Juventus FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Kakav bolan Senesi vratite Muharemovića kreteni glupi
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Malo me iznenadilo da su mu dali ugovor do 2028., ali sretno Lučijanu. I dalje Pirlo ima najbolji procenat osvojenih bodova po utakmici u odnosu na, Spaletija, Motu, Tudora.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Što bi ga Sausolo nama nazad prodavao u pola cijene? Kad ga mogu Interu prodati za 30 miliona
MANIJACI JUG 1987
Pa Sassoulo ce i od tih 30 miliona svakako vidjeti samo 15. Njima dodje na isto. 15 ide Juventusu.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑10 apr 2026, 19:28Što bi ga Sausolo nama nazad prodavao u pola cijene? Kad ga mogu Interu prodati za 30 miliona
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Isto im dodje 50 posto ide Juventusu, ocigledno da uprava Juventusa nije zainteresovana za njega, ganja se Senesi kao slobodan.
Pa opet nama ide pola, kome god ga prodali.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑10 apr 2026, 19:28Što bi ga Sausolo nama nazad prodavao u pola cijene? Kad ga mogu Interu prodati za 30 miliona
Mozemo se mi zayebavati i ismijavati neke igrace, ali je cinjenica da je romero osvojio sp (prva postava argentine), huijsen prva postava spanije prva postava real madrida, sutra ce muharemovic biti prva postava sampiona italije itd itd itd.
U ozbiljnom qurcu nam je klub, ozbiljnom, vrlo ozbiljnom, ne znamo gdje udaramo, placamo davide i opende po 40 miliona a nico ce igrati polufinale ls itd itd
Yebem vas staru svima komplet, yebo vas teleća faca Kelly i Senesi sve zajedno
Za pola novca ga možete dovesti i uzima vam ga najveći rival
Majku vam yebem nesposobnu
Za pola novca ga možete dovesti i uzima vam ga najveći rival
Majku vam yebem nesposobnu
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ovaj klub je davno izgubio kompas.Realno, postali smo prosjecan evropski klub.Svaki novi potez to potvrdjuje.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Moja greška onda, mislio sam da ima klauzula ako ga mi vraćamo nazad da ga dobijamo u pola cijene.
I dalje smatram da trebamo Alajbegovića prvenstveno dovesti, prije nego ga Napoli kupi.
I dalje smatram da trebamo Alajbegovića prvenstveno dovesti, prije nego ga Napoli kupi.
MANIJACI JUG 1987
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Italijani tvrde: Tarik Muharemović prihvatio ponudu Intera
Boli nas qurac imamo Gatija i Kellya yebo im i oni i Senesi mater onako unaprijed.Nece ovaj klub jos dugo borit se za Scudeto
Boli nas qurac imamo Gatija i Kellya yebo im i oni i Senesi mater onako unaprijed.Nece ovaj klub jos dugo borit se za Scudeto
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.