Ivan Šunjić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Ivan Šunjić
Prepisao je one pozicije koje je naucio na SEGA Football Manageru, deep lying playmaker, box to box midfielder i te nebuloze.
Samo ga treba na blok i vozdra.
Samo ga treba na blok i vozdra.
Druze taj dvojac je ubjedljivo najslabija karika I imamo bolje. Nazor se forsiraju pogotovo tahirovic. I kad je bio na tribinama I sad kad ne igra momak se nazor Gura naustrb boljih I kvalitetnijih igraca.JohnCleese je napisao/la: ↑08 apr 2026, 06:43Razlog je taj sto nas je taj dvojac igrajuci najvise meceva u paru odveo na mundijal.Diadora je napisao/la: ↑07 apr 2026, 21:02Nego ima li ijedan od vas dezurnih seratora da nam objasni ili da ijedan razlog zbog kojeg bi sunjic I tahirovic uopste trebali biti pozvani a kamoli da budu starteri prije igraca koji igraju u boljim ligama I klubovima, a uz to su jos u usponu za razliku od njih dvojice?
Slavis li uspjeh i zasto ne?
Imali ijedan pozitivan komentar i cestitke na racun uspjeha i zasto ne?
Razlog je jer je Sergej otjerao mesetare i seoske varalice ala Husaric i okruzio se pravim strucnim stabom i profi menadzerima koji mu preporukama pomazu da se napravi historijski rezultat u koji ni najoptimisticni nisu sanjali.
Patis li i zasto da?
Naravno da slavim, covjece 5 godina mi je zivota otislo samo protiv velsa. Vi koji zivite u bosni nemate pojma koliko ovaj uspjeh znaci nasim ljudima vani I koliko ce dodatno nasu djecu koja su rodzena ili odrasla vani povezati sa bosnom. Iskustvo iz 2014te me naucilo da sam plasman nije dovoljan. Toliko smo se radovali tom plasmanu I onda nam je Safet Susic svojim budalastinama poceo ubijati zelju za fudbalom, prvo sa zukanovicem pa onda pozivajuci ojebine kojima je njegov brat menadzer ukljucujuci I tinki-vinkija.
Ako pogledas nasu grupu I potencijalne protivnike ako prodzemo, uz malo srece ova ekipa Moze do cetvrtfinala Ali to nece biti moguce sa radeljicima, mujakicima sunjicima I tahirovicem Koji je na tribinama. Nikad nismo imali ovoliko talenta pogotovo na krilnim pozicijama. Beka poput dedica Nismo imali od salihamidzica.
Pozitivne stvari su to sto je vracen kult repke, ekipa je borbenija nego ikad, imamo spahu Koji se bori za svakog naseg igraca, i to sto nema srba na timu tako da se odmah osjeca veci patriotski naboj I kod igraca a onda I navijaca.
Istina je da je sergej otjerao klosare poput husare ali je njegove ojebine zamjenio sa Ivicinim. Ode civic dodze mujakic, ode sanicanin dodze radeljic, razlika je nikakva. Sta tek reci sa omerovice,Besirevice I slicne.
Da ne duljim, ovoliko talenta I potencijala nikad nismo imali, ova ekipa uz malo srece moze dogurati daleko. Zivio kolega.
Bruda moram te nekada odvesti uzivo da gledas repku, tek tada vidis koliko je profil igraca Sunjic vazan za nas tim. Tesko to na televizoru vidis. Volio bih i ja da imamo Rahimica sad, ali to je sto je. Jako vazan igrac i tako ce i ostati. Mislim i Barbarez kad pravi formaciji prvo Sunjica stavi pa onda ostale 
Lik konta da Sunjic sve zivo posjeduje. Pa bio bi sa Modricem u prvih 11 Hrvatske. A i kao ovakav, nama zlata vrijedan. On je najmanji problem u veznom redu.Sheyi je napisao/la: ↑08 apr 2026, 19:11Bruda moram te nekada odvesti uzivo da gledas repku, tek tada vidis koliko je profil igraca Sunjic vazan za nas tim. Tesko to na televizoru vidis. Volio bih i ja da imamo Rahimica sad, ali to je sto je. Jako vazan igrac i tako ce i ostati. Mislim i Barbarez kad pravi formaciji prvo Sunjica stavi pa onda ostale![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Diadora je napisao/la: ↑08 apr 2026, 18:58Druze taj dvojac je ubjedljivo najslabija karika I imamo bolje. Nazor se forsiraju pogotovo tahirovic. I kad je bio na tribinama I sad kad ne igra momak se nazor Gura naustrb boljih I kvalitetnijih igraca.JohnCleese je napisao/la: ↑08 apr 2026, 06:43Razlog je taj sto nas je taj dvojac igrajuci najvise meceva u paru odveo na mundijal.Diadora je napisao/la: ↑07 apr 2026, 21:02
Nego ima li ijedan od vas dezurnih seratora da nam objasni ili da ijedan razlog zbog kojeg bi sunjic I tahirovic uopste trebali biti pozvani a kamoli da budu starteri prije igraca koji igraju u boljim ligama I klubovima, a uz to su jos u usponu za razliku od njih dvojice?
Slavis li uspjeh i zasto ne?
Imali ijedan pozitivan komentar i cestitke na racun uspjeha i zasto ne?
Razlog je jer je Sergej otjerao mesetare i seoske varalice ala Husaric i okruzio se pravim strucnim stabom i profi menadzerima koji mu preporukama pomazu da se napravi historijski rezultat u koji ni najoptimisticni nisu sanjali.
Patis li i zasto da?
Naravno da slavim, covjece 5 godina mi je zivota otislo samo protiv velsa. Vi koji zivite u bosni nemate pojma koliko ovaj uspjeh znaci nasim ljudima vani I koliko ce dodatno nasu djecu koja su rodzena ili odrasla vani povezati sa bosnom. Iskustvo iz 2014te me naucilo da sam plasman nije dovoljan. Toliko smo se radovali tom plasmanu I onda nam je Safet Susic svojim budalastinama poceo ubijati zelju za fudbalom, prvo sa zukanovicem pa onda pozivajuci ojebine kojima je njegov brat menadzer ukljucujuci I tinki-vinkija.
Ako pogledas nasu grupu I potencijalne protivnike ako prodzemo, uz malo srece ova ekipa Moze do cetvrtfinala Ali to nece biti moguce sa radeljicima, mujakicima sunjicima I tahirovicem Koji je na tribinama. Nikad nismo imali ovoliko talenta pogotovo na krilnim pozicijama. Beka poput dedica Nismo imali od salihamidzica.
Pozitivne stvari su to sto je vracen kult repke, ekipa je borbenija nego ikad, imamo spahu Koji se bori za svakog naseg igraca, i to sto nema srba na timu tako da se odmah osjeca veci patriotski naboj I kod igraca a onda I navijaca.
Istina je da je sergej otjerao klosare poput husare ali je njegove ojebine zamjenio sa Ivicinim. Ode civic dodze mujakic, ode sanicanin dodze radeljic, razlika je nikakva. Sta tek reci sa omerovice,Besirevice I slicne.
Da ne duljim, ovoliko talenta I potencijala nikad nismo imali, ova ekipa uz malo srece moze dogurati daleko. Zivio kolega.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Arkan edituje stranicu.
A i Ljiljani vise, cijeli Parlament BiH (i SDA) 2001 glasao da se promjeni zastava, jedino Vladimir Srebrov bio protiv. SDA ga nazvala piromanom i htjela suditi radi neprihvatanja nove zastave. I sada narod kao nije za ovu zastavu, a glasaju za iste koji su trazili njenu promjenu. Bosno moja!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kakav parlament? O cemu ti pricas? Novu zastavu je nametnuo Visoki predstavnik.Leotar je napisao/la: ↑10 apr 2026, 14:13A i Ljiljani vise, cijeli Parlament BiH (i SDA) 2001 glasao da se promjeni zastava, jedino Vladimir Srebrov bio protiv. SDA ga nazvala piromanom i htjela suditi radi neprihvatanja nove zastave. I sada narod kao nije za ovu zastavu, a glasaju za iste koji su trazili njenu promjenu. Bosno moja!
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
A Vlado Srebrov umro 1999. godine.
Hans nije updateovao wikipediju.
Da, da. Parlament BiH 2001. godine izglasao promjenu zastave. Dom naroda nije povukao nacionalni interes i odluka, nakon objave u Službenom glasniku, stupila na snagu. Za života pokojni Srebrov spaljivao novu zastavu na Vječnoj vatri, nije pristajao da se Ljiljani mijenjaju, SDA ga prozvala piromanom i prijetila mu tužbom.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑10 apr 2026, 14:34Kakav parlament? O cemu ti pricas? Novu zastavu je nametnuo Visoki predstavnik.Leotar je napisao/la: ↑10 apr 2026, 14:13A i Ljiljani vise, cijeli Parlament BiH (i SDA) 2001 glasao da se promjeni zastava, jedino Vladimir Srebrov bio protiv. SDA ga nazvala piromanom i htjela suditi radi neprihvatanja nove zastave. I sada narod kao nije za ovu zastavu, a glasaju za iste koji su trazili njenu promjenu. Bosno moja!
Jest samo sto je Visoki predstavnik stavio da je nova zastava 1998 . Ovi iz parlamenta i doma naroda su mogli borbene pjevati ali nisu mogli nista uraditi povodom toga 2001.Leotar je napisao/la: ↑10 apr 2026, 15:44Da, da. Parlament BiH 2001. godine izglasao promjenu zastave. Dom naroda nije povukao nacionalni interes i odluka, nakon objave u Službenom glasniku, stupila na snagu. Za života pokojni Srebrov spaljivao novu zastavu na Vječnoj vatri, nije pristajao da se Ljiljani mijenjaju, SDA ga prozvala piromanom i prijetila mu tužbom.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑10 apr 2026, 14:34Kakav parlament? O cemu ti pricas? Novu zastavu je nametnuo Visoki predstavnik.Leotar je napisao/la: ↑10 apr 2026, 14:13A i Ljiljani vise, cijeli Parlament BiH (i SDA) 2001 glasao da se promjeni zastava, jedino Vladimir Srebrov bio protiv. SDA ga nazvala piromanom i htjela suditi radi neprihvatanja nove zastave. I sada narod kao nije za ovu zastavu, a glasaju za iste koji su trazili njenu promjenu. Bosno moja!
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ne vjerovatno kako su srbi pokvaren narod, ako sutra krene rat odma bi postali isti chetnici kao i 92e.
Svaki srbin je u dusi chetnik, samo neko kasnije neko ranije pokaze lice pravo. Koji debil stavi sliku na AI da skloni liljanke, da je to neki bez veze profil pa hajd, ali ovo je oficijalna stranica kluba. Ludo.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sta on zna o tome!?Valja gluposti.Misli neko nesto zaboravio.Svasta.Pact1921 je napisao/la: ↑10 apr 2026, 16:51Jest samo sto je Visoki predstavnik stavio da je nova zastava 1998 . Ovi iz parlamenta i doma naroda su mogli borbene pjevati ali nisu mogli nista uraditi povodom toga 2001.Leotar je napisao/la: ↑10 apr 2026, 15:44Da, da. Parlament BiH 2001. godine izglasao promjenu zastave. Dom naroda nije povukao nacionalni interes i odluka, nakon objave u Službenom glasniku, stupila na snagu. Za života pokojni Srebrov spaljivao novu zastavu na Vječnoj vatri, nije pristajao da se Ljiljani mijenjaju, SDA ga prozvala piromanom i prijetila mu tužbom.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑10 apr 2026, 14:34
Kakav parlament? O cemu ti pricas? Novu zastavu je nametnuo Visoki predstavnik.
Bezveze rasprava na temi koja nema veze sa Sunjicem.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Živ bio ne piši gluposti. Zastava je nametnuta od španskog miša Carlosa Vestendorpa 1998. godine. A nametnuta je upravo, jer nisu naši pristali da se mijenja zastava. Kakva 2001.Leotar je napisao/la: ↑10 apr 2026, 14:13A i Ljiljani vise, cijeli Parlament BiH (i SDA) 2001 glasao da se promjeni zastava, jedino Vladimir Srebrov bio protiv. SDA ga nazvala piromanom i htjela suditi radi neprihvatanja nove zastave. I sada narod kao nije za ovu zastavu, a glasaju za iste koji su trazili njenu promjenu. Bosno moja!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ja se samo nadam da sam Ivan nije rekao tom administratoru da postupi tako. Ne gledaju sigurno blagonaklono ova šestorica na ljiljane.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ajdekuci, bavariapivo, Edincapitano i 31 gost.