Tarik Muharemovic
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Tarik Muharemovic
Za defanzivne igrače nema bolje lige od talijanske, tu će izučiti zanat do vrhunca.
Nevjerovatno da ljudi Inter osporavaju
Gluho i daleko bilo ….
Gluho i daleko bilo ….
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ne znam otkud vam to za brata mu, a i nažalost mislim da on ipak nije Tarikov nivo talenta, s obzirom da je sa 20 godina još uvijek u B timu Austrije.Ghuraba je napisao/la: ↑10 apr 2026, 22:58Sta kazu strucnjaci, bolje mu je u Bournemouth da ide.
Momak fino kaze da mu je u Italiji idealno, a nema bolje opcije u Italiji od Intera. Jos ako je istina da ce i buraza povesti sa sobom, to je jos bolje. Taman da i on aBd za 3 godine dogura do Sassuola ili nekog iz tog ranga.
Onaj forumas GG3 je to napisao, a on je iz Austrije i uvijek je imao provjerene informacije u vezi nasih igraca tamo (moguce da ima direktne informacije od Tarikovih roditelja ili familije).Zglavkar je napisao/la: ↑10 apr 2026, 23:09Ne znam otkud vam to za brata mu, a i nažalost mislim da on ipak nije Tarikov nivo talenta, s obzirom da je sa 20 godina još uvijek u B timu Austrije.Ghuraba je napisao/la: ↑10 apr 2026, 22:58Sta kazu strucnjaci, bolje mu je u Bournemouth da ide.
Momak fino kaze da mu je u Italiji idealno, a nema bolje opcije u Italiji od Intera. Jos ako je istina da ce i buraza povesti sa sobom, to je jos bolje. Taman da i on aBd za 3 godine dogura do Sassuola ili nekog iz tog ranga.
Sto se tice brata mu, imao je problema s povredama ove sezone i nije bas odigrao previse utakmica. Ali, ko zna sta Italija moze napraviti od njega za 3-4 godine, mnogi od nas nismo ocekivali ni Tarika na ovom nivou. I Kenan je ljevak, oko 195 cm, solidan s loptom i kad bi napravio karijeru na nivou Zukanovica u Seriji A - puna saka brade iz nase perspektive.
Tarik kada bi presao u Inter i tamo zavrsio karijeru - bio bi pun pogodak, a ne sta drugo... Ako u medjuvremenu izleti neki Real, Barca, City ili Liverpool - jos i bolje...ali da odradi citavu karijeru u Interu - bilo i vise nego dobro...
Historijski da, ali trenutno su I Arsenal I Chelsea, a pogotovo City koplje iznad.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
napapijri1987
- Kontakt:
Kakav Chelsea ba jesi dobar ti. Chelsea je nivo Dortmunda, Stuttgarta i tako tih lipica. Cuj Chelsea da se poredi sa najvecim klubovima svijeta. Mani se te blasfemije.
Chelsea?
Daj druze dozovi se ko Boga te molim.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....