisao/la:
08 apr 2026, 06:43
Diadora je napisao/la:
07 apr 2026, 21:02
07 apr 2026, 16:53

Isti pimpek ih pravio. Husarići :rol:
Nego ima li ijedan od vas dezurnih seratora da nam objasni ili da ijedan razlog zbog kojeg bi sunjic I tahirovic uopste trebali biti pozvani a kamoli da budu starteri prije igraca koji igraju u boljim ligama I klubovima, a uz to su jos u usponu za razliku od njih dvojice?
Razlog je taj sto nas je taj dvojac igrajuci najvise meceva u paru odveo na mundijal.
Slavis li uspjeh i zasto ne?
Imali ijedan pozitivan komentar i cestitke na racun uspjeha i zasto ne?
Razlog je jer je Sergej otjerao mesetare i seoske varalice ala Husaric i okruzio se pravim strucnim stabom i profi menadzerima koji mu preporukama pomazu da se napravi historijski rezultat u koji ni najoptimisticni nisu sanjali.
Patis li i zasto da?
Druze taj dvojac je ubjedljivo najslabija karika I imamo bolje. Nazor se forsiraju pogotovo tahirovic. I kad je bio na tribinama I sad kad ne igra momak se nazor Gura naustrb boljih I kvalitetnijih igraca.

Naravno da slavim, covjece 5 godina mi je zivota otislo samo protiv velsa. Vi koji zivite u bosni nemate pojma koliko ovaj uspjeh znaci nasim ljudima vani I koliko ce dodatno nasu djecu koja su rodzena ili odrasla vani povezati sa bosnom. Iskustvo iz 2014te me naucilo da sam plasman nije dovoljan. Toliko smo se radovali tom plasmanu I onda nam je Safet Susic svojim budalastinama poceo ubijati zelju za fudbalom, prvo sa zukanovicem pa onda pozivajuci ojebine kojima je njegov brat menadzer ukljucujuci I tinki-vinkija.

Ako pogledas nasu grupu I potencijalne protivnike ako prodzemo, uz malo srece ova ekipa Moze do cetvrtfinala Ali to nece biti moguce sa radeljicima, mujakicima sunjicima I tahirovicem Koji je na tribinama. Nikad nismo imali ovoliko talenta pogotovo na krilnim pozicijama. Beka poput dedica Nismo imali od salihamidzica.

Pozitivne stvari su to sto je vracen kult repke, ekipa je borbenija nego ikad, imamo spahu Koji se bori za svakog naseg igraca, i to sto nema srba na timu tako da se odmah osjeca veci patriotski naboj I kod igraca a onda I navijaca.

Istina je da je sergej otjerao klosare poput husare ali je njegove ojebine zamjenio sa Ivicinim. Ode civic dodze mujakic, ode sanicanin dodze radeljic, razlika je nikakva. Sta tek reci sa omerovice,Besirevice I slicne.

Da ne duljim, ovoliko talenta I potencijala nikad nismo imali, ova ekipa uz malo srece moze dogurati daleko. Zivio kolega.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 08 apr 2026, 19:11

Bruda moram te nekada odvesti uzivo da gledas repku, tek tada vidis koliko je profil igraca Sunjic vazan za nas tim. Tesko to na televizoru vidis. Volio bih i ja da imamo Rahimica sad, ali to je sto je. Jako vazan igrac i tako ce i ostati. Mislim i Barbarez kad pravi formaciji prvo Sunjica stavi pa onda ostale :)

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 08 apr 2026, 19:46

Sheyi je napisao/la:
08 apr 2026, 19:11
Bruda moram te nekada odvesti uzivo da gledas repku, tek tada vidis koliko je profil igraca Sunjic vazan za nas tim. Tesko to na televizoru vidis. Volio bih i ja da imamo Rahimica sad, ali to je sto je. Jako vazan igrac i tako ce i ostati. Mislim i Barbarez kad pravi formaciji prvo Sunjica stavi pa onda ostale :)
Lik konta da Sunjic sve zivo posjeduje. Pa bio bi sa Modricem u prvih 11 Hrvatske. A i kao ovakav, nama zlata vrijedan. On je najmanji problem u veznom redu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

perun
Kontakt:

Post Postao/la perun » 08 apr 2026, 20:07

Diadora je napisao/la:
08 apr 2026, 18:58
08 apr 2026, 06:43
Diadora je napisao/la:
07 apr 2026, 21:02

Nego ima li ijedan od vas dezurnih seratora da nam objasni ili da ijedan razlog zbog kojeg bi sunjic I tahirovic uopste trebali biti pozvani a kamoli da budu starteri prije igraca koji igraju u boljim ligama I klubovima, a uz to su jos u usponu za razliku od njih dvojice?
Razlog je taj sto nas je taj dvojac igrajuci najvise meceva u paru odveo na mundijal.
Slavis li uspjeh i zasto ne?
Imali ijedan pozitivan komentar i cestitke na racun uspjeha i zasto ne?
Razlog je jer je Sergej otjerao mesetare i seoske varalice ala Husaric i okruzio se pravim strucnim stabom i profi menadzerima koji mu preporukama pomazu da se napravi historijski rezultat u koji ni najoptimisticni nisu sanjali.
Patis li i zasto da?
Druze taj dvojac je ubjedljivo najslabija karika I imamo bolje. Nazor se forsiraju pogotovo tahirovic. I kad je bio na tribinama I sad kad ne igra momak se nazor Gura naustrb boljih I kvalitetnijih igraca.

Naravno da slavim, covjece 5 godina mi je zivota otislo samo protiv velsa. Vi koji zivite u bosni nemate pojma koliko ovaj uspjeh znaci nasim ljudima vani I koliko ce dodatno nasu djecu koja su rodzena ili odrasla vani povezati sa bosnom. Iskustvo iz 2014te me naucilo da sam plasman nije dovoljan. Toliko smo se radovali tom plasmanu I onda nam je Safet Susic svojim budalastinama poceo ubijati zelju za fudbalom, prvo sa zukanovicem pa onda pozivajuci ojebine kojima je njegov brat menadzer ukljucujuci I tinki-vinkija.

Ako pogledas nasu grupu I potencijalne protivnike ako prodzemo, uz malo srece ova ekipa Moze do cetvrtfinala Ali to nece biti moguce sa radeljicima, mujakicima sunjicima I tahirovicem Koji je na tribinama. Nikad nismo imali ovoliko talenta pogotovo na krilnim pozicijama. Beka poput dedica Nismo imali od salihamidzica.

Pozitivne stvari su to sto je vracen kult repke, ekipa je borbenija nego ikad, imamo spahu Koji se bori za svakog naseg igraca, i to sto nema srba na timu tako da se odmah osjeca veci patriotski naboj I kod igraca a onda I navijaca.

Istina je da je sergej otjerao klosare poput husare ali je njegove ojebine zamjenio sa Ivicinim. Ode civic dodze mujakic, ode sanicanin dodze radeljic, razlika je nikakva. Sta tek reci sa omerovice,Besirevice I slicne.

Da ne duljim, ovoliko talenta I potencijala nikad nismo imali, ova ekipa uz malo srece moze dogurati daleko. Zivio kolega.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 10 apr 2026, 08:55

Hahahahahha s :bow: :rol:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 10 apr 2026, 14:09

Arkan edituje stranicu.

Leotar
Kontakt:

Post Postao/la Leotar » 10 apr 2026, 14:13

A i Ljiljani vise, cijeli Parlament BiH (i SDA) 2001 glasao da se promjeni zastava, jedino Vladimir Srebrov bio protiv. SDA ga nazvala piromanom i htjela suditi radi neprihvatanja nove zastave. I sada narod kao nije za ovu zastavu, a glasaju za iste koji su trazili njenu promjenu. Bosno moja!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 10 apr 2026, 14:34

Leotar je napisao/la:
10 apr 2026, 14:13
A i Ljiljani vise, cijeli Parlament BiH (i SDA) 2001 glasao da se promjeni zastava, jedino Vladimir Srebrov bio protiv. SDA ga nazvala piromanom i htjela suditi radi neprihvatanja nove zastave. I sada narod kao nije za ovu zastavu, a glasaju za iste koji su trazili njenu promjenu. Bosno moja!
Kakav parlament? O cemu ti pricas? Novu zastavu je nametnuo Visoki predstavnik.

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 10 apr 2026, 14:44

A Vlado Srebrov umro 1999. godine.

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 10 apr 2026, 14:50

izdzezveubrazil je napisao/la:
10 apr 2026, 14:44
A Vlado Srebrov umro 1999. godine.
Hans nije updateovao wikipediju. :mrgreen:

Leotar
Kontakt:

Post Postao/la Leotar » 10 apr 2026, 15:44

NEZALAGANJE je napisao/la:
10 apr 2026, 14:34
Leotar je napisao/la:
Da, da. Parlament BiH 2001. godine izglasao promjenu zastave. Dom naroda nije povukao nacionalni interes i odluka, nakon objave u Službenom glasniku, stupila na snagu. Za života pokojni Srebrov spaljivao novu zastavu na Vječnoj vatri, nije pristajao da se Ljiljani mijenjaju, SDA ga prozvala piromanom i prijetila mu tužbom.

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 10 apr 2026, 16:51

Leotar je napisao/la:
10 apr 2026, 15:44
Leotar je napisao/la:
Da, da. Parlament BiH 2001. godine izglasao promjenu zastave. Dom naroda nije povukao nacionalni interes i odluka, nakon objave u Službenom glasniku, stupila na snagu. Za života pokojni Srebrov spaljivao novu zastavu na Vječnoj vatri, nije pristajao da se Ljiljani mijenjaju, SDA ga prozvala piromanom i prijetila mu tužbom.
Jest samo sto je Visoki predstavnik stavio da je nova zastava 1998 . Ovi iz parlamenta i doma naroda su mogli borbene pjevati ali nisu mogli nista uraditi povodom toga 2001.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 10 apr 2026, 17:12

Coolpanda24 je napisao/la:
10 apr 2026, 08:28
slika

:rol: :rol:
Ne vjerovatno kako su srbi pokvaren narod, ako sutra krene rat odma bi postali isti chetnici kao i 92e.

Svaki srbin je u dusi chetnik, samo neko kasnije neko ranije pokaze lice pravo. Koji debil stavi sliku na AI da skloni liljanke, da je to neki bez veze profil pa hajd, ali ovo je oficijalna stranica kluba. Ludo.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 10 apr 2026, 20:15

Pact1921 je napisao/la:
10 apr 2026, 16:51
Leotar je napisao/la:
10 apr 2026, 15:44

Jest samo sto je Visoki predstavnik stavio da je nova zastava 1998 . Ovi iz parlamenta i doma naroda su mogli borbene pjevati ali nisu mogli nista uraditi povodom toga 2001.
Sta on zna o tome!?Valja gluposti.Misli neko nesto zaboravio.Svasta.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 10 apr 2026, 20:24

Bezveze rasprava na temi koja nema veze sa Sunjicem.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 10 apr 2026, 21:10

Leotar je napisao/la:
Živ bio ne piši gluposti. Zastava je nametnuta od španskog miša Carlosa Vestendorpa 1998. godine. A nametnuta je upravo, jer nisu naši pristali da se mijenja zastava. Kakva 2001. :roll:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 10 apr 2026, 22:07

Ja se samo nadam da sam Ivan nije rekao tom administratoru da postupi tako. Ne gledaju sigurno blagonaklono ova šestorica na ljiljane.

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 10 apr 2026, 22:20

231983 je napisao/la:
10 apr 2026, 22:07
Ja se samo nadam da sam Ivan nije rekao tom administratoru da postupi tako. Ne gledaju sigurno blagonaklono ova šestorica na ljiljane.
Teško mi povjerovati da je adminu profila samom palo na pamet da pobriše ljiljane :)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ajdekuci, bavariapivo, Edincapitano i 31 gost.