Vec smo utvrdili da u tvoje mitove vjeruju samo osobe ostecenih kognitivnih sposobnosti. Osim sto su ozbiljno bolestan mitoman, ni poznavanje fudbalskih pravila ti nije jaca strana tako da ne vidim poentu za bilo kakvom diskusijom.Petardaa je napisao/la: ↑10 apr 2026, 23:45Pokusali su prelomiti jos protiv Celte kada su Realu priznali neregularan gol u 93 minuti kako Barca ne bi otisla na +7.Epidaurus je napisao/la: ↑10 apr 2026, 23:19Kakvo rutinsko prelamanje lige u ova dva kola. VAR zove sudiju da ponisti crveni Martinu nakon pokusaja loma noge Almadi, a danas nigdje rekcije za lakat u glavu Mbappeu u 16m. Stoka ce naravno opet kmecat da se njih zapravo krade i da su ugrozeni. Cak i pored ovako jadnog Reala i Arbecacija potrebne su sudije da se osiguraju/
Kada je Real u El Clasicu ove sezone zabio gol nakon sto je igrac Barce dobio lakat u lice onda ste pisali da je sve cisto zar ne?
Iako se za Real krade tokom citave sezone jos uvijek nisu ni blizu titule
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: La Liga
Hajd sto je lik mitoman, nego na svakom portalu i svakom forumu pise jedno te isto. Teske degeneracije.Epidaurus je napisao/la: ↑10 apr 2026, 23:49Vec smo utvrdili da u tvoje mitove vjeruju samo osobe ostecenih kognitivnih sposobnosti. Osim sto su ozbiljno bolestan mitoman, ni poznavanje fudbalskih pravila ti nije jaca strana tako da ne vidim poentu za bilo kakvom diskusijom.Petardaa je napisao/la: ↑10 apr 2026, 23:45Pokusali su prelomiti jos protiv Celte kada su Realu priznali neregularan gol u 93 minuti kako Barca ne bi otisla na +7.Epidaurus je napisao/la: ↑10 apr 2026, 23:19Kakvo rutinsko prelamanje lige u ova dva kola. VAR zove sudiju da ponisti crveni Martinu nakon pokusaja loma noge Almadi, a danas nigdje rekcije za lakat u glavu Mbappeu u 16m. Stoka ce naravno opet kmecat da se njih zapravo krade i da su ugrozeni. Cak i pored ovako jadnog Reala i Arbecacija potrebne su sudije da se osiguraju/
Kada je Real u El Clasicu ove sezone zabio gol nakon sto je igrac Barce dobio lakat u lice onda ste pisali da je sve cisto zar ne?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
I ja sam dosljedan. I za mene to isto vrijedi kada je Real u pitanjuTonySosa je napisao/la: ↑10 apr 2026, 23:47A sta si ti pisao? Budi dosljedan.Petardaa je napisao/la: ↑10 apr 2026, 23:45Pokusali su prelomiti jos protiv Celte kada su Realu priznali neregularan gol u 93 minuti kako Barca ne bi otisla na +7.Epidaurus je napisao/la: ↑10 apr 2026, 23:19Kakvo rutinsko prelamanje lige u ova dva kola. VAR zove sudiju da ponisti crveni Martinu nakon pokusaja loma noge Almadi, a danas nigdje rekcije za lakat u glavu Mbappeu u 16m. Stoka ce naravno opet kmecat da se njih zapravo krade i da su ugrozeni. Cak i pored ovako jadnog Reala i Arbecacija potrebne su sudije da se osiguraju/
Ja sam dosljedan, i za mene je svaka odluka koja ide na stetu Barcelone zapravo ispravna odluka.
Svaka cast. Idi sad lijepi onaj svoj komentar na svaki portal.Petardaa je napisao/la: ↑10 apr 2026, 23:51I ja sam dosljedan. I za mene to isto vrijedi kada je Real u pitanjuTonySosa je napisao/la: ↑10 apr 2026, 23:47A sta si ti pisao? Budi dosljedan.Petardaa je napisao/la: ↑10 apr 2026, 23:45
Pokusali su prelomiti jos protiv Celte kada su Realu priznali neregularan gol u 93 minuti kako Barca ne bi otisla na +7.
Ja sam dosljedan, i za mene je svaka odluka koja ide na stetu Barcelone zapravo ispravna odluka.![]()
Na tvoju zalost fudbalska pravila nisu onakva kakva bi fanovi Reala zeljeli da budu.Epidaurus je napisao/la: ↑10 apr 2026, 23:49Vec smo utvrdili da u tvoje mitove vjeruju samo osobe ostecenih kognitivnih sposobnosti. Osim sto su ozbiljno bolestan mitoman, ni poznavanje fudbalskih pravila ti nije jaca strana tako da ne vidim poentu za bilo kakvom diskusijom.Petardaa je napisao/la: ↑10 apr 2026, 23:45Pokusali su prelomiti jos protiv Celte kada su Realu priznali neregularan gol u 93 minuti kako Barca ne bi otisla na +7.Epidaurus je napisao/la: ↑10 apr 2026, 23:19Kakvo rutinsko prelamanje lige u ova dva kola. VAR zove sudiju da ponisti crveni Martinu nakon pokusaja loma noge Almadi, a danas nigdje rekcije za lakat u glavu Mbappeu u 16m. Stoka ce naravno opet kmecat da se njih zapravo krade i da su ugrozeni. Cak i pored ovako jadnog Reala i Arbecacija potrebne su sudije da se osiguraju/
Prije da nisu po htijenju Barcelone pa sudija cesto pusti malo grublju igru samo protiv njih.

Bojim se da brkas Negreira pravila sa onim fudbalskim. Sa prvima ste jako zaje.bani, sa drugima vas evo 10+ godina je.be ko stigne.
Rodju i petarda su iste osobe,nema sanse da nisuEpidaurus je napisao/la: ↑10 apr 2026, 23:49Vec smo utvrdili da u tvoje mitove vjeruju samo osobe ostecenih kognitivnih sposobnosti. Osim sto su ozbiljno bolestan mitoman, ni poznavanje fudbalskih pravila ti nije jaca strana tako da ne vidim poentu za bilo kakvom diskusijom.Petardaa je napisao/la: ↑10 apr 2026, 23:45Pokusali su prelomiti jos protiv Celte kada su Realu priznali neregularan gol u 93 minuti kako Barca ne bi otisla na +7.Epidaurus je napisao/la: ↑10 apr 2026, 23:19Kakvo rutinsko prelamanje lige u ova dva kola. VAR zove sudiju da ponisti crveni Martinu nakon pokusaja loma noge Almadi, a danas nigdje rekcije za lakat u glavu Mbappeu u 16m. Stoka ce naravno opet kmecat da se njih zapravo krade i da su ugrozeni. Cak i pored ovako jadnog Reala i Arbecacija potrebne su sudije da se osiguraju/
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kmecati o nastimanoj ligi mogu samo totalni debili. Sudjenje u Spaniji je jednostavno skandalozno lose.
Dobro si rekao svojim kolegama da su debili.
Mpabe, galaktikosi, Vini zlatna lopta, sa druge strane Barcelona ni za kifle nema, iz sezone u sezonu krpe sastav djecom od 17-18 godina... Kad ono, hem im mlate dobrano, hem im Barceolna sa lakocom domacu ligu dominira.
Florentno, veliki si
Florentno, veliki si
Zadnja izmjena: Elrond, dana/u 11 apr 2026, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Znači La Liga riješena sigurno, titula ide Barceloni
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Nije jos nista gotovo, Pero prespavao zadnjih 5-6 kola. Mozda se probudi za ovih zadnjih 6.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 00:05Znači La Liga riješena sigurno, titula ide Barceloni
U ligi prvaka Barca i Real imaju slican broj penala zadnjih 15 godina, a u kriminalnoj La Ligi taj isti Real ima 30ak penala vise od Barce. Tako se sudi po Negreira pravilima.
Ja, i? Ti bi volio da je 30tak vise za Barcelonu? Jesi li izbrojao i one protiv?
Posteno pa priznas svoje komplekse
Manite se vi Barce, niste dostojan rival u ligi mladim masijcima. Nego, sta cete vi za trenera ? to je pitanje. Koga ce Pero sad premuntati i dovesti ? kakve su ovo price o Deschampsu
Ma falio Mastantuono.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.