Šta mu fali, nije moj favorit, ali ima ime i rezime.
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
- DinGospo21
- Kontakt:
Re: La Liga
Ne kazem da nema.DinGospo21 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 00:20Šta mu fali, nije moj favorit, ali ima ime i rezime.
Al imali su ime i rezime i Benitez i Alonso i Lope i mnogi drugi koje je Realova svlacionica sazvakala i ispljunula.
Pricamo o klupi Reala, najtezoj mogucoj, ne pricamo Elcheu jbg ti. Ne pravi se lud
...iako su Kraljevi svim silama pokušali doći do trijumfa. Posebno se trudio Kylian Mbappe koji je konstantno padao u kaznenom prostoru tražeći penal.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
U upravi su trenutno ratovi izmedju 2 klana ko ce nasljedit Pereza tako da bih rekao da su i novi trener i eventualna pojacanja u sredini i odbrani daleko od nekih prioriteta. Real je svakako zasluzio sve najgore onog trenutka kad su otjerali Xabija ko kera.
- DinGospo21
- Kontakt:
Koliko ja znam on u reprezentaciji Francuske itekako ima aždaje u svlačionici, pa mu to nije stran teren. Tri francuza trenutno u Realu, sve ih itekako dobro poznaje. Čovjek je iskusan, uostalom bio je prvak svijeta sa Francuskom. A koji je to rezime imao Julen svega ti? Pored Porta, apsolutno ništa vrijedno pomena, Benitez je ionako počeo u Realu trenersku karijeru, ali jedno je voditi Valenciju a nešto sasvim drugo prvi tim Reala. Isto i za Alonsa, čovjek jednostavno nije bio za Reala, i to je to. Ancelotti otišao došao Alonso, šta može po krivom poći.let3 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 00:23Ne kazem da nema.
Al imali su ime i rezime i Benitez i Alonso i Lope i mnogi drugi koje je Realova svlacionica sazvakala i ispljunula.
Pricamo o klupi Reala, najtezoj mogucoj, ne pricamo Elcheu jbg ti. Ne pravi se ludznas sta pitam.
Ne slazem se nikako sa ovim djelom.DinGospo21 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 00:45Isto i za Alonsa, čovjek jednostavno nije bio za Reala, i to je to.
Al dobro, tvoje misljenje. Da ne ulazimo sad u rasprave.
- DinGospo21
- Kontakt:
Pa ok, svako ima svoje mišljenje. Jednostavno čovjek je bio pogubljen na klupi dok je vodio utakmice, to je prosto vidjelo na njegovom izrazu lica. Da ne spominjem glupe odluke, tipa klupiranje Endrica i na kraju posudba, ili dovođenje Mastatuana, što je njegov zahtjev bio, a ostalo se kratkih rukava za Cherkia.let3 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 00:58Ne slazem se nikako sa ovim djelom.DinGospo21 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 00:45Isto i za Alonsa, čovjek jednostavno nije bio za Reala, i to je to.
Al dobro, tvoje misljenje. Da ne ulazimo sad u rasprave.
Naciljat da se osvoji titula protiv smradova na Camp Nou ili ranije pa da prirede spalir?
Ah, te slatke dilemice 
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Al dobro ga je nastosio laktom nema sta. Pero senilni starac opet prespavao.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Jel se ovo opet kuka na sudije 
Ma Perez je posenilio, čim je pristao na zahtjeve precijenjenih igrača /tzv.zvijezda/ da otpusti Alonsa. Odmah sam to govorio da mu je to ključna greška na odlasku. Arbeloa jednostavno nema ni autoritet među svojima, niti ima taktičko znanje za sve ove male nezgodne ekipe protiv koje neuki navijači unaprijed upisuju bodove. Sinoć se vidjelo da niko iz ekipe nije zainteresovan, svima su misli u Minhenu, jer su i prije ovih utakmica u prvenstvu šanse da se stigne lider bile smiješne.
Nažalost, opet se u bliskoj budućnosti navlači da politika kupovanja velikih zvijezda bude to što će nositi La Ligu: jer šta će real naredne godine - kupiti Szoboszlaia, Haalanda, vražju mater, istovariti još jedan vagon para, ali - za šta? Dok se rastjera pola ove ekipe, a hoće, treba to ponovo izgraditi; i ne samo to, jednom kada Perez ode, resetuju se svi odnosi unutar Lige i novi predsjednik mora potrošiti makar jednu-dvije sezone da to sve stabilizuje. Dakle, dugotrajni haos je na vidiku, samo radi jedne greške.
Nevjerovatno je da ovako preplaćena i nahajpana ekipa dvije godine komforno gubi i Ligu i Kup i SuperKup i oslanja se jedino na fenomen Lige Prvaka, kao da ne vidi da se i u ostatku Evrope odavno formirao blok sjajnih ekipa koje napreduju i vode pozitivnu politiku, odnosno stvaraju klimu u kojoj nijedan nahajpani tim neće imati šanse - osim da propiša krv da dođe do trofeja.
Kao navijaču rivalske Barselone, naravno da mi godi to tumaranje najvećih neprijatelja, ali dugoročno gledano - ako real dovodi najveće igrače, a Barsa ulaže i dalje u svoju školu i ima probleme sa finansijama, to ne donosi kvalitetu takmičenja, nego laganom padu, pa će LaLiga za par sezona imati renome SerieA.
Nažalost, opet se u bliskoj budućnosti navlači da politika kupovanja velikih zvijezda bude to što će nositi La Ligu: jer šta će real naredne godine - kupiti Szoboszlaia, Haalanda, vražju mater, istovariti još jedan vagon para, ali - za šta? Dok se rastjera pola ove ekipe, a hoće, treba to ponovo izgraditi; i ne samo to, jednom kada Perez ode, resetuju se svi odnosi unutar Lige i novi predsjednik mora potrošiti makar jednu-dvije sezone da to sve stabilizuje. Dakle, dugotrajni haos je na vidiku, samo radi jedne greške.
Nevjerovatno je da ovako preplaćena i nahajpana ekipa dvije godine komforno gubi i Ligu i Kup i SuperKup i oslanja se jedino na fenomen Lige Prvaka, kao da ne vidi da se i u ostatku Evrope odavno formirao blok sjajnih ekipa koje napreduju i vode pozitivnu politiku, odnosno stvaraju klimu u kojoj nijedan nahajpani tim neće imati šanse - osim da propiša krv da dođe do trofeja.
Kao navijaču rivalske Barselone, naravno da mi godi to tumaranje najvećih neprijatelja, ali dugoročno gledano - ako real dovodi najveće igrače, a Barsa ulaže i dalje u svoju školu i ima probleme sa finansijama, to ne donosi kvalitetu takmičenja, nego laganom padu, pa će LaLiga za par sezona imati renome SerieA.
Džeri Drejk
Pitanje za navijace Real Madrida. Koja situacija je imala vise elemenata za svirati penal, ovo juce nad Mbapeom ili ono neki dan na kraju nad Oliseom?
Pa oni su tu tradiciju vec odbijali napraviti, phicke su to. Tako da ne sumnjam da bi i sad bilo isto. Losi gubitnici.
Bogami trandzojebac sinoc doslovno "leti" po 16ercu, neka se bavarci pripreme.
⚽FK Garaže⚽
Madridska kuja opet kiksala. Bas mi ih je zao. Bez trofeja i ove sezone.

Mbappe qurac od igraca,samo trazi da se slozi u 16ercu,ballon dor hahaha
Nevjerovatno u kakvog padavicara se Mpabe pretvorio, ne sjecam se da je prije ovakav bio. Cim udje u 16m, trazi da iznudi bilo kakav kontakt i prenaglasi to. Nema sta, doktorirao je tu fazu "igre".
Jos ima najgori trzaj tijelom,savije se i baci od glave do nogu do nemogućnosti,jos faca kao da plače
Nego, sta nam je sa Belingemom? Od toga da je buduca zlatna lopta, do ove dvije zadnje sezone, gdje nije ni u top 30 igraca na svijetu (ovo sam ga pogurao pa napisao top 30)?
Ja ne kukam ali ono je bas ocito i svi koji govore da nije penal su ogromni trolovi a i malo bezobrazni.
Medjutim em je forum em demokratija pa moze se.
Ono sto mi mozemo je da sa takvim neznalicama ne diskutujemo ili ih samo sprdamo.
Madrid je prije izgubio titulu, ne sinoc. Dobar dio sezone su bili losi i to je cinjenica, malo i ovakve stvari uticu al jbg, neka je raja na temi zadovoljna, napokon.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Svako ko ne misli kao ja = troll I bezobraznik.
Slicnu logiku je imao I Francisco Franco.
Slicnu logiku je imao I Francisco Franco.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.